Ronai and Ronai
AMERIKAI

Most éppen Ádernek áll a zászló 2012. április 5. csütörtök 23:01 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Most éppen Ádernek áll a zászló

Budapest – Folytatódik a kutyakomédia, Kövér László még riszálja magát, és szerinte Áder János lenne az ideális jelölt. Áder nem mond semmit, Orbán pedig vagy eldöntötte már, hogy ki lesz az államfő, vagy még maga sem tudja. Az azonban biztos, hogy Orbánhoz sírig hű, lojális pártkatona lesz a befutó.

Áder János Kövér László jelöltje az államfői posztra. Az Országgyűlés elnöke erről az Echo TV Napi aktuális című műsorában beszélt csütörtök este. A házelnök Áder Jánossal kapcsolatban úgy fogalmazott: esze ágában sincsen barátja és nagyon régi harcostársa helyében dönteni, de “igen, azt gondolom, ő egy kiváló ember, alkalmas lenne ennek a pozíciónak a betöltésére, és én, amennyiben ő ezt adott esetben vállalná, szívesen támogatnám”.

Saját maga esetleges jelöltségéről szólva megismételte korábbi álláspontját, és kiemelte: világosan elmondta, mit gondolt erről korábban és most is. “Nem az a fajta vagyok, aki elugrik a felelősségvállalás elől, ha egyébként az a kollektív bölcselet, hogy valamilyen pozícióra én vagyok a legalkalmasabb személy” – mondta, hozzátéve: ugyanakkor korábban is, és most is azt gondolja, hogy az ő esetleges jelölésénél van jobb javaslat, hozzá képest van alkalmasabb személy erre a pozícióra, “több is, nem csak egy”.

Arra a kérdésre, hogy ebbe beletartoznak-e az eddig felmerült jelöltek, azt válaszolta: nem szeretne egyenként végigmenni a neveken, mert nem kíván senkit megbántani, vagy abba a kellemetlen helyzetbe hozni, hogy innentől kezdve potenciális fideszes pártkatonaként bélyegezzék meg őket az ellenzék oldaláról.

Arról, hogyan válasszanak köztársasági elnököt, illetve, hogy az ellenzék közvetlen választást javasol, kifejtette: nincs szükség változtatásra, a nép által választott képviselők választják meg a köztársasági elnököt, ez ahhoz a közjogi berendezkedéshez, ami jelenleg van, illeszkedik, és nincs is értelme ezen sokat vitatkozni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 3 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Szép munka április 16-ig etetni a népet.
    A bizonytalanságban tartás, ez Orbán kedvelt taktikája.
    Nem mintha volna jelentősége annak, hogy ki veszi át schmit álamfőtől a gojóstolat, hiszen változás nem, vagy csak rosszabb irányban következhet.
    Addig is izguljunk “véreim”, hogy melyik segglyuk írhatja alá, a magyarok ellen, ellenünk kitalált törvényeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  2. “…a nép által választott képviselők választják meg a köztársasági elnököt…”
    A szocializmusban is így volt: a munkásosztály nemzeti itala a konyak volt, amelyet választott képviselői által fogyasztott el.
    Ma is az a rendszer, mint akkor, és ma is azt mondják, hogy “nincs is értelme ezen sokat vitatkozni”.
    A különbség annyi, hogy ma többet lopnak és többet hazudnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  3. I apply for the right position which suits my requirements!
    http://www.youtube.com/watch?v=E-oMThs98qU&feature=share

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  4. Ja, Kövérrel az élen majd még többet lophatnak, folytatódik a kártyavár, de reméljük omlani is fog! Mocskos, szélhámos, közveszélyes bandavezér orbánviktor, aki pofátlanul röhög bárki képébe a 2/3-dal visszaélve!!!!!!

    Biztosan Kövére-Áder bármelyik, eb-kutya, támogatják majd a nyugdíjasok még nagyobb elszegényítését, a hajléktalanok még lejebb süllyesztését, a rokkantak állapotromlását. Aztán idő előtt az ELPUSZTULÁSUKHOZ is teljes mértékben hozzájárulnak a korlátok, a dráguló gyógyszerek, az éhezés miatt. Persze, lehetetlen helyzet IDŐ ELŐTTI ELHALÁLOZÁSUKAT okozza, csak nem orbán-lelketlenség a diagnózis, hanem más…….
    Nekik ez mind nagyon jól jön, legalább megmaradnak a nyugdíjak, a támogatások, de kívánom ennek az ÉHEN-BÉRECN Orbán-bagázsnak, hogy hasonló sorson kínlódja végig az életét! – Becstelen rendeleteik, emberek elszegényítésén szárad a lelkük.

    Tök mindegy ki lesz az államelnök, ez a szélhámos, ki ha ő nem, kekk, pökhendi orbánviktor olyan embert fog kiválasztani magának – a többi mese -, akit ő úgy irányít és táncoltat, ahogy a kedve tartja, talán még röhögcsél is rajta majd! – vagy már akár előre is.
    Olyan emberre van szüksége, akit zsarolhat, aki ezért beáldozza az aláírásait, mindegy, hogy mit íratnek vele alá!

    ISZONYAT és az ELKESEREDETTSÉG ORSZÁGA LETTÜNK !!!!!!!

    Tegnap falun voltunk, értelmiségiekkel beszélgettünk, elmondták FÉLNEK megszólalni, mert gyermekeik vannak, akiket fel kell még nevelniük, s féltik nem is az egzisztenciájukat, hanem azt, hogy Orbánviktor egyik-napról a másikra kirugatja őket az állásukba és ELLEHETETLENÜL A CSALÁDJUK!!!!!

    Elég szép?????? – ISZONYAT! – s még mi lesz???? –

    Állítsák már meg ezt a közveszélyes kormányzó bandát !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. Szerintem meg ezeket a neveket bedobják, hogy a plebs tudjon min rágódni.Szondáznak.
    Aztán majd bedobnak egy jó magyar nevet. Mondjuk a Tőkését.
    Plagipali gerinccel.Na! Ő a tökéletes alattvaló…Kövér, vagy Áder esetleg ellent mondana. Néha. De Tőkés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. “Orbánhoz sírig hű” — Szeretnék meggyőződni róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Még csak a látszatra sem akarnak vigyázni, hogy legalább úgy nézzen ki, mintha nem pártkatonát akarnának odaültetni. Sajnos nagyon jól tudják, hogy bármit megtehetnek a hamis 2/3-ba takarózva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. Igy van ez, ha három magyar összehajol és dönt 10 millió életéről.
    Még az elnöki rendszer is felmerült – és nekünk ehhez sincs semmi közünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. Ma hallottam a rádióban, hogy eddig minden elnök pártkatona volt. Igy aztán jogos hogy a következő is az legyen. Ez ugyan szemenszedett hazugság, mert a golyóstollat megelőző elnökeink mindegyike becsületesen teljesítette fő feladatát, a demokratikus jogállam védelmét. Nem az őket jelölő pártokat, hanem az államot és a nemzetet szolgálták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. Szerintem ez a hír csak kísérleti lufi, és a következő kacsa meg az lesz, hogy Áder nem vállalja. Most minden szem a macskán van, ő meg szórakozik az egerekkel, mielőtt bekapja a legalkalmasabbat.
    .
    Továbbra is tartom a tétet, és azt tippelem, hogy az ország teljhatalmú ura nem a jelenlegi poltikai elit valamelyik tagját fogja jelölni, pláne nem a gyomorbajosan keserű Ádert. Mivel a hatalmat már megszerezték, de legitimációs gondokkal küzdenek, ezért úgy vélem, hogy most inkább egy életvidám, vallásos, angolul jól beszélő, mosolydiplomáciára alkalmas, de politikailag garantáltan súlytalan értelmiségit keresnek, lehetőleg egy nőt.
    .
    Kommunikációs szakembereik és kreatív reklámosaik már biztosan felhívták O.V, figyelmét arra, hogy milyen remekül kiegészítené egy szigorú, de igazságos, lehetőleg még nem túl szikár iskolaigazgatónő típusú elnök a huligánkormány imázsát.
    .
    Na de majd meglátjuk, hogyan döntöttek rólunk, a fejünk fölött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Kerpács Winnetou

    Ha “Ádernek áll a zászló”- engedjen rá hideg vizet, attól elmúlik! :-)
    Komolyra fordítván a szót! Olyan embert tudnék elképzelni, akinek a megjelenése, megnyilvánulása becsületet, tisztességet sugároz és elmebeli képességei is rendben vannak!
    Miért ne lehetne egy pártoktól független személy, akár nő is!!!
    Aki nem egy “bólogató János” aki mindent aláír!
    Félek nem ez a személy kerestetik! Pedig akit most megválasztanak, az lehet egy újabb iszonyatos nagy leégése, baklövése a fidesznek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Kydonna 2012. április 6. péntek
    Nézd meg, hogy az O.V. által pozícióba küldött férfiak(?) gyakorlatilag minden tartásukat elveszítik, már nem kell gerincteleníteni őket, önkéntes alapon elvégzik ezt maguk. Lassan nincs az a hóhérmunka, amire ne vállalkoznának ezek a derék „keresztény” erkölcsökkel bíró, sámándob zenére pattogó szerencsétlenek (természetesen tisztelet a kivételnek, ha van ilyen).
    Még mindig nem bírtam feledni a mindent aláíró, hamiskodó köztársasági elnöknek zúgó vastapsot. Ennyit a magyar 2/3 képviselőinek erkölcsi tartásáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Áder jobb lesz mint Schmitt mert Jánosunk még beszélni sem tud rendesen.
    Schmittnek legalább 4 nyelven volt rossz a helyesírása. De Ádernek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Kerpács:”Komolyra fordítván a szót! Olyan embert tudnék elképzelni, akinek a megjelenése, megnyilvánulása becsületet, tisztességet sugároz és elmebeli képességei is rendben vannak!”
    ———————-
    Sajnálattal közlöm, hogy a Fideszben ilyen ember nincs. Az Ön kérését elutasítottuk. aláírás: Bulvárkacsa Péter, Fidesz Sajtóosztály.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Tanult emberek “ezek… “A nép által választott képviselőkről regélnek. DE a népharag mint olyan hiányzott a történelemkönyveikből.? Lásd…………………………………………………………………………………………………………… .Igen tudjuk ők annyit érnek,-mint amennyiük van….-Egy arcműtét és egy svájci bankszámla birtokában ,-rajtunk itthon maradókon fognak röhögni” nyomorúságos életük végéig……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. áder….mintha jancsi bohócot választanák.nem gyülölöm,megvetem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Egyik 19 a másik egy híján 20………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Nem védem plagizáló Palibácsit , de nagyon ( !!!!!! ) elgondolkoztam azon , hogy a 70 éves ember lealázásában , fidesz a hunyó . Áder elvtársnak is kell élete végéig a milliós fizetés !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Alonzanfan
    Na ne! Úgy adna Plaginak “elégtételt” – no meg spórolna a kétszeres államfői juttatáson, hogy a feleségét jelölné? Gondolom, ha tud angolul, végső soron nem járnánk vele rosszabbul, mint akármelyik bajszossal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Ez egyszer egyet lehet érteni köteles kövér lászlóval, aki többször elmondta, hogy vannak nála (többen is) jobb alkalmasabb jelöltek az államfői tisztségre.
    Teljesen egyet értünk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Annyira lejáratták az államelnöki méltóságot, hogy arra egy valamire való politikus már nem pályázik,legalábbis addig amíg a Fidesz kétharmaddal kormányoz. Erre a posztra most megint egy paprikajancsira lenne szüksége Orbánnak, aki hamarabb aláírja majd a törvényeket, mint ahogyan megszárad a nyomdafesték a törvényeken. Hogy ötletet adjak a vezérnek, szerintem el kéne gondolkoznia Selmeczi Gabriella személyén, de ha lehet kifli nélkül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos