Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Élet Menete is önvizsgálatra szorul 2012. december 2. vasárnap 20:33 | AN

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Élet Menete is önvizsgálatra szorul

Budapest – Még az antifasisztának álcázott tüntetés előtt az Élet Menete Facebook oldalán jelent meg az alábbi zavaros szöveg. Kíméletből nem nagyon akarjuk ízekre szedni ezt a borzalmas betűhalmazt, amelynek megszólítottjai között szerepel a “Kedves Fidesz!” is. Ez jól tükrözi azt az ideológiai harakirit, amelybe a Hit Gyülekezete vitte az Élet Menetét is, amelyre már jó ideje kivetette csápjait. Ennek köszönhetően beszélt a 2010-es választások előtt Németh Sándor ugyancsak a Fidesz érdekének megfelelően az Élet Menetén, és legutóbb már felmerült az is, hogy a nyilasbarát Kövér beszéljen az Élet Menetén. Ez a mai rendezvény és ez a levél ennek a szervezetnek a mélypontja, és kikezdi a hitelét. A zsidó szervezetek észrevehetnék a Mazsihisszel az élen, hogy a Hit Gyülekezete úgy “szereti agyon” őket, hogy az a morális megsemmisülésükhöz vezet. Lehet, hogy le kellene mondani a Hit Gyülekezete “vatta” tömegéről és pénzéről. Emlékezzenek azok, akik ezt méltósággal és szívből teszik, és nem politikai célokat követve. Változtatás nélkül közöljük az Élet Menete szövegét, mindenki levonhatja a tanulságokat.

Kedves Barátaink!
Kedves velünk együtt gondolkodók! Kedves Zsidók!
Kedves Romák! Kedves Melegek! Kedves Krisnások!
Kedves Katolikusok! Kedves Reformátusok! Kedves Evangélikusok! Kedves Hit Gyülekezetesek! Kedves FIDESZ! Kedves MSZP!

Kedves LMP! Kedves DK! Kedves Együtt 2014! Kedves Holokauszt túlélők! Kedves Középkorúak! Kedves Fiatalok! KEDVES EMBEREK!

NEM – NEM – NEM – NEM – NEM – NEM – NEM!
NINCS STOVÁBB!!!
A héten nagyon fontos döntéseket kellett meghoznunk fő szervező- társainkkal közösen!
Leültünk és közösen gondolkodtunk! Közös beszéltük azt meg, hogy csináljuk, vagy ne csináljuk a holnapi napot! Mindannyian nagyon fontosnak tartottuk, hogy ezt a borzalmas nagy döntést ne egyedül hozzuk meg, hanem üljünk le olyan emberekkel, akiknek adunk a véleményére! A kölcsönös tisztelet, amit egymás iránt tanúsítottunk végig a hét folyamán az egyeztetéseken, nagyon befolyásolta azt, hogy holnap kiknek adunk lehetőséget felszólalni, kik léphetnek erre a nagyon fontos színpadra majd. Kik azok az emberek, akiktől várjuk a megoldást. Akiktől megoldást várunk! Mert a holnapi megnyilvánulások, csak mondatok, csak szavak, csak betűk lesznek. De ha a jövő hét folyamán, vagy az elkövetkező hetekben ezekkel a betűkkel, ezekkel a szavakkal, ezekkel a mondatokkal egyetért a magyar parlament 2/3-a, akkor nem csak egy tüntetés, nem csak egy hirtelen harag, nem csak egy megmozdulás lesz a holnapi! Akkor ennél sokkal több!
AKKOR VOLT CSAK ÉRTELME AZ EGÉSZNEK!
Mi az Élet Menete Alapítvány kuratóriuma, bízunk abban, hogy ez így lesz!
Bízunk abban, hogy most már ez nem folytatódhat, ami az elmúlt időszakban meghatározta hazánk politikáját! Borzalmas dolog a politika! Borzalmas dolog politizálni! Nekünk civileknek nem is szabadna! Mindig is azt hirdettük, hogy mi nem politizálunk! Mi csak az Emlékezés és az Emlékeztetés kötelességére hívjuk fel az emberek figyelmét, és hogy soha többé nem szabad közönnyel tűrni, ha embereket bántanak, megaláznak, kivetnek a társadalomból!
DE NEM BÍRTUK TOVÁBB!
KÉRJÜK, HOGY NE HARAGUDJANAK EZÉRT RÁNK, MERT IGY IS BORZALMAS LELKIISMERETFURDALÁSUNK VAN MIATTA!
De úgy döntöttünk, hogy a holnapi napra megszegjük az alapító okiratunkban foglaltakat!
Kedves Barátaink!
Kérünk mindenkit, hogy méltósággal és tisztelettel hallgassuk meg a felszólalókat kivétel nélkül! Hallgassuk meg, hogy mit mondanak holnap, és utána meglátjuk, mit tesznek holnap után!
TENNIÜK KELL VALAMIT AZ BIZTOS! ŐK IS TUDJÁK EZT, CSAK TALÁN EZ A HOLNAPI BÁTORÍTÁS KELL NEKIK!
AZT GONDOLJUK, HOGY AMIT HOLNAP LÁTNI FOGNAK, ANNAK ELÉG BÁTORÍTÓ EREJE KELL HOGY LEGYEN HOLNAP UTÁNRA IS!!!
Nem csak Európa, hanem az EGÉSZ VILÁG FIGYELNI FOG RÁNK, RÁJUK HOLNAP!
Jóéjszakát!
HOLNAP 15.00, KOSSUTH LAJOS TÉR!
NEM – NEM – NEM!!! NINCS TOVÁBB!!!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 7 szavazatból)
Az Élet Menete is önvizsgálatra szorul, 3.4 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Ez mi? Rémálomból felriadás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  2. Most már értem Parittyás hozzászólását a “Rogán nem jelentett be semmit” cikkhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  3. Az Élet Menetére azóta nem járok, amióta Rogánt színpadra engedték: http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=-uSTUzkGfR8 Utólag kiderült, hogy korábban már azt a Boross Pétert is szóhoz engedték, aki belügyminiszerként, majd miniszterként segédkezett abban, hogy nyilas háborús bűnösök állami díszsírhelyekett kapjanak a 298-as parcellában.
    .
    Innentől kezdve számomra az Élet Menete (legalábbis a magyarországi) szintén nem más, mint látványos képmutatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  4. Ha cinikus akarok lenni – és miért ne – akkor Koncz után szabadon: Ez az a ház, ahol semmi sem változik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  5. Bocsánat, kedves Szerkesztő Úr! Biztos, hogy változtatás nélkül adták le a szöveget? Mintha valami kimaradt volna: “Kedves Jobbik!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Szegénykéim. Elég zaklatottak lehetnek, és azt hiszem, egy hét múlva még inkább azok lesznek.
    Igen, Orbánnak és a kormányunknak bátorítás kell, mert hiszen szembenéznek ők az EUval, Amerikával, a kommunistákkal, a pénzemberekkel, a keresztényüldözőkkel, a terroristákkal, de a Jobbik… hát az mégiscsak a Jobbik… kellett nekik ez a kis bátorítás.
    No akkor most hajrá, hős vezér, bátran előre a nácik és a fasiszták ellen!
    Mindenekelőtt holnap reggel a tükör előtt!…
    Tartok tőle, lesz még nagyobb is az a lelkiismeretfurdalás… :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  7. Ez egy bocsánatkérésnek tűnik. Rájöttek, hogy mire használták fel őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  8. Bumburi: Lehet, hogy igazad van, talán rájöttek, de még nem tudják bevallani maguknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. Ez a szöveg úgy ahogy van: rettenetesen NAÍV, OSTOBA, vagy az olvasókat tekinti annak !!! Elképesztő, hogy egy ilyen szöveget ki mernek tenni nyilvánosság elé. Mindenesetre, ez pontosan minősíti őket. Leleplezi az “ÉLET MENETE” színvonalát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  10. Hazafival egyetértek. Először azt hittem, hogy a kedves Szerkesztő Úr valami ismeretlen – spam jellegű – forrásból jutott hozzá egy ilyen gyermeteg, formailag és tartalmilag se kifogástalan irományhoz….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. Ebből a szövegből a zavarodottság és megfogalmazóinak gondolati kuszasága sugárzik, akik nem tudják vagy nem akarják korrekten és határozottan leírni mit akarnak.
    Ilyeneket írnak:
    1. “Mindannyian nagyon fontosnak tartottuk, hogy ezt a borzalmas nagy döntést ne egyedül hozzuk meg, hanem üljünk le olyan emberekkel, akiknek adunk a véleményére! ”
    2. “….nagyon befolyásolta azt, hogy holnap kiknek adunk lehetőséget felszólalni, kik léphetnek erre a nagyon fontos színpadra majd. Kik azok az emberek, akiktől várjuk a megoldást. Akiktől megoldást várunk!”
    Ezek az emberek eleve azt gondolják, hogy:
    - “borzalmas” amit tenni készülnek, de úgy vélik, ha döntésük előtt leülnek még olyan emberekkel, akiknek adnak a véleményére, akkor ez a borzalom, vagy a döntés felelőssége már nem is olyan nagy. Igaz, nem tudhatjuk meg, kik voltak a kínjaikat enyhítő segítők.
    - A hozzászólásra felkért emberek (Nem a mögöttük álló pártok, tömegek!) képesek a megoldásra, hiszen tőlük várják ezt.
    - “nem folytatódhat, ami az elmúlt időszakban meghatározta hazánk politikáját”, s ennek megváltoztatását pl.: Rogán Antaltól, a demokráciát lebontó törvények tömkelegének előterjesztőjétől várják, meg Mesterházytól, akinek jelenleg semmilyen ráhatása sincs a törvényalkotásra, Bajnainak pedig még annyi sem, Ungvári úr pedig kakukktojás ebben a körben.
    “Borzalmas dolog a politika!”, mondják, s “Nekünk civileknek nem is szabadna!”, írják, igaz az csak a szövegkörnyezetből következtethető ki, hogy “politizálni nem szabadna. Ez merő tévedés. A politika nem feltétlen borzalmas dolog, de birka nép és elhivatott népvezérek azzá tehetik. A politika akkor nem borzalmas, ha minél több civil ember politizál, felelősen. Téveszme az, amelyik a társadalmat politizáló és uralkodó politikusokra, és nem politizáló, de a politikai döntéseket elszenvedő civilekre kívánja osztani.
    Valószínűleg az az Ő nagy problémájuk, hogy civil szervezetük alapszabályában a politikamentes működés szerepel, hasonlóan sok civilszervezetéhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Németh Sándor beszédéből megragadta egy mondat a figyelmemet ha jól értelmezem. ,, Mi csak az Emlékezés és az Emlékeztetés kötelességére hívjuk fel az emberek figyelmét .” Ha tényleg emlékezni és emlékeztetni akarnak,van egy ötletem. Százával vannak olyan 2010 előtti Fideszes vélemények,felszólalások a TV archívumában amit össze lehet hasonlítani a mai kijelentéseikkel. Itt az alkalom Németh úr ha komolyan gondolja,hogy emlékeztetni kell az embereket .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Olyan, mint az Operaház előtti tüntetés 2012. jan. 2-án nem lesz egyhamar, az miért tudott sikeres lenni – pedig a jobbikusokat ráengedték (egy kicsit) a tüntetőkre…Talán, mert a politika nem tudott ráugrani?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Nekem úgy tűnik, hogy ez egy fordító program által magyarított szöveg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Az első transzparens felirata : AZ ÉLETE MENETE HUNGARY.

    Mit jelent ez. Miért az angol megnevezés, miért nincs ott hogy Magyarország ? Csaknem a külföldi médiának készült a “bemutató”.
    Egyébként ez a magyar felsöbbrendű és öntelt gondolkodás az amiért azt hiszük mi magyarok hogy az “egész világ figyel” ránk. A világ le se sz@” minket.
    Amint valami hír megjelenik legyen az tudományos , művészi vagy akármi más is, akkor a magyar tudósító megprobálja kideríteni hogy van-e esetleg magyar felmenője az illetőnek, vagy a legkisebb magyar kapcsolata és ha esetleg csak a kutyája magyar vizsla, akkor a magyaországi hírekben, mint magyar találmány/alkotás vagy mi a feneként jelenik meg. Ezért aztán nem csoda ha a csak magyar médiával agymosott elvadult jobbos szerint a tüzet is a magyarok találták fel, de még a sírius rendszerben. (De rohadt jók vagyunk)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. A politika olyan amilyennek az emberek csinálják.Nem magától mocskos, mocskossá teszik.Az élet menet amióta rogán betetette a lábát régen nem az amilyen az elején volt.Hányinger hát semmi nem az aminek látszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Törvényes-e az ATV látens tevékenysége? 2013. december 17. kedd | AN

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A hitesek a Vidám Vasárnapot választották 2013. november 5. kedd | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos