Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még mindig nem kaptak időpontot Orbánék 2012. május 31. csütörtök 22:03 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még mindig nem kaptak időpontot Orbánék

Budapest – Úgy kezdődött, még tavaly novemberben, hogy egy nap alatt meg tudunk állapodni. Aztán sok nap lett az egy napból. Pedig az IMF-fel tényleg meg lehet állapodni egy nap alatt. Ha ők is akarják. De a valutaalapnak valamiért nem nagyon sietős, hogy egy asztalhoz üljenek Orbán embereivel.

Lehet, hogy még emlékeznek a sértegetésekre. Arra, hogy kipateroltuk az IMF-et (Matolcsy). Hogy hárombetűs szervezetként emlegettük őket. (Matolcsy). Kedves ukrán hölgynek neveztük az IMF magyarországi irodavezetőjét. (Kósa Lajos). Nem leszünk gyarmat, mondtuk! (Orbán és az ő Békemenetnek csúfolt gyűlölet-vonulása).

A bankárok többnyire nem sértődősek, őket alapvetően a pénz mozgatja. Ha jó üzletet szimatolnak, benne vannak mindenben, ha nem, akkor nincs az a szépen hangzó mondat, amivel le lehet őket venni a lábukról.

De azért ők is emberből vannak, és nem hülyék: nem szeretik, ha hülyének nézik őket. Márpedig Orbán-Matolcsy tandem végig ezzel próbálkozott. Idehaza gyarmatosítónak nevezték őket, odakint meg tartották a markukat. És közben sűrűn csodálkoztak, hogy senki nem akart beletenni semmit.

Talán ezért is van, hogy még nem tűzték ki a Nemzetközi Valutaalap és a Magyarország közötti tárgyalások megkezdésének dátumát. Ezt mondta ugyanis Gerry Rice, az IMF szóvivője csütörtöki washingtoni sajtótájékoztatóján.

Rice elmondta, hogy az IMF kapcsolatban áll  mind a magyar kormánnyal, mind az európai partnerekkel “az összes szükséges intézkedéssel kapcsolatban, beleértve az EU-kötelezettségszegésen túlmutatókat, a központi bank függetlenségének biztosítása érdekében.”

Egyébként tényleg meg lehet állapodni egy nap alatt. Ha már minden megvan, és csak az aláírás maradt hátra. Az tényleg megvan egy nap alatt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 11 szavazatból)
Még mindig nem kaptak időpontot Orbánék, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Nem kell nekik az a pénz.
    Kiakarják bekkelni jövő márciusig , akkor már kinevezhetnek egy trollt a Nemzeti Bank élére.
    És övék az arany meg a Dollár. Hacsak addig el nem szabadul itt a pokol , az uccákon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  2. Így igaz, Geyza. Mert ov még mindig húzza az időt, ez pedig csak egyet jelent. Azt, amit leírtál. Ezt mondom magam is régóta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  3. Geyza, neveletlen:
    Ha ez igaz (márpedig miért ne lehetne az “ezeknél”), akkor 2 év múlva mégis lesz választás, sőt talán még azt is megengedik, hogy más kerüljön az élre, mert az úgy sem tud mit kezdeni egy kifosztott államkasszával és akkor ők “mossák kezeiket, hogy nem én voltam, aki tönkretette az államot”. Úgy mint 2002-ben a választások előtt, ész nélkül ment a pénzszórás, teljesen üres kasszát adtak át a következő kormánynak, majd szépen elhintették az emberek között, hogy ehhez semmi közük, csak is az MSZP tehet róla (ezzel nem azt akarom mondani, hogy ők jól csinálták).
    Vagy a másik variáció, hogy teljes káoszt teremtenek, akkor be lehet jelenteni a szükségállapotot és akkor szabad a vásár.
    Elég sötét vízió mindkettő, de jelenleg sajnos nincs jobb.
    És egy különös írás, mindenki döntse el mennyi és melyik az igaz belőle:
    http://petofiutca.blog.hu/2012/05/30/kik_azok_a_magyarok_es_mit_akarnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  4. Geyza!
    Üdvözöllek!
    Igen.
    Övék minden, a többinek éhbérért, közmunka.
    Tényleg tudatlanok ezek!
    A kapával ütni is lehet, a kasza meg nem csak a fű vágására jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  5. “…Ezt mondta ugyanis Gerry Rice, az IMF szóvivője csütörtöki washingtoni sajtótájékoztatóján…”
    .
    - Aha, szóval az újabb kávézós- kézfogós majomkodás is ennyi volt (na, meg a varga mihálynak nevezett prostituált sok tízmilliós útjának a kifizetése, gondolom, ilyesmire is kell az újabb bank- ás telefontarhálás).
    .
    OK, akkor garantált, hogy a forint értéke tovább romlik a keményvalutákkal szemben.
    .
    Ami jó hír a külföldről valutát forintra váltóknak (pénzhazaküldőknek), de a Zországnak és a Zembereknek a lehető legrosszabb.
    .
    Viktor, viktor… leszel te még lámpavasra húzva, az egész bandáddal együtt… remélem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. RÉTESTÉSZTA EFFEKTUS :-((((.
    .
    Ovi INKÁBB a piacról “finanszírozza” az országot, CSAK SENKI NE KUKUCSKÁLJON A VÁLLA FÖLÖTT, mert még véletlenül KIDERÜL AZ IGAZI SZÁNDÉKA és MÉG MEGAKADÁLYOZNÁ VALAKI TERVEIBEN :-(((.
    .
    MINDEGY mibe kerül ez Nekünk és az országnak :-(((.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  7. T. Eldrad!
    .
    Eldrad
    2012. június 1. péntek
    00:13
    .
    Utolsó mondatod NAGYON SZIMPATIKUS :-)))))))).
    .
    Plusz ment :).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. A kedves ukrán hölgynek sem sürgős a kedves felcsúti parasztgyerek, az IMF is ki tudja paterolni Matolcsyt, és ő sem szeretne Magyarország gyarmati típusú parancsuralma alá kerülni.

    Az IMF is tud időt húzni, taktikázni, és amíg Orbán kivár és taktikázik, a háttérben az IMF is tud keverni.
    -
    Orbán kopottra ülte extra finom seggét a a tárgyalóasztalnál és sorban küldi követeit az IMF hez míg ő maga rendületlenül énekli altatódalát amit a The New Seekers től plagizált;

    “You know I’ll beg, steal or borrow”

    “Tudod én ki fogom koldulni, ellopom vagy kölcsönkérem.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Orbán szerint el kell utasítani az EU által javasolt válságkezelést,ám ezt a diplomácia táncrendje szerint úgy kell előadni, mintha barátkozni szeretnénk…
    .
    A szerencsétlen! Pedig már tudomására hozták, hogy ott sem hülyék ülnek!Meg pornó, meg lovak…Az őrült!!!
    Azt hiszi,hogy ez nem lett lefordítva az unióban?
    Szerintem hagyják az asztal mellett ülve várakozni,amíg a téboly úrrá lesz rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. sommas:
    .
    “…Utolsó mondatod NAGYON SZIMPATIKUS :-))))))))…”
    .
    - Elég baj az, komám… hogy már itt tartunk, de hát ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Orbán András Lajos

    Megtörtént a törvényben a kért változtatás, NEM, akkor milyen időpontot hiányolnak a ,,felkent vudu közgizdák,,?????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Orbán sanyargatja a többséget és az hagyja magát, nagyon lassan ébredezik a nép. Egyszer csak kirobban és olyan lesz mint egy elszabadult pokolgép. Erre vár talán ez az eszement aki nem lát az orránál tovább ? Amióta kormányon van, napról napra romlik az ország megítélése, miközben csak Orbánékat lellene elküldeni a francba, mint ahogy Berluszkónival tették. Egy bűnszervezetet nem fog támogatni a valutaalap és hagyja kivérezni az országot.Mi lehet még két évig? Utána folytatja addig amíg tényleg fellógatják vagy totálkárossá nem teszik ? Már nem hogy jüvőnk nincs de a jeleünket is tönkrette. Ellopja a pénzünket és az életünket is. Már az alaptörvényben nem biztosítja a nyugdíjhoz és az egészségünkhöz való jogainkat sem. Azt csinál amit akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Misi, azért a kávé finom volt, vagy nem? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. gets, ha ez igy megy tovabb jo befektetés lenne megadoztatni az ott elfogyasztott kavét:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Talán ha megszavaznának az IMF-nek egy kis állami támogatást mint a Közgépnek akkor lehet hogy beindulnának a tárgyalások.
    200-300 milliárd forint kenőpénz már beindítja egyes pénzügyekkel foglalkozó szakember képzeletét.
    Úgy is ez a bevált módszer orbánék háza táján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. pokfulu, hja, de az imf pénz, a «mi bankunk pénze» épp arra kell , hogy azt majd késöbb «kenjék» , simicska mar alig varja, kecskéi éheznek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Azért az élet nem áll meg!
    .
    “Zuhanni kezdett péntek délelőtt a forint árfolyama, a reggeli 301 forint helyett az euróval fél 12 körül már 307 forint feletti árfolyamon kereskedtek. ”
    http://hvg.hu/gazdasag/20120601_zuhan_forint

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. bohém, nem baj az, nekünk nem kell euro, majd Kuszaszem elintézi, hogy a forintot fûggetlenül az összes többi valutatol simicska kecske farmjan jegyezzék, oszt jo napot! 1 forint = 100 kecske

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Meredek zuhanásba kezdett péntek délelőtt a forint, az euró árfolyama 11 óra után 307 forint fölé ugrott a bankközi piacon. Ez reggel óta 2%-os mozgást jelent, ami ritka- írja a Portfolio.

    A lap szerint nemcsak a romló negatív nemzetközi hangulat okozza a gyengülést, az köszönhető többek között az Európai Központi Bank csütörtökön megjelent, rendkívül kritikus véleményének az MNB-törvény eddigi módosításáról, az IMF bejelentésétől, miszerint továbbra sincs időpont a hivatalos tárgyalások megkezdésére Magyarországgal, és Matolcsy György módosító javaslatának, amelyet a jegybanktörvényhez nyújtott be és amely nem tartalmaz új elemeket, ezért a parlament június 4-én olyan módosítást fogadhat el, ami nem kezeli a nemzetközi szervezetek minden aggályát.

    A Portfolio szerint a mai forintpiaci reakciók alapján úgy tűnik, hogy a piaci szereplők most kezdik felismerni, hogy egyre távolabbinak tűnik az IMF-megállapodás. Mindez azt jelenti, hogy Magyarország védőháló hiányában sérülékeny marad a kedvezőtlen piaci hangulatra- írják.

    És lesz ez még rosszabb is hiszen még az orbán beszéd most van elemzés alatt!!
    Úgy kell csinálnunk mintha barátok lennénk de közben elutasítjuk a megoldás irányába mutató törekvéseket.
    Ez dióhéjban orbán mondata.
    Szerintem ezt sem hagyják következmények nélkül.
    Nagyon kell a diktátornak a gyenge forint, valahol nagy mennyiségű euró fekszik és az árfolyam különbözeten megint kaszálni akar valaki.
    Naná hogy kormánypárti kötődésű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Most azonnal el kell zavarni őket. Az a félő, hogy ragyás pintér lövetne. Az nem lenne rendőrterror.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Hát ne mosolyogjon az ember? Milyen szerencse, hogy már régóta € és $ szerint számolok. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. 0Tibi 2012. június 1. péntek 09:39
    “Orbán sanyargatja a többséget és az hagyja magát, nagyon lassan ébredezik a nép. Egyszer csak kirobban és olyan lesz mint egy elszabadult pokolgép. Erre vár talán ez az eszement aki nem lát az orránál tovább ?”
    -
    Ha biztosan maga mögött tudja a fegyveres karhatalmat és a katonaságot, akkor ezt a forgatókönyvet sem szabad kizárni. Egy fegyverekkel ellenőrzött szükségállapot kihirdetése korlátlan ideig konzerválhatja a már veszni látszó hatalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. «Úgy kell csinálnunk mintha barátok lennénk de közben elutasítjuk a megoldás irányába mutató törekvéseket.»
    Majd Tempelton is igy csinal, eladogatja majd a magyar kötvényeket diszkréten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Ez meg egy saját változat.
    Úgy kell csinálnunk mintha barátok lennénk, de közben figyelni kell és a kellő pillanatba jól pofán kell majd csapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Nem kaptak időpontot!?

    Ezt én nem értem! Ha bemegyek a bankba, akkor beletenyerelek a sorszámosztó automatába, kapok egy számot és azután nincs az a biztonsági ember, aki engem onnan kitesz!

    Nekem az az érzésem, hogy ezeket be sem engedik, vagy nem ais a banknál várakoznak!

    Kéreti jelezzék a Fülkeforradalmi Központi Bizottságnál, hogy haladéktalanul szerezzenek érvényt a jogos követelésüknek! Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Eagle!
    Attól a ferde orrtól én sem látnék tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. T. Eldrad!
    .
    Eldrad
    2012. június 1. péntek
    07:14
    .
    “sommas:
    .
    “…Utolsó mondatod NAGYON SZIMPATIKUS :-))))))))…”
    .
    - Elég baj az, komám… hogy már itt tartunk, de hát ez van.”
    .
    Ja kérem, amikor egy BECSÜLETES MUNKÁSÉLET után ÁLLAMILAG KISEMMIZIK és teljesen nyilvánvaló szándékkal “A ZEMBER NYAKÁRA TESZIK A KÉST”, AKKOR AZ A BIZONYOS ZEMBER SEM IGEN FOG MÁR VÁLOGATNI AZ ESZKÖZÖKBEN :-(((.
    .
    Osztom a véleményed: IGEN, ELÉGGÉ SZOMORÚ, hogy MIORSZÁGUNK “TÉVEDHETETLEN” ÉS ÉRZÉKETLEN VEZETŐI MIATT ITT TARTUNK MA :-(((.
    .
    DE, JÖN MÉG KUTYÁRA KAMION :-)))) !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Már kezd kényelmetlen lenni mindenki számára ez az IMF hitel.
    .
    – Orbánék a kuncsorgásukkal már kezdenek hasonlítani egy alattomos féreghez aki még ráadásul kétszínű is. Nem hiszem, hogy nem kellemetlen ez a pénzkoldulás a hatékony stabil gazdaság számára …
    – IMF. számára igen kellemetlen lehet ez a nemzetközi nézősereg láttán bekövetkezte „biztonsági háló” kuncsorgás! Habár érthetően megmondták neki; Ilyen nincs, de van a gazdaságnak nyújtott feltételekhez kötött hitel. Na persze az a Viktornak nem kell, hisz azt nem oszthatja le a haveroknak … Inkább marad a 7-8-9 %-os nemzeti kötvénypiac!
    .
    Mikor lesz időpont? Mikor kaphatja meg a Viktor a Huszon akárhány milliárdot? Ki tudja …
    De az biztos, hogy nem a gazdaságnak kell hisz egy lépést sem tett azért, hogy az működhessen …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. mig Orbán, úgymond maffia-vezér nem nyalja meg a sót, várnia kell…
    hajtsa le fejecskéjét egy két kokira,
    majd arcát nyújtsa sallerokért…
    ha ezeket benyalta, akkor még vissza van a magyar nép büntetése.
    mondjuk el kell vonulnia a havi 47000 ft kapok sorfala közt és mindenki ráhúzhat egyet a hátára… Oszt jó napot.
    szégyelheti magát Orbán és bűnös lelkű csapata… a korvin láncukkal együtt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Régen amikor gyerek voltam a kacsa tánc volt a divat , mára ebből páva tánc lett .A miniszterelnök terrorista tegnapi beszéde után nem csodálkoznék ha kényszer zubbonyban vinnék a (moderálva).Nekem ez ütötte a Feri szösszenetét.Ilyet felelős beosztású normális ember nem mond már csak azért se mert hülyének nézik.Ez a vikike mindig meglep minket , csak az a baj nem az eszével hanem a dakota idióta közmondásaival.Minek vicceskedik valaki aki sötét mint az éjszaka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos