Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ministránsfiút kényszerített sztriptízre a pap 2012. április 27. péntek 15:11 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ministránsfiút kényszerített sztriptízre a pap
Philadelphia – Huszonhárom éves fiatalember lépett a tanúk emelvényére a philadelphiai katolikus érsekség ellen folyó pedofilperben. A tanú arról vallott, hogy két pap is molesztálta ministránsfiú korában. Az egyik elkövetőről az egyház már évek óta tudta, hogy beteges, pervertált ember, ennek ellenére semmit nem tettek annak érdekében, hogy ne kerüljön gyerekek közelébe.
.
A tanúvallomásra Monsingnor William Lynn volt philadelphiai prelátus perében került sor, akit fiatalkorúak veszélyeztetésével, valamint azzal vádolnak, hogy bűnszövetségben részt vett a katolikus klérus perverzióinak eltussolásában, fedezve paptársait, akiket lebukásuk után – legfeljebb némi szóbeli dorgálás kíséretében – egyszerűen áthelyeztek más egyházmegyébe, ahol a hívek semmit sem tudtak a múltjáról, így természetesen arra sem voltak felkészülve, hogy gyermekeiket a csuhába bújt szörnyetegekkel szemben megvédelmezzék.
.
Az Egyesült Államok hatodik legnagyobb katolikus közösségét, másfélmillió embert tömörítő érsekség évek óta szerepel a lapok címlapján a szakmányban elkövetett gyermekmegrontások miatt, amelyek javát Lynn prelátus, ha akarta volna, megakadályozza a bűnösök felfüggesztésével, reverendától való megfosztásával, illetve azzal, hogy értesíti a történtekről a szülőket és a rendőrséget. Miután mindezt nem tette, újabb és újabb fiatalokat szolgáltatott ki a kéjenc, homoszexuális, pedofil papok vágyainak. Amennyiben bűnösnek találják, huszonnyolc évi börtön vár rá.
.
A szerdán tanúskodó áldozat mindössze tíz éves volt, és ministránsfiúként szolgált Charles Engelhardt és Edward Avery „tiszteletesek” keze alatt az északkelet-philadelphiai Szent Jeromos templomban. Avery – aki ma már nem pap – sztriptíztáncra kényszerítette egy raktárban; ide-oda himbálózva kellett vetkőznie. A visszaélésig teljesen normális gyerek volt, olyan, mint bármely osztálytársa; később, tinédzser korában rákapott a kábítószerre, majd – miután a negatív élményt nem tudta feldolgozni – öngyilkosságot kísérelt meg, de időben kórházba vitték. Az elkövetőről feljebbvalói akkor már hét éve tudták, milyen hajlamai vannak – azért is került a Szent Jeromosba.
.

Avery laoszi csecsemőt keresztel 1980-ban. Az egyház minden bűnéről tudott
.
Avery egy korábbi perben bűnösnek vallotta magát, jelenleg öt évi börtönbüntetését tölti; Engelhardt tárgyalása még nem kezdődött meg, őt többen is vádolják hasonló bűnökkel.
.
A vád több olyan memorandumot olvasott fel a tárgyaláson, amelyeket Lynn írt a hetvenes évek végén a pennsylvaniai Media egyik papja, Francis Gilberti beteges szexuális szokásairól. Gilberti legszívesebben fiatal fiúkat kért meg arra, hogy a szeme láttára végezzenek önkielégítést, és legalább egy alkalommal „orvosi vizsgálatot” végzett egy gyermek nemi szervén. 2004-ben fosztották meg papi méltóságától, egyéb bántódása azonban nem esett.
.
.
A prelátus ajkán négy évtizede a hallgatás pecsétje ül
.
A memorandumok egyértelműen bizonyítják, hogy Lynn már idestova negyven éve tud arról, mi folyik a katolikus egyház berkeiben, és ez alatt az idő alatt mindvégig a mundér becsületét védte.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 12 szavazatból)
Ministránsfiút kényszerített sztriptízre a pap, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. No látom a jövőt, a gyerekeink “jó kezekben” lesznek hoffmann rózsika meséi szerint!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  2. Admin!!!!
    A blog tele van szeméttel
    :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (17 szavazatból)
  3. Ideje lenne, hogy végre idehaza is valaki a körmére nézzen a csuhásoknak.
    Itt sem hiszem, hogy más lenne a helyzet mint máshol: a katolikus pap az a világ minden pontján pedofil.
    Pár KDNP-s köcsög menne a börtönbe, a helyére kerülnének a dolgok. A Fidesz-szavazóknak joguk van tudni, hogy kedvenc Viktoruk kiket támogat és milyen nevelést tart kívánatosnak az iskolában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Ha börtönbe kerül, talán kérelmezni fogja, hogy a büntetését a fiatalkorúak börtönében tölthesse le, ahol is vállalná azok lelki gondozását. (Ha már úgyis ott van.) A pasztoráció szándéka nemes és önzetlen lélekre vallana. Ráadásul még a büntetése megrövidítését se kérné cserébe. Hja kérem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  5. Itt is ez vár gyermekeinkre, unokáinkra! Minden szülőnek oda kell figyelnie a gyerekeire és a klérus sötét manipulációira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  6. A igaz hívők jobban teszik ha választanak az istenhit és a vallás, valamint Isten és a papok között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. Döbbenetes, mennyi aberrált pap volt/van! Természetesen vannak rendes papok is, de ezek az egész klérus hitelét rontják. Engedélyezni kellene a papok nősülését, nem lenne ennyi perverz közöttük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  8. Én semmi rendkívülit nem találok ezekben az esetekben. Az elfolytott nemi ösztönöknek valahol ki kell törniük. Gondoljátok, hogy a mi katolikus papjaink különbek az amerikaiaknál? A különbség annyi, hogy nálunk az egyházi titok felülírja a demokratikus jogot. Gyerekkoromban egy szadista csuhás tanította a hittant, aki vert bennünket. A sekrestyék és a plébániák homályában sok minden megtörténhet most is. A cölibátus, ez a vallás- és emberellenes követelmény közvetlen okozója az ilyen papi elferdüléseknek. A homoszexuális papokról és szerzetesekről nem is tudhatunk, mert ez az egyházon belül játszódik és nem kerül nyilvánosságra. Egyébként ez szerintem a papok magánügye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  9. RK papnak csak az aberráltak mennek, hiszen mind a családnak, mind az egészséges biológiai (hím) lénynek ellentmond az, amilyen életvitelt várnak tőlük.
    Persze a házvezetőnő intézménye se “kutya”.
    Nincsenek véletlenek…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. Pontosan. Vagy nősülés vagy önkéntes kasztrálás. Mindkettő lenyugtatja az embert, de a második még az elkötelezettségüket is mutatná. És egy lehetőséggel kevesebbük lenne, hogy a hét főbűn valamelyikébe essenek.

    A másik dolog, ami mindig elgondolkodtatott, az egy másik főbűnnel kapcsolatos: vajon miért van a csuhások között annyi elhízott malac, meg vöröslő fejű alkoholista. Nem nagyon fér ez a szellem valódi emberéhez.

    A legnagyobb gyermekem a katolikusoknál végezte az alsó tagozatot. Elsőben elment a gyerkőc egy iskolai táborba, ahol egy negyedikes elvette tőle az összes pénzét. Pedig nem volt rossz iskola, mégis ott figyeltek a kétes értékek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. mindig is vallottam: a legnagyobb hazugság a földön a papi reverenda, a természet törvényeit nem lehet megtagadni.
    szemforgató, naplopó és ingyenélő bagázs – tisztelet a kivételnek!
    ezek mondják neked, nekem, nekünk, hogy bűnös lélek????!!!!
    ezek akarnak erkölcsöt és tisztességet, hitet tanitani a gyerekeinknek??
    soha nem látott módon ellepte országunkat a mocsok és a bűn, mióta divat lett mindent “szent” akárminek átnevezni, divat lett “vallásosnak” lenni, divat lett a szentek lábát rángatni!
    szégyen az ateistákra nézve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. És amikor kiderül, hogy tömlyén zsolt, levetkőztette ,rétvári (i,vagyY) bencét? Vagy köcsög kövér, wittnert? Vagy ,vona ,zagyva gyulát? Ki tudja? Elvek változnhatnak, két lábon járó nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. Én azért mégis úgy gondolom, hogy a papok többsége eredeti hivatásának él, mint ahogy a többi ember is. A papok között enyhén több lehet az aberrált (a hülye szabályok és a férfitestület miatt), és több lehetőségük is van arra, hogy engedjenek ösztöneiknek.
    Ezért nem kellene a papokat általában zaklatni vagy elítélni.
    Ettől még továbbra is igaz, amit BL is (helyesen!) hangsúlyoz, hogy a katolikus szervezet az állam bekebelezésére törekszik, fundamentalista államot kíván létrehozni, és ebben “a cél szentesíti az eszközt” elve alapján jár el.
    Ami a fő témát illeti: nem a cölibátust kell kárhoztatni (az a katolikusok belügye), hanem a kiváltságaikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Azannya perverz disznaja !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. A cölibátus nem teszi aberrálttá az EMBERT . Bizonyos hajlamú egyének előszeretettel választják azokat a foglalkozásokat,ahol könnyebben megbújhatnak és adott esetben elkerülhetik a büntetést.
    Az egyháznak egyéb okok miatt NEM érdeke a cölibátus eltörlése,ezért nem is fogja azt elkövetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. A cölibátus nem olyan dolog hogy aki akarja ez eldönti és már meg is van oldva a probléma. Pál apostol, ír erröl a témárol, de a cölibátust nem lehet eröltetni. aki nem tud cölibátusban élni az éljen házasságban.
    A sexualitas a házasságban megengedett sőt kívánatos dolog. Természetesen az ezzel kapcsolatos dogmákat is elferdítette és perverzálta a Romai katolikus felekezet. Amikor valaki úgy él “cölibátusban” hogy közben a kívánság emészti abból nem jön ki semmi jó dolog sem. A visszafolytott sexuális kívánságok és szükségek eltorzítják az ember lelkét és ezzel az eltorzult lélekkel már sok minden gonoszra képes.

    1Ti 4:1 A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó idõben némelyek elszakadnak a hittõl, hitetõ lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén.
    1Ti 4:2 Hazug beszédûeknek képmutatása által, kik meg vannak bélyegezve a saját lelkiismeretökben.
    1Ti 4:3 A kik tiltják a házasságot, …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. H. Sandor :
    Lehet , de csak akkor ha ragázik. És van is hozzá fantáziája hehehe..Mármint az R-Kat. tiszteletesnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Yoda!
    Az egyház van tele szeméttel, amiről a blogban olvashatsz! Nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Cölibátus eltörlése nem oldaná meg a pedofil papok degenerált perverzióját .Tegyük fel eltörlik (!) akkor sem a másik nem felé fordulna , mert azt eddig is megtehette volna (!) és nem kislányokat és fiukat keres magának . Szerintem nagyon sokan azért választották a papipari iskolát , hogy először egymáson , utána a rábízott gyerekeken éljék ki magukat !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Szerintem se a cölibátus itt a lényeg. Egyébként meg nem értem, ha valaki nem bír magával, akkor megteheti, hogy prostituált szolgáltatásait veszi igénybe, azok ugyanis ezért vannak. Nem kell ismerkedni, nem kell udvarolni, beszélgetni, és szerintem még olcsóbban megúsznák, mert amit így kifizetnek kártérítéseket, hát azokon már saját bordélyt lehet üzemeltetni. De ezeknek direkt gyerek kell.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. “Lynn már idestova negyven éve tud arról, mi folyik a katolikus egyház berkeiben, és ez alatt az idő alatt mindvégig a mundér becsületét védte.”
    MILYEN MUNDÉR!!!
    MOCSADÉK ÁLSZENT PEDO CSŰRHE!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Sandusky 98 évesen szabadulhat 2012. október 10. szerda | AN

Megkezdődött Sandusky pere 2012. június 12. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos