Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Jobbik „polgárháborújáról” tárgyal a parlament 2012. április 23. hétfő 6:55 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Jobbik „polgárháborújáról” tárgyal a parlament

Budapest – Az Országgyűlés mai ülésén dönt a jelenleg még önkormányzati fenntartású kórházak állami kézbe vételéről, továbbá a kormány új személyszállítási törvényjavaslatáról is. A képviselők az ülésnap végén a gyöngyöspatai eseményekről készült bizottsági jelentést tárgyalhatják.

Ezt követi az a zárószavazás, amely alapján az önkormányzati fenntartású kórházak állami kézbe kerülnek május elsejével. Az állam így összesen 53 intézménynek válna tulajdonosává, fenntartójává, míg további 14 intézmény esetében magát a szolgáltatót nem venné át az állam, csak az intézmények által az átvett feladat ellátásához használt, bármilyen jogcímen használt önkormányzati ingó- és ingatlanvagyon kerülne az államhoz.

A képviselők döntenek a kormány személyszállítási szolgáltatásokról szóló javaslatáról is, amelyben egyebek mellett egységes menetrend, valamint jegy- és bérletrendszer bevezetését kezdeményezik. A kabinet a közösségi közlekedés hosszú távú és kiszámítható finanszírozásának megteremtését várja az ellenzék által sokat támadott előterjesztéstől.

A szavazások után az úgynevezett egyenruhás bűnözés folyamatát feltáró eseti bizottság jelentéséről kezdődhet összesen 4 óra 20 perces időkerettel rendelkező általános vita. A kormányoldal és az ellenzék így 130-130 percben fejtheti ki véleményét a testület állásfoglalásáról szóló jelentés szerint a Jobbik és a Jobbikhoz köthető szervezetek tudatosan állítottak elő közbiztonságilag instabil helyzetet a Heves megyei Gyöngyöspatán.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
A Jobbik „polgárháborújáról” tárgyal a parlament, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. “A Jobbik „polgárháborújáról” tárgyal a parlament .”
    Szégyen!
    Az azonnali feloszlatását kellene már kimondani.
    Ehelyett, Budaházy Veszprémbe “kampányol”, a TEKESEK meg biztos éves szabadságukat töltik.
    Csesszük meg!
    A számolással 1,5-nél megálltam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  2. Sajnos az egész “csak” egy mini tornádó a biliben. A felháborodott megnyílvánulások idétlen “kamaszok” ki tud nagyobbat mondani versenye. A kormány nem akar, nem tud mit tenni, az ellenzék meg ahányan vannak annyi felé húznak. Az egész “polgárháborúsdiról” semmi komoly tárgyszerű ismertetés semmilyen sajtó orgánumban. Valakiket valakik beetettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. Arról kellene vitatkozni inkább, hogy Magyarországon vegytisztán félkegyelmű egyének kezében lehet hatalom. Bár figyelni kell az ilyen hangokra, Oszkár a kisebbik baj, ő csak egy kis szemétdombon kakaskodhat. A nagyobb probléma az, hogy az Országházban sok-sok hozzá hasonló idióta van döntési helyzetben, ezért a vita ilyen formában teljesen értelmetlen dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  4. Ez az úgynevezett nagyszabású államosítás, mely tulajdonképen az intézmények, iskolák, kórházak ingó és ingatlanjait érinti legfőképpen, nyilván a Fideszes csókosok saját tulajdonában lesznek. Hisazen Orbán magát egyenlőnek tekinti az állammal- Majd szépen elosztoznak rajta úgy, hogy mi észre sem fogjuk venni, mi kihez, került, vagy kinek a fennhatósága alá tartozik. Vegyük már végre észre, hogy ami ebben az országban létezik, víz, föld, levegő, intézmények, mindent elosztanak egymásközt. A 10 millió magyar meg itt marad, mint a megejtett lány, csupasz seggel. Ezt nem képes felfogni a társadalom túlnyomó része , még most sem. Amíg áll és bávatagon bámul ki az ostoba fejéből, addig kihúzzák a talajt a lába alól és már maholnap az sem biztos, hogy a ház amiben lakik az övé. A pénzek nagy részét már einstandolták, most jön a többi, ami még maradt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. A cél, azt csinálni, amit Argentínában csináltak.Van ellenvetés? Nincs… Tobzódhat a saját tébolyában a fidesz, az utcák üresek.
    Hab a tortán, amilyen aljas a hozzáállásuk a jobbikhoz.Úgy gondolják, hogy a bugrisak majd vidéken egy egy csendőrpofon kiosztással rendet tesznek.Pintérnek meg volt alkalma megbeszélni Vonával, sőt, talán még egyeztettek is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. “Tobzódhat a saját tébolyában a fidesz, az utcák üresek.”
    Ez a tény egyben megválaszolja azt a kérdést, hogy vajon hova tűntek azok az elégedetlenkedők, kik a mostani megszorításokhoz képest elenyésző kilátásba helyezett tervekre hivatkozva szétverték a fél fővárost, közintézményeket rohamoztak meg, autókat gyújtogattak? Ki vezényelte őket utcakövet feltépnni, közteret széthuggyozni, és most kussolást parancsolni nekik?…
    De az eredeti témánál maradva, a jobbik ez esetben igazat jósol: Orbánt demokratikus eszközökkel soha többet leváltani nem lehet, ezért egyetlen megoldás létezik, a polgárháború. Katasztrófa, hogy birkaszavazóink képtelenek a történelmi párhuzamokat figyelembe venni: Adolf hatalomra jutásának záloga az ellenségkép megrajzolása, mint legelső lépcsőfok funkcionált. Ám a zsidóságnak csak a vagyonára fájt a foguk, a valódi céljuk viszont a politikai örökuralom, hatalmuk bebetonozása volt. A Jobbik csak indokként hivatkozik a cigányságra, azok szegények, tőlük elvenni legfeljebb csak a nyomorúságukat lehetne, de arra Vonáéknak nincs szükségük. A roma-kérdés számukra éppoly ugródeszka, ami a voksok túlhajszolásában segíti csak őket, az igazi cél mindenki mással leszámolásuk.
    Amondó vagyok, a polgárháborús veszély valóság. Csak nem a cigányok miatt, nem cigányok-magyarok ellentéteként, csak éppen erre hivatkozva. Építve arra ah hagyományra, hogy ebben az országban nem “illik” kimondani a tényleges indítékot… mint ahogy az őszödi beszédnek se volt semmi köze a zavargásokhoz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  7. Hol marad a feljelentés???Hol vannak a kommandósok? Bad Pritt (lehet rosszul írtam) nagyon megvédték az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  8. Aki akar látni két igazi nyikhaj hülyegyereket, az tekintse meg ebben az egyébként ide illő cikkben lévő fotót!

    http://atv.hu/belfold/20120423_ujabb_reszletek_a_polgarhaborus_megbeszelesrol_mirkoczki_hazudott

    B…, ezek ma magyarsztánabn parlamenti képviselők lehetnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. Legalább annyi bátorság lehetne a hős nemzetvédőkben, hogy amikor lebuknak, akkor vállalják amit mondtak és ne beszéljenek mindig mellé.
    A norvég fasiszta legalább nem tagadja meg magát a tárgyaláson, bár ettől még ugyanúgy megvetem, mint a hazaikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. Egy NORMÀLIS – ismétlem NORMÀLIS – országban már elzavarták volna ezt a
    csürhét. Egy újnyilas párt pedig az 5% küszöb alatti támogatást kapna, lásd
    Németországot, ahol az NPD soha nem jutott be a Bundestag-ba. Orbanisztán-ban pedig a nyilasok a második ellenzéki párt, ahol zászlókat égetnek, nyiltan zsidóznak, stb. Ez bizonyítja, hogy M.o. NEM normális, nem európai mentalitású ország.
    Sajnos én is kezdem hinni, hogy Orballiniéket és Szálasi-Vonákat csak
    erõszkkal lehet eltávolítani. Ugy néz ki, hogy a konfliktus kerülhetõ el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. Bocs az utolsó mondatnak így kellene hangzani:
    “Ugy néz ki, hogy a konfliktus NEM kerülhetõ el.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. A múltkor egy kocsmáros volt a képen, most meg egy szentendrei szuvenírbolt reklámembere…ezt én nem értem…
    :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos