Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsányék kitörnék Simicska nyakát 2012. április 17. kedd 10:14 Forrás: AN, NSZ

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsányék kitörnék Simicska nyakát

Budapest – Tegnap végre kiderült, amit sokan korábban már sokan sejtettek: a milliárdos megrendeléseket elnyerő, homályos tulajdonosi hátterű Közgép Zrt. valójában Simicska Lajos birtokában van. Orbán kollégiumi szobatársa, a Fidesz pénzembere kerüli a nyilvánosságot, ritkán mutatkozik a nagyközönség előtt, diszkréten gyűjti a milliárdokat. A Demokratikus Koalíció az Európai Unió csalás elleni hivatalához fordul.

Miután nem bízik sem a parlamenti többségben, sem a magyar igazságszolgáltatásban, ezért a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció az Európai Unió csalás elleni hivatalánál jelenti fel a Közgép Zrt.-t és Simicska Lajost – értesült a Népszabadság.

Varju László, a DK pártigazgatója mindezt azután jelentette be, hogy a Népszabadság beszámolt arról: a milliárdos állami megrendeléseket szerző Közgép nyilatkozott arról, hogy tényleges tulajdonosa Simicska Lajos, a Fidesz egykori pártpénztárnoka.

Varju közölte: már korábban felhívták a figyelmet arra, hogy az állami milliárdokkal kitömött Közgép tulajdonosi háttere meglehetősen homályos. A politikus szerint azzal, hogy kiderült Simicska Lajos érintettsége, „eljutottunk oda, hogy a Fidesz politikai züllése mellett már a morális züllés is folytatódik”.

Varju László arról beszélt, hogy a Közgép közpénzből származó bevételeit mindenképpen ki kell vizsgálni. Mint mondta, vizsgálóbizottságot nem kezdeményeznek, mert a parlamenti többség úgysem szavazza meg. Nem fordulnak az Állami Számvevőszékhez, hiszen annak elnöke egy volt fideszes képviselő, ahogyan nem fordulhatnak Polt Péter legfőbb ügyészhez és a Szájer József fideszes EP-képviselő felesége által irányított bíróságokhoz sem.

Varju László bejelentette, hogy az Európai Unió csalás elleni hivatalához fordulnak kivizsgálásért, és kezdeményezik, hogy annak lezárultáig a Közgép ne kaphasson további, közpénzekből finanszírozott megrendelést.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 65 szavazatból)
Gyurcsányék kitörnék Simicska nyakát, 4.8 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Mit akarsz május elsejével? Se sör, se virsli, mindenki otthon fog ülni. Talán a Maunikasó rendkívüli adása lesz, Selmeczi szenátorasszony fog énekelni, Wittner Mari strip10 és Áder Janó bohócszámokat ad elő. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Ehhez az aljas bandához egy tucatnyi Gyurcsány kellene, sajnos csak egy van azt is tönkre amortizálták az aljas karaktergyikossággal, amihez a MSzP asszisztált. Neki azomban gerince is van nem fog meghátrálni! Innentől aggódni kell az életéért . A DK mögötte áll tele tisztességes emberekkel, már csak ennek a szerencsétlen agymosott népnek kéne magára találnia.Meg is fog történni, csak fájdalom akkor már késő lesz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  3. Hamar kapcsolt!!!!Másfel evig mit csináltak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (7 szavazatból)
  4. Cigányka, élve sokkal hasznosabb Orbánéknak, mint halva. Ne csacsiskodj,
    ennyi hülyeséget ki tudna összehordani? Halva, túl lenne értékelve,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  5. ács ilona. megmondom: a választások után az MSzP megreformálásán fáradozott utána pedig megalakította a DK-t. Az előbbi veszett fejsze nyele, de megpróbálta !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. T. Czigány Zoltánné!
    Gondolom olvasgatott ezeken az oldalakon mielőtt regisztrálta magát….
    Ahányan vagyunk annyiféle nézet. A Gyurcsányt amortizálók kitűnő munkát végeztek, egy demokratikus ember karakterét tették tönkre és fújja a nép, mint a pereces! Az idő majd helyre fogja tenni a dolgokat, nagy szenvedések kellenek ahhoz, hogy ráébredjenek az emberek, ki az igazabb.
    Van egy hazug, csaló, székháztolvaj miniszterelnöke a hazának, akiért még ma is tűzbe mennének legalább másfél millióan.
    Számomra ez döbbenet!
    Még több megszorítást és még több szenvedést zúdítson az emberek nyakába és minél hamarabb, hogy végre felébredjenek, hogy nem az emútnyócév miatt nem tud adni az embereknek, hanem azért, mert nem is akar adni, neki a gazdagokat kell még gazdagabbá tenni, hisz ez is az életfilozofiája: “Ahhoz, hogy a szegényeknek adni tudjunk, előbb a gazdagokat kell jóllakatni!”
    Nagy kár, hogy a templomokban nem ezt mondják el a hívőknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  7. Volt egy miniszterelnök akinek a háza elé mentek a fideszesek és ott hőbörögtek. Kijött a felesége a gyerekekkel, a fiúk pedig csendben elhúztak, talán volt egy kis szégyenérzetük is, bár kétlem!
    Amikor pedig felvetődött, hogy Orbánék háza elé menjen el az ellenzék, akkor ez az amortizált EMBER azt kérte, hogy ne, ne menjenek, a gyerekek ebből maradjanak ki! Elég volt neki a saját gyerekeit látni golyóálló mellényben….

    14:38 – ön nagykorú lett, a képzőt elhagyhatja………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. Czigány Zoltánné
    2012. április 18. szerda
    13:25
    “…… DK mögötte áll tele tisztességes emberekkel, már csak ennek a szerencsétlen agymosott népnek kéne magára találnia……..”.

    Az egyik fő baj, hogy az OVisékat tisztességes emberek demokratikus akcióival nem lehet megbuktatni, még csak megbüfiztetni sem. A másik baj, hogy kb. másfél millió követőjük már nem nevezhető agymosottnak, hisz agyuk sincs már, valódi OVisrobotok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. T. neroka!
    Sokszor úgy gondolom, hogy a Fidesznek a saját eszközeivel lehet visszavágni, hangnemben és tettekben is!
    Demokratikus visszavágást gyengeségnek tekintik és kiröhögik az illetőt!
    Lassan a DK is rá fog jönni és meg fogja érteni, hogy az emberek így látják, így érzik, hogy mégis kiáll értük valaki. Teljesen nem kellene lemenni a Fidesz amortizáló szintjére, de azért kicsit félre kellene tenni a finomkodást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Neroka Mélyen egyetértek , de egy részükkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Gondolok itt a gazdasági összefonódásokra, az egzisztenciálisan megfélemlítettekre, azokra, akik jól jártak az egykulcsos adóval, és ne feledkezzünk meg a megzsaroltakról mert ehhez ért igazán a vezérük. Na meg az ” Ovisrobotok” Abban is egyetértünk, hogy ezt az embert csak saját fegyverével lehet legyőzni. Ennek tudja a módját Gyurcsány ezért retteg annyira tőle Orbán és még azért is mert Gy.F. agya normálisan működik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rogán 50 milliója nejlonszatyorban 2014. március 20. csütörtök

Friss pénz az Orbán maffiának 2014. január 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos