Ronai and Ronai
AMERIKAI

Papírja van róla, hogy nem cigány, és nem zsidó 2012. május 14. hétfő 22:44 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Papírja van róla, hogy nem cigány, és nem zsidó

Budapest, Zala megye – Nagy az Isten állatkertje, számos hülye szaladgál benne, ráadásul többnyire felügyelet nélkül, szabadon. Úgy látszik, van, akinek nem elég, ha tudja magáról, hogy kicsoda, mindezt még papírral is igazolni szeretné. Persze, nem kizárt, hogy hősünk mégsem annyira biztos magában, ezért kell neki a normális emberek szemében nevetségesnek tűnő igazolás.

Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens “genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot”. A genetikai vizsgálatot állítólag egy Zala megyei jobbikos készíttette.

Első ránézésre kamunak gondolnánk a dokumentumot. Ilyen nincs, mert nem szabadna, hogy legyen. És ugyanez jut az eszünkbe második ránézésre is. Csakhogy a hírt megerősítette, és még az igen kiváló génállományú politikust is megszólaltatta a Jobbikhoz igen közeli, szélsőjobboldali hírportál.

Eszerint a magát megnevezni nem kívánó – vagy nem tudó – jobbikos potentát büszke a vizsgálat eredményére, mert „a genetika-kutató doktor azt mondta, hogy ezzel 100% bizonyossággal meghatározható a származási kérdés, felmenői rendszerben.

A cég garanciát is vállal az eredményre, ugyanis nemzetközi szabványok szerint dolgoznak, így bíróságok előtt is megáll a hitelesített lelet.”

Bár a leletről terjedő másolaton a megrendelőre és a szolgáltatóra vonatkozó összes adatot kitakarták, kideríthető, hogy a vizsgálatot készítő cég a Nagy Gén Diagnosztikai és Kutatási Központ.

A Kft. tulajdonosai Dr. Nagy Zsolt genetikai szakértő és – nyilvánvalóan csendestársként – a jelenleg Olaszországban játszó Benedek Tibor, olimpia bajnok vízilabdázó. Utóbbinak a nagyapja egyébként 1938-ban a zsidótörvények miatt kényszerült évekre félbehagyni rendkívül sikeres színészi pályafutását.

Czeizel Endre genetikus szerint a dokumentum akár valódi, akár nem, az égvilágon semmi értelme, „népcsoportokra jellemző genetikai változatok ugyanis nem léteznek”.

Benedek Tibor megdöbbenéssel értesült arról, hogy valaki pedigréjének igazolására használja fel azt a céget, amelyben ő is tulajdonos.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Papírja van róla, hogy nem cigány, és nem zsidó, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Királyi vér nincs benne? Zanzibár környékéről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. Vagy minta!
    Nem leszünk észnél, mindenkinek kötelező lesz ilyen igazolást beszerezni, és aki nem tudja mindkettőt igazolni…..!
    Mondjátok, hogy nagy hülye vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  3. Na most akkor ez mi? Nemzeti radikalizmus? Vagy végre ki lehet mondani, hogy nyilvánvalóan a náci fajelmélet újjáélesztésére tett kísérlet?
    Elképesztő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  4. Fontos papír ez, és minta lesz mindazoknak, akik beszerzik magukról, hogy papíron igazolt védettségük birtokában vagonírozhassanak be másokat. Borzadály, hogy mire képesek a fajgyûlölet önző terjesztői és a genetika tudományosságának álcája alatti közremûködői. Az ilyen áltudományos papírt kiállító céget be kell záratni, mégpedig örökre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  5. Újkori kutyabőr.
    Ürgebőr.
    Hehehe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Nekem meg papírom van róla hogy zsidó vagyok. Ez manapság nem is olyan nagy probléma mint 60 éve; bár ez a tipus szivesen tenne azért hogy megint az legyen.
    -Nincs persze semmilyen papírom, csak egy eszelős elmebeteg foglalkozik ilyen dolgokkal. -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Kicsit furálom ennek a cikknek az elejét, aki kérte ugyanis a vizsgálatot nem hülye, nagyon is jól tudjuk a 30-as években milyen erőfeszítéseket tettek a nyilas/hungarysták és a német náck a tiszta árja vér elkülönítésére, akkor még csak azt tudták vizsgálni kinek vannak esetleg zsidó vagy nem árja felmenői. Az egri események tükrében egyáltalán nem tartom kizártnak ,hogy a jövőben jól jön majd egy ilyen papír aki itten akar élni …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. Erre egy egesz uzletet lehet epitni, tekintve a hulyek sokasagat Magyarorszagon. Ez a barom rossz helyre ment! Nem genetikushoz, hanem elmeorvos kellett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. No ez aztán egy harmatos libaszar igazolás!
    Hogyan igazolja ezzel, hogy felmenője nem egy büdös tót, vagy szőröstalpú román yetipásztor, esetleg fókazsírtúró eszkimó volt?
    (Elnézést kérek a fent nevezett népektől, csak idéztem a nálam is jobbik uraktól)
    A megoldás a családfa elkészítése, de ha valaki elakad a nagyapjánál, az ne vergődjön, hátha később kiderül valami!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. És akinek valami ződpikkelyes UFÓ van a vérvonalában ??
    AZOKKAL MI LESSZ ??
    Annyi mindent hallani mostanság : szexre kényszerített földi szüzek satöbbi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. Marcus Aurelius

    Érdekes fejlemény volna, ha ez az úr (vagy mi a fene) egyszer veseátültetésre szorulna.
    Kapna is egy vesét.
    Az nem is lökődne ki.
    Aztán kiderülne, hogy a donor egy cigány volt.
    (Idáig ebben semmi lehetetlen nincs. Max. az az „úr”.)
    Ekkor az illető elgondolkozhatna azon: „hogy-hogy nem lökődött ki belőlem a cigány vese, a szervezetem tán csak nem azért fogadta be, mert felismerte benne valamelyik ősének a vérét?”
    .
    Hát biza’ megérne egy próbát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  12. Hungarian citizen

    Mivel sem a ciganysagnak, sem a zsidosagnak nincs DNS-ben levo genje, igy ez akkor is kamu, hogy a balfasz jobbert lehuztak csilliora es irtak neki egy ilyen papirt :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Ennek a figurának mindenesetre papírja van róla, hogy nagy marha, akit ráadásul jól átvertek. És még büszke is rá: “Én vagyok a hülye, én vagyok a hülye!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  14. Én fél cigány vagyok, így buktam az igazolás gyakorlati ellenőrzésének oldalát, -nem mondhatom, hogy napbarnított vagyok- de feltételezzem, az egész országban nincs igazi tiszta magyar. Igazán kevert genetikai állomány jellemezi a népet, és egyes mérvadó kutatások szerint hun (ázsiai) és finn-ugor génállományok igazán csekély számban vannak jelen, de annál több a szlávból, amit mint tudjuk, ugyancsak nem favorizált etnikumcsoport a hungarizmusban (még a lengyelek sem, a II. világháborúban ugyanolyan ritka szorgalommal, hévvel adták a nácik kezére a hozzánk menekülő testvérnép tagjait, mint a zsidóinkat).

    http://hvg.hu/sorkoveto/20081119_magyar_etnogenezis_genetika_honfoglalas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. Ez az idióta fajzat csak ne legyen büszke a pedigréjére, mert az viszont nincs bizonyítva ezzel, hogy “echte magyar vér” csordogál az ereiben. Sőt az sem, hogy nem egy állat vére van benne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  16. A villanypásztor elromlott, az állatok szabadon kószálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. Elgondolkodom azon, hogy ez a Kft. milyen szakembereket alkalmaz:
    1. Ahogy Czeizel Úr említette, ilyen genetikai jegyek nincsenek, és ezt eddigi olvasmányaim alapján én is tudom, ahogy azt minden művelt, tájékozott ember is tudja.
    2. Ha ezt a kft. szakemberei nem tudták, akkor milyen szakemberek ezek?
    3. Egy ilyen vizsgálatot el sem lett volna szabad vállalni ezen tény, a jelenlegi poltika, de az emberi tisztesség jegyében sem.
    Szerintem ez a vizsgálat egy kis politikai simulás volt az egész a kft. részéről, hátha lesz még pénz belőle.
    Mondjuk milyen politikus az, aki ennyire műveletlen, az ideológiáiról nem is beszélve. Persze, tudom, aki szélsőjobbos, az buta is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Mellesleg minden okos ember tudja, hogy az a jó, ha minél nagyobb a keveredés egy népcsoporton belül, nehogy kialakuljon a beltenyészet. Van erre egy nagyon jó szakszó, csak most nem jut eszembe. A biodiverzitáshoz hasonló csak egy fajon belül.
    Dehogy a mai világban erről valaki politikusként ne vegyen tudomást? Ez egyszerűen elképesztő! Kétségbe vagyok esve, hogy amikor az átkosban mindenki iskolapadban ült, írás- és olvasni tudó lett (elvileg), akkor honnan ez a mérhetetlen butaság országos szinten! A médiából is ömlik a tudomány, ha csak alkalmanként is figyel oda az ember, akkor is ragadnia kell rá valaminek. A genetikáról meg amúgy is sok szó esik.
    Ez a vizsgálat egyszerűen vicc és sértő a társadalomra, az emberi fajra nézve.
    Ennek a fickónak üzenve csak annyit kellene nyilvánosan, egy országos napilap címoldalán megjelentetni, hogy Hülye vagy fiam, egyes, leülhetsz! És még perelnie sem lenne oka!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. Én napilap tulajdonosaként azonnal kitenném egy címlapra ezt az igazolást mindenféle kommentár nélkül! Egészen bizttos vagyok benne, hogy lesz a világban olyan újság vagy web portál, ahol ezt megteszik.
    Szégyen ránk nézve, gyalázat az országra, hogy a fasiszta eszmék, a náci fajelméletek ebben az országban emelődtek állami rangra ismét!
    Ennek a képviselőnek azonnal el kell takarodnia a közéletből! Menjen dolgozni a kft.-be!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Grézó!

    Művelt, tájékozott ember nem megy a jobbik közelébe!

    Oda a priusz+porno+kurválkodás a legjobb ajánló levél.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Grezó 2012. május 15.
    Ennek a képviselőnek azonnal el kell takarodnia a közéletből!
    .
    Van másik :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Ja, és fel kell jelenteni ezt az embert a fajelmélet hirdetése és a közösség elleni izgatás miatt, hiszen ezzel a “bizonyítvánnyal” egyértelműen hitet tett mellette. MInimum pénzbünti, jó sok. A kft.-t megbüntetném, eltiltanám egy időre a vizsgálatoktól, hogy térjen észre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  23. Nagy az Isten állatkertje. Én meg arra vagyok büszke, hogy nem Ádámtól és Évától származom, meg nem is a neandervölgyitől. Az én őseim paleogenetikailag bizonyítottan afrikában éltek, tehát én apám után afromagyar, és anyám után afronémet vagyok.Bruce Liptontól pedig azt is tudom, hogy aki ilyen igazolást rendel és készít, az genetikailag hülye. És mivel eléggé tájékozott vagyok a ma élő szerintem legnagyobb magyar embertől, Kerzész Ákostól tudom, hogy genetikailag alattvaló is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  24. Elképesztő, hogy ezt a hülyeséget olyan nyugodt arccal mondják be a magyar médiában, mintha ennek bármilyen alapja lenne. Felkérik dr. Czeizel Endrét, hogy mondjon véleményt erről a “leletről”, mintha nem lenhetne 8 általános végzettséggel megítélni, azt hogy ez egy baromság. Ebből is épül a Fidesz birodalom.

    Még mielőtt agyagba fikáznánk ezt a céget érdemes alaposan megnézni az egész “leletet”!
    http://galamus.hu/images/stories/2012/05/zwzc9-120515-f1.jpg
    Mi az ami nincs rajta és még a kitakart részeken sem tételezhető fel?
    Sorszám/naplószám/iktatószám vagy bármilyen más azonosító, ami alapján ezt a papírt a cég belsp rendszerében egyedileg azonosítani lehetne.
    Tehát nagyon valószínű, hogy ez a “lelet” egyszerű hamisítvány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Pirx pilóta
    2012. május 15. kedd
    07:59

    Ez a lelet akár hamisítvány, akár nem – lényege, hogy ma, Magyarországon igény van rá!:((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Akkor beltenyészet???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. Elképesztő, hogy a tudomány milyen magaslatokra jutott…
    Ezek szerint megtalálták kiváló üzleti érzékért felelős gént, és vele párhuzamosan a zenei fogékonyságra, a ritmusra serkentő gént is. Nyilván innentől már semmi akadálya annak, hogy elkülönítsék tudósaink a kettős beszéd, a mások lenézése, a fehérgalléros bűnözésre hajlam génfelelőseit is, és természetesen a cigánybűnözésnek a génállományú előidézőjét is.
    Azért nem semmi az emberi tudomány!!! Mostmár csak ezen (az elvárásoktól ellentétes eredményeket okozó) géneket kell kiiktatni, és csupa becsületes, tisztességes emberrel leszünk körülvéve. Megszűnik az antiszemitizmus is, mert ugye nyilván annak is van génje, meg a gyűlölködés, persze zsidózás és lecigányozás se lesz belátható időn belül, és mindenki beléphet a Jobbikba. Már csak igazolás kell róla, hogy feddhetetlen tisztességű a belépni szándékozó, de akkor meg a Jobbik meg is szüntethető, mert ha nincs ki ellen gyűlölködni, akkor mi szükség rájuk….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  28. Báthory Ödönke

    “A cég garanciát is vállal az eredményre, ugyanis nemzetközi szabványok szerint dolgoznak, így bíróságok előtt is megáll a hitelesített lelet.” -erre a mondatra alaposabban is kiváncsi volnék:
    Egyrészt miféle nemzetközi szabványok vonatkoznak a zsidó és cigány vérvonal megállapítására? Másrészt miféle bíróság milyen ügyben tarthatja fontosnak, hogy a papírt bemutató alanyban nincs zsidó és cigány vér?
    Harmadrészt az igazolás dátuma 2010, 9-dik hónap. Mért várt másfél évet az eredmény publikálásával az illető?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. PAPIRMÁNIÁK:
    -
    -1920: kérem a keresztlevelet
    -1944: ausweis bitte
    -1945, 1956: davaj dokument
    -határsáv: kérem az úti okmányokat
    -manapság: igazolja, hogy maga “izé”, “mi a rospic”, saját gyermekei számát….
    -
    Ha véletlenül nincs, akkor nem is vagyok (volt, van, lesz?)
    Ha volt, (lézermatricával, pecséttel, aláirással)
    de egy katona szétszaggatta, akkor mi van:
    -mivel igazolom, hogy volt?
    -vagy már nem is leszek?
    .
    Mivel igazolja, hogy az okmány valóban okmány és valóban eredeti?
    Mivel igazolja, hogy a más által őrzött okmánya eredeti volt, habár elveszett,
    de azonos egy másik okmánnyal, ami szintén elveszett,de megkerült?
    .
    Mivel igazolja, hogy nincs és nem is volt diliflepnije pedig kellett volna lennie?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. Nagyon elgondolkoztato, ez nem a magyarságra vall!!! Eddig szeretek bennünket a világ minden országában, és most mi lessz!!!??? Ezeknek az embereknek saját magukkal van problémájuk!!! ès ök a világra haragszanak ott keresik a választ, senki nem kéreckedett a világra, senki nem válaszhatja meg a szüleit, csak a barátait!!! Megérik az a nap mikor saját gyermekük fog velük szenbe szálni s, szégyelni fogja amit szüleje tett és tesz!!!! Itt csak a szeretet gyöz az emberség, és saját magunk szeretete és tisztelete, hogyan szerethet az ember másokat , ha nics Önmagával meg békélve!!!! Ez a papir a vizsgálat is csak erröl tanuskodik!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Szegény Benedek Tibor – mármint a kitűnő nagyapa – nem egy ilyen unokát képzelt magának, aki egyébként csakis véletlenül keveredhetett egy ilyen “korlátolt” felelősségű társaságba. …De nem mondok mást, csak aki tudja nézze meg, vagy hozza fel ide Benedek elhíresült Túró Rudi reklámját. Iszonyat. Hát, mit mondjak nem egy lumen – ám de kiváló vizilabdázó.
    (ui. Benedek Miklós, az apuka sem örül, az biztos.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. A zsidosåg es a cigånysåg is buszke lehet arra, hogy eme fertelmes egyed nem keveredett nepevel!

    Se nem zsido, se nem cigåny, de hogy hulye az biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  33. Marcus Aurelius

    Némi felárért előbb-utóbb rovásírással megírva,és vérrel lepecsételve is kapható lesz ilyesmi.
    .
    (Csak nehogy aztán pl. Schmitt véréből a petefészek-rák fokozott kockázatát is megállapítsák.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Hát lehet hogy roma és zsidó felmenőkkel nem büszkélkedhet de talán a kínai génszerkezet fellelhető a térképen amihez ő szolgáltatott DNS-t. A jobbik azt hangoztatja állandóan hogy egy milliárd testvérük van keleten. Félreértés ne essék nem a kínai népet akarom ledegradálni de talán testvéri szálak fűzik ezt az elmebeteget a keleti népcsoporthoz. Végül is nem szégyen. De az már igen hogy egy ilyen agyilag sérült genetikai hulladék bekerülhet Európa közepén egy törvényhozásba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. worldonblőd
    2012. május 15. kedd
    10:06

    Nem tettem mínuszt mert nem szoktam.
    Benedek Tibortól lehet sűrűn elnézést kérni.
    Ugyan olyan felháborodottan fogadta a hírt mint itt mindannyian.
    Legalább Őt ne keverjük bele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Szerintem DNS vizsgálat helyett családfakutatásba kellene kezdeniük azoknak, akik itt nagyon bizonyítani akarják tiszta magyarságukat!
    Ha nem tudják a történelmünket, hogy mely népekkel is keveredhettünk, míg elértünk a Kárpát medencébe és a letelepedésünket követő háborúk után pl. kiket kellett a kihalt Alföldre betelepíteni, ugye elég nehéz lehetett volna nem keveredni. 1301-ben pedig kihalt az Árpád-ház, ettől nem dőltek a kardjukba és így más nemzet fiaiból lettek királyaink, királynőnk. Nem a fajtisztasággal kellene foglalkozni, hanem megérteni a múltból, amit Szent István királyunk olyannyira akart, hogy Európához, a Nyugathoz tartozzunk!
    Ha így megy, soha nem leszünk a civilizált Európa és a civilizált Nyugat teljes jogú tagjai*, pedig most itt a lehetőségünk, megvalósíthatjuk nagy királyunk álmát! (*zászlóégetésre gondolok pl.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos