Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zsákutcába menetel az Élet Menete? 2012. április 14. szombat 21:01 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zsákutcába menetel az Élet Menete?

Mint kiderült, az antiszemita Lezsák Sándor azért beszélt volna az Élet Menetén, mert jelen lesz a svéd és az ausztrál parlament elnöke, így illendőségből a magyar parlament elnökének is ott kell lennie. Mivel jelenleg az antiszemita Kövér Lászlót az antiszemita Lezsák Sándor helyettesíti (az ugyancsak antiszemita Orbán Viktor azért nem lesz jelen, mert nem jön a svéd és az ausztrál miniszterelnök), ezért Lezsáknak kellett volna magyar részről beszédet mondani a holocaust áldozatainak emlékére. Ha van blaszfémia a világon, akkor ez az.

A legfrissebb hírek szerint Schweitzer rabbi mellett felszólal majd Erdő Péter bíboros is. Már csak ez hiányzik. A holocaustot megelőzően a két világháború közötti időszakot végigzsidózta a katolikus egyház. A katolikus főpapok megszavazták az első két zsidótörvényt. Prohászka Ottokár püspök a nyilasok által állami szintre emelt hungarizmus megalapítója. A korszak másik nagy szellemi vezetője, Bangha Béla olyan antiszemita szövegeket írt, náci nézeteket vallott, hogy ha a borok vakon való kóstolásához hasonlóan, név nélkül felolvasnánk egymás mellett Adolf Hitlert és Bangha Bélát, akkor Banghát hinnék Hitlernek. Ez nem túlzás, ahogyan szeretik állandóan elkenni a ttényeket a magyarok, ez a színtiszta valóság. Aki tájékozatlan, az ne szóljon ilyenekbe bele, hanem olvasson, és művelje egy kicsit a sötét buta fejét.

Nagy öröm lehetne, hogy a katolikus egyház feje is részt vesz a holocaust megemlékezésen, ha ez őszinte lenne. Ha valóban megbánták volna, és fellépnének az antiszemitizmus ellen. De a katolikus egyház ma is az antiszemitizmus fészke, legnagyobb gerjesztője. Az alsópapság is és a főpapok is. Bábel Balázs és Márfi Gyula érsekek felmondják hibátlanul a kódolt antiszemita retorikát, és azért semmi bajuk nem lesz, az egyházuk nem határolódik el tőlük. Erdő Péternek akkor van keresnivalója egy ilyen rendezvényen, ha egyházában betiltja és szankcionálja az antiszemitizmust, megszaggatja a ruháját és port szór a fejére a bűnökért, amiket évszázadokon át a zsidók ellen elkövettek. Elismeri, milyen súlyos felelősség terheli az egyházát a holokausztért. Ebben az esetben van megbékélés, és nincs szebb, mint a katolikus és a zsidó főpap közös beszéde. De ha Erdő azért megy, hogy nagy általánosságokat mondjon a népirtásról, elítélje azt nagy általánosságban, bűnözőkre fogja, mint tette azt XVI. Benedek, amikor Aschwitzban járt, akkor a jelenléte nem kívánatos. A katolikus egyház ugyanúgy viszonyul az antiszemitizmusban és a holokausztban játszott szerepéhez, mint a pedofil ügyekhez. Amit nem lehet letagadni, azt próbálja elkenni,  a többit letagadja.

Erdő jelenléte, és az a reális veszély, hogy közönséges antiszemiták mondhattak majdnem beszédet az Élet Menetén, egy fontos jelenségre mutat rá. Az Orbán-rendszer igyekszik a külvilág előtt szalonképesnek mutatkozni, és azt a látszatot kelteni, mintha Magyarországon nem lenne antiszemitizmus, legalábbis ők nem támogatják. Ebből egy szó sem igaz, maga a “szabadságharc” is egy nagy antiszemita program, de a látszat érdekében felhasználnak ilyen zsidó rendezvényeket, ahonnan a szervezők nem merik elhajtani őket. A zsidó szervezeteknek át kell gondolniuk a stratégiájukat, különben kollaboránsokká válnak az antiszemitizmust támogató hatalommal szemben. A megemlékezések kezdenek rossz irányba menni, formálisakká, túl hivatalosakká válni, amelyek a protokollnak, a látszatnak szólnak, legalábbis erősen abba az irányba tolódnak. Ezért az állam és a mindenkori hatalom beavatkozik, és egyre inkább antiszemiták használják fel a maguk javára, hogy lemossák magukról az antiszemitizmus vádját.

A kérdés az: miért nem lehet bensőséges civil megemelékezéseket tartani? Mi szükség van a svéd és az ausztrál parlament elnökére? Ha magánemberként szeretnének részt venni, annak semmi akadálya. Az ő jelenlétük hitelesebbé teszi a megemlékezést, a holokausztot, visszaszorítja az antiszemitizmust? Egy cseppet sem. De arra jó, hogy akkor jöjjön a külügy, a kormány, a magyar állam, és erre hivatkozva bejelentse igényét az rendezvényen való részvételre, és elkezdik kisajátítani azt. Mi szükség van erre? A hétköznapokban olyan zsidózás folyik Magyarországon az utcákon, a boltokban, de még a parlamentben is, hogy nem lehet egy olyan napot tartani, ami csak a zsidóké, a túlélőké, a hozzátartozóké, az őszinte szimpatizánsoké és a velük együttérzőké lehet? Testületileg kiküldik a Hit Gyülekezetét, aminek a morális értéke szintén megkérdőjelezhető, miután a nácikkal kollaboráló, Horthy-rendszert másoló Orbán-kormány kliensei. De ez is csak azt a látszatot kelti, mintha sokan lennének, közben csak kivezényelték a hitgyülis vattát. Mi értelme van ennek?

Nem kellene végre ezeket a rendezvényeket visszavinni oda, ahonnan, és amiért indultak? Vagy ha ezek menthetetlenül protokolláris és hivatalos megmozdulásokká válnak, ahol lassan már az antiszmiták adják egymásnak a mikrofont, akkor nem lehetne olyan igazi civil rendevényeket szervezni, ami tényleg a civileké, az embereké, a hozzátartozóké, a szimpatizánsoké? A szervezők teljesen elvétik a célt, ha protokollaris, formális, állami rendezvényeket csinálnak, amit kisajátítanak és legitimációra, szerecsenmosdatásra használnak fel az antiszemiták. Az ember gyomra forog attól, amivé ezek a rendezvények válnak. El kellene gondolkodni, hogy ez a menet, ahova ezek a rendezvények tartanak, az élet vagy a halál felé visz?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 59 szavazatból)
Zsákutcába menetel az Élet Menete?, 4.1 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Talán nem is az Élet Menete húzta magára a politikát, hanem fordítva, a politika tolakodik oda politikai haszonlesésből.
    Orbán még Schmittnél is nagyobb copy/paste artista: ha nem tetszik neki a valóság, csinál egy párhuzamos másikat, és itt nem áll meg, hanem beleilleszti a tényleges valóságba, majd az utóbbit megfojtja, hogy csak a saját kivetített (és randa) belső világa maradjon meg.
    Most egy eddig elképzelhetetlen területre teszi be a lábát: a nácizmus túlélőinek és a velük együttérzőknek a menetébe. És mint mindig, itt is kettévágja, amit talál, és legalább az egyik felét megrontja.
    Ez az ember egy fertő, ahová beteszi a lábát, ott fű nem term többé. És még örülhetünk, hogy csak egy van belőle, nem kettő, mint a lengyeleknek volt Kaczyńskiből.
    Hacsak meg nem tanulja másolni magát is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  2. Schweitzer, ez a vén hülye. Erőszakkal csavarták ki az Orzsén a csuklóját. mert leváltásakor nem volt hajlandó átadni a zsinagóga kulcsát. Volt vagy 300 éves már akkor is. Mit akar ez még?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -25 (29 szavazatból)
  3. Az egész kész röhej lehetne, de sajnos ez az áldozatok emlékének sárba tiprása, részben a rabbik, zsidó vezetők megalkuvó viselkedése miatt is! Ilyen erővel Vonna Gábort is felkérhetnék szónoknak! Sajnos a magyar zsidó vezetők benyaltak a kormánynak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  4. Hosszú a megbékélés útja és a kirekesztőkkel nem járható. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  5. Az Élet Menete az emlékezésé. Van mire emlékeznünk. Épen a Holokauszt
    időszakában az országunkban történtekért. Nem tudom, az ordas eszmék
    éltetőinek mi keresni valója lenne e menetben – pláne vezéralakként. Ne
    gondolják, hogy kétértelmű alakoskodással mindent megoldhatnak.
    Miért van az, hogy a legnagyobb vétkesek, vagyis a németek meg akarták
    és meg tudták oldani törvényekkel is e problémákat. Nálunk meg egyidejű
    hallgatás után nyilik, nyiladozik az antiszemitizmussal együtt a fasizmus is.
    Látható volt közvetlen hatása az előző Élet Meneteken. Valamint a cipő
    emlékművek meggyalázásában. Nem emlékszem, hogy az érintett pártok
    elhatárolódtak volna ezektől. Arra sem volt példa, hogy az érintett “történelmi
    vallások”-tól elitélő megnyilvánulásokat hallottunk volna az előforduló
    antiszemita megnyilvánulásokról. Sajnos ami megtörtént, megtörtént.
    A békemenetbe csellel becsempészkedők, nem teszik meg nem történtként,
    ami miatt emlékezni kell.
    Rendezni kell végre közös problémánkat, ez lenne a megoldás.
    De nem képmutató módon. Kifelé most láttatni. Azután minden megy tovább.
    Hiszen ilymódon “jól levizsgázhatnánk”. Azt hiszem erre nincs szükség

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  6. Orbán jellemét illetően teljesen egyetértek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. A cikk sok igazságot közvetít, de a szerkesztő javíthatná az ismétléseket, értelmetlen mondatokat. (Bár gondolom hirtelen felindulásból született :), s ilyenkor nem figyel annyira az ember :) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  8. “A numerus clausus (latinul: zárt szám) az 1920. évi XXV. törvénycikk közkeletű elnevezése. A törvény alapján a „magyarországi nemzetiségek és népfajok” tagjai csak a formálisan kimutatható számarányuknak megfelelő mértékben vehettek részt a felsőoktatásban.

    Az 1920-as törvény jogalkalmazói értelmezése arra helyezte a hangsúlyt, hogy a magyar állam a keresztény hitre tért zsidókat nem kereszténynek, hanem zsidónak tekinti akkor is, ha papírjaikon keresztény vallás szerepel „Ez a törvény elsőnek ütött rést a magyar zsidóság feltétel nélküli jogegyenlőségének és emancipációjának elvén.”

    „A numerus clausus-törvény a korai Horthy-korszak egyik első rendszabálya volt, és kulcsszerepet töltött be az új rendszer társadalmi bázisának alakításában.” Erre miért nem emlékezünk? Azért mert 1920-ban Hitler még sehol nem volt és ezt nem lehet a németekre kenni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  9. …És akkor tegyük azt is hozzá, hogy még a saját, jó irányú kezdeményezéseit is elsumákolja a katolikus egyház magyarországi szekciója – vagy minek nevezzem:
    1. II.János Pál pápa azon (talán urbi et orbi {?}) történelmi léptékű kijelentésének, miszerint . a z . a n t i s z e m i t i z m u s . I s t e n . e l l e n i . b ű n (!!),
    idehaza kb. annyi visszhangja volt, mintha azt egy hatalmas szénakazalba kiáltotta volna…
    2. Boldoggá avatott Salkaházi Sára, a vértanú zsidómentő nővér néhány éve a Duna-parti alsó-rakpart támfalán avatott emléktáblája nem sokkal az után eltűnt onnan, nem látható…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  10. Ego!
    .
    Most is, mint legtöbbször abszolút igaz a kommentárod Orbán kettős és mindent megkettőző világáról. A törpe Machiavelli veszélyes minden irányzatra, nézetre és egyáltalán mindenkire nézve…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  11. Bocsánat;
    Egyszóval, Ő egy közveszélyes őrült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. Kedves Olvasó Társak!
    *
    Nehogy elmenjetek a Terrorista-Ház igazgatónője, Schmidt Mária által szervezett porhintő, illetve ellen megemlékezésre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. MORDONBLŐD: “Boldoggá avatott Salkaházi Sára, a vértanú zsidómentő nővér néhány éve a Duna-parti alsó-rakpart támfalán avatott emléktáblája nem sokkal az után eltűnt onnan, nem látható…”

    Salkaházi Sárának van egy új emléktáblája a IX. kerületben, a Bokréta u. 3. sz ház falán, ahol a II. világháború alatt a Katolikus Nővédő Otthonban Salkaházi Sára rendje, a Szociális Testvérek Társasága működött. Innen hurcolták el 1944. december 27-én Salkaházi Sárát, Bernovits Vilmát és néhány menekítettjüket, hogy azután a Duna-parton kivégezzék őket:

    http://www.esztergomi-ersekseg.hu/?fm=3&op=ujsag09_1&min=28

    A Duna-parti emléktábla nem eltűnt, hanem azt a 4-es metró építése miatt kellett eltávolítani. Ekkor avatták fel az új emléktáblát a Bokréta utcában. Utóbbi jó állapotban van; mindig látni rajta koszurút. Persze ez szem előtt van, egy forgalmas helyen, így kevésbé van veszélyben, mintha a rakparton lenne. Már csak ezért sem lenne szabad engednünk, hogy a József Attila-szobrot letegyék a rakpartra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  14. Ego, tökéletes a diagnózisod. Mindent megront, tönkretesz ov, itthon is, külföldön is (magyar pártok megosztása, az osztódás után létrejött szervezetek közül az egyik favorizálása, a másik – jó esetben – levegőnek nézése, rossz esetben törekvés az elpusztítására).
    Ennyi gyűlölet, ennyi mocsok nem volt ebben az országban, míg ov 2002.ben el nem vesztette a választásokat. Azóta szándékosan pusztított. 2010 óta pedig gőzerővel folytatja a pusztítást.
    *
    A kormánynak, a parlament elnökének, az antiszemita katolikus főpapnak semmi keresnivalója az Élet Menetén. Ezek csak vonulgassanak ov-nak, ha már annyira unatkoznak.
    Az Élet Menetén csak jószándékú, tisztességes embereknek van ott helye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  15. A nép pénzéből MILLIÁRDOS kekk, pökhendi, ki ha ő nem miniszterelnökünknek MINDENT SZABAD! – Semjénjével együtt, ő a hátulról sugó……

    Orbán sohasem volt olyan szegény, hogy IGÉRNI ne tudott volna, betartani, igen, de nagyon, elsősorban a szegényeknek és a zsidóknak!
    Az osszd meg és uralkodj elvét vallja, e szerint cselekszik és JÓL MEGÉL ebből!

    Hát, elég szomorú, hogy a magyar emberek szeme, ennyire becsukott…….. nem látnak, nem hallanak egyesek és még sokan……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  16. A miniszterelnök trükkje, hogy egy tükörnek látszó vetített képet állít fel és azután meggyőz bennünket (de mindenképpen próbálkozik), hogy ilyenek (szar megalkuvók) vagyunk és ezt (az általa felállított hazug álságos világot) akarjuk.
    NAGYON szomorú vagyok hívőként, ha ezt a hazugságokon épülő rendezvényt hittársaim jelenlétükkel igazolják.
    .
    2Tim 2:3-6 Te azért a munkának terhét hordozzad, mint a Jézus Krisztus jó vitéze.
    Egy harcos sem elegyedik bele az élet dolgaiba; hogy tessék annak [Istennek], aki őt harcossá avatta.
    Ha pedig küzd is valaki, nem koronáztatik meg, ha nem szabályszerűen küzd.
    Aki munkálkodik, a földművelőnek kell a gyümölcsökben először részesülnie.
    .
    Az ige nem arról beszél, hogy az igaz tanítók tanításának gyümölcsét hazug politikai célokra használja fel bárki is, és ehhez a muníciót a megtévesztett (gyümölcsöt sosem látó) hívők adják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Ez a trükk is sikerült a felcsúti tahónak. Ellentétet szít mindenhol és azt az érdekeltek be is veszik. Ezért nincs határozott egységes ellenzéke és ezért tehet bármit. Természetesen azon kívül amit Kertész Ákos leírt erről a menthetetlen népről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  18. Avi!
    Unalmas, hogy mindég igazad van!
    efi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Elgondolkoztató, hogy miért lép fel Erdő Péter bíboros Schweitzer József főrabbival EGYÜTT ???
    Van egy olyan érzésem, hogy a főrabbira az ÉLŐPAJZS szerepét osztották ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Ezen az oldalon követheti a 10 Budapesti Élet Menetét április 15-én délután
    16.00-tól! Ön, aki külföldön él, vagy nem tud velünk lenni személyesen.
    http://www.eletmenete.hu/online.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. voisine
    Szerettem volna követni, de nem jön be.Hiába kattintok a nyílra, az eltűnik, de nincs tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Bumburi!
    Bejön az!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Meggyalázta a kormány az élet menetét.
    Ezeknek semmi sem szent.
    És a pusztába veletek is, akik ebben a gyalázatban résztvettetek és eltűrtétek.
    Erdő Péter, Kövér László.
    Hányinger.
    És ti ezekkel vonultatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  24. Most nem mentem el, statisztának az Élet Menetére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. ott van az antiszemita kövér is.én el se mentem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. A Holocauszt áldozatainak emléke nem most lett meggyalázva az Élet Menetén (is), hanem már 2009-től minden évben. Lehet, hogy előtte is, csak akkor még nem ébredtem eléggé politikai öntudatomra, hogy észrevettem volna.
    .
    Pl. 2009-ben az a Boross Péter látványszónokolt, aki belügyminiszterként segédkezet adott egy volt nyilasnak, hogy az a 298-as parcellát nyilas kegy- és zarándokhellyé alakíthassa, és azóta Magyarország közpénzen fenntartott állami díszsírhelyekkel tisztel meg bizonyítottan nyilas háborús bűnösöket, tömeggyilkosokat, és ott (az explicit nácikon kívül) a mindenkori állami és pártvezetők ott is rendszeresen koszorúzásokat, megemlékezéseket tartottak, tartanak. ( részletes dokumentáció: http://298.nolblog.hu/ )
    .
    És ezt az állapotot a 20 év alatt minden(!) politikai vezetése fenntartotta, jobbról-balról.
    .
    És ilyenektől fogad el közpénzt az Élet Menete alapítvány, és cserébe engedi őket szónokolni. Hja, az üzlet az üzlet. The show must go on…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Kedves Ego! Tegnap este azonnal kimásoltam a kommented és közzétettem a FB-on, az egyik csoportban. Utólag kérek elnézést, hogy nem kérdeztelek meg, megtehetem-e. A mátrixos ihletésű jellemrajzod Orbánról egyszerűen tökéletes (sajnos). Köszönet érte. Ha megengeded, “önálló” írásként tovább terjesztem. Üdvözlettel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. tori
    2011. december 6. kedd
    23:50
    Prohászka boldoggáavatására utaltam ebben a hozzászólásomban::
    .
    “…Ezért is szomorú, hogy Braham elfogadta a Csurkától nem elhatárolódó és ezért is nyilas kormány illetve Államfő “kitüntetését” – vissza kellett volna utasítania, nehogy ezzel az ócska trükkel bizonygassák, hogy ők lám zsidót tüntetnek ki – mint ahogy a magyar Római Katolikus egyház Salka mártíromságával takaródzik: a zsidók már 1972. ápr. 2.-án Jad Vasem elismerésben rétesítették Sára Testvért, míg a Római Katolikus egyháznak 34 évig nem jutott eszébe és az elismerésre csak 2006. szeptember 17.-én került sor. Bezzeg a Prohászkától, vagy pl. a Bangha Bélától nem hogy’ nem határolódtak el, hanem Boldoggá avatásukról beszélnek. TEHÁT NYILASOK.”
    .
    http://www.szaboferenc.hu/publ/buda008.htm : “De hogyan jön mindez ide, mikor annak kéne örülnünk, hogy lám, az egyházban új szelek fújnak, melynek egyik szép példája Salkaházi Sára boldoggá avatása? Úgy, hogy Salkaházi boldoggá avatásának évében az egyház egyúttal Prohászka-emlékévet tart a “magyar zsidóságért” díjjal frissen kitüntetett esztergomi érsek vezetésével, és az antiszemita püspök boldoggá avatására készül. Miről is beszélünk hát? Sikerült találni egy egyszerű apácát, aki azt tette, ami egyszerűen a normális emberi érzésből következik, őt piedesztálra állítjuk, s ezzel eltakarni, elfedezni próbáljuk, hogy mindeközben a felsőpapság nagy része aktívan vett részt annak a helyzetnek az előidézésében, melynek maga Salkaházi is áldozatául esett. Mintha ugyan az egyház magatartására Salkaházi tette és nem a klérust szinte teljesen átható antiszemita szellemiség lett volna jellemző.”

    Értékelés: +5 (13 szavazatból

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  29. Az egyházakat a szabad vallásgyakorlás kegy-gyakorlással vették meg, ezért hitetik el a tagságukat, hogy ebből származhat valmi jó. Akiknek jó volt az “átkosban” megalkudni, azoknak most is fekszik ez a magatartás, cserében ma sem lesznek anyagi gondjaik. az igazságot adják és veszik, kelendő portéka Babilon kalmárai között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Ez a bizonyos keresztények részéről tapasztalható antiszemitizmus azért is furcsa, mert a kereszténység zsidó eredetű vallás, Jézus, az egész családja, az apostolok mind zsidók voltak. Tehát az antiszemita keresztények önmagukkal hasonlanak meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Salkaházi Sára emléktáblája ott van a dunaparton ahol korábban is volt. Az épitkezés után visszatették. Aki kritizál-lásd fenntebb-előbb nézze meg aztán szónokoljon /képzavar/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. erre csak azt tudom mondani : a lagzimra azt hivok meg akit akarok-ha valaki hivas nelkul jon az is kap egy tanyer levest, de szonokolni azert nem hagyom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Lezsák a Horthy-rendszert magasztalta 2013. szeptember 2. hétfő | AN

Az Élet Menete is önvizsgálatra szorul 2012. december 2. vasárnap | AN

Kitüntették az Élet Menetét 2012. július 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos