Ronai and Ronai
AMERIKAI

Horthy évének nyilvánítaná 2013-at a Jobbik 2012. május 22. kedd 13:14 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Horthy évének nyilvánítaná 2013-at a Jobbik

Budapest – Folytatódik a hülyeség tobzódása, egymást érik az eszement javaslatok, ötletek. Sokan, mintha beneveztek volna a Ki Tud Nagyobb Marhaságot Mondani vetélkedőbe.  A baj csak az, hogy mindez egy nem kocsmaasztalnál, a sokadik sör, vagy nagyfröccs után, de még csak nem is egy elmekórtani intézet zárt osztályán, hanem a parlamentben történik.

Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at nyilvánítsák Horthy Miklós évének, amikor mindenki színt vallhat, hogy áll Horthy Miklóshoz, hogy áll a XX. századi magyar történelemhez.

Úgy vélte, valójában történelemhamisítás zajlik, ezért kulcskérdés, hogy Horthy Miklós rehabilitációja megtörténjen. Ma Magyarországon kultúrharc zajlik, amelyben a balliberális kultúrmonopólium érvényesül, amelynek vezető arcai “a nemzeti-keresztény értékrendbe napi szinten törlik bele a lábukat”.

Rétvári Bence válaszában azt hangsúlyozta, a Horthy-korszakot nyilvánvalóan másként ítéli meg egy jobbikos, egy Fidesz-KDNP-s vagy egy MSZP-s, arra viszont törekedni kell, hogy helyre tegyék azokat a történelmi tényeket, amelyeket 40 évig valótlanul állítottak a tankönyvekben.

Felhívta a figyelmet az államtitkár ugyanakkor arra, hogy jogi értelemben rehabilitálni nem kell Horthyt, mert nem ítélték el soha semmilyen háborúval kapcsolatos bűncselekmény miatt.
Hozzátette: nem szabad megtenni, hogy a Horthy Miklós életével kapcsolatos legfontosabb tények torzan maradjanak meg a köztudatban, ennél többel tartozunk Horthy Miklósnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 4 szavazatból)
Horthy évének nyilvánítaná 2013-at a Jobbik, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. pusztuljatok csótányok a hívőitekkel együtt, irmagotok se maradjon, borzalmas emléketeket meg chemotoxxal kell behinteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  2. Nem értem ezeket a fiatalembereket! Nincs itt elég megoldandó probléma, miért a múltat élesztgetik?!
    Normális fiatalok a jelennel és a jövővel foglalkoznak, beteg, agg emberek merednek vissza, révednek a múltjukba!
    Hát igazuk van az értelmes, jövőbe tekintő fiataloknak, ha elmennek ebből a beteges, visszarévedő országból, ezek meg tologassák össze-vissza a szobrokat, nevezgessenek át utcákat, majd felvirágzik tőle az ország!
    2014-ben ezek akarják vezetni az országot! Hová?! Etelközbe?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  3. 2014-et javaslom a Hitler évnek kikiáltani!
    Idióta barom Jobbik!
    .
    “legnagyobb magyar államférfijának”
    Anyádat, te tudatlan barom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  4. Tisztelt Vona Gábor!
    .
    MENJETEK TI A JÓ BÜDÖS FRANCBA AZ ÖSSZES HORTHYSTA, HITLERISTA, FASISZTA IMÁDOTTATOKKAL ÉS ESZMÉTEKKEL EGYÜTT !!!!!!!! :-((((
    .
    Csak így, RÖVIDEN, TÖMÖREN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  5. Marcus Aurelius

    Ezt az egyet ne vegyük tőle rossz néven, mármint hogy ilyen készségesen kiállítja magáról az irracionalitási bizonyítványt. Tőle ez a legjobb és a legtöbb, amit tehet.
    .
    Idegessé csak az tesz, hogy ha majd a mostani ellenzék kerül hatalomra, azok ugyanezt fogják tenni a maguk módján. Hogy akkor is naponta tízszer támad majd ordíthatnékja a normális embernek, hogy ezt ne így, szakadjatok széjjel, ezzel a saját sírotokat ássátok meg… csak szemléltetésül egy efféle múltbeli ötletük, valaki éppen emlegette: ha egy tanár megtudta egy tanítványáról, hogy az drogozik, ezt nem volt szabad a szülők tudomására hoznia, mert hát azzal (jaj) megsértette volna a tanuló személyiségi jogait… egy a magyarbálinti ötletek közül…, és még voltak ehhez foghatók, máshol, másoktól, az élet minden területén, az eredmény ismert.
    .
    Horthy alakja pedig automatikusan a nemzeti dögkútba hajítódna, ha egy nagy csomó értékrend-beli kisikláson túl tudnánk jutni. Csak mi ebben gyengék vagyunk. Leszünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. Lehet, hogy az államtitkár tartozik Horthynak, a családom és én NEM. Nagyszüleim napszámosként dolgozták le életüket, 7 gyermeket adtak a hazának, édesanyám már 12 éves korában cseléd volt a falu módos gazdáinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Azért beláthatjuk Európába nincs még egy olyan erő amely ilyen tökéletesen járatja le a kormányt, mint a MIÉP és fideSS közös gyermeke, a Jobbik.
    Nagy szívességet tesz a demokratikus erők összekovácsolásába.
    A baj az, hogy nem azt mondják a fideSS meg a Jobbik, hanem röviden csak annyit, a MAGYAROK!
    Ezt a szégyent nem mostanában mossuk le magunkról!
    Ideje lenne mielőbb “lefürödni”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Elegem van Horthy Miklósból! Don kanyart akarnak? Három millió koldust? A maradék zsidóság esetleg cigányság kiirtását, vagy a szomszédos országokkal való konfliktust ,esetleg háborút? Legyen 2013- ban Horthy emlék év és aztán legyen Rákosi emlékév is! Ünnepeljünk diktátorokat, gyilkosokat! Ide jutott az ország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. Leslie Charteris

    Azt mondja a nyálas szájú Rétvári Bence, hogy mi, valamennyien tartozunk Horthy Miklósnak.És melyik történelmi tettéért? Itt valaki összeszámolta, hogy körülbelül egymillió ember hiányzik a nyilvántartásokból, mert jobb dolguk akadt, pl. Auschwitzban, vagy a Donnál és még számos helyen.És nem szakad rá az ég arra az emberre, aki azt hazudta nagy nyilvánosság előtt, hogy a ” baloldal történelmi vétke, hogy amikor tehette, rátámadott a nemzetére !” És mi ennek a Horthynak tartoznánk. A legkevesebb az lenne, hogy Rétvári lemond és keres valami tisztességes munkát magának.Hamarosan egymillió új munkahely lesz és a főnöke azt találta igazmondani, hogy a ” magyar gazdaság sikertörténet lesz fél év múlva” .Ezt sajnos pontosan egy éve mondta.http://old.privatbankar.hu/cikk/cikk/karrier_menedzsment/orban_a_magyar_gazdasag_sikertortenet_lesz_fel_ev_mulva_43002

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  10. Ajánlat – 2013. januárjában a “Horthy év” alkalmából indítsanak emléktúrát a Don kanyarba – laza, könnyű felszerelésben és nézzék meg, hol és hogyan védték a hazát nagyapáik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Elképesztő, hogy ezek a fijjug milyen idióták. Csak mégis mindent elérnek, előbb -utóbb innen menekülni kell!!
    “nem szabad megtenni, hogy a Horthy Miklós életével kapcsolatos legfontosabb tények torzan maradjanak meg a köztudatban, ennél többel tartozunk Horthy Miklósnak.”
    Nem tartozom semmivel, ő meg a bandája tartozik nekem a családom életével!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Jelenleg itt tart az ország: http://www.youtube.com/watch?v=xS4GvQ1EEqg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Amikor a videón látható csürhe bevonul vagy legalább is megpróbál bevonulni Erdélybe, majd akkor jön el vég! Szerbia, Románia és Szlovákia összefog Magyarország ellen és a nagy turulmadár sem fogja megvédeni az országot. Orbán és Vona a teljes pusztulásba viszi az országot! Nem hülyék a szomszéd országok és tudják mit jelképez Horthy Miklós!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Ki kellene velük próbáltatni mindazt, amit Horthy uralma alatt száz- és százezreknek át kellett élni. De nem parlamenti képviselőként luxusautókon kellene kiengedni őket az orosz télbe, hanem úgy kéne őket kihajtani, ahogy akkor a magyar katonákat kiküldték a frontra, a biztos halálba. Meg pár év hadifogságot is ki kellene próbálniuk, természetesen korhű körülmények között Szibériában. Továbbá bezárnék párat belőlük egy auschwitzi gázkamrába, hogy kipróbálják, milyen érzés. Természetesen korhűen. Nem kell őket megölni, csak éljék át azt amit a deportált szerencsétlenek átéltek ott és akkor. Párat ezek közül a Duna-partra is kiállítanék…
    Kíváncsi lennék, akkor is ilyen ötleteik lennének-e.
    *
    Nem vagyok se kegyetlen, se bosszúálló. De mérhetetlenül felháborít ez a sok felelőtlen, tudatlan, ostoba alak. Fogalmuk sincs arról, amiről beszélnek, nem ismerik a történelmet se – minden szövegük erre vall. Fogalmuk sincs arról, mit követnek el mindazzal, amit unalmukban kitalálnak, milyen érzelmeket váltanak ki emberekből.
    Nagyon könnyű a parlament akolmelegében, meg luxuskörülmények között élve ilyesmiket felelőtlenül kitalálni! Mit akarnak ezzel elérni???
    Aljas szemetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. Ám legyen!

    Legyen 2013. év Horthy Miklós végleges száműzésének éve, még az emlékezetből is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Jobbik-MSZP együttműködés:

    “Politikai vitanap lesz az MSZP az Orbán-kormány működésének első két évéről. Az erről szóló kezdeményezést (pdf) a szocialista frakció 48 tagja, valamit 21 jobbikos és 9 LMP-s képviselő írta alá. Az MSZP-s Bárándy Gergely kétszer is aláírta az ívet.

    A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció képviselői közül egynek sem szerepel az aláírása az íveken. Wirsching Viktória, a DK kommunikációs igagatója közölte, hogy az MSZP nem kereste meg őket, pedig támogatták volna a kezdeményezést, annál is inkább, mert június 5-én saját kormányértékelő rendezvényt is tartanak.”

    A neonácikkal aláíratták a kezdeményezést a DK.-t meg sem keresték. Ennyit az ellenzéki együttműködésről és a végtelenül aljas szocikról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Mit tenne a Jobbik ha valaki Kadarnak, vagy Rakosinak fasz obrot alitana
    es a következö evet az ö evüknek nyilvanitana. Amivel nem ertenek egyet .Ezen kellene elgondolkodni, mi volt 2006-ban. Orszagcsonkito tömeggyilkost legnagyob magyarnak nevezni, fasz obrot alitani neki. Azt kell tenni amit aJobbik tenne az ellenkezö helyzetben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Meg egy Horthy ev? Nem volt eleg 25.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Ha ez csak baromság az a jobbik eset.De mi van ha ezt halál komolyan gondolják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. A két nimnullának nem tetszik a Don kanyarba tervezett túra….Pedig a Horthy évet ezzel kellene nyitniuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Miért Horthy, miért nem mindjárt Szálasi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ceausescu ma választásokat nyerne 2014. április 12. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos