Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pintér autója a rokkantak helyén parkolt 2012. május 8. kedd 23:19 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pintér autója a rokkantak helyén parkolt

Budapest – Elismerte a belügyminiszter, az ő szolgálati autója az, amelyről a Jobbik fényképeket mutatott be a sajtónak, bizonyítékául annak, hogy egy kormányzati politikus gépkocsija jogosulatlanul használta a Képviselői Irodaház előtti parkoló egyik mozgássérültek számára fenntartott helyét. Pintér Sándor úgy nyilatkozott: nem ült az autóban a parkolás idején és felelősségre fogja vonni a gépjárművezetőt.

Volner János (Jobbik) keddi sajtótájékoztatóján több fényképet is bemutatott, amelyek tanúbizonysága szerint aznap reggel egy megkülönböztető jelzéssel ellátott, de azt nem használó kormányzati autó elfoglalja a Képviselői Irodaház két, mozgássérülteknek fenntartott parkolójának egyikét. A képviselő ismertette az autó rendszámát is és felszólította a belügyminisztert, hogy vizsgálja ki az esetet.

Pintér Sándor kedden délután – egy irodaházi programjáról távozóban – elismerte, hogy az ő szolgálati autója az érintett rendszámú autó. A sofőr kitette őt a Képviselői Irodaház főbejárata előtt és csak ezt követően keresett parkolóhelyet.

A belügyminiszter úgy fogalmazott: az első kérdés, hogy a gépkocsivezető kiszállt-e az autóból és hogy jött-e olyan gépjármű, amelyiket fogyatékos vezetett. Ha nem – folytatta -, akkor sem helyesli a történteket, ezért felelősségre fogja vonni a sofőrt. Ennek részleteiről annyit mondott, hogy a szolgálati szabályzatban előírtaknak megfelelően fog eljárni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 3 szavazatból)
Pintér autója a rokkantak helyén parkolt, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Többen kezdtük azt hinni, hogy Pintért lerokkantositották nyak fölött.
    Sajnos csalódtunk. A sofőrje nem berúgott, hanem kirúgott lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  2. Elmarasztalja… hehe: “Béluskám, te most cserélsz a Janival, te vezeted a matolcsi kocsiját, a Jani meg az enyémet. Várj még egy pillanatot! Tudod a piroson nyugodtan átmehetsz ám ha siettek, abból nem lesz gondod.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  3. Homályosan emlékszem egy esetre (valami baleset vagy gyorshajtás volt), amiben az akkor ellenzéki fidesz nagyhangon támadta a szoci főnököt, hogy ne is védekezzen azzal, hogy a sofőr a hibás. A kocsiért a főnök a felelős!

    [Mert ugye, mint tudjuk, az a fidesz egyik fő jellemvonása, hogy az "aljanép" (pl. egy sofőr) csak úgy dönthet bármiről.]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  4. “A belügyminiszter úgy fogalmazott: az első kérdés, hogy a gépkocsivezető kiszállt-e az autóból és hogy jött-e olyan gépjármű, amelyiket fogyatékos vezetett. Ha nem – folytatta -, akkor sem helyesli a történteket, ezért felelősségre fogja vonni a sofőrt. Ennek részleteiről annyit mondott, hogy a szolgálati szabályzatban előírtaknak megfelelően fog eljárni.”
    … … … … … … …
    Úgy látom, hogy nem csak általános rendetlenség van a főrendőr uraság fejében, de a rendőrei által másokkal oly szigorúan betartatott KRESZ szabályait sem tudja. A gépjárművezetői vizsga elméleti részén simán elbukna, ugyanis a vizsga teszt kérdéseiben pontosan egy ilyen kérdés szerepel a mozgáskorlátozottaknak kijelölt várakozóhelyekkel kapcsolatosan, melyre a rendőr úr a helytelen választ adta meg az őt kérdező riportereknek. A mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen Pintér úr gépkocsija sem állhat meg, és nem várakozhat még abban az esetben sem, ha a vezető a járművében tartózkodik. Azt szabadon kell hagyni minden esetben! Az első hibából természetesen következik a másik, ilyen formában értelmét veszti az a hivatkozás, hogy érkezett-e a parkolóhelyre fogyatékkal élő által vezetett jármű, vagy sem. Nincs mérlegelési lehetősége a tiltó szabállyal szemben. Persze ahogy mostanában megszoktuk lehet, hogy a fidesz vezetőire, kormánytagjaira, oligarcháira és mindezek családtagjaira, rokonaira más szabályok vonatkoznak, mint a halandó állampolgárokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  5. A kérdés az hogy törvény előtt egyenlőek vagyunk vagy EGYENLŐBBEK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  6. “Amit megtehetnek az istenek, azt nem tehetik meg a tehenek.”
    Teheneknek, kuss!
    Kormányzati elvárás.
    Azért, valami nincs rendbe Pintér körül.
    .
    “Gyengítenék Pintér pozícióját.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=547618
    .
    Pedig, ha ez az ember egyszer “kipakolna”, na az igazán nagyot szólna, de hát a pénz és a hatalom mindennél előbbre való, főleg Pintérnél.
    Meg különbem is egy fiatal szolgálati nyugdíjas, milliárdos rendőr, ilyet nem tenne, inkább felveszi a nyugdíját, a többit lóvét meg “nokiás kamion” szállítja házhoz.
    Kósa vajon lefoglaltatja a kocsiját?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Na itt meg Pintér mínuszol :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. Amit szabad Jupiternek. nem szabad a kis ökörnek! Régi mondás, de most aztán megint igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Stáry Lórán.

    Ugyan már kérem! Ez a példa nagyon jókor jött, mert hétfőn már belehet nyújtania Rogán képviselő úrnak a törvénymódosítást, hogy kormánytagoknak és fityiszes képviselőknek nem csak ,hogy meg lehet állni rokkantaknak kijelölt parkolóhelyeken, hanem egyenesen kötelező lesz ott parkolniuk. Hiszen mindenki tudja, látja,hogy ez a fityisz kormányzás kifejezetten béna. Sérült embertársaink pedig támogatásra szorulnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Nekem van még egy tippem! Mivel a rokkant nyugdíjat megszüntették, mostantól segélyt címen folyósítják azt azoknak, akiket éppen nem zavarnak vissza dolgozni, jóval kevesebb ember marad a rokkant státuszban. Mivel kevés a rokkant, ezért parkolóhelyekre sincs szükségük. A segélyből autót fenntartani úgysem tudnak, járjanak villamossal, és ne foglalják a parkolóhelyeket a fontos munkát végző milliárdos elvtársak elől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. Na itt a ragyogó alkalom, hogy mr. 20% egyékként debreceni világító üstökös polgármester kósa lajos javaslata a gyakorlatban is megfoganjon, jó példával járjon elöl. Tehát pintér (nem úr) szolgálati kocsiját fél évre nyugodtan lefoglalhatja. :-))) Pintér pedig ezentúl járhat gyalog, mint a pór nép. Így esélye sem lenne szabálytalankodni, végül is a bűnüldözésben fontos a megelőzés :-)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. Stáry Lórán.
    Üdvözöllek!
    Egyszerűsítve, a fideSS képviselőkre egyáltalán semmilyen szabály ne vonatkozzon.
    Az alkotmánybíróságon biztos átmegy.
    Ugye, az istenek…….
    .
    “Fotó: a forgalommal szemben hajtott Balsai.
    Pintér Sándor sofőrje után kedden Balsai István alkotmánybíró, volt fideszes országgyűlési képviselő sofőrje követett el még veszélyesebb közlekedési szabálysértést. Balsai bent ült a szolgálati Volvóban.
    Információink szerint kedden Balsai István kilépett az Alkotmánybíróság Donáti utcai épületének kapuján, majd beszállt az MKA-016-os rendszámú, S 80-as Volvóba – ami az egyirányú Donáti utcában eleve a menetiránnyal szemben parkolt. A kocsi ezt követően megfordulás nélkül, vagyis menetiránnyal szemben elindult. ”
    http://atv.hu/belfold/20120509_balsai_istvan_szembement_a_forgalommal_az_egyiranyu_utcaban
    .
    Búúúúúúú!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. “azt mondják, szabályosan állt meg a mozgássérült parkolóban Pintér Sándor szolgálati Audija a képviselői irodaház előtt.”
    “A KRESZ szerint ugyanis a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen várakozni tilos, de megállni nem.”
    Forrás: http://borsonline.hu/20120510_csurtek_csavartak_nem_szabalytalankodott_pinter_soforje

    majd én is erre fogok hivatkozni, ha netalán ilyen helyen állok meg véletlenül, mert lekopott az aszfaltról a festés, akkor mi lesz a válasz rá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos