Ronai and Ronai
AMERIKAI

A főcenzor nyert a köztévé kvízműsorában 2012. június 4. hétfő 6:15 Forrás: AN

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A főcenzor nyert a köztévé kvízműsorában

Budapest – Jó érzés egy magyar polgárnak azzal kelni és nyugodni, hogy jó kezekben van az ő tájékoztatása, mert a médiáért felelős főnéni minden területen otthonosan mozog. Nemcsak abban jó, hogy rendre szembemegy az általános európai normákkal, és nem csupán a Klubrádió elnémításában jeleskedik. A komor, szigorú külső játékos elmét takar, Szalai Annamária ugyanis játszani is hajlandó, főleg, ha reményt lát arra, hogy ezzel az emberarcúság képzetét keltse a nézőkben.

Hála Gundel takács Gábor műsorának, a sok más tekintetben is nagyformátumú Szalai Annamáriáról most kiderült, hogy valójában játékos kedvű, kedveli a mackókat, és az esernyőket, vásárolni viszont nem szeret, ám ha mégis, akkor egy szép cipő mindig leveszi a lábáról.

A köztévén futó, “Maradj talpon!” című kvízműsor rendhagyó adással kedveskedett a nézőknek: a kihívó játékos szerepében nem más próbálhatta ki tudását, mint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, Szalai Annamária. Az NMHH csatornája így kommentálta az adást: “A népszerű televíziós kvízműsor, a „Maradj talpon!” NMHH-s különkiadását vetítették le a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A „kihívó” a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, Szalai Annamária volt, aki két munkatársával, Szabolcsi-Majláth Orsolyával és dr. Hantosi Istvánnal, illetve két diákújságíróval, Tóth Enikővel és Pekoli Miklóssal mérte össze tudását. A rendhagyó műsorban az NMHH tevékenységére és a médiatudatosságra épülő kérdések, valamint a játékos, könnyed, általános műveltséget felmérő feladványok váltották egymást.”

A játék előtt a műsorvezető,  Gundel Takács Gábor igyekezett egy hétköznapi játékos bőrébe bújtatni Szalai Annamáriát. Így derült ki, hogy az NMHH elnöke szenvedélyes mackógyűjtő, és ha vásárolni indul (amit egyébként nem szeret), képtelen ellenállni a szép cipőknek. Szalai Annamáriát még a különleges esernyők tudják levenni a lábáról, otthon, a munkahelyén és a kocsijában is tart belőlük.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 10 szavazatból)
A főcenzor nyert a köztévé kvízműsorában, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. Vannak olyan emberek ebben az országban, legalább 4 millióan, akik lassan még azt sem engedhetik meg maguknak, hogy vásárolni menjenek, bármennyire is ellenállhatatlan vágyat éreznének aziránt, hogy esetleg egy pár új cipőt vegyenek a gyermekeiknek. Milliókra rúg azoknak a száma, akiknek még a létfenntartáshoz szükséges napi élelmiszer megvásárlása is gondot okoz. Ennek fényében igazán örömmel tölt el a hír, hogy a szalai annamária féléknek nincsenek ilyen problémái. Bátran engedhet a csábításnak, és költheti helyettük is költséges hobbijaira a pénzünket, még legkevesebb 8 évig…Azt már nyilván csak az irigység, és a leplezetlen rosszindulat mondatja velem, hogy az elesettek felkarolása, a rászorulók segítése nem szerepel a média nagyhatalmú cárnőjének kedvtelési között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  2. Bástya elvtársat még meg sem hívták?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  3. Szalaiannamária minden tudott a pornóval kapcsolatban feltett kérdésekről

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  4. Leslie Charteris

    Erről a műsorról (is) a Quimby nótája jut eszembe: ” Dugd le az ujjad, míg hánysz, én tartom a fejed”. Megmutta az emberarcú cárnőt, akinek cuki gyengéi vannak, olyan mint mi, legfeljebb egy kicsit több dologba szól bele. Ha nézzük az embert ( hű de rusnya spiné ! ), jól megcsinálta magát- a Párt segítségével. Önerejéből az erotikus lap szerkesztőségig vitte. Ugye, hogy érdemes itt a jobbra törekedni!Arra viszont nem fogadnék nagy összegben, hogy ki fogja húzni a mandátumát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Új imázs teremtő hadjárat a kormány oldalon – van itt pénz … :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  6. Elolvastam az előző kommenteket és nem találtam olyat, amelyben Gundel Takács Gábort szidnák.
    Én sem teszem.
    Sajnos olyan világban (országban) élünk, ahol bizonyos embereknek jópofizni, nyalizni kell, hogy az állásuk, családfenntartási lehetőségük megmaradjon.
    Gundel Takács Gábort kedvelem, jól vezeti ezt a műsort (is), és noha ezt a műsort nem láttam, nem hiszem, hogy túlzásokba esett volna.
    .
    Nem úgy, mint O. Péter a Plagi bácsi interjújában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. Nem csoda hogy talpraesett leány , elvégre a szexiparban szocializálódott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  8. nem láttam hála égnek, de eléggé nyálas müsor lehetett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Na kb. ezért nem nézem már régóta a lakájmédiát. Hozták formájukat, gyanítom ahogy kitisztul a narancsos csipa a szemekből úgy érzékelhető a nézettségi adatokon. További színvonalas műsorokat, megszokott “független” hírközlést kívánok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Ja.. egyébként úgy tűnik terhes, pedig ő aztán tájékozott lehet védekezés ügyében :) .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. Az úgy volt, hogy mi a hiányos betűsort láttuk a tévében, amit ki kellett egészíteni a jó válasz érdekében, a nyertes pedig a hiányzó betűket látta a saját monitorján. Az úgy volt, hogy előtte a PR tanácsadók megírták a teljes forgatókönyvet, s azt is, hogy kinek kell nyernie. Csak tudnám, hogyan sikerült nyernie ennek ellenére?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. vicc ország…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Ez viszont már nem vicc!
    Kíváncsian várom a véleményt a főcenzornak!
    .
    Videóbizonyíték: inzultálták a NolTV riporterét
    http://nol.hu/belfold/videobizonyitek__inzultaltak_a_noltv_riporteret

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Igen, Bohém köszönjük. Ez az utca embere. Egy szürke hétköznap Budapesten. Az átlagmagyar, aki ha nem tetszik neki valaki, akkor büdös, zsidó, cigány. kurva.
    Igazán komfortos ez a kismagyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Én magam tévét alig-alig nézek, ezt meg főleg nem, de maga a tény ízléstelen.
    Kicsit plagizálok, mert valahol olvastam (nem pontosan így), de akár én is mondhattam volna:
    Azért Lázár elvtársnak annak idején nem csináltak külön vetélkedőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Buzizott a köztévé 2014. január 21. kedd

Milliárdokat fizet csókosainak a köztévé 2013. szeptember 21. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos