Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán ma megmondja, ki lesz Áder János 2012. április 16. hétfő 6:24 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán ma megmondja, ki lesz Áder János

Budapest – Néhány éve még úgy tűnt, befellegzett a csornai Charles Bronson politikai karrierjének. Mindenki azt gondolta, hogy a Magyar Nemzetben megjelent, és Áder János köreinek tulajdonított, Orbánt is bíráló cikk miatt a búval bélelt fizimiskájú, bajuszos barátnak mennie kell a politikai életből, és Orbán kitöri a régi harcostárs nyakát. Végül azonban selyemzsinór helyett egy brüsszeli “száműzetéssel” jutalmazta a Fidesz megtévedt bárányát. Áder jól érezte magát Brüsszelben, megtanult angolul, és a családja is beilleszkedett az ottani környezetbe. Brüsszeli emberünk most mégis hazatér.

A pártelnök-miniszterelnök hétfő este ismerteti az új államfő személyére vonatkozó javaslatát a Fidesz-KDNP-frakciószövetséggel.

Orbán Viktor pénteken folytatta le a jelöléshez szükséges konzultációt a Fidesz elnökségével. Információk szerint a testület egyöntetűen foglalt állást Áder János fideszes európai parlamenti képviselő államfővé jelölése mellett, aki előzőleg már igent mondott a felkérésre.

Az elnökségi ülés után Kövér László házelnök szavaiból az derült ki, hogy van olyan jelölt az államfői posztra, aki vállalná a tisztséget. Nevet nem mondott a Fidesz választmányi elnöke, azt ugyanakkor közölte, őt hivatalosan nem kérték fel a posztra.

A miniszterelnök ugyancsak pénteken, még a Fidesz elnökségének tanácskozása előtt az MR1-Kossuth Rádióban arra a kérdésre, hogy az államfőjelölt személyéről szóló döntés meglepetés lesz-e azokhoz a nevekhez képest, amelyek napok óta forognak a sajtóban, azt válaszolta: “ha egy fogadóirodán kellene most téteket megtennem, azt mondanám, semmilyen meglepetés sem lesz”.

A házbizottság ülésén az derült ki, hogy várhatóan az április 23-án kezdődő parlamenti héten választanak új köztársasági elnököt a képviselők.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -6 ( 6 szavazatból)
Orbán ma megmondja, ki lesz Áder János, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Ez is ov magándöntése lesz a demokrácia arculcsapásával.
    Itt egy másik ügy a fityiszek részséről:
    http://hvg.hu/itthon/20120412_fideszes_kepviselo_erdekeltsege_elonyt_el

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  2. yoda:

    Az MSZP is többek között pontosan azért bukott meg, mert 8 év alatt se volt elég akaratereje, hogy szembeforduljon érdekeltségeivel, és az ország döntő többségének kedvezzen. A Fidesz a kétharmaddal a zsebébe ezt a gusztustalan, romboló szokást emeli még magasabb szintekre, ahol a “magyar nép” nevében zavarják el a pártszimpátiától mentes külföldieket a nagyon is lojális, de a lakosság számára ártó hazai pártfogóikért. Minden tekintélyelvű rendszerben így megy ez, de még tehetünk ellene, hiszen nem egy világvégi nyomortanya vagyunk, hanem Európában, azon belül is az EU szövetségében, így lenne honnan meríteni a támogatást, a példákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  3. Figyu!!!!!!!!!!!!
    Változott a felállás!
    Most már mi nyerjük a legtöbbet…….mindent!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. Ma a kedves vezető megint egy szemfényvesztést mutat be a világnak.Megmutatja milyen egy demokratikus parlamentünk van, és milyen demokratikus párt a fidesz. Aztán majd ezt a bizonyítékot használja fel, amikor számon kérik rajta a demokráciát!Mert a 2/3-os parlament demokratikus választással ültette a KE-i székébe Ádert.
    Mert a parlamentben demokrácia van, és a fidesz nem azt csinál amit akar.
    Elhiszi még ezt valaki a világban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  5. bumburi!
    Sajnos elhiszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  6. 53 éves! Fiatal ember, várhatóan él még 30-40 évig, de a poszton legfeljebb 5 évet tölt. Utána meg élete végéig él mint marci hevesen, minden költségét mi álljuk. Remek ötlet, na ná, hogy hazajött Brüsszelből ezért. Ráadásul dolgoznia sem kell, csak azt csinálni amit a főnöke mond, parádézni és aláírni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. Katka
    Én örömmel látom, hogy már nem hiszik el! Valamelyik újságban olvastam, hogy külföldi tudósító – a helyzettel nagyon is tisztában levő- szorongatta meg Orbánt, de rendesen a kérdéseivel. A válaszokat meg nem hitte el.
    Remélem ez szaporodni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  8. Ma csak a frakciónak mondja meg ovi. :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  9. Ma csak a gerincét töri el, ha van neki. Aztán lehetetlené teszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Tévedés hogy a fideSS párt. Ez a szervezet orbán magánhadserege, aminek segítségével kirabolja az országot. A csuti egy középkori kínai császár uralkodási rendszerét valósítja meg fidesztánban. Mandarinjait, akik kizárólag neki tartoznak hűséggel, kénye-kedve szerint cserélgeti, és jutalmazza vagy bünteti, napi aktuális hangulatának megfelelően. Most az egyik alázatos szolgáját, akit korábban neki nem tetsző gondolatai miatt kicsit háttérbe szorított, újból magas méltóságba seghíti. Az alázatos népnek pedig szabad helyeselni,és dicsérni a császár isteni bölcsességét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  11. “választanak új köztársasági elnököt a képviselők”
    .
    Az a választás lesz ám a nagy bölcsesség ….
    Inkább nem írom le a gondolataimat, a végén nép izgatás miatt be perelhetnek ….
    .
    Schmitt … Ennek a Bronson gyereknek rendben van a papírja? Oltási könyve, megvan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  12. Amikor a HVG Schmitt felmorzsolását elindította, nyilván nem ringatózott abban az illúzióban, hogy EZEK hajlandóak lesznek bármiféle demokratikus engedményre… A nácik sem voltak azok anno…Most a házi kedvenc kutyuska helyett kapunk majd egy pitt bullt a nyakunkba, aki a saját anyja halálos ítéletét is aláírja majd, krokodil könnyeket hullatva. A vesegörcsös képű odamondogató, majd megfelelően reprezentálja hazánkat… Nem hazánkat ugyan, csak a fideszes bűnbandát…Ádert eddig csak alpári modorú kötekedő szerepben láttuk, el sem tudom képzelni, joviális vigyorral a képén. Mert ugye valahogy mégis csak kultúrember szerepet kelenel eljátszania….Avagy bevezetjük ezután a horrorisztikus elnök típust ? Legalább szinkronba kerül a börtöntöltelék kormány image-jével….Ezeknek mindegy ! Csak előre, amíg el nem tapossa őket a népharag….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Pedig én inkább Selmeczi Gabriellát javasolnám, hogy a parazita elnyomókkal szemben megvédje egész Magyarországot….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Hát, hogy meglepetés nem lesz az biztos! A megtévedt báránnyal biztosan megígértették, hogy mindent alá kell írnia és lám van az a pénz! Az persze más kérdés, hogy az átlagemberek úgy tekintenek e majd rá, mint “álamfőre”! -elnézést Pali bácsi- Ha nem, az se probléma, hiszen a fityisz kormányt már egy ideje nem érdekli választóinak akarata. Ezért már az iskolaigazgatók kinevezésének gondját is magukra vállalták. Sőt az egész ország egy hatalmas iskola lesz,ahol majd átnevelik rendes hithű keresztényekké ezeket az elfajzott polgárokat. “Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. A frakcióülésre Áder, mint jelölt, nincs meghívva. Mókás!
    Orbánt meghívták? Mert a következő iruló-piruló kis jelölt
    legyen ám jelen, mikor felkérik,…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Egy frászkarikát választanak elnököt, odatesznek dísznek egy fidess-mamelukot, egy pártkatonát, egy újabb gyűlölködőt. Ez a véleményem, “polgártársak”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Nem lehet, hogy a következő KE-nek OV a monogramja? Ezért sietett – biztos, ami biztos -, bemutatni a szakdolgozatát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Elég keserű ez az ország,még egy keserű elnök is,borzasztó!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. bumburi
    „Mert a parlamentben demokrácia van, és a fidesz nem azt csinál amit akar.
    Elhiszi még ezt valaki a világban?”
    Én elhiszem. Azt csinálják amit O.V. akar, egyébként ezt nevezik unortodox demokráciának.
    .
    Stáry Lóránt 2012. április 16. hétfő
    „Sőt az egész ország egy hatalmas iskola lesz,ahol majd átnevelik rendes hithű keresztényekké ezeket az elfajzott polgárokat.”
    Nem keresztényekké, hanem fidesz tudatú orbánhívőkké.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. figyelő
    Te nem elhiszed, Te tudod. Az elhitetés külföldnek szól.Azonban már ott sem működik úgy,ahogy remélik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. bumburi – most gyakorolom a szorgos elhitetett imázsát, te meg összezavarsz. :((
    A piszkos magyarellenes tőkés oligarchás liberális baloldali bankos nyugat akik még nem vették észre hogy kik vagyunk mi, jó lesz ha összekapják magukat és nem annak hisznek amit látnak, hanem amit láttatni akarunk velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbánt csak szeretni szabad 2012. április 26. csütörtök

Orbán Brüsszelben letette a fegyvert 2012. április 25. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos