Ronai and Ronai
AMERIKAI

Áder János lesz a köztársasági elnök 2012. április 13. péntek 16:00 Forrás: AN, hvg.hu

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Áder János lesz a köztársasági elnök

Budapest – Péntek délután felszállt a fehér füst, megszületett a döntés. Meglepetés nem volt, a csornai Charles Bronsont, Áder Jánost kéri államfőjelöltnek a Fidesz elnöksége. Ezt mondta a hvg.hu-nak egy, a párt pénteki elnökségi üléséről távozó, neve elhallgatását kérő forrás.Bár a jelölt személyéről hivatalosan az országgyűlés dönt, nem kétséges, hogy az lesz az államfő, akit Orbán Viktor és a Fidesz akar.

Az egyetlen fideszes forrásból származó információ szerint Áder János felkérése nem volt kérdéses, annyira biztosra mentek, hogy a fideszes EP-képviselő nem is volt jelen a mai kibővített elnökségi ülésen.

A forrástól származó információ szerint az ülés államfőjelölésre vonatkozó része már be is fejeződött, többen  – köztük Pokorni Zoltán, Kövér László, Kubatov Gábor, Balog Zoltán – elhagyták a miniszterelnöki irodát.

A következő lépés az lesz, hogy Orbán Viktor elkészíti a határozattervezetet, amelyet majd hétfőn nyújt be a frakciónak a jelölésről és ezt követően összegyűjtik a szükséges aláírásokat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -8 ( 16 szavazatból)
Áder János lesz a köztársasági elnök, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

82 Reader’s Comments

  1. …… minden koztarsasagnak van elnoke? kulon koztarsasagi elnok?
    Nem eleg csak a miniszterelnok es miniszterek? stb.
    Miert kell nekunk ebben a” kis szaros helyzetunkben urizalni”?
    MI van akkor, ha innentol kezdve nincs koztarsasagi elnok, es mondjuk a kozt.palota muzeumma valna?
    A kutya nem kerne szamon tolunk miert nincs, viszont rengeteg penzt sporolhatnank pl. ezzel amit masra lehetne forditani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. ………. eppen eleg ingyenelo naplopo politikusunk marad, aki ellathatna az elnok eddigi es ezutanra kitalalt feladatat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. Megjobbított Úszókészülék

    A Köztársasági Elnök elvileg az Alkotmány és a demokratikus berendezkedés – a köztársaság – őre volna. Miután ezek már nem léteznek, valóban nincs szükség elnökre sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. Ez a gyűrött és kiélt pofa úriember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. Valóban, amíg Orbán és bandája bitorolja az ország vezető posztjait, addig nincs semmi jelentősége annak, hogy van-e a felszámolt köztársaságunknak elnöke, vagy nincs, mint ahogy annak sem, hogy ki az a kesztyűbáb pillanatnyilag, aki az akarnok, eszelős minidiktátor baromságait bármely poszton ellenállás és ellenvélemény nélkül engedelmesen megszavazza, helyben hagyja és aláírja.
    Orbán iszonyú mennyiségű energiát és közpénzt fordít arra, hogy elhitesse a külvilággal, hogy itt demokrácia van, hogy őrült, nemzetvesztő döntéseivel mind a lakosság, mind a demokratikusnak hazudott ellenőrző intézményrendszer a legmesszebbmenőkig egyetért. Ezért hivatkozik mindig az agyament, aljas népnyúzó döntéseit igazolandóan a nép millióival folytatott személyes konzultációira, mert a választókra hárítja károkozásának felelősségét, mert teljesen hülyének néz mindenkit, bennünket és a nagyvilágot is. Meggyőződése, hogy rajta kívül senkinek nem tűnt fel ezidáig, hogy a legfőbb posztokra személyesen kinevezett ellensúly pontokra tulajdonképpen saját klónjait, a neki végtelenül elkötelezett bábjait ültette. Igaza lehet annak, aki úgy vélekedik, hogy tanult embereket ügyészektől rendőrökön át bírókig ilyen elképesztő mértékben szolgalelkűvé tenni csak hatalmas összegű közpénzek juttatásával, akár százmilliárdjaink beáldozásával lehet megoldani. Hallani, hogy a 2010-es választások előtt Felcsúton Orbán azért rendelt minden Fidesz-színekben induló képviselő jelöltet raportra a házába, hogy tisztázza velük: csak akkor engedi indulásukat, ha feltétlen híve lesz mind, ha felesküszik rá. A feltétel nélküli támogatással tudja csak végrehajtani világrengető újításait, ezért persze hálás lesz és – na persze nem a családi kasszából, hanem az adófizetők pénzéből, a lenyúlt nyugdíjkasszából – nagyon nagy pénzt kapnak, ha feltétel nélkül támogatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Érdemek nélküli jó párkatona, biztos gojóstoll. Gratulálok Fidesz, sikerült a független, demokratikus képviselet utolsó morzsáját is feltakarítani, ezek után már nincs semmi okunk azt feltételezni, hogy az ország nevét is Orbanisztánra, vagy Orbánországra fogod keresztelni, hiszen a zemberek kétharmada is ezt akarná, nem?

    Újfent gratulálok a nem létező ellenzékiségnek is, hogy több tucatnyi alkalmat puskáztak el a kormányzópárt kritizálására, valamint hogy eleve egyik se nyújt alternatívát. Egyetlen ok, amiért mégis szerencsés a helyzet, az az, hogy a Jobbik az elmúlt hetek antiszemita-homofób nyilatkozatai miatt szakadásnak indult, a radikális vérkurucok kerültek szembe a pragmatikus, saját állításuk szerint kormányzásra is képes szélsőségesekkel. Ha mázlija van a magyar demokráciának, akkor ténylegesen csak a Fidesz okozta károkat kell helyrehoznia, és nem kell egy nála is borzalmasabb kormányzattól szenvednie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. A fotóhoz:
    *
    Mentalitása és arcalkata alapján, ennek a pasasnak, már kezdetek kezdetén szuronyos puskát a vállára, és kakastollas . c s e n d ő r k a l a p o t . képzeltem a fejére, ahogy azt a regula előírja. Szinte rá kívánkozik…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Animebj!
    Lefogadom, hogy a Fidesz rövidesen mentőövet dob rosszalkodó keresztgyerekének. Csak nem fogja hagyni, hogy saját árnyéka, amely szinte belőle nőtt ki, felszívódjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Nyilván azért tartott ilyen sokáig Áder megnevezése, mert a kulisszák mögött meg kellett állapodniuk néhány dologról. Orbánnak előre kell tekintenie, hiszen a köztársasági elnöki megbízás 5 évre szól. Neki nem csak a 2014-ig hátralevő két év a fontos, hanem arra az esetre is gondol, ha történetesen valami csoda folytán az ellenzék leváltja a választáson. Erős pártkatonára van szüksége, aki folyamatosan keresztbe tesz az akkor már ellenzékben lévő Orbán akaratával nem egyező döntéseknek. Akkor majd megtapasztalhatjuk, hogy miként néz ki a mindent aláíró Schmittével homlokegyenest ellenkező felfogás, az amikor Áder semmit sem fog aláírni, hanem visszaküld minden törvényjavaslatot az országgyűlésnek, ezzel működésképtelenné téve a törvényhozás munkáját. Innen már csak egy lépés a parlament feloszlatása, amely az államfő joga. Akár új választásokat is kiírathat akkor, amikor csak a kedve, azaz leginkább amikor Orbán Viktor úgy akarja.
    Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenben Orbán akarata érvényesül, hiszen előre tudható, hogy Ádert kesztyűbábként mozgatja most, és a későbbiekben is. Sajnos igazzá válik az, amit Orbán megjegyzett egy alkalommal, több évtizedre megköti a következő kormányok kezét. Ez a mostani lépés része ennek a stratégiának, a 9 évre szóló kinevezésekkel, az alaptörvénybe betonozott csak kétharmaddal megváltoztatható adótörvényekkel. Áder 2018-ig tartó köztársasági elnökösködésével felkerül az i-re a pont.
    Ha a fentieket átgondoljuk nyilvánvalóvá válik, hogy Orbánnak kapóra jött a Schmitt körüli botrány, és az álamfő lemondatása, hiszen így nyerő lapok kerültek a kezébe a következő választási ciklusban, még 3 évig. Ezért azután el lehet gondolkodni azon is, hogy vajon kinek volt evidens érdeke, a Schmitt-disszertáció körüli botrány kirobbantása, és Pál úr lemondása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. Nem oly rég – bizonyára emlékeztek – kirohanást intézett és bocsánatkérésre szólította fel az Európai Parlament azon képviselőit, akik kritizálni merészelték az egykor szintén Bibó kollégista Szájerné fémjelezte rokoni és haveri alapon felállított magyarországi főbírói rendszert…
    … És íme! Orbán jó, Orbán rendes. Busásan megfizet a hozzá hű és bátor katonáinak.
    .
    ui.
    Apropó! A Velencei Bizottság kifogásolja, hogy Szájer feleségét kétszer lehessen megválasztani, ugyanakkor a kilencéves mandátumot (négy, vagy öt helyett) helyénvalónak tartja. Hát, tudjátok, hánynom kell…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  11. Kicserélik a szart a fossal.
    Áder elvtárs, jó elvtárs.
    Köcsög FIDESZ banda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  12. Oláh Zsuzsanna: Azért kell elnök is, mert nagyon kevés a néző a Videoton meccsen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  13. Inkább nem mondok semmit! …….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Azért ezzel a főtahóval – Meggyesi Péter miniszterelnöknek azt találta mondani, hogy úgy ül mint egy rakás szerencsétlenség – egy lapon említeni Charles Bronsont bármilyen összefüggésben igencsak sértő Charles Bronsonra nézve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. Áder neve mellől szándékosan hagyták le a dr.-t? Vagy nem is doktor? Kár, mert akkor a probléma meg van oldva!
    Áderral a FideSS=farkába harapott kígyó!
    Bár nem vagyok fidesznyik, van egy olyan érzésem, hogy Áderban van annyi büszkeség, hogy nem ír majd alá ész nélkül mindent!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  16. Ismét egyfideSSes pártkatona, aki még a smicinél is jobban védelmezi a bukott tákolmányt, aminek a kiherélése folytatódik. Ha Áder értelmes politikus lenne, nem vállalna ilyen dicstelen szerepet. Két év alatt elbukott a tákolmány megalkotásával elkezdődött szabadságharc. a fityiszcsapatok minden vonalon visszavonulásra kényszerülnek. Ismét egy “idegen hatalom”+ töri le a magyarok szabadságharcát orbán szerint. Plagizálok egy kicsit és nem mondom meg ki mondta, de igaz az az elv, hogy “A politika koncentrált gazdaság” Igy a csuti ismét szellemi alsóbbrendűségéről tett tanubizonyságot, amikor tegnap kijelentette, hogy ha az Unió politikai feltételekhez köti a kölcsönhöz való hozzájárulást, az zsarolás. A sok hülye troll pedig ezt az idiótát isteníti., akinek fogalma sincs arról milyen világban él. Vagy bocsánatért esedeznek az eddig elkövetett bűneikért, és szolgaként teljesítik a politikai feltételeket is, (ez egyébként a magyar nép érdeke is), vagy nem lesz hiotel, de lesz államcsőd, és csúfos bukás. Ez is a magyar nép (nem anemzet) érdeke. Áder pedig eljátszhatja a bukott politika elnökének szégyenteljes szerepét. mint elődje, aki szintén orbán alázatos szolgája volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Teljesen mindegy, hogy hogyan hívják a Magyarország elnökét, hiszen Orbán szava a döntő, és így csak kapcarongy kiszolgáló pártkatonája lehet pozícionálva a Fidesznek minden állásra!
    Más okból is teljesen mindegy, hiszen egy gengszterbanda minden jog nélkül megsemmisítette a Magyar Köztársaság alkotmányát, jogi rendszerét, kirúgta a vezetői réteget, azaz egy puccsal került hatalomra és ezért minden intézkedése jogszerűtlen, és a puccs elkövetőinek minden rendelkezését törölni fogják! Az új kormány, amely megbuktatja Orbán és bandájának illegitim hatalmát valóban a nép akaratára népszavazással, és visszaállítja a jogrendet, minden Fidesz pozícionáltat a Magyar Köztársaság törvényeinek megfelelően fog elítélni büntetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  18. Leslie G. Charteris

    Az eddigi közársasági elnököket figyelembe véve ( mínusz Schmitt ), Áder vajon milyen kiemelkedő tulajdonságával érdemelte ki a megbízást ( nyugodtan lehet mondani, mert a birkák meg fogják szavazni )? Szakmai kiválóság – egy percet sem dolgozott munkahelyen-, jellembeli kiválóság – a titkos szavazás követelményét lesöpörve kényszerítette a képviselőiket a Fidesznek (akkor) megfelelő jelölt választására, kiemelkedő intelligencia, szellemi képességek – amint értesült a jelöléséről, először azzal próbálta elhárítani, hogy a gyerekei nagyon megszerették a jelenlegi körülményeiket, nem szívesen változtatna,- remek kommunikációs készség, hazájáról pozitív vélemény keltés – Ádernek teljes személyiségcserén kellene átesnie, hogy valaki barátságosnak, az országról pozitív képet kialakítani képes elnöknek higgye valaki. Kifejezetten konfrontatív alkat, egy humortalan savanyújóska. Magyarul sem tud árnyaltan fogalmazni.Az angol nyelvtudásáról a facebookon lehet benyomást szerezni. Ő lesz az elnökünk !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Válasszunk meg közfelkiáltással a Duna jegén Nagy Ferót!
    Szakadt hazának szakadt elnököt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Stumpné Bekes Margit

    Megint egy kiszolgáló,vagyis Orbánt kiszolgáló ember kerül az elnöki székbe és hatalomba! Egy megosztó ember,akinek korábbi megnyilatkozásai alapján szélsőségesen baloldali ellenes kijelentései voltak.Hogyan akar ez az ember egy nemzetet integrálni??!!! Már eddig is megosztó volt,ezekután mit várhatunk tőle??!! Szemetek! A történelem szemétdombján fogják végezni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Nono! Orbán szerint Janó a főnök.
    http://hvg.hu/itthon/20120413_ader_janos_orban_viktor_a_fonok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Olah Zsuzsanna,

    Utána néztem a kérdésnek!

    A világ 202 országából jelenleg köztársaság 145 köztársaság. Ezek közül 49-ben nincs külön államfő és kormányfő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Maxval! Koszonom.
    Akkor legalabb valamiben lehetnenk a 202-bol az elokelo helyen levo otvenedik!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. …jaj! ill. a 145-bol az otvenedik /bocs/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Minek közt.elnök egy nem köztársaságban? Már nincs Magyar Köztársaság, csak Magyarország! Még , mert rövidesen Csődország leszünk, vagy Baromisztán. Rajtunk röhög (megint) a világ. Az albánok most már jogosan háborodnak fel, ha hozzájuk hasonlítanak minket. Ennyi barom, mint amennyi szegény hazánkban van, nincs sehol másutt. Olyan meg pláne nincs, ahol ezek a barmok vannak hatalmon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Ez a szerencsétlen élvhajhász fogja megtestesíteni a nemzet egységét? Undorító egy alak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. neroka,

    Ne viccelj. Szerinted pl. Írország, Románia és Ukrajna nem köztársaság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Stáry Lóránt: Én inkább látom humortalan savanyújóskának, ahogyan Leslie G. Charteris jellemezte, az ilyenről még az élvhajhászatot sem tudom elképzelni. A nők utáni rohangálás legalább emberi vonás. (Én legalábbis a magam módján annak élem meg. Plagibácsival sem ez volt a baj.) A humortalan ember, ha hatalmat kap veszélyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Emlékszem arra az időre amikor Áder volt a fidesz frakcióvezetője a parlamentben.
    Azonkívül, hogy a bűzös borz mintájú bajusza alatt mormogta a hülyeségeit, már régen is megállapítható volt, hogy -mai példákra vetítve: egy ‘bajerzsót, “szíjjártó,és egy “lézerjani összetevővel rendelkezik.Na jó néha még egy kis ‘kósa is bejátszik.
    Számolni soha nem tudott, logikus gondolkodásra képtelen, és állandóan támadó és becsmérlő a stílusa, más előnyét nem tudom felsorolni.
    Most elvolt a környezetvédelemmel az Eu-ban. Az való neki,ott amúgy is le vannak osztva a lapok -gondolkodni nem kell.Most hazajön(bár a feleség,gyerekek azért a jó kis külföldi iskolát, meg a nyugalmat nehezen engedik el -nesze neked nagy magyar); majd a szépen összeborul Semlyén- szalonkavadász- cucival, aztán majd lesz nagy törvénykezés, hogy akkor a horgászoknak by Ader, vagy a vadászoknak by Semlyén; lehet nagyobbat rabolni:-)
    Szánalmas ország, de most jön a java… vitya megálmodta, úgy lesz, ha beledöglünk is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Semmis törvények uralma alatt
    ….
    Idézetek SzüdiJános cikkéből (Galamus.hu, 2012 ápr. 13 péntek)
    …..
    Miután az alaptörvény benyújtása az Országgyűléshez, elfogadása, hatályba léptetése nem felelt meg a jogállamiság követelményeinek, miután az alaptörvény benyújtását nem előzte meg előkésztő eljárás, miután a kormány nem tett eleget egyeztetési kötelezettségének, ez az alaptörvény nem létezik, semmis, vagyis valójában az „1989-es” Alkotmány ma is érvényes. Érvénytelenek viszont az alaptörvényre épülő – kutyafuttában megszövegezett és elfogadott – sarkalatos és egyéb törvények, valamint kinevezések, megbízások, választások, beleértve a köztársasági elnök megválasztását is.
    ….

    Az új Országgyűlés joga és kötelessége kimondani, hogy ez az alaptörvény, valamint mindazok a törvények és intézkedések, amelyek ráépülnek, nem létezőek, semmisek. A semmisség kimondásával hatályossá válik az Alkotmány és hatályossá válnak az alkotmányos törvények is. A semmisséget megállapító törvény megalkotása alkotmányos kötelezettsége az új Országgyűlésnek, miután az Alkotmány rendelkezései szerint „Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.” Mivel az alaptörvény, a kapcsolódó törvények, kinevezések és megbízások elsődleges célja a mai kormánypártok hatalmának legszélesebb körű kiterjesztése és bebetonozása, az alkotmányos helyzet helyreállítása nem lehet mérleges kérdése. A semmisségi törvény megalkotásához a választóktól felhatalmazást kell kérni 2014-ben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Ellenzéki pártok, figyelmébe.
    .
    Az úgynevezett alaptörvény és az erre épülő törvények, intézmények, választások és kinevezések érvénytelenek, azok semmisségét törvényes úton kell kimondani. Ettől a követeléstől kellene visszhangozni az országnak. A semmisségi törvény követelését naponta fel kell vetni a Parlament bizottságaiban, a napirendeken belüli és kívüli felszólalásokban, a törvényjavaslatokban, tüntetéseken, a sajtóban, az ellenzéki pártprogramokban, az értelmiségi fórumokon. Minden ettől eltérő jogalkotási kezdeményezés a jogfosztó keretek legitimációjához járul hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Áder nem egy észlény, sőt! kifejezetten egy sötét alak, de ez köztudott! Ugyanakkor Magyarországon Sólyom László óta tilos okos Köztársasági Elnököt választani! Miért? Mert ha egy okos ember követné Lacibácsit, akkor lehet, hogy nagyobb súllyal esne latba a rendszerváltást követő Országrablás “privatizáció” köntösbe bújtatott réme, amit egyedül ő, a “sérthetetlen” akadályozhatott volna meg hivatalból az Alkotmány Bíróság elnökeként. Egy előzetes “leltár” elkészíttetése végtelen hasznos lett volna, hogy legalább azt tudjuk, mekkora volt az “Állami- és össznépi vagyon”, amit elraboltak a hatalom gátlástalan urai ettől a jobb sorsra érdemes néptől! A történelem egyszer úgyis számon fogja kérni ezektől a bűnözőktől, de az már soha nem fog kiderülni, hogy mekkora is volt ez a vagyon! Sólyom ennél is nyilvánvalóbb hülyesége, idiótizmusa volt, amikor a Zengőre vonult – nem mellékesen a hadsereg főparancsnokaként – a bazsarózsák ügyét képviselve, egy az ország és a nemzet biztonságát jelentősen növelő lokátorral szemben. A tények azt mutatják, hogy erre a lokátorra szükség volt, mivel azóta Fidesz színekben megépült, csak nem az ideális helyen, és a honvédelmi miniszter nyilatkozata alapján, mintegy 10 milliárd forintos nagyságrenddel többért! (Ez úgy lett volna fer – jegyzem meg halkan -, ha nem az adófizetők pénzéből, hanem Sólyom László, Szili Katalin és a pécsiek zsebéből elvéve fedezik!) Schmitt Pál helyesírási hiányosságai önmagában kizáró tényezőnek kellett volna hogy legyen a megválasztását illetően, de lehet, hogy a hülyeségért való versenyben éppen ez segített a kispados “olimpiai bajnokon”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor talajt fogott 2012. június 3. vasárnap

Áder még nem írja alá a médiatörvényt 2012. május 31. csütörtök

Áder sem spórol a hivatalán 2012. május 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos