Ronai and Ronai
AMERIKAI

Miért nem megy Gyurcsány a “köztévébe”? 2013. december 1. vasárnap 11:45 Forrás: AN, OS

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Miért nem megy Gyurcsány a "köztévébe"?

Budapest – Gyurcsány Ferencet hiába hívja a köztévé, nem megy be a stúdióba, mert nem az ország való kérdéseiről akarnak beszélni vele. A köztévé erre válaszul hülyének tettei magát, azt írják közleményükben, hogy nem engednek az elveikből. Úgy tesznek, mintha lennének elveik, holott ők maguk tudják a legjobban, hogy sem elveik, sem önálló véleményük nincs.

Számukra ez a létezés záloga, ha elveik és véleményük lenne, ők maguk nem lehetnének. El lennének zavarva ők is, ahogyan azokat már régen elküldték a média fura urai, akikben a szakmaiság, vagy az önállóság legkisebb nyomát is felfedezték.

Hacsak nem tekintjük elvnek a nyelvet, vagyis azt, hogy az MTVA állományába tartozó mikrofonállványok időnként önmaguk számára is szégyenletes módon alákérdeznek a velük szemben ülő gazdának. Ellenzéki politikust, már régóta csak azért hívják a stúdióba, ha a fejére akarják olvasni a bűneit. Vélt, vagy való bűnök ezek, mindegy az teljesen. A fő, hogy a papagájkommandó tegye a dolgát, kiszolgálja a Fidesz nevű pártot.

A magyarországi politikusok közül elsőként Gyurcsány Ferenc vette magának a bátorságot, és visszautasította a köztévé szíves invitálását. A DK közleménye itt olvasható.

Egy hete minden nap levelet küldenek, hogy szeretnék megszólaltatni pártunk elnökét valamelyik műsorukban. De nem az érdekli őket, hogy mit gondol a DK az országról, a kórházak fenyegető fizetésképtelenségéről, az egyetemek szénszünetéről, vagy éppen a kormány szerint jó növekedési vagy beruházási adatokról. Minden levelük kizárólag egy témában kér véleményt Gyurcsány Ferenctől. Ez a téma a bajai videó. És ha nemet mondunk, akkor másnap jön a következő levél teljesen egyező tartalommal.
Ezek szerint a Magyar Televízióban baj van az értő olvasással. Mondjuk egy hét türelem után nyilvánosan: nem veszünk részt a mindannyiunk pénzéből fenntartott, köztévének hazudott Fidesz-televízió ocsmány propaganda hadjáratában. Rendelkezésre állunk tisztességes, az ország dolgaival foglalkozó beszélgetésekre, de nem segítjük a fideszes propagandát.
Végtelenül sajnáljuk, hogy ide süllyedt a Magyar Televízió. De előre szólunk: minden kurzusnak vége van egyszer, a szégyen viszont marad: a tisztességtelenség, az árulás, a köztársaság, a demokrácia elárulásának szégyene. Nehéz lesz ezzel élniük a “köztévé” mai vezetőinek, szerkesztőinek.
DK Sajtóiroda

Erre írta válaszul a köztévé, hogy nem enged az elveiből. Vicces kedvükben lehetnek az Orbán Viktort szolgáló sajtómunkások, amikor ilyen mondatot leírnak. Mint akik tudják, hogy már minden mindegy, ennél már nincs lejjebb, szakmailag és tisztesség tekintetében nem lehet mélyebbre ereszkedni. Elég csak Obersovszky Péter munkásságra gondolni, aki soha el nem évülő érdemeket szerzett a pártatlan újságírás fogalmának újraértelmezésében, majd felszámolásában. Nem szívesen borzoljuk az AN olvasóinak idegeit, de talán jó szórakozás lesz elolvasni az alábbi közleményt, mely nemcsak hazugságokban bővelkedik, de vélhetőleg sajátos mondafűzési gyakorlatával is vidám perceket szerez az értő olvasónak.

A köztévé nem enged elveiből – reagálás a Demokratikus Koalíció közleményére

A magyar közszolgálati média az európai unió normái, és a magyar médiatörvény betartásával működik, szerkeszti műsorait, végzi azt a tevékenységet, amit neki a törvények feladatul szabnak.

E folyamatba politikai pártok bele nem szólhatnak, elvárásokat meg nem fogalmazhatnak, ezzel is biztosítva a közmédia pártatlanságát, a kiegyensúlyozott tájékoztatás alapvető feltételeit, az alkotók függetlenségét.

Ezen elvekből a közmédia szerkesztői, alkotói és vezetői eddig nem engedtek, és nem fognak engedni a jövőben sem.

Hírműsorainkban továbbra is fenntartjuk a jogot közszereplők, politikusok megkeresésére, álláspontjuk megjelenítésére, úgy, amint azt Európa és a világ valamennyi demokratikus államának független közszolgálati médiája is teszi.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 68 szavazatból)
Miért nem megy Gyurcsány a "köztévébe"?, 5.0 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Múltkor véletlenül megnéztem egy 12 órás MTV híradót.
    Az egész műsor az orbánista bagázsról szólt, meg a gyobbanteljesít agymosásról.
    Gyurcsány azért nem hülye (nem nyalogatja a szája szélét, és nem jár Gratzba kezelésre), miért menne egy obersovszki-féle agymosásába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (83 szavazatból)
  2. A leg keményebb össztüzet megérdemli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  3. Bocsánat a kijelentésért, de nekem erről az jut eszembe, hogy a köztv most be akarja mutatni, milyen az a szűz qrva!
    Orbersovszky meg teljesen pártatlanul,most akarja megmutatni, milyennek kell(ene) lennie egy ÚJSÁGÍRÓNAK.
    Nem fog menni.Sittpalinál eljátszotta a becsületet, azóta ő csak zugfirkász,egy igazi talpnyaló.
    A DK jól teszi, ha nem megy. Azt is jól tette volna, ha a parlamentbe sem ment volna be egy napra sem a NER bevezetése után.
    Előtte kellett volna népszavazást kikövetelni! Akkor még nem volt meg a fidesz külön bejáratú törvénye sem a népszavazás ellehetetlenítésére.
    Most, így ebben a helyzetben kicsit faramucinak látszik az igényesség a pártatlan tájékoztatásra.
    Hiába, a pápai “gyors” kicsit későn érő típus.
    Na, nyomhatjátok a mínuszokat, hiszen kritizáltam azt,akit szintén nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (66 szavazatból)
  4. Nyilván azért nem merik Gyurcsányt élő adásban a FIDESZ TV -be meghívni mert ott a maffia kormányról lerántaná a lepedőt úgy mint ahogy ezt tette 2 héttel ezelőtt.

    Szerintem egy tisztességes magára valamit is adó politikus már nem mutatkozik ilyen együgyű emberekkel mint az Obersovszki vagy a nyugdíjvédelmi és rezsicsőkkentési megbízott és társai…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (60 szavazatból)
  5. Kis ellentmondást vélek felfedezni, ugyanis az európai unió normáival köszönő viszonyban sincs a médiatörvény. A többi bekezdés pedig teljesen harmonizál az első fejezet igazságtartalmával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (55 szavazatból)
  6. A köztévé levele nem levél, ez szónoklat.
    .
    Mintha egy öreg párttitkár szónokolna a múlt századból csak éppen egy-két szót kellett újra cserélni, így került bele az európai unió, akiknek a normáit csak szelektáltan és muszájból tartják be, mert egyébként rohadt gyarmatosítók, de bizonyos esetben azért jó hivatkozni rájuk.
    .
    Arról, hogy milyen elvek alapján akarják megszabni, hogy egy meghívott vendég mit mondhat és mit nem, miről beszélhet és miről nem, arról nem szólnak, minthogy arról sem, hogy miért csak az alkotók függetlenségét védik és a meghívott válaszadó partnerekét miért nem.

    ” fenntartjuk a jogot közszereplők, politikusok megkeresésére, álláspontjuk megjelenítésére,”
    .
    Akkor miért nem válaszolhat és beszélhet arról is amit ő fontosnak tart, el akar mondani? Hiszen csak az álláspontját akarja kifejteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  7. A köz-TV, köz-újság, köz-rádió és egyéb köz-ségek megszokták, hogy vagy nekik mondják meg a kötelezően és kizárólagosan felteendő kérdéseket, vagy ők mondják meg előre ugyanezeket. Egyéb lehetőség nincs.
    .
    Ezeken a köz-helyeken az anatómiailag szükséges gerinc helyett az emberi nyelv dominál. A nyelv hossza egyenes arányban áll a ranglétrán elért fokozattal.
    Elveik pedig a megfelelő helyről érkező utasítások formájában vannak a gránit szilárdságú nyelvük ízlelőbimbóiba beépítve, mert minden s.gg más ízű és illatú, de kötelezően fogyasztandó.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  8. Nem engednek az elveikből…

    aha, a kidurrant luftballon se enged levegőt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  9. Én mindenkivel ellentétben azt mondanám, hogy fel kellene húzni a kesztyűt, és bemenni a nemköz tv-be, pont elveik érvényesítése miatt!
    Nagy kihívás lenne az a fajta kommunikáció, amely mosolyogva birkózva le, hülyét csinál belőlük!
    Le kell járatni őket, így világossá tenni azt a hozzáállást a világhoz, amely emberek tömegeit használja eszközül, saját meggazdagodásukhoz, és az emberek tömegeinek ( saját ) nyomorba döntéséhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  10. Ilyen agymosott nyomoroncokhoz, mint untersovszki jobbérzésű ember nem megy, mert a becsületes nevét együtt fogják emlegetni , ilyen mezitelen csigákéval, mint untersovszki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  11. Obersovszky úr!
    Meg kell ,hogy valljam,ön nagyon nyomasztja a lelkemet,és most módomban áll szerényen kifejteni véleményemet,hogy mire is gondolok.
    Nem valószínű,hogy találkozik eme írással,de nem kizárható.Az ön munkásságával,tevékenységével van az én kifogásom,ön egyszerűen notórius hazudozó,szofisztikailag nem túl képzett,de arra elegendő ,hogy társadalmunk politikailag és gazdaságilag nem túl képzett,de becsületes honfitársainkat megtévessze.
    A sugalmazásai,a sejtetései az adatok meghamisítása ,a külföldi lapok bírálatainak félre magyarázása vagy egyszerűen eltitkolása .
    Hogy a fent nevezett nem túl hízelgő írások igazak,misem bizonyítja jobban,mint a tisztes magyar írói társadalom megvetett kitüntetése.
    Ön ezt a kitüntetést megérdemelte.
    Smith Pál pedig a közelmúltban kapott kitüntetést nem érdemelte meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  12. Végtelenül cinikus, aljas…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  13. Nem hiszem,hogy megkockáztatnák az élő adásban menő riportot,mert akkor nem tudják manipulálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  14. Kíváncsi lennék, hogy ezek a férgek – mint a képen szereplő ember – Hol lesznek, mit fognak csinálni akkor amikor ez az agyrém véget ér.
    (persze van sejtésem …) Mert ugye senkinek ne legyen kétsége, hogy előbb vagy utóbb, vége ennek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  15. Amit nyomozni kellene, arra nincs idejük!
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/hirado-nyomoz-tiltakozo-kozalkalmazottak-utan-121212.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  16. http://www.168ora.hu/itthon/nekunk-eltunt-hiradohu-halorol-121220.html
    -
    Kár reménykedni, hogy eltűnnek, dől a lé nekik, hogy hirdethessék a “sikereket”, a monnyone le az akárki és kiknek osztott sallert a 3xbóvlis vekkeres!
    Magyarország szellemi színvonalát is hirdetik – hogy a büszke magyarokkal mi mindent el lehet hitetni a felesem igaz TV-k műsoraiban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  17. Az MTVA sértődést tettetve panaszkodik ,hogy Gyurcsány Ferenc többször visszautasította a meghívását .Bajai videóval kapcsolatos riportot szerettek volna készíteni ,ezt helyesen is tette . Az a riportfilm csak a kisembernek szólt volna.
    Tudomásom szerint Gyurcsány Ferenc közgazdász,ha esetleg önök azt kérdezték volna meg, milyen gazdasági okai vannak annak, hogy jelenleg az euro svájci frank árfolyama olyan amilyen most. Ha ezzel a kérdéssel fordultak volna
    GY:F: hez ahogy én ismerem őt, biztos,hogy eleget tett volna a meghívásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  18. Gyöngyi Péterrel egyetértve: az ÉLŐ adásba be kell menni! Ha egy ellenzéki politikus ilyen minőségű kérdezőt nem tud két vállra fektetni, akkor nem alkalmas az ország vezetésére. Egy beszélgetést ugyanis soha nem irányíthat csak a riporter. Csodálkozom, hogy Gyurcsány ilyen álságos közleményre ad alkalmat ennek a förtelmes bagázsnak.
    Azon még jobban csodálkozom évek óta, hogy MIÉRT NEM KÖVETELI HANGOSAN ÉS KÖVETKEZETESEN az ellenzék a közmédia minősíthetetlen megszállásának a megszüntetését?!? Miért tűri például, hogy a vidék mai Néprádiójában, a Kossuthon, péntekenként a miniszterelnök hazugságok, csúsztatások tömegével etesse a gyanútlanokat, miért törődik bele, hogy nem reagálhat az elmondottakra, ahogy az TERMÉSZETES demokráciákban.
    Erre mit válaszolna a sajtóirodájuk???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  19. Tanúi voltunk a köztévében, amikor Obersovszki a tolvaj Schmidt köztársasági elnökkel készített interjút, – helyesebben – kinyalta a tolvaj fenekét a televízió nyilvánossága előtt. Jó lenne, ha még egyszer leadnák! Egyébként pedig az intelligencia alapfokát sem lehet egyetemeken megtanulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  20. Gyurcsány Ferenc kiválóan tudja kezelni a legvadabb riporteket is. E miatt nyugodtan leülhetne ennek a magát európai normák szerint működőnek hazudó televízó bármelyik riportere elé. Mégis egyetértek abban vele, hogy nem hajlandó részese lenni a bajai videózás felszínen tartásában és DK-ra kenésében. Gyurcsánynak ebben az ügyben nincs mit mondania. Erről a riportenek a rendőrséget kellene szóra bírni, nem hagyni, hogy a megkezdett nyomozást elsumákolja. Mert a rendőrség sumákol. Már nem fontos az igazi megrendelő személyének kiderítése, mert a megrendelő párt elérte célját. Már senki sem beszél a bírói ítélettel igazolt választási csalásáról, sikeresen éket vert az MSZP és a DK közé, a célszemély (MSZP) a remélt kárt a tervezettnek megfelelő mértékben elszenvedte. Az igazi riporteri, újságírói feladat nem a célszemélyek további lejáratása, hanem az igazság feltárása lenne. A közpénzből fenntartott TV feladata is ez lenne, de az erre alkalmatlan, hiszen a fülkeforradalmárok pártszolgálataként működik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  21. ” Elég csak Obersovszky Péter munkásságra gondolni…”

    és ránézni erre az elmebeteg pofájára, no meg a volt TV-vezérre, a III/III-as Böröczre és Gazsó L. Ferenc Fidesz-bérenc hírhamisítóra, aki most épp az MTI (inkább FTI = Fidesz Távirati Iroda) vezérigazgatója, egy nyálas gazember, volt szerencsém találkozni vele párszor…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  22. Akáhányszor rá pillantok erre az Obersovszky pofára mindig eszembe jut hogy valamikor az este cimű műsorát talán ha jól emlékszem Krizsó Szilvia vezette, azt Purlicer-díjjal tüntették ki, ugyanebben a stúdióban most egy ilyen disznó garázdálkodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  23. Orbán szégyenletes hazug fasiszta rendszere teljesen kiépített és képzett jól fizetett bérhazudozókkal, besúgókkal dolgozik.
    Erről az egész gépezetről már pontos feljegyzések vannak, és mindegyiknek személyes anyaga várja a felszabadulást és a jogi megtorlást! Ennyi hazug mocsok egyszerűen nem maradhat büntetlen! Ez folytatólagosan elkövetett tudatrombolás a népünk ellen!
    Aki csak a környező államok hírszolgálatait olvassa, vagy nézi láthatja, hogy egyetlen hatalom az Orbán diktatúrán kívül ennyit nem hazudik mint a Viktor és baráti köre. Nem is foglalkoznak sehol ennyit a politikával, mert nem érzik szükségét hogy folyamatosan hazudniuk kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  24. Jó volt Gyurcsányferi 16 pontja a Klubrádiűban hallottam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  25. Obersovszky bársonyos nyelvével Orbán seggét csontig nyalja, jó vastagfalu gyomra van. Undorító féreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. Kedves Geyza, valóban jó volt, egy szakaszt mindenképpen leszámítva! Azt mondta, újra hatalomban megszüntetik a közmédiát. Atyajóég! Én, aki évekkel ezelőtt szinte egyedül védtem őt itt a támadásoktól, szomorúan jelentem, valami komoly kibicsiklást érzékelek! Hol veszett el az éleslátás, a vonzó logikai megközelítés?!? Miért mondana le egy FÜGGETLEN közmédia áldásos, hiánypótló, „néptanítói” küldetéséről?!?
    Máig nem jöttek rá, hogy ez a mai förmedvény soha nem likvidálhatta volna a köztársaságot, ha a kezdetektől, de legalább a bő kétharmados többségű 1994-től működik egy olyan, elfogulatlannak minősülő igazodási pont, amelyhez bizalommal fordulhatnak a polgárok? Ha netán megtörténne a váltás öt hónap múlva, hogyan nézne ki a média piac PERSZE NEM ILYEN köztévé/rádió nélkül? Nem veszik észre, hogy Orbán gyülekezete azért leválaszthatatlan a gurujukról, mert csak az ő szózatait hallgatják, lévén a többi a „gyarmatosítóké”?!? Ezt a patt helyzetet lenne okos tartósítani?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (11 szavazatból)
  27. vontolla
    Nem úgy általában, hanem “ezt”. És biztosítják a korrekt tájékoztatást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Geyza
    Én meg élő egyenesben hallgattam az ATV-n.
    És itt vagyok tudathasadásos állapotban. Miközben szinte mindenben igazat adok Bartusnak, ugyanakkor szükségem van arra is , hogy ilyen dolgokról tájékozódhassak, mert nálunk olyan, hogy közszolgálat, nem létezik.Fontos volt, hogy megtudjam mit is akar a DK. Sajnos nagyon sokan vagyunk ezzel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. igaza van Feconak,hogy nem megy erre a szemetdombra,ha nem egyenes közvetites lesz!Ez a fityeSS szocsöve es a felveteleket ugyanugy manipulalnak,mint az Öszödi beszedet!Szerintem csinaljon egy nyilatkozatot a Youtubnak,azt mar nem tudjak meghamisitani meg letiltani sem,es a nezetsegehez nem fer ketseg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. Vadai Ági leiskolázta a november 30-án vele készült interjúban ezt a gennyládát. Érdemes megnéznetek a DK honlapján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Nem kell neki a “köz”TV-be menni Elég az ATV címét megnézni a vele történt ínterjú okán. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/343516_bulvar_alatt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. Dr.Balázs József

    A zsinórmértéknek tekintett médiatörvényről eszembe jut az a kerítés, amelyben “csak egy deszka lötyög, de az tartja a többit.
    Az elvek alapján csak beszédhibás, olvasni alig tudó, hadaró – és elnézést a hölgyektől – de igénytelen megjelenésű – lásd fogak – szereplők alkalmazhatók.
    Egyetlen önálló gondolat végzetes lehet, ezért csak szajkózásra alkalmas embereket alkalmaznak. Legyen az jogász, ujságíró, – ez utóbbinál elnézést kérek az UJSÁGÍRÓKTÓL.
    Ez a szakmai tanúlható, de mégis Piatnik jut az eszembe, Aki csak kártyát adott, de az észt a gyakorlatot mindenkinek magának kellett megszerezni.
    Ebben a szakmában az teszi kmagaslóvá a művelőjét, hogy nem veszed észre, hogy Ő szereti, utálja, vagy esetleg fél a riprtalanyától. Nem állít, hanem kérdez, és kiváncyi is arra, hogy mi a véleménye, azaz hagyja legalább a bemutatkozó mondatát végigmondani.
    A zsinőrmérték szerintem: a jellem, a tolerancia, az udvariasság, a kiváncsiság, és a mérhetetlen elfogulatlanság.
    Ha bármelyik hiányzik, csak középszerű, vagy az alatti lehet.
    Ezekből a regnáló tévésekben egyik sincs meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Nem csoda, ha Gyurcsány nem megy. Az ostoba Obersovszky Péter aljas és erőszakos nem a jelennek megfelelően kérdez, és ha nem azt válaszolják, amit akar, akkor szóhoz sem jut az illető. Szemétláda lett a Magyar TV. Sajnálom egy két műsorvezetőjét.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. De nem a köztévét kell megszüntetni, hanem akik benne vannak és Orbán seggít nyalják!!! Azok költözzenek Felcsútra a kisvasúttal!

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Nyomorultak készítik,nyomorultak nézik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. írástudatlan

    azért nem megy a köztévébe és a közrádióba, mert nem jó se egyik, se másik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. írástudatlan

    Nem szeretem a magyar köztévéket, már a Dunát sem. Túl azon, hogy folyik a propaganda, a gátlástalan öndicséret, az egész műsorfolyam gyenge, gondolatszegény, giccses. Szerencsés esetben ismételnek valami, a hetvenes-nyolcvanas években készített – tehát a “gyűlölt rendszer” idején létrehozott – filmet, újra termszetesen nem futja. Az állítólagos szórakoztató műsorok tartalma és színvonala bárgyúságban vetekedhetne a ker.tv-k idióta “alkotásaival”. Ami nem Fekete város, Benyovszky (jól írtam) vagy Kisváros, arról lesüt a mérhetetlen szervilizmus és az a debil bazsalygás, amire a vezetés és a hivatalos, valamint az elfogadottnak vélt kultúra az országot szánja. Ez az én véleményem, inkább, ha van pár percerm olvasok, természetesen nem akármit, könyvet. A közrádióról pedig annyit, hogy rosszabb bárminél…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos