Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér marad ott, ahol van 2012. április 4. szerda 7:29 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér marad ott, ahol van

Budapest – Orbán magánhadserege védi Kövér Lászlót. A köztársasági elnöki feladatokat az új államfő megválasztásáig ellátó házelnök nem teszi át székhelyét az Országházból az elnöki hivatalnak otthont adó Sándor-palotába.

Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke elmondta: Kövér László védelmét továbbra is a Köztársasági Őrezred látja el. Tájékoztatása szerint a politikus az államfői programok közül azokon vesz részt, amelyek feltétlenül szükségesek, illetve halaszthatatlanok. Kövér László jövedelme sem változik – közölte Altorjai Anita.

Kövér László – az Országgyűlés honlapján elérhető adatok szerint – házelnökként bruttó 1,7 millió forint tiszteletdíjra jogosult, amit 626 ezer forintos választókerületi pótlék és 116 ezer forint lakhatási támogatás egészít ki. A köztársasági elnök havi tiszteletdíja a köztisztviselői illetményalap harminckilencszerese, nagyjából 1,5 millió forint.

A vonatkozó kormányrendelet szerint egyébként a köztársasági elnök és a miniszterelnök állandó védelmét a Terrorelhárítási Központ szervezi meg és hajtja végre. A többi erre jogosult állami vezető, vagyis a házelnök, az Alkotmánybíróság elnöke, a Kúria elnöke és a legfőbb ügyész állandó védelme a Köztársasági Őrezred feladata.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Kövér marad ott, ahol van, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Orbán 2006-tól azt hangoztatta ‘ van itt pénz csak nem kéne ellopni’
    azóta láttuk milyen körmönfont állami bevételekkel hoztak létre -mnyp, áfa, jövedéki, adójóváírás megszüntetése, munk.nélk. ellátása, rokkantak, szolgálati nyugdíj, oktatás stb…
    Szóval van itt pénz mindenre pl. arra hogy sz@ros életüket közpénzből védjék szeretett népüktől aki állításuk szerint folyamatosan támogatja őket.
    Akkor minek védeni? Csokis a gatya?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  2. Már mindenkinek magánhadserege van? Ennyire félnének a fiúk?
    Védi a min.elnököt, a KE, meg a házelnököt!!!
    Ezért kellett leamortizálni a rendőrséget, meg a honvédséget?
    Nézzen már utána valaki, hogy ezen a 2 területen milyen rombolást hajtottak végre?
    Legalább 5 éve (ha nem több) hogy a 2 helyen nem emeltek bért, ezeknek a macskajancsiknak a védelmére meg milliárdokat szórnak szét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  3. 116 ezer Ft lakhatási támogatás? Ez nem vérlázító legalább egy kicsit? Sok embernek a netto fizetése nem éri ezt el. Ha pofátlanságuk ismerne határt, akkor beérné Kövér is az 1,7 millió tiszteletdíjjal, ést 626 ezer választókerületi pótlékkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. Ha Csádnak ad az IMF pénzt, akkor Magyarországnak is adniuk kell!
    Kövér, aki nem használja a dr. címét, nagyon akarja azt az IMF-t.
    Ő még nem Alzheimeres és emlékszik arra, hogy mit is mondott Orbán:
    “Ha jön az IMF, én megyek!” Hát Kövérnek ez a véleménye, fuss Viktor, fuss!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  5. “Kövér marad ott, ahol van
    Továbbra is a régi helyén székel. ”
    Bíztam is benne, hogy nem szarja össze-vissza a parlament összes budiját, meg a folyosót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  6. Igen marad ahol van, a mocsokban! Aki olyan megnyilatkozást tud tenni, mint a házelnök az mindennek a legalja. Schmitt lemondásakor az ellenzéket rendreutasítva, azt találta mondani, hogy aki tőlem balra ül a házban azoknak nem lenne helye a parlamentben. Elnök úrnak és pártjának ez a demokrácia! Bizonyára úgy gondolják, hogy akik szavazóként bejuttatták a baloldali képviselőket a t.házba, azokra az állampolgárokra nincs semmi szüksége az országnak. Ez a megnyilatkozás nem más, mint a szélsőbaloldali, fasiszta diktatúra nyílt felvállalása. Még akkor is az, ha állítólag utána elnézést kért a szocialistáktól. Ezt az embert a MISZOT volt alelnökét akarja köztársasági elnöknek a vezér, stílszerű akkor lenne igazán, ha a MISZOT másik alelnökét Gyurcsány Ferencet pedig megtenné ugyanakkor társelnöknek a Sándor palotába. Meglennének ott kettecskén, mint anno megvoltak 1988-ban is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Elnézést elírtam: Helyesen, szélsőjobboldali !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Most akkor Csád vagyunk? Pi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Eej, te kövér, te kövér! Minek neked rugdosnod Csádba?
    Nem félsz, hogy a magyar nép egy hatalmasat fog rúgni a ‘csádba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  10. Ezt a kunyhófejű gonosz bunkót államelnöknek? Viccnek is rossz!
    Ő komcsizik, a KISZ-titkár múltjával, vöröskatona nagyapjával, MSZMP-tagságával és Párttörténeti intézeti állásával; ez VALÓBAN több mint okádtató!
    Veszett kutyánál értékesebbet nem szabad rábízni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. SOS – emberek :

    http://navigator.nolblog.hu/archives/2012/04/04/Vegveszely/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Szerepzavar- vagy emlékezetkihagyás?

    Schmitt Pál pénteken még nem akart lemondani. Érdekes, hogy hétfőre ” megváltozott ” a véleménye, vagy Orbán Viktor “megkérte rá” hogy megváltozzon?! Mindegy,a Fidesznek, hogy ez milyen nagy szégyen Schmitt Pálra nézve? Nem elég maga a botrány, még szegény Schmitt Pálnak el kell viselnie azt is, hogy szemilisnek nézzék, olyan embernek, aki nem tudja mit beszél pénteken és nem tudja azt sem, hogy hétfőre homlokegyenest más mond ugyanabban a kérdésben. Hülyét csinált a Fidesz Schmitt Pálból.!!!
    Lemondott, mert ez így helyes! Ez már a múlt!! De mi lesz ezután? Remélem a Fidesz megválasztja Vizi E. Szilvesztert az MTA volt elnökét Schmitt helyére. Ez egy okos és elfogadható döntés lenne. Persze kérdés az is, hogy a jobb oldali értelmiségi körökből ki vállalná el a felkérést?, úgy, hogy Lázár J. kikelt magából, mikor véleményt formált az értelmiségről. Orbán Viktor bizonyára pártkatonák közül szeretne elnököt, mert így 2017 az ő embere lenne az Elnök.A félelmem viszont az, hogy Kövér László kerül a helyére, aki akár a Jobbikba is ülhetne, mert annyira radikális nézeteket vall. Nem lenne szerencsés Kövér választása Köztársasági Elnöknek( bár megjegyzem nem is kell Köztársasági elnököt választani, mert már nem vagyunk Köztársaság) -talán Magyarország Kormányzóját kell megválasztani!! Vicc az egész, amit 2 éve művel a Fidesz az átnevezésekkel és magával az Alkotmánnyal!!!— Ha Kövér lesz?! az elnök, vagy ki tudja mi lesz, akkor, van okunk félni, mert még tényleg megkapjuk a “kötelet” amit ígért. Aki “kötelet ígért” a hogy testesítheti meg a Nemzet egységét?
    Ennél mélyebbre már nem süllyedhet a demokrácia Magyarországon!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Ez a tudjukki, akinek nem mondjuk ki a nevét, mert bepiszkolódunk, a képességei alapján számadó juhász lehetne csak. ( Esetleg). A tehetséges gyerekeink meg külföldön húzzák az igát. Kontraszelektált idióták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Azok kommunistáznak a legjobban,akik a legérintettebbek ez ügyben!
    Tehát a legnagyobb kommunisták! Az egész Fityisz tele van dühöngő őrült kommunista pártkatonával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Kállai Katalin, magam nem nevezném viccnek, amit ov és pártja + csatolt részei – ov utasítására – látszólag, csak látszólag! demokratikus parlamenti keretek között művel. A tákolmány nem demokratikus, sőt mégcsak nem is alkotmányos, ov lebontotta a demokráciát és megüli a halotti tort.
    Plagipali január 11-e óta tartó tragikomédiája valóban demokratikus országban nem történhetett volna meg. Plagipali még vasárnap se akart lemondani, hétfőn ov eltakarította, közölve vele reggel, hogy tünés. Az egész sértődött, össze-vissza lemondó beszéd is része volt ennek az egész tragikomédiának. Plagipali még jól lejáratta magát, mielőtt ov kirúgta. Megérdemelte, hogy eltűnjön, de nem most kellett volna, hanem januárban.
    Az ov-féle viccgyűjteményt pedig már mérhetetlenül unom, elegem van belőle és undorodom attól, ami itt megy.
    Azt tudom, hogy ov állandóan úgy nevezi ki embereit, hogy – ha netán elvesztené a választásokat (ha lesznek ilyenek 2014-ben), akkor is az ő emberei üljenek mindenütt. Ebben egyetértünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Az egész fityisz közveszélyes bolondok, köztörvényes bűnözők agresszív gyülekezete!
    Börtönbe a komlett bűnbandával, vagyonelkobzás után!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. -p-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos