Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Hülyeország és az elmúlt nyolc év 2012. május 15. kedd 12:10

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Hülyeország és az elmúlt nyolc év

Hülyeországban olyan összetett és zavaros a helyzet, hogy csak Pintér belügyminiszter és Orbán Viktor miniszterelnök látja a valót, mindenki más 1/ a kommunisták szikár tolója, aki nem képes örülni a nemzeti ügyek kormányának sikerei miatt, mert ellenérdekelt, és neki a Fidesz bukása fontosabb, mint a haza üdve, 2/ annyira vak, amennyire csak lehet, és nem látja az apró botlások fájától a szárnyalás erdejét, 3/ Ángyán József.

Mindenki döntse el, melyik táborba tartozik, de Láng Zsoltot, a II. kerület polgármesterét én egyikbe sem tudtam beszuszmákolni, így aztán értetlenül állok provokatív kérdése előtt, melyben azt firtatja, miért olyan baromi nagy a lakásbetörések száma a kerületében, amikor a szomszédban kicsi.

Mivel kérdését Pintér belügyminiszterhez intézte, ráadásul hivatalos formában, a belügyminiszter válaszolt is neki, elvégre mindketten ugyanahhoz a párthoz tartoznak, és elmagyarázta az okvetetlenkedő polgármesternek, hogy a betörések száma nem nagy, de csökken, egyébként is mindennek az az oka, hogy az elmúlt nyolc évben a kommunisták eltorzították a statisztikákat, és azóta sem sikerült ezt a rombolást rendbe hozni.

Az a helyzet, hogy két éve a Fidesz van kormányon.

Ezt ők is tudják, mi is tudjuk.

Ebben a helyzetben folytatni az elmúltnyócév-ezést annyira kínos, hogy még hasonlatokat sem tudok írni, mennyire. Nagyon.

Természetesen minden kormány hagy aknákat a területen, amikor leköszön, mint ahogy az is viszonylag normális, ha az egyik kormány hitelt vesz fel, elkötelezi magát egy beruházás mellet, kiás egy baromi nagy gödröt az út közepén, akkor azt a következő kormánynak kell törlesztenie, megvalósítania, betemetnie. Ilyen ez a bolt, aki hatalomra akar kerülni, annak számítania kell rá, hogy előtte is volt némi kormányzás az országban, és ez következményekkel jár.

Egy normális ellenzék például (főleg ha nyolc éve van rá) azzal foglalkozik, hogy felkészül a kormányzásra, figyeli, hogy mit csinálnak a hatalmon lévők, kitalálja, hogy ő majd mit fog csinálni ehelyett, mit fog megtartani, mit fog kidobni, mit fog elkezdeni, mit fog befejezni. De miközben ezen dolgozik, arra is fordít némi figyelmet, hogy Magyarország nem csak magában áll a világóceán közepén, hanem léteznek más országok is, szövetségi rendszerek, egyezmények és szerződések, amik szintén befolyásolják majd kormányzását, ha eljön a várva várt választási győzelem.

Ilyesmi nálunk nem történt. Ilyesmi nálunk egyszerűen nem történhet.

Nyolc évig duzzogott Orbán, hogy a magyarok leküldték parizerért, nyolc évig képtelen volt kidolgozni egy normális gazdaságpolitikát, hogy most a többiről ne is beszéljek, csak nyalogattatta másokkal a sebeit, és néha tényleg elhitte, hogy a világgazdaság és ennek részeként a magyar gazdaság attól fog beindulni, hogy nem Gyurcsánynak hívják a miniszterelnököt.

Nem csak ezt hitte, hanem ezt is mondta, és hívei komolyan vették.

Ennyit a hívekről.

Nézem Tarlós polgármestert, aki komplett premenstruációs egobalettet produkál Kálmán Olgának az ATV-ben, mert az meg meri jegyezni, hogy a főváros gondjait talán nem Demszky Gábor egykori főpolgármester okozza 2012-ben, hanem az a kormány, amelyik zárolta a pénzt.

Tarlós épphogy csak el nem bődül, és elmúltnyócév-ezik szilajul, mert azt mégsem mondhatja, hogy küldői szívatták meg, de rettenetesen.

Követünk el apróbb hibákat, elvtársak, de a jobbágyság bevezetése majd megoldást hoz minden problémára.

A szocialista-szabad demokrata kormány nyolc év alatt akkora kárt okozott, hogy azt gyakorlatilag képtelenség kijavítani kettő, nyolc, de még harminc év alatt sem, szegény magyarok egészen addig fogják cipelni ezt a borzalmas terhet, amíg véletlenül meg nem bukik a Fidesz-kormány. Mert onnantól persze a Fidesz-kormány rombolását kell majd javítgatni, lehetőleg éveken, ciklusokon keresztül.

Történelmileg így alakult, ebben az országban nincsenek felelősök a jelenben, csak a múltban.

Tisztázzuk tehát a jegyzőkönyv kedvéért: hülyeország egyszerűen képtelen az önálló létre. Nem csak azért, mert nyersanyagokban, erőforrásokban és képzett elmékben szegény, bár ez is hozzájárul a csődhöz, hanem elsősorban azért, mert nincs, és a belátható időben nem is lesz olyan politikusi garnitúrája, amelyik ezzel a helyzettel egyáltalán szembe tudna nézni, elismerné saját felelősségét és javítani próbálna a helyzeten.

Nyafogás van, riszálás és ordító tehetségtelenség.

Ahogy a régiek kiabálták a DVTK-Fradi meccsen: kecskét vezess, ne országot!

Ha létrejön az Egyesült Európai Államok, akkor van esély a megoldásra, ha nem, akkor ennek annyi. De nem gondolom, hogy az EEÁ megoldás lenne mindenre, pusztán egy lehetőség, hátha. Mert így lassú döglődés, szemérmetlen lopás, fennhéjázó középszerűség és a műveletlenség tombolása vár ránk, mindez persze alulnézetből és közvetlen közelről bele az arcunkba. Annyit tehetünk ellene, hogy bezárjuk az ablakot, ajtót, kikapcsoljuk a tévét és megszakítjuk minden kapcsolatunkat az efemer valósággal, hogy boldogan éljünk, amíg meg nem halunk. Már persze, ha maradunk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 65 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Hülyeország és az elmúlt nyolc év, 4.9 out of 5 based on 33 ratings

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. “…Tarlós épphogy csak el nem bődül, és elmúltnyócév-ezik szilajul, mert azt mégsem mondhatja, hogy küldői szívatták meg, de rettenetesen…”
    .
    Így is “távolkeleti” szemmel nézik, csak nem fogja elismerni az átejtést?!! Egyes kerületi főmuftik befolyása manapság nagyobb mint Tarlósé. Vajon miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  2. Kettő hozzászólás :
    1 : a fontosabbik : Nehogy az legyen a vége hogy megszűnik Magyarország önálló államnak lenni ! Mert ez irányba haladunk , de vészesen. A történések Mátyás király után kialakuló káoszra emlékeztetnek engem.
    -
    2: Ha parteingenosse Tarlós pöszén selypítve beszél , akkor arra gondol hogy így hamarább eljuthat céljához ? Mint apró óvodai lurkó korában ?
    ( Bár ahogy így elnézem őtet , sohasem lehetett egészen pici , aranyos baba. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  3. Nagyon tetszik a cikk! Jól levezeti a dolgokat. Láng Zsolttól nem is vártam volna ilyet, annyira boldogan fideszes. És jól áll a PR-rel is, gondolok itt a Wallenberg szobor föhajtására. II. kerületi vagyok, és itt bizony sürün laknak a fideszhívök. Annál boldogabb vagyok, ha a boltban valaki Népszabadságot tesz a kosarába.
    -
    Geyza hozzászólása: hogyan szünhetne meg az önálló állam? Nekem úgy tünik, a Nemzeti Kisgömböc most azon nyomul, hogy kijöjjön az eu-ból.
    -
    Kedves Para-Kovács Imre, egy stilisztikai kérésem van: Tarlós viselkedését premenstruációs egobalettnek nevezi. Mivel az emberiség fele élete nagy részében menstruál, lehet ezt az állapotot inkább tisztelni. Kérem, használjon más hatásos jelzöt Tarlós borzalmas viselkedésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. Én is értetlenül állok a II. kerületi polgármester provokatív kérdése, de az erre adott miniszteri válasz előtt is. Ezek szerint ugyanis sem a kérdező, sem a válaszadó nincs tisztában azzal, hogy (egykor) gyönyörű fővárosunk melyik darabjáról van éppen szó – ha tudnák, nyilván nem lenne a kérdés sem.
    A betörők ugyanis – szemben sok más emberrel (nem mindenkit tartok annak, de nehogy sértődés legyen, hát általánosítottam) – tudják, hogy melyik kerületben valószínűbb a jelentősebb zsákmány lehetősége. A II. pl. ilyen, állítólag nem a legszegényebb rétegekből kerül ki lakosságának többsége.
    Ennyi.
    Az írás pedig megint méltó PKI-hez. A humorán és lényeglátásán kívül leginkább azt csodálom – bevallom, irigylem is -, hogy a nívó alapvetően mindig változatlan. (Igaz, a kormánytagoknál is …)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  5. Ez most egy szép szomorkás opusra sikeredett. Röhejországon lassan röhögni se lehet. Jól van Para!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. Az utolsó két mondat elég pontosan leírja, hogyan élek. Én belső emigrációnak nevezem. Sokan vannak még így.
    Ha ebben békén hagyják őket, talán ez a rendszer is elvegetál 50 évig. De ha tovább cseszegetik és fosztogatják őket (és ez a fundamentalista banda ezt teszi), akkor egyszer átszakad a gát, és Orbánék a bőrükön tapasztalhatják meg, hogy “azért a víz az úr”. Nem lesz szép látvány, de igazság fog tétetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. Kekcskét? Áramot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Hülyeország tényleg képtelen az önálló létre. Tízmillió hülye Európa közepén médis sok. Emlékeztek mit írt a költő? “Adj emberséget az embernek, Adj magyarságot a magyarnak, Hogy mi ne legyünk német gyarmat.” Rég volt. Most szerintem inkábblehetnénk német gyarmat. Néha arról álmodom, hogy visszajön Ö császári és királyi felsége I. Ferenc József osztrák császár és magyar király, ránkküldi ulánusait, és rendet rak az országban. Mert ez az ország az ő uralkodása alatt virágzott utoljára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VsyBrvlyKVw
    az elmúlt nyolc év

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. girbegurba! Egyetértek! Szegény kecskék nem érdemlik ezt, inkább hát áramot”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Leslie G. Charteris

    “Történelmileg így alakult, ebben az országban nincsenek felelősök a jelenben, csak a múltban” Ez egy nagy megállapítás.Medgyessy és Gyurcsány bőven követtek el hibákat, de nem emlékszem, hogy egyszer is hivatkoztak volna az “elmút négy évre”.Orbánék 2002 óta sulykolják a ” rosszabbul élünk, mint négy éve ” dumát, ami egészen 2010-ig tartott, azóta tényleg rosszabbul élünk, de van-e olyan, ami azóta javította legalább a közérzetünket?A “rosszabbul élünk, mint négy éve” valósággá lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Para, a kecske aranyos, kedves, hasznos állat. Lenne szíved rábízni erre a bagázsra? és tényleg “ennyit a hívekről”
    Isten nem bottal ver – hanem FizeSS-el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Zsuzsenkám hát csak úgy hogy az EU után a NATO.-ból is ” kivezet ” minket , mint mózes a zsidókat Egyiptomból , aztán a szélsjobberek addig addig feszítik a húrt már most is feldühödött szomszédaink ellen , amig kitör egy jó kis csetepaté.
    És a szlovákok meg szerbek a románokkal megfejelve nem lesznek restek eltiporni bennünket. Európa pedig röhögni fog rajtunk , régi öreg barátunk pedig , Amerika messze van ugyebár. Csak sajnálkozni fognak a történések felett.
    -
    Összegezve : kezd hajszálon függni a létünk itten. A rohadtjobberek miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Ha jobban meggondoljuk, ma márnem az elmútt nyócévrül, hanem az elmútt
    nyócra rátett kétévről, vagyis tizről kéne rágódni, mivel ez alapozta meg az
    eljövenő kétév aljasságait. Mert mit is tunnánk tenni magunktul, amikor mások
    sose engednek a pénz közelében. Igy osztán kénytelenek vagyunk közmunkát
    szervezni. Lesz itt zabhehyezés, prücsökherélés, léggömbhámozás és egyebek.
    Természetesen napi nyolc óra felezésével, azaz négyórával. Melyből az első
    kétóra a szerszám felvétellel és a helyszinre vonulással a második kétóra a
    visszatéréssel a szerszámleadással, a munkanap elismerésével telhet el. Ja,
    hogy mit dógozunk? Lehet ilyen munkaszervezés mellett ilyenekre is gondolni,
    hiszen még a munkaközi pihenőidőt sem lehet igy igénybevenni. Megosztán,
    ha valamit csinálnánk is, mit lehetne azzal kezdeni.
    Egy probléma van csak. Miből lehet ezt a nagy teljesitményt fizetni, mert sem
    az EU, sem az IMF nem hajlandó ezt financirozni. Talán Azerbadzsán támogat.
    Kellett nekünk 2/3 ! Hiszen a kb 18%-al sem tudunk mit kezdeni.
    Nade vigastalódjunk. Ennyi törvényt ilyen rövid idő alatt. Erre a hatalmas
    közmunkára, még sohasem sikerült átverni a parlamenten. Ez osztan a
    teljesitmény. De hogy minek ez? Hát az ilyen bonyolult közmunka
    szabályozására és a munkakerülők fegyelmezésére. Vagyis a rendre,
    mert annak muszaj lenni. Nem tűrhetjük a közel 22 év alatt eltelt munkakerülést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Geyza – pedig nem ártana tudni, hogy újraosztás esetén mi lenne Magyarországból (lábjegyzet)
    http://antaldaniel.blogspot.com/2008/04/nagy-szlovkia.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Bár ha belegondolok abba, hogy a tervek szerint, Nyugat-Magyarország (azaz Pannónia provincia) Ausztriához kerülne…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Gyöngyi Péter

    Eddig azt gondoltam,talán lehet valamit csinálni az ellen a vandalizmus ellen,amit a jelen kormánykoalíció művel!Egyre inkább úgy érzem,a demokratikus ellenzék lehetőségei kimerültek!Ez nagyon elkeserítő,mert az embernek összekötözött kézzel kell tudomásul vennie,hogy ütik, verik nyomorba taszítják,és nem ismeri fel minél inkább fél a következő ütéstől és nem szedi le a láncait,annál inkább bekövetkezik,amitől fél: AMIT MA NEM TESZ MEG, AZ MEGÖLI A JELENT ÉS VÉGKÉPP A HOLNAPOT !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Gyöngyi Péter
    A FizeSS az elmúlt 8+2 évben mást sem tett, mint elriasztotta a politikától az embereket, hogy ezáltal apátiába döntse őket – és könnyebb legyen a “védekezésre képtelen állapot” kihasználásával markecolni. Mert egyedül a politikailag aktív tömeg tudta volna ezt a gyalázatot megakadályozni. Amíg többségében lesznek a “nem tudja, nem válaszolók” addig sajnos remény sincs a változásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Gyöngyi Péter

    Kekec
    Én ezzel teljes mértékig egyetértek,de ettől még nem vagyunk ki a vizekből!Az én véleményem az,hogy ” a nem tudja,nem válaszolok ” az okai a jelen “nyugodt” állapotnak,hanem azok a megélhetési “ellenzéki “politikusok,akik a politikát,csak napi pénzkereset lehetőségeként vállalták fel,és nem feladatuk tisztességes ellátására,valamint azokat az értelmiségieket,akik szintén nyugodt pénzkereseti lehetőségeiért,kollaboráltak a jelen koalícióval! Nincs erő,amely összefogni képes ezáltal a “nem tudom,nem válaszolok “feleletek válaszolóit!Aki tehetné (rátermettsége kapcsán) azt megbuktatták ( nem megbukott )és lehetetlenítik el koncepciós,kreált ügyekkel,a jelen koalíció,a jelen ellenzék és a jelen értelmiség teljes összefogásával!Hangsúlyozom,hogy amíg az összefogás arra irányul,hogy a jelent bekövezzék,ezáltal nincs összefogó erő a jelen megváltoztatására,addig ne mutogassunk ” a nem tudok,nem válaszolokra “mert az szoros következménye az előbb leírtakra!Tudod kekec a népet nem lehet leváltani,de a nép nem tud egy karizmatikus személy nélkül semmit sem tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Gyöngyi Péter

    A Fidesz,tette a dolgát ellenzékben,ne ragozzuk,hogy mi volt a véleményünk,tette,amit ellenzékként a hatalom megszerzése érdekében úgy gondolta tennie kell!Végezte a feladatát!Tudatosan rombolt,és ezt a tudatos munkát folytatja kormányon is!Eleget tesz a nagy tőke érdekeinek!Meg is van a fedezete arra a feladatra,amire felesküdött, a jobboldali tőke terjeszkedéséhez és ezáltal a társadalmi rendszer teljes átalakítására,a maguk meggazdagodása és a hatalomba való bekövezésük mellett! Teszi a dolgát a Jobbik is!Azt teszi,amire felesküdött!Még csak nem is csinált ebből titkot!Úgymond,nem játszott zsákba macskát!De mit csinál a közvéleményt alakító értelmiség és ellenzék?Egy tehetetlen csürhe!Képtelen volt megvédeni a demokráciát a diktatúrától,mert csipesszel fogták,amit kézzel kell fogni,és elfelejtették nagy elvi játékaik közepette,hogy a csipesz és a pipetta laboratóriumba való és nem a való világba!Nagy elmélkedésükben még csak fel sem rémlett,hogy az erővel szemben,erőt kell képviselni,mert ha nem teszi,a nagyobb erő letarolja a gyengébbet!Mondhatni úgy is,hogy az erősebb kutya &aszik!A népre mutogatni,hogy nem cselekszik,vezető erő híján,hagy ne mondjam ki,hogy mi,mert soraim nem bántásként íródnak,csupán elmélkedésként,de úgy érzem teljesen felesleges!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Azért tartunk itt mert hülye ország ,hülye miniszterei ülnek vezető beosztásokban.Amíg ez nem változik addig marad a jelenlegi helyzet, úgy tűnik megvárjuk a teljes összeomlást!Hát ehhez én csak jókedvet tudok kívánni.Hajrá magyarok meddig lesztek még birkák?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Gyöngyi Péter
    “úgy gondolta tennie kell!Végezte a feladatát!Tudatosan rombolt,és ezt a tudatos munkát folytatja kormányon is!Eleget tesz a”
    .
    Szerintem vagy te annyira értelmes, hogy megtanuld az írásjelek helyét, szerepét és a szóköz fogalmát a gyakorlatban, írás közben alkalmazni!
    Így lenne korrekt a fenti idézet:
    “úgy gondolta, tennie kell! Végezte a feladatát! Tudatosan rombolt, és ezt a tudatos munkát folytatja kormányon is! Eleget tesz a”
    (A szóköz két szót, két mondatot elválasztó hézag, amit semmilyen írásjel nem pótol.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. okéj, tenni kell valamit! De ugyan miért csak 160 000 ember írta alá az lmp féle népszavazáskezdeményezést???
    -
    ne mondja már senki, hogy még azt is elhitték a fidesznek, hogy “azok a kérdések nem érintik az emberek mindennapjait”.
    -
    de lehet, csak az a bajom, hogy miközben nap mint nap tala´lkozom a sötétséggel az emberek fejében, nem bírom elképzelni, nem bírom felfogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. “De ugyan miért csak 160 000 ember írta alá az lmp féle népszavazáskezdeményezést???”
    .
    Az aláírásgyûjtés közepe felé – dokumentáltan – felröppentették a lufit, hogy az lmp eltörölné a 65 éven felüliek ingyenes utazási kedvezményét. Az lett az eredménye, hogy utána már csak a kimondottan fiatalok írták alá az íveiket.
    A hiányzó 40-50 ezer középkorú és idôsebb aláíró hiányát az lmp magának köszönheti, mert nem tudta a jobb kéz, mit csinál a bal. A kétféle programpontjuk kiütötte egymást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. ezt nem tudtam, köszönöm!
    -
    Geyza 00.47-kor: az elsö reakcióm az volt,hogy ez nagyon távoli vízió. De aztán eszembe jutott, hogy BArtus elsö cikkeire is ez volt az elsö reakcióm….
    -
    így most már csak reménykedem. De miben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Jó írás, tetszett.:)
    Zsuzsenkám
    Nekem kifejezetten bejött a premenstruációs egobalett szóösszetétel. Legyen egy kis önkritikánk no.

    Az íráshoz még annyit. Gyurcsány Ferenc “őszödi” beszéde számomra pontosan szembenézés volt a hibákkal, a pártfinanszírozás tisztázása pedig most látható, hogy nem is volt olyan elvetélt ötlet. Az MSZP nézhet majd nagyot az új Orbán ötletre. De akkor Gyurcsányt rugdosták ők is. Nem véletlen, hogy Orbán fél tőle.

    Tarlós tehetetlen, ezért vagdalkozik, inkább hallgatna, bölcsebb lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Husz János Puszita

    Úgysem hagyják a népet magába zárkózni, addig piszkálják csendőrszuronnyal, míg egyszer elege lesz. Azt értik rend alatt. Adóztatni, bírságolni, vegzálni, fenyegetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Magyarországnak mindig megvoltak a maga hülyéi, és az Ő majmolóik. Meg voltak okosaink is, sajnos sokkal kevesebben. Olyan esetet, mikor az okosak okosai kerültek hatalomra, sajnos nem ismerek. Más országok történelmét, még kevésbé ismerem, de gyanítom, hogy nekik is van miért szégyenkezniük. Baj akkor van, mikor kiderül, hogy akkor is kitart a majmolók hada, mikor nyilvánvalóvá válik, hogy nemcsak hazudtak, félrevezettek, becstelenek, és maradiak, hanem, egyszerűen szellemi nincstelenek, mi pedig arra vagyunk kötelezve, hogy az Ő rendjüket éljük. Nyilvánvaló, hogy van kiút a gödörből, de azt jó lenne megélni, és addig nem meghalni. Jó lenne megtanulni, hogy amíg eljön a „jóindulatú okosok országa”, addig mindenkivel össze kell fogni, aki változást akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos