Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hunternek így már nem kell Edwards 2012. június 27. szerda 18:27 | AN Forrás: ABC News

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hunternek így már nem kell Edwards
New York – Megcsalt felesége megbocsátott, de belehalt a rákba; legjobb barátja elárulta; perbe fogták és meghurcolták a kampánypénzek helytelen felhasználásáért; most azt is meg kellett érnie, hogy Rielle Hunterrel, aki miatt feldúlta a maga és mások életét, véget érjen a románc. Még mi vár John Edwards volt szenátorra ebben az életben?
.
Rielle Hunter és John Edwards ellentmondásos viszonya a múlt héten ért véget, néhány nappal azután, hogy a nő, aki annak idején elcsábította, megírta a maga kitálalós könyvét – elvégre Edwardstól már nem számíthat pénzre, valamiből pedig élni kell. A kötet promóciója végett Hunter sajtónyilvánosságról is gondoskodott, így az ABC Good Morning America című műsorában számolt be a legújabb fejleményekről George Stephanopoulosnak.
.
„Család vagyunk, de a múlt hét végétől már nem vagyunk együtt, John Edwards és én”, közölte a volt szerető, aki akkor ismerkedett meg Edwardsszal, amikor a kampánystábjában videózott. Arra a kérdésre, szereti-e még Edwardsot, igennel válaszolt – arra viszont, hogy az érzelem kölcsönös-e, így felelt: „Őt kell megkérdeznie. Szerintem igen. Úgy értem, érzésem szerint szeret.”
.
Ennek dacára elválnak útjaik, folytatta, mivel mindkettejük idegeit túlságosan megviselte az, amin keresztülmentek 2008 óta. Ez volt az év, amikor Edwards a Demokrata Párt színeiben indult az előválasztáson. Sokáig bujkáltak, ez sem tett jót a kapcsolatuknak. Hunter titokban hordta ki gyermeküket is – az apaságot a stáb egy másik tagja, Edwards sokáig volt legjobb barátja vállalta a nyilvánosság előtt. A ma 48 éves nő nem volt hajlandó elárulni, melyikük mondott fel a másiknak.
.
A szakítás azt is jelenti, hogy az ex-szenátor nem nevelheti tovább szerelmük gyümölcsét, Frances Quinnt.
.
Stephanopoulos megkérdezte Huntertől, vajon ha újra kezdhetné, ismét ugyanúgy cselekedne-e. Hunter hitetlenkedve visszakérdezett, majd azt válaszolta, semmi szín alatt – ugyanakkor azt a feltételezést is elutasította, hogy hibát követett volna el, amikor az akkor még nős, többgyermekes férfi szeretője lett. Sok mindent megbánt, de azt nem, hogy szerette – jelentette ki.
.
.
Rielle erre az interjúra még összerántotta magát
.
Most megjelent memoárkötete a What Really Happened: John Edwards, Our Daughter and Me (Ami valójában történt. John Edwards, a lányunk és én) címet viseli. A kötet nyitva hagyja azt a kérdést, mi történt a kapcsolatukkal, csupán azt bizonygatja, amit Hunter is a tévében: hogy még mindig szeretik egymást.
.
A továbbra is fennálló szeretet nem akadályozta meg Rielle Huntert abban, hogy kipakolja: Edwardsnak már őelőtte is voltak szép számmal nőügyei, de abban sem, hogy keményen bírálja Elizabeth Edwardst, aki már nem tud a bírálatra válaszolni, mivel belehalt a rákba. Sokan ezt máris felháborítónak tartják: általános vélemény szerint ha van erkölcsi győztese ennek a szennyes történetnek, az holtában is Elizabeth Edwards. Hunter szerint el kell olvasni a könyvét annak, aki kritizálni akarja.
.
Rielle Hunter azt állította, tisztában van azzal, mennyire előnytelen a róla kialakult kép – épp azért írta meg művét, hogy ezzel bizonyítsa, valamennyien emberek vagyunk, és senki sem tökéletes. „Nem hinném, hogy a gyerekek, köztük az én lányom javára válna az apjuk démonizálása, mert nem az, vagy hogy Elizabethből szentet csinálnak, mert nem volt az, belőlem meg otthonok feldúlóját. Nem jó ez senkinek.”
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

John Edwards „nem bűnös” 2012. június 4. hétfő | AN

Megkezdődött John Edwards pere 2012. április 24. kedd | AN

Ma kezdődik Edwards volt szenátor pere 2012. április 23. hétfő | AN

Januárban tárgyalják Edwards ügyét 2011. szeptember 9. péntek | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos