Ronai and Ronai
AMERIKAI

Már Martonyi sem mond igazat 2012. április 12. csütörtök 18:59 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Már Martonyi sem mond igazat

Budapest, Brüsszel – Orbán Viktor hónapok óta ül a tárgyalóasztalnál, és várja, hogy majd csak arra téved valaki egy nagy köteg pénzzel. Idegesen dobol a kezével, és közben hülyeségeket beszél. Csütörtökön például azt találta mondani a gyermelyi tésztagyár malmának alapkőletételénél, hogy az Európai Unió nem azzal foglalkozik, amivel kellene, amivel pedig kellene, azzal nem foglalkozik.

Közben kiderült, hogy nemcsak a miniszterelnök, de Martonyi János sem mondott igazat, amikor azt állította, hogy a kormány nem tudja, mit akar Magyarországtól az Unió. Pedig a kötelezettségszegési eljárás felfüggesztésének, és ezzel párhuzamosan, az IMF-tárgyalások megkezdésének feltételeit már januárban közölték Fellegi Tamás tárcanélküli miniszterrel, március 27-én pedig a kormánynak is küldtek egy, az elvárt konkrét intézkedéseket tartalmazó levelet.

Bárándy Gergely, az Országgyűlés Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottságának szocialista tagja egy csütörtökön megjelent cikkre hivatkozva sajtótájékoztatón cáfolta a külügyminiszter két nappal ezelőtti nyilatkozatát. Martonyi János akkor azt mondta: a kormány nem ismeri a megállapodás előfeltételeit, valamint azt, hogy az igazságszolgáltatás és benne a bírák nyugdíjazásának ügyét nem lehet összefüggésbe hozni a hitel-megállapodással.

A szocialista képviselő szerint a kormánynak tudomása van arról, hogy pontosan milyen feltétele van a tárgyalások megkezdésének: teljesíteni kell a Velencei Bizottság, valamint az Európai Bizottság elvárásait az igazságügyi átalakítások során. Az írás szerint a magyar kormány illetékesei március végén kaptak értesítést a Velencei Bizottságtól, hogy a testület az Európai Bizottsággal egyeztetve, öt pontban összegezte egyértelmű feltételeit az igazságszolgáltatási reformmal kapcsolatban.

Eszerint az Országos Bírósági Hivatal elnökének döntéseit indokolni kell, és ellenük jogorvoslatot kell biztosítani. Ki kell zárni annak lehetőségét, hogy az OBH elnöke a kilencéves mandátumának lejárta után folytathassa munkáját. Emellett sem az OBH elnöke, sem más bírósági vezető nem kaphat jogot arra, hogy ügyeket más bírósághoz áttehessen. Meg kell szüntetni azt a lehetőséget, hogy a bírákat több alkalommal határozott időre nevezhesse ki a köztársasági elnök, és nem tartható fenn a bírák akaratuktól független áthelyezésének lehetősége sem.

Bárándy Gergely szerint komoly a veszélye annak, hogy a kormány makacskodása veszélybe sodorja az ország pénzügyi stabilitását. Hozzátette: a Velencei Bizottság ajánlásainak megfogadása ugyanakkor nem az Európai Unió érdeke, hanem a magyar polgárok számára fontos. Ha ugyanis az országban nincs jogbiztonság, akkor nincs személyi és vagyonbiztonság sem, a befektetők pedig elkerülik az országot.

Hangsúlyozta azt is: a szocialisták már beterjesztették azokat a módosító javaslatokat, amelyek elfogadása esetén az ország megfelelne a kritériumoknak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 18 szavazatból)
Már Martonyi sem mond igazat, 5.0 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Nem érti ez a 3 betűs szervezet, hogy most fontosabb a felcsúti csodastadion megépítése mint holmi EU aggályok teljesítése. Adják oda a lét aztán fogják be. :))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  2. Napközben meg a külügyben a kínaiaknak pitiztek pénzért. Nem túl szép jövő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  3. Amióta ovi rászólt elfelejtette azt is, hogy külügyminiszterként miket is mondott korábban. :((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. Hazudik? Mi az hogy! Nagyon is!Napok óta megkapták az ultimátumot, és nyomatja a fideszes kommunikációt…Nem tudjuk… Meg ne keverjünk bele politikát… Hol él ez az ember? Az internet korában azt hiszi valami is titokban marad?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  5. Ha sikerül bedönteni a zállamot, akkor felajánlható a vatikánnak.
    Vatikán-gyarmat leszünk meglátjátok rövidesen, minket árusít lelkiismeret nélkül ov.
    .
    Nem hiszem, hogy ov bármelyik minisztere igazat mond, az “elkenésben” érdekeltek. Ezeknek ultimátumot kell adni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  6. Nem akarok agymosót önálló vélemény nélküli emberek országában élni.Ezeknél aki nem azt mondja amit ők az megy a levesbe.Gyűlöletre nem lehet egy országot felépíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Az “internetizé” (idéztem a klasszikust/Orbánt) korában mindent vissza lehet nézni, nem tudom, hogy ennyire lenézik a társadalmat, de lehet, hogy csak magukból indulnak ki….ha ők nem használják, akkor mások sem? Nem értem!

    Akik ilyen vehemenciával ássák a sírjukat, az Isten előbb-utóbb besegít nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. adminnak!
    Az én felületemen sok és növekvő számú értelmetlen nevű blog jelent meg.
    Van ennek oka? Melyik végén (ott a szerveren, vagy a kliens oldalon) van galiba?
    Választ szeretnék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. Miért pont ő mondana igazat? Csak az kap vastapsot, aki hazudik és csal – mint láttuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Ez a hazudozó kormány a büdös életben nem kap már hitelt. Jöhet az államcsőd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. Párttitkár korában hazudott, most hazudik, vagy mindig hazudik?
    Nem kérdés, Martonyinak ez már a vérében van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. http://www.origo.hu/gazdasag/20120412-imf-hitel-tovabbra-sem-ismeri-a-kormany-az-targyalasok-felteteleit.html

    Újabb röhej: Fellegi sem tudja melyek az EB-IMF elvárások. Talán meg kellene kérdezni Jucika nénit a parlament takarítónénijét nem kizárt, hogy megmondja a nagyfejű fideszes haduraknak. És persze megy a kamu, hogy politikai feltételek és azt nem, pedig dehogynem és még jogszabályok egész sora. Hiába nem könnyű dolog Orbánnaak a szabadságharca, pláne annak beismerése, hogy lassan elérkezik az újabb világosi fegyverletétel is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. “…a kormány nem tudja, mit akar Magyarországtól az Unió”
    Akkor én sokkal jobban takarékoskodtam, mint a minisztérium: egyrészt tudom, mit akar az EU, másrészt ehhez nem kell naponta külföldre rohangásznom mérgezett egérként, mint Felleginek.
    Lehet, hogy a sok rohangászás miatt nincs ideje kinyitni az újságot, mert ott is elolvashatná.
    Ilyen hülye ország a Földön nincs még egy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Eddig színpatikus volt.Próbált mindig középen maradni de lehet hogy most a fityisz érdeke a valótlanság igazolása érdekében be kellet állnia a papagáj kommandó tagjai sorába.A poszt, a karrier érdekében gumigerncűvé vált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. “Az én felületemen sok és növekvő számú értelmetlen nevű blog jelent meg.”
    Enyémen is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Egyik ötletük jobb, mint a másik. És már szinte minden napra jut egy. A tranzakciós adó lefordítva annyit tesz, hogy fizess azért, hogy fizethess. Nagyon tetszetős a remixelt békekölcsön is , az állampapír vásárlás erélyes ösztönzése. Elképzelem, ahogy az agyonfizetett peidagogoszok és egyéb földönfutók tolongani kezdenek a bankok előtt, nehogy lemaradjanak róla.Ennek a szerencsétlen Quasimodonak ilyen ötletei vannak! Elképzelem, ahogy 2014-ben amikor szabadon elhelyezkedhet a magánszférában, a jobbnál jobb állások között válogathat – tekintettel példátlan szakértelmére. Tele van ez a kormány szakértőbbnél szakértőbbekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  17. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy maga az EU és rajta keresztül az IMF nem akar megegyezni ezzel a kormánnyal. Ezért aztán ragyogóan ki bírják találni, mit tud Orbán a legnehezebbern teljesíteni, főként úgy, hogy politikai presztizse a legkisebb mértékben sérüljön. Megmondom őszintén, én ha az EU-nak lennék, még csak informálisan is nagyon korlátozottan állnék szóba egy olyan kormánnyal, aki pl. ilyen gyalázatos módon lopta el, rekvirálta el több, mint egymillió ember magánnyugdíj megtakarítását. Ráadásul azt már csekély 1 év alatt el is költötte, zömében hülyeségekre. Abban az országban ahol ezt így, ilyen formában meg lehet tenni kb -0 a bizalom. Ha még hozzávesszük a bírák, bíróságok, törvénytelen törvénykezések körüli anomáliákat is, akkor nyugodtan kimondható, hogy Orbán Viktorban és kormányában teljes egészében megrendült a bizalom. Csak arra vagyok már kiváncsi, hogy ez az ide-oda passzolgatás meddig fog tartani és az EU mikor fogja Orbánnal nem csak az igazat, de a valódit is közölni. Hogy tudniillik nincs megállapodás. Sokáig nem mehet ez a játék, mert hát azért az is egy röhej, hogy Fellegi hetente tárgyal informálisan, de csak is informálisan az IMF képviselő asszonyával, minden értelem nélkül, hiszen mindketten jól tudják, hogy a Velencei Bizottság és az Európai Bizottság követelésének betartása nélkül dől-borul az üzlet, magyarul nincs IMF segély. Az pedig, hogy ennek mik lesznek a következményei szemmel láthatólag Orbánt nem érdeklik, Matolcsyt meg mégúgyse. Teljesen fölösleges időhúzás az egész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Orballini, olyan mint aki a küszöbödre sz@rik és becsönget papírért.
    Ja, és ha nem adsz neki papírt, akkor még neki áll feljebb.

    vagy:
    becsönget és ennivalót kér, és miután megette a levest szmenköp.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Vajon emlékszik-e rá valaki, hogy véletlenűl igazat mondtak?
    Hiszen tükörbe nézve is – még mindig – Gyurcsányt látják.
    De itt van ez a KDNP hazudozója is, aki rátesz egy újabb adagot:
    http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/pally-lehazaarulozta-a-szocialista-ep-kepviseloket-13015/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Hat igen, Fellegi kavézni jar az IMF-hez, meg az idöjarasrol is beszélnek… De , hogy öt tàjékoztatnak, àhhh, a csudat…………fogalma sincs arrol mit is akarnak ezek a harom betüsek??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Túlavasúti
    pálfi egy részeges, leépült állat, kár, hogy a média rákap a szóvivőségére. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. gets 2012. április 13. péntek 00:01
    Én tudom, mert valamikor ismertem. De KDNP is tudja ?
    Mert, ha tudják mind ilyenek. Vagyis azonosulnak vele. Mint Schmittel !
    Ezek ők mindannyian. Természetesen a “keresztényi szeretet” nevében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. Nem már , még MÉG MIDIG .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Az IMF nem fog adni pénzt: ezt a kormánypárti politikusok már pontosan tudják. Hülyéknek és hazudozóknak senki sem ad pénzt, mert nem fizetik vissza. És az IMF pénze a tagországok pénzéből áll, a legnagyobb betétes pedig az USA.
    .
    Most persze fáj, hogy nem felejtik el a “Ki a fasz az a Thomas Melia?” beszólást, amit Csongrád Megye díszpolgára (!!!) lejtett el korábban. Meg persze minden hitelező sokkal jobban szereti az orthodox megoldásokat, például azt, hogy aki kölcsönt kér, az legyen szerény, ne ő szabja meg a feltételeket és legyen reális esély arra, hogy a kölcsönkapott pénzt visszafizeti.
    .
    Miután kölcsön nem lesz – ezt borítékolom – Orbánék minden elképzelhető megoldáson gondolkodnak (újabb áfa emelés, tranzakciós adó, stb.). Mert nemhogy az éves hiánycél nem fog teljesülni, de a pénzügyi egyensúly sem lesz tartható már ebben az évben. Mással sem foglalkoznak, mint a jövedelmek államosításával, központi rendelkezés alá vonásával.
    .
    Azért egy idő után el fog szakadni a cérna – és ez az idő rendkívül közel van. Hiába van vége a fűtési szezonnak (és a vele járó magasabb havi rezsinek), újabb problémák előtt áll a nagyeszű kabinet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  25. Nem mond igazat , de nem is néz ki jól !
    ( Majd hozzászokik és ismét barátságos , joviális lesz az ábrázattya. Akkor már könnyedén fog tudni hazudozni. Csak eleinte viseli meg az ilyesmi a zembereket. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. Megsúgom:
    Ha most hirtelen teljesítenék a hárombetűs szervezet kívánságait , újabb 25 követeléssel állnának elő !
    És ebben az a keserves ( mosthatalmonlévő részére ) hogy az IMF.-nek mi csak egy marginális probléma vagyunk. Egy a ” futottak még ” kategóriából. Lexarják ők nagyívben a szittyamagyar vér-hevületet. Jelen pillanatban nekik tökmindegy mitcsinálunk. És a jövőben is az lesz .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  27. Nem értem a csodálkozást.
    A hazug, az ma itt abszurdisztánban a kormánypárti politikus szinonímája.
    Még ezt se tudják, Uraim???
    efi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak szemtelenül, Hülyének nézik a zembereket.. (akik úgy általában azok is, vagy inkább közömbösek)
    Itt vannak a feltételek, amiket a jogbiztonsággal kapcsolatosan az Unió megkövetel. http://nol.hu/belfold/itt_vannak_az_europai_bizottsag_kemeny_feltetelei

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Az amit folytat a kormány úgy szokták mondani:”olcsó játék hülyegyerekeknek”.
    Itt az “olcsó” az ami nem igaz, mert drágán megfizeti a nép a kétharmados hatalmat! Orbán megmondta, kis győzelem kis átalakítás nagy győzelem nagy átalakítás és ez inkább fenyegetésnek hangzott!
    Amit az EU lát, hogy ennek a népnek ez így jó, akkor nekik főleg nem sürgős a megegyezés és igazuk van, hisz más gondjuk is van, mint egy 2/3-dal felruházott kormány ügye!
    Ha azt látták, hogy mit műveltek Athénban, Madridban az emberek a megszorítások miatt, itt meg a békemenetet látták a kormány mellett – akkor ez a nép menthetetlen, mert magának ásta meg a sírt és még csak ki sem akar belőle kapaszkodni!
    3 millió ember 3 ezer milliárdját simán el tudták tőzsdézni, 100 ezer tartott ki keményen a jövője mellett, ezekből most mára 90 ezer maradt, ez mindennek a főpróbája volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Papp sámánprofesszor szerint vizsgálni kellene, hogy agyilag képes- e vezetni egy országot valaki, mert a gépkocsivezetéshez több vizsgálatra van szükség, akkor ezt be kellene vezetni a kormányzás feltételeihez is. Szerintem félévente felülvizsgálatra is szükség lenne, hiszen a nagy nyomás miatt bármi történhet.

    Na, megjöttek a nullajulik – minuszolással keresik a kenyerüket, szánalmas népség! Vajon mennyi lehet az össz IQ-juk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  31. Kedves Zizi-ke!
    .
    Azért becézlek, mert látom, hogy nagyon-nagyon naiv vagy. Martonyi ma is ugyanaz a zember, aki volt akkor, amikor a Fidesszel fölvette a kapcsolatot. Naki a az ő térfelükön a csapatkapitány (vezér) ezt a szerepet szánta, amit Te be is vettél, mégpedig a nyugodt, megfontolt bölcs látszatát keltő látszó, pödrött-bajszú jóemberét. Hogy szerepköri ellenpéldát is említsek, Kövér László…
    Ma már tagadhatatlan, hogy szereposztástól függetlenül minden fideszes úgy és akkor hazudik rezzenéstelen pofával ahogy akar, mert az ő nézetük szerint, ha a fociban vannak is szabályok, ám a céljuk érdekében politikában minden megengedett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. MORDONBLŐD
    Bocs de javítom.
    „Ma már tagadhatatlan, hogy szereposztástól függetlenül minden fideszes úgy és akkor hazudik rezzenéstelen pofával ahogy akar, mert az ő nézetük szerint, ha a fociban vannak is szabályok, ám a céljuk érdekében politikában minden megengedett.”
    .
    …ám a céljuk érdekében a politikában CSAK NEKIK minden megengedett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. Jade!
    .
    Meggyőződésem, hogy orbánékat igenis érdekli, hogy lesz e IMF megállapodás, vagy nem. A két műsorterv már biztos, hogy készen áll arra az esetre, ha a./ nincs hitel, b./ ha lesz hitel.
    Azonban ameddig nincs, addig két irányba kell szerepet játszaniuk.
    Először; az EU, illetve az általuk korábban már kiátkozott IMF felé a tárgyalni akaró és tárgyalóképes egyenértékű partner komédiáját adják elő, aki “egyelőre” még nincs tisztában a kötelezettségeivel, mert még nem közölték vele, de majd … {azt majd meglátjuk, v. meglátják.}
    A másik, a választótábor felé; az ártatlan és becsapott, végrehajthatatlan feladatok elé állított, kényszerített és emiatt lelkiismereti problémák között vergődő, a gyarmati sorba taszított népe sorsát féltő hazafi tragédiája, aki ha nem lesz IMF hitel, mégiscsak kénytelen lesz az igért egykulcsos helyetti többszörös adót kivetni, a m e l y r ő l . majd akkor n e m . á m . Ő . t e h e t, hanem az EU, meg az IMF és az egész gaz, magyarellenes kapitalista, azaz spekuláns világ.
    Ezalatt két vasat tartanak a tűzben az európai és az ázsiai vasat. Miközben Európában ártatlanul kelletik magukat a hitel reményében, ugyanakkor a kommunista Kínával is kokettálnak arra az esetre, ha tényleg nem lenne IMF hitel.
    Mindez annak az embernek a vezetése alatt, aki annak idején a már amúgy is indulni készülő szovjet csapatok távozását követelte a hősök terén…
    Ha Baroso ilyen előzmények után még képes ezzel az alakkal egyenrangú úriemberként, nyugodtan tárgyalni, akkor elment a józan esze…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. T.figyelő!
    .
    Nem véletlenül írtam úgy, hogy “mert az ő nézetük szerint” “… minden megengedett”. Ugyanis ez a nézet, ez az elv a machiavellizmus, a gazemberek politikai módszertana és ez egybevág a te szavaiddal.
    Üdv: MB

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Eddig Martonyié volt a “jó rendőr” szerep. Úgy látszik, ma már erre sincs szükségük.
    De Orbán tovább is mondta ám Gyermelyen a dicséretet (csak hogy kedveskedjen az UE-nak, akitől pénzt vár):
    … vagy ha mégis azzal foglalkozik, azt meg rosszul csinálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. Nem érte, mi az, hogy MÁR ? Mikor mondott egyáltalán igazat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Elnézést! Természetesen EU-t akartam írni.
    Vigyáznom kell ezekkel a betűcserékkel, az utóbbi időben már a nevemben is többször felcseréltem az utolsó két betűt. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Kuk, nem csak nagyzolsz ezzel a betűcserével? :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Elhiszem,hogy nem tudják mit vár tőlük az EU. mégpedig azért mert nincsenek tisztában azzal,mit jelent a demokrácia,kiszámíthatóság,megbízhatóság.
    Tisztában lennének mit jelentenek ezek a fogalmak akkor nam éltek volna vissza a kétharmaddal és nem hoztak volna visszamenőleges törvényeket és tákolmányt.
    Azt sem tudják mit jelent az,hogy tisztesség,becsület és ezt be is bízonyították amikor egy tolvajt védelmükbe vettek és úgy igyekeztek beállítani,mintha semmit nem követett volna el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos