Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lefújná Orbán szabadságharcát Csaba László 2012. április 21. szombat 20:33 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lefújná Orbán szabadságharcát Csaba László

Budapest – Egy ideje már a kormánnyal szimpatizáló, jobboldali közgazdászok, például Bod Péter Ákos, Chikán Attila, vagy éppen Mellár Tamás is bírálják az Orbán-kabinet gazdaságpolitikáját. A kormány azonban nemcsak az ellenzékre, de saját táborának józanabbjaira sem hallgat. Ezúttal Csaba László mondta el egy most megjelent könyv kapcsán, hogy mekkora károkat okoz Magyarországnak az EU-ellenes szabadságharc.

Új, EU-konform stratégiára van szüksége Magyarországnak annak érdekében, hogy beinduljon az egyensúlyőrző növekedés – jelentette ki Csaba László akadémikus, a Földobott kő?, tények és tendenciák a 21. században című, az Akadémiai Kiadónál megjelent kötet szombati bemutatóján Budapesten.

A közgazdász, egyetemi tanár szerint az új stratégiának az Európai Unió mint politikai-gazdasági szövetség és értékközösség keretében és nem az EU ellenében kell megszületnie.

A programok, vágyak felsorolása – amelyek a növekedni, gyarapodni, felvirágozni kitételeket tartalmazzák – nem elegendő. A stratégiában számokat, mértékeket, felelősöket kell felsorakoztatni, és ilyen stratégia kialakításában késésben van a kormány – magyarázta Csaba László.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 16 szavazatból)
Lefújná Orbán szabadságharcát Csaba László, 4.7 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. “Teljesen mindegy, hogy ki mondja, ha az közgazdász. Nekem ne jöjjenek a közgazdász professzorok hülyeségeivel!” ……..Adolf Hitler…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  2. Ha már Csaba László is érzi, akkor tényleg nagyon büdös van. :D :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  3. Már korábban kellett volna erre figyelmeztetni a kontárkormányt.Már nagyon sülyed a hajó!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  4. Senki se higgye,hogy ez a gazdaságzüllesztés,hazánkat a nyomorba,a csődbe erőszakolás egy kontár kormányzati gazdaságpolitika eredménye.
    Ez a felcsúti patás aljadék akaratát tükrözi.Szándékosan taszítja nyomorba a lakosság döntő többségét.Régi bevált recept ez a totális diktatúrák kialakításához,a mélyszegénységbe taszított tömegek feletti teljes uralom megszerzése és az orbáni kiváltságokat élvező elit támogató erejére épülő elnyomó rendszer know how-ja ez.Nem véletlenül nevezi kancsal nyomorszakemberét a jobbkezének.Ez a jellemhibás trágyabuborék ov minden akaratát megvalósítja.
    Meggyőződésem,hogy Qusasem a nemzetbedöntés tervébe beavatott és tevőlegesen résztvevő ítéletvégrehajtó pribék.
    Szeretném még megélni,hogy ki-ki érdeme szerint megkapja ezért a nemzetrombolásért a rájuk kiszabható legnagyobb büntetést.Nem lehet ,hogy egy örült,hatalma érdekében egy egész nemzete sárba döntsön!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (51 szavazatból)
  5. Csaba László 1-2 hete még az IMFhitel helyett euró-céldátum mesével akarta lenyugtatni a piacokat. Lehet, hogy most ezt írja körül az EU-konform stratégiával?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  6. A közgazdász szakma is csak egy bolsevista trükk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  7. Kedves rossmodorban!
    Minden igaz amit írsz, csak azt nem értem, hogy miért kevered Schmidt Máriát ebbe az ügybe is, így:
    “Nem véletlenül nevezi kancsal nyomorszakemberét a jobbkezének.”
    Mondd, hát nincs annak a nőszemélynek már így is elég vaj a füle mögött?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. MORDONBLŐD
    Qusasem az a eltolcsy beceneve, mert ugye ő is … :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. Ez közgazdász és egyetemi tanár. Aki eddig támogatta a fideszt és a hazugságait.
    Vajon mit taníthat szegény fiataloknak?
    Már réges régen szembe kellett volna fordulni a szabadságharccal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  10. Amiben, mi magyarok a legtehetségesebbek vagyunk a történelmünk során, mindent elveszítünk, kinyírunk, tönkre vágunk. Elveszített háborúk, elbukott forradalmak, politikai, gazdasági és társadalmi kudarcok, tévedések, csődök az egész történelmünk, mind ez állandó belharcok közepette. Tehetségtelen, országot vezetni nem tudó, alázatot nem ismerő, kísérletező, ostoba politikusokkal ver bennünket a sorsunk, akik néha a történelmi igazságszolgáltatást megérdemelve -15 perc hírnév után- oda kerülnek ahová valók…a süllyesztőbe. A mostani “szabadságharc” Világosa után is jön majd Haynau vagy csak 30-40 év konszolidáció, hogy helyre zökkenjünk? Mi az nekünk, addigra 100 év lesz a nyugdíj korhatár, féllábbal is kihúzzuk …de, hogy miből???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  11. Leslie G. Charteris

    Mintha nem éppen a Csaba László és Bogár László féle szaktekintélyek – na és ne feledkezzünk Matolcsyról – véleménye alapozta volna meg az unortodox gazdaságpolitikát, amit a világ szerencsésebb tájékain dilettantizmusnak hívnak.Ami itt történik, az tényleg nemzetbedöntés. A botrányok nap mint nap fölülírják egymást. Egy nemzeti légitársaság eltűnése( tüntetése) ma már rég nem téma, mert ott van a telefon- és internetadó, tranzakciós díj, természetesen mind a gazdaság élénkítése érdekében.A miniszterelnök az 50-60 fős, nagy hozzáadott értéket előállító gyógyszergyár átadásánál pózol, miközben az általános iskolák ezerszámra fogják ontani az ágyutölteléknek alkalmas, tovább tanulni soha nem képes 14-15 éveseket.( mellesleg ennek az alapkő letétele is még a Gyurcsány és Bajnai kormány idején történt, mint a Mercedesé vagy az Audié ). Eközben meri azt mondani Orbán, hogy 2013 végén ez a régió lesz Európa leggyorsabban fejlődő régiója. Ki beszél már az egymillió új munkahelyről? Matolcsy néhány napja mondta, hogy 5-7 év alatt 25-30 ezer új munkahely lesz a “meglóduló” fejlesztésekből. Ezek szerint a tizedik évben már csak 950 ezer munkahelyet kell létrehozni. No, ez volna az unortodox gazdaságpolitika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  12. Ez a fazon nagyon megkeveri az embert! Vagy már mindenki egy kissé meggárgyult?
    Megkínálta a kormány valami állásfélével tavaly, amire azt mondta, hogy kultúrember ilyen kinevezést nem fogad el!
    Aztán nem oly régen össze-vissza nyekegett az IMF hitellel kapcsolatosan, amikor is kifejtette, hogy tudjuk finanszírozni a piacról is magunkat! Erről a hablatyolásáról olvastam a HVG-ben egy kritikát egy kögazdásztól:
    “Kedves Csaba László! A lenne, a vóna, meg a lett vóna nem közgazdasági kategóriák! Ezek felcsúti, népnemzeti szokások.”
    Hát neki sem a szomszédja hülyült meg! Nemzetközi egyetemen tanít közgazdaságtant vagy kettősbeszédet (má’ nem tom’ pontosan)))? Ez valami ragályos kór lett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Ez nem szabadságharc, sosem volt az.

    Ez Orbán versenyfutása az idővel ami nem neki dolgozik. Gyorsan kell bebetonoznia magát, számára így is lassan köt a beton.
    -
    De még ennél is több. Ez már nem teljes egészében az ő játszmája, mert most a nagyfiúkkal játszik, túl magabiztosan kezdett, és most őket akarja egymásnak ugratni, hogy mentse a bőrét és mi több, úgy, hogy ő lehessen a főnök.

    De már ha akar sem tud választani vagy változtatni, nem olyan szindikátusban van ami engedélyezi a kiválást vagy büntetlenül hagyja az árulást. Egyre jobban fél és begörcsöl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. Éppen ideje, már az elejétől nem kellett volna támogatni ezt az őrületet, az ő és a többi jobboldali értelmiségi felelőssége és szégyene az, ami ebben az országban lett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. Szabadságharc -erről jut eszembe. Eddigi szabadságharcaink olyanok voltak, amelyekre legalább az utókor büszke volt. Szobrokat emeltek a hősöknek, utcákat neveztek el róluk, történeteket mesélnek a gyerekeinknek. Ezekkel a mostani harcosokkal mi lesz?
    És a legfontosabb: ki lesz (és mikor lesz) a mostani haza bölcse, aki az értelmetlen harc helyett az értelmes megbékélést és országépítést teszi közcéllé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Eagle: Nagyon igaz. Engem ez idegesít, hogy még nem lendült át a holtponton. Még mindig támogatja a sok agylövéses, még mindig van magában hite.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Elfogyott a hallgatás ára? Nem is olyan rég még ennek az ellenkezőjét mondta ez a gerinctelen Hír Tv-s sztár. Ossza az észt, mikor milyen alsó van rajta. Ez szakember??? Csodálkozunk hogy ide jutottunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  18. nagy lehet a kaki, ha már ez is menekül

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. Nem szakember! Közgazdász…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Eddig tapsoltak, mikor már látszik az elmúlt 2 év sikertelensége aminek már valós veszélye az államcsőd igyekeznek kivonni magukat. Kedves ébredező jobboldaliak-a kialakult helyzet az önök bűne.Értelmes ember orbán fingjára nem mondja hogy tavaszi szellő-eddig kitartóan nyalogatták gazdájuk kezét, most harapnák. Vállalják minden felelősségét a kialakult helyzetért-anyagilag is, a lakosság ezt teszi 2 éve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. Úgy látszik, megvan piktor utóda, vay legalább is az akarat az eltávolítására.
    A piszkos munkát már elvégezte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. Ezt már olvastátok?
    http://index.hu/belfold/2012/04/22/nyereseges_volt_tavaj_a_fidesz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Lehet, hogy a trombitásra szükség van. Valószinűleg felkészülten várja,
    hogy végre valamit fújhasson. De hát fújhassa. Ha egy alvezér elinditotta
    a csapatot – EU-n belülrő az EU ellen -, azt már csak a jóisten tudja
    megállitani.
    A csata meginditására elég volt a roham trombitálása. Akkor csendben
    mindenki felizgatva várta a támadás jelét. Jelenleg folyó szabadságharcban
    mindenki fújdogál klf parancsokra. Reagálnak az EU és az IMF trombitájára
    a résztvevő csapatok.
    Mára akkora csatazaj kerekedett, hogy fújhassák! Minden hiába.
    Előbb “visszavonulót” kellene fújni az EU-n belüli békekötésre.
    Ha tovább harcolgatunk, az EU és az IMF komolyan veszi a zendülést és
    ellentámadással elejét veszi a további rombolásnak.
    A hadvezérnek mára csak bizonyos helyre történő fújás lehetősége maradt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  24. yoda
    2012. április 22. vasárnap
    09:46
    Azért az index is használhatna helyesírás-ellenőrzőt – legalább a címben, vagy már az a fityiszes helyesírást követi?
    Tavaly! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. Kedves
    Báthory Ödönke,
    2012. április 22. vasárnap
    06:55

    +++++++++++!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. gets
    2012. április 22. vasárnap
    09:55
    Kijavították a szót:
    http://index.hu/belfold/2012/04/22/nyereseges_volt_tavaly_a_fidesz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Az a baj hogy Csaba László végig támogatta az eszement orbáni gazdaságpolitikát ,amellyel mérhetetlen károkat okoztak az országnak,nem vagyok biztos benne ,hogy vélemény változásával megtudja akadályozni az ország további rombolását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  28. Yoda
    A “tavaly”, az elipszilonnal van. Ami pontos jé, az a “tolvaj”. Nem lehet, hogy erre gondoltak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Csaba László szerintem mindig nagyon körmönfontan nyilatkozik. Olyan sejtelmesen. Nem az egyenes beszéd hive. Ugye félti pozicióját. Vagy talán arról van szó akkor tudományos, ha úgy fogalmazz , h kevesen értsék? Aki egész életét tanitással tölti, az sikeres lehet-e a gyakorlatban? Ugye dumálni könnyű…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. MORDONBLŐD

    Az a legnagyobb tragédia, hogy igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Nahat, veget er a szabadsagharc? Ellenseg hianyaban, ugye…akkor viszont itt helyben kell majd bunosoket keresni, nem? Biztos lesz erre is ember, ahogy mindig lehet masokat okolni a sajat hulyesegert.
    Sztalin is igy csinalta, mindenkit kiirtott maga mellol, akiben veszelyt latott. Milyen erdekes, de pont ez jutott eszembe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Kedves Csaba László! Ezt talán előbb kellett volna felmérni,nem most,amikor ég a ház! Többek között,az Ön seggnyalása juttatta abba a helyzetbe az országot,ahol jelenleg tart!Persze ez vonatkozik Csikánra,Mellárra és Járaira is,mert az elmúlt két évre a kezdetekkor kellett volna nemet mondani!!!Akkor amikor még nem voltak visszafordíthatatlanok a folyamatok!Hol lesztek akkor,amikor vér zúdul az utcákon,mert – a csodálatos átalakulás,aminek a kiagyalói de legalábbis bólogatói voltatok – kilátástalanságba és egzisztenciális nyomorba taszítja az embereket? Vállaltok-e érte felelősséget,vagy csak a biztos egzisztenciátokat véditek?Tesztek e ma valamit,hogy a segítségetekkel vak hűvé tett csápoló tömeggel megértessétek,hazugság volt minden,hazugság! Van e bátorságotok kimondani ezt?Vagy ma is azt köpitek le,aki ezt akarta elkerülni Öszödön?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Két héttel ezelőtt még azt állította Cs.L., hogy Magyarország saját erejéből megoldja a problémáit, ezért nincs szükség az IMF tárgyalásokra, és hitelre.
    Most mi történhetett, hogy ilyen hirtelen változott az álláspontja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  34. http://napifix.postr.hu/orban-viktor-simogato-nyilt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Miért mondott mást 2 héttel ezelőtt Csaba László?- Talán ezért:
    -500 millió Ft. odaadása a magyar autóverseny-pálya fenntartónak kellett egy “S” kanyar enyhítésére, most “A” lesz a kanyar, mint a volt jemeni főváros Aden, vagy Ader.
    -Kecskejugor Qsaszem bulgár pénzügyminiszter sem tud kölcsönt adni, mert nincs nekik. A magyar gazdasági terveket szerezték meg 2011-ben, kémkedés útján, aztán lemásolták, de már 1 éve padlót fogtak-azért!
    -Déli szomszédaink már kecskét sem tudnak adni, mert azt meg (3,14Enter) a ” Kalandorok és Életművészek Vezetője” konfiskáltatta el a “magyar kalandozókkal” (3,14Enter) népbiztos, a nép biztos megélhetését látta a kecskék importjában.
    -Néprajzi Múzeum átköltöztetésének a híre. Kiderült a múzeum pincéjében feltárt ásatásokból, hogy a Kárpát-medencében éltek már Kr.előtt is avarok, gipsik, szlávok és magyarok, a nyugati gótok és vízi-gótokhoz képest nagy nyomorúságban tengődtek a feltárások szerint. A népcsoport vezetőjeként egyesek egy római vezért, Orbánus Tibérius-t, míg mások Orbánus Caligulát sejtetik. A temetkezési szokások is mutatják a szegénységet, mert fontos kúlcs-pozicióban lévők sírjában sem találtak ékszert, fegyvert, egyebet, csak kecskecsontokat.
    Egyes közgazdászok szerint a bajt az okozza, hogy a történelem ismétli önmagát!
    Így kérdés, hogy a feltárást folytatni kell, vagy, hogy a “békemenet” ne szerezzen róla tudomást, annak lebetonozási munkálatai is a terep rendezés költségeit emelik e majd! Hát ezért mondd mást! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Csaba László mindigis óvatos duhaj volt: már 20 éve csak olyanokat mond, hogy azzal egyik nagy pártot se idegenítse el magától. Ebből a nyikatkozatából arra következtetek, hogy a jövő heti brüsszeli tárgyalásain Orbán sokmindenben engedni fog. Ezt Csaba László onnan tudhatja, hogy Orbán tőle kérdezhette meg, hogy mi az, amiben arcvesztés nélkül engedhet, ami azonban az EU-nak már elég ahhoz, hogy közelebb eresszen minket az IMF hitelhez. Ennek ellenére azt tippelem, hogy a jövő héten, amikor Orbán feláll az EU-val folytatott tárgyalásokról, a forint tovább fog gyengülni. Ebben ugyan előre biztosat senki sem tudhat, kivéve a kormány minisztereinek családi brókereit és esetleg Simicskát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. “Most mi történhetett, hogy ilyen hirtelen változott az álláspontja?”
    Tudod!!!
    Szondáznak, hogy a birka nép gyomra mennyit vesz be. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Alonzanfan
    “arcvesztés nélkül” fog kikerülni a tárgyalásokról, mert az arcát biztonsági okokból el sem viszi, vagy már el is lopták tőle?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Ma nyilatkozott Chikán Attila, átment 5 napos kismacskába, nyílik a szeme….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Na meg Róna Péter is megmondta a tutit, ovit már senki nem veszi komolyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Meggyözödésem, e felcsuti törpeminorittás, továbbra is idöhuzásra játszik.
    Számomra egyértelmü volt a terv. Összefeküdt a katolikus egyház nevü Maffiával, és az sikeresen támogatja szerte Europában, EU ellenes, bomlaszto az EU-t rothaszto gyalázatos politikájában.
    Francia ország leendö uj elnöke épp ugy EU ellenes mint ez a törpe horty.
    Az idö neki dolgozik. Ha az EU-ban nönek a problémák, ki lehet lépni.
    Ha nem ad hitelt, akkor meg azért.
    Ha ezt elérte, nincs az a hatalom, ami öt megbuktassa, s Magyarország visszajut oda, ahol évszázadok ota volt.
    Gazdag, koncon marakodo ..elit?.. és sok millio koldus országa.
    A legnagyobb szégyen, hogy a nép bambán bámul és aszisztál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Jusef
    2012. április 22. vasárnap
    21:02
    “A legnagyobb szégyen, hogy a nép bambán bámul és aszisztál.”
    .
    Gyáva népnek nincs hazája. Meg mása se.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. késő a bánat!

    ebben az egészben Csaba László is asszisztált!

    lemosni ezt a gyalázatot sem Bod Péter Ákos, Chikán Attila, vagy éppen Mellár Tamás és Csaba László nem tudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. rupcsi emlékszem, volt a közgazdászoknak egy értekezlete ami után Kálmán Olga meghívta a műsorába. Kár volt elvállalnia mert ha eddig nem tudtuk volna milyen gerictelen féreg akkor láthatta mindenk. Na én már akkor hányingert kaptam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Nagy lehet a baj, ha már Csaba László is kibeszél…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

Eltűnt a nyugdíjvagyon – hol a lé? 2014. március 5. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos