Ronai and Ronai
AMERIKAI

Aggyad ide tiedé pénz, de mostan rögtön! 2012. április 4. szerda 6:54

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Aggyad ide tiedé pénz, de mostan rögtön!

Budapest – Kövér László nem érti, miért nem kap még mindig pénzt az IMF-től Magyarország, Fel nem tudja fogni, hogy a Kósa Lajos által kedves ukrán hölgynek nevezett Irina Ivascsenko “munkáltatója”, az IMF (ezt a „céget” paterolta ki Matolcsy és nevezte gúnyosan hárombetűs szervezetnek) miért várakoztatja Orbán Viktort. Aki már két hónapja ül az íróasztalnál, aztán sehol semmi.

Botrányosnak tartja Kövér László, hogy a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatandó hiteltárgyalásokat politikai követelésekkel kötik össze. “Ha az IMF tud kölcsönt adni Nigériának vagy Csádnak, Magyarországnak is hitelt kell nyújtania” – mondta Kövér még az Országgyűlés elnökeként a Le Monde című vezető liberális francia napilapnak adott, kedden közölt nyilatkozatában. Kijelentette, “az igazságügyi kérdések nem érintik közvetlenül a gazdaságot”.

Joelle Stolz, az újság tudósítója emlékeztetett: a Nemzetközi Valutaalap hivatalosan csak egy előfeltételt szab a tárgyalások megkezdéséhez, mégpedig a jegybank függetlenségét, amelyet illetően Magyarország most késznek mutatkozik lényegi engedményeket tenni. Az előzetes tárgyalások azonban még nem kezdődtek meg, s mindkét fél a másikat gyanúsítja időhúzással – tette hozzá Stolz.

“Nem mi vagyunk azok, akik időhúzásra játszanak. Más játszik velünk, egyrészt azért, hogy megalázzon, és talán azért, mert egy újabb mély pénzügyi válságra számítanak, amely rugalmasabbá tenné a magyar kormányt” – mondta Kövér László.

A házelnök csodálkozott azokon, akiket felháborít, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének esküt kell tennie az új magyar alkotmányra – amely Stolz megfogalmazása szerint “nacionalista ideológiával van átitatva”. “Mit akarnak, mire tegye le az esküt, a Harry Potter harmadik kötetére?” – kérdezett vissza.

A házelnök szerint Magyarország számára a legközvetlenebb veszélyt nem a szegények helyzetének romlása jelenti, hanem a középosztály alsó rétegének lecsúszása. “Ez élet vagy halál kérdése” – fogalmazott Kövér László.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 21 szavazatból)
Aggyad ide tiedé pénz, de mostan rögtön!, 4.6 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Majtényi Lászlónak nem akarnék rosszat, mert most szétszednék!
    Egy letisztultabb időszakban biztosan szóba fog még kerülni a neve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Orbán András Lajos

    Hiába ,,akinek az Isten nem adott, a kovács nem csinál,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Nézzétek ezt a pofát! Ez lesz hamarosan a köztársasági elnökünk! Tényleg véged Magyarország! Megérdemeljük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. JÁTSZANAK A CIGÁNYGYEREKEK A “HOMOKOZÓBAN”
    -TI MI SZERETNÉTEK LENNI LACIKA, PISTIKE……….? CSAK NEM KÖZT.ELNÖKÖK? IGEN, IGEN AZ…..AZOK…
    - DE NEM TE, ÉN ÉN ÉN AKAROK LENNI A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK, ÉS ÍGÉREM MINDENT ALÁÍROK AMIT VIKTOR FŐNÖKÜNK ELÉNK TESZ!
    - SŐT MÉG MÁST IS…….
    JAJ NEKTEK EMBEREK, FŐLEG A PANEL “CSÓTÁNYOSOKNAK”! Még most is egy 53m2 lakás havi rezsije több mint 70.000,-Ft. órákkal együtt, amit meg sem néznek és a fűtést is átalányban számítják, már több mint két éve (ÚJPEST) SZERINTÜK 46.000,-FT-BÓL MEG LEHET ÉLNI!!
    GRATULÁLUNK AZOKNAK AKIK ERRE A HAZUG KORMÁNYRA SZAVAZTAK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos