Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schulz: nincs balos összeesküvés a magyarok ellen 2012. március 11. vasárnap 12:57 | AN Forrás: Népszava, MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schulz: nincs balos összeesküvés a magyarok ellen

Budapest – Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke szerint mind a huszonhét tagállamak meg kell felelnie az uniós alapszerződésnek, ami pedig Magyarországot illeti, a budapesti kormánynak még a legkisebb kételyt is el kell oszlatnia arra vonatkozólag, hogy a kormány intézkedései ellentétesek lennének ezekkel a normákkal.

Martin Schulz azt követően nyilatkozott a pesti Népszavának, hogy az uniós és valutaalapi pénzek visszatartása miatt egyre ingerültebb Orbán Viktor illegitimnek és vidéki kócerájnak nevezte az Európai Unió különféle szerveit és választott tisztségviselőkből álló testületeit. A miniszterelnök által szintén ócsárolt EP-elnök – aki egyébként egy korábbi összezördülés alkalmával, Brüsszelben arra kérte Orbánt, ne csak hazáján kívül tegye magáévá az európai retorikát, miközben otthon euroszkeptikus kijelentéseitől zeng az ország, hiszen „Orbán úr okos ember, de az európaiak sem hülyék – arra intette a kormányfőt, Magyarországnak el kell kerülnie, hogy az ügye bizottsági kezdeményezésre az Európai Bíróság elé kerüljön.

Martin Schulz cáfolta azt a magyarországi cselédsajtó által hetek óta sulykolt hazugságot, miszerint Magyarország ellen valamiféle baloldali összeesküvést szőnek, ez szerinte nem is lehetséges, hiszen a budapesti rezsimet elmarasztaló összes testületben az a jobboldal van többségben, amihez maga a Fidesz is tartozik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 44 szavazatból)
Schulz: nincs balos összeesküvés a magyarok ellen, 4.7 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Még mindig csak kerülgetik és körbeírják, ami már nem is régen kimondatott, hogy a jelenlegi jogrendszerünkkel nem vennének fel az EU-ba.
    .
    A korábbi kormányok által végzett jogharmonizációt ovi kormánya felrúgta – ezzel el is vesztette a jogalapot arra, hogy az EU támogatásokra igényt tarthasson, mert a támogatások megítélésének egyik alapja a jogharmonizáció volt.
    .
    A jelenlegi utazgatások, tárgyalgatások – azon kívül, hogy a közpénzt fogyasztják – nem jelentenek többet a kormány kommunikációs léggömbjeinek további eregetésénél.
    .
    Bokros Lajos tegnapelőtt este az Egyenes beszédben briliánsan összegezte ovi és az EU közötti gazdasági kötélhúzás tüneteit és várható eredményeit, de a jogi vonatkozások konzekvenciáira nem tért ki.
    .
    Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy a kritika azért nem erősebb, mert senki nem akar nyíltan szembeszegülni a Vatikán-ovi kapcsolatrendszerrel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  2. “…Magyarországnak el kell kerülnie, hogy ügye bizottsági kezdeményezésre az Európai Bíróság elé kerüljön.”
    Véleményem szerint, pedig nem lesz más út Arturo Ui megállítására.
    Ráadásul – lefogadom hogy – ez a megszállott maga is úgy akarja, mert valahogy ő szeretne lenni az újkori Dugovics Titusz… Csak sikerülne neki. Ezt az egyet szívből kívánom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  3. “…Schulz: nincs balos összeesküvés a magyarok ellen …”

    - Nem érdekes, mit mond bárki is onnan.

    Ha az aberrált törpe, és bandája azt ordítják magyarsztánban, hogy márpedig szélsőbalos- kommy- libsi összeesküvés van magyarsztán ellen, akkor a fitymesz- zombik, és az egyre jobban beburuló magyar átlag szerint összeesküvés van, és kész.

    Nem számít, hogy az összes “jobboldali- konzervatív” (az mi???) EU párt is elítélte ezt a ganaj magyarsztáni rendszert… mert azok is mind meg vannak véve, azok is mind zsidó- kommy- bolsik, és csak álcázzák magukat.

    És aki azt hiszi, hogy ezt csak az analfabéta, immár ősmajom értelmi- érzelmi szintjén lévő átlagmagyar hiszi, az nagyot téved.

    Tanárok, egyetemi hallgatók, felsőiskolával rendelkezők közül is rengetegen hallucinálják ugyanezt, vagyoni helyzettől, társadalmi státustól függetlenül.

    Na, ez az egyik ok, amiért ebből a fortyogó magyarsztáni sz…rgödörből nincs kiút.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  4. “Ráadásul – lefogadom hogy – ez a megszállott maga is úgy akarja, mert valahogy ő szeretne lenni az újkori Dugovics Titusz… Csak sikerülne neki. Ezt az egyet szívből kívánom.”
    Csakhogy mi vagyunk a török meg a zászló is, amit magával ránt a mélybe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  5. És mi mégis láncot hordunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  6. Azt csak Patatürk(Orbán) és hívei próbálják meg elhitetni, hogy a magyarokat támadják az unióban! balról, természetesen!
    S arra nem is gondolnak, vagy elhallgatják, hogy a létező összes probléma oka maga a Patás!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Annakidején Rákosinak több oka volt sanyargatni a népet, mivel egy háború után kellett az országot újáépíteni, vesztes félként jóvátételt kellett fizetni a győzteseknek (amelyből a “Dicső” Szovjetúnió egy vasat sem engedett el), igyekeztek eltörölni a vagyoni egyenlőtlensége, bár ez utóbbit ideológiai alapon, és nem a fejledt szociális érzékükből fakadóan.
    A cezaromániás fecsúti törpe viszont hallatlan arroganciával dönti szegénységbe a dolgos, és munkahaely hiányában nem dolgozó tömegeket. Törvényeik az éhinség, a társadalom teljes szétesése, a nyomor konzerválása irányába taszítják a magyar népet.
    Mint látom, az Európai Unió ezt a folyamatot igyekszik -sajnos nem elég határozottan- megakadályozni. Nem tudom mit nem lehet ezen józan ésszel felfogni.
    Azt viszont tisztán látom, hogy még olyan kiváló elmék, mint Bokros Lajops is kerülte az egykulcsos adó kritikáját, mivel abból jelentős haszna van.
    Az általa javasolt vagyonadó bevezetése csak akkor támogatható, ha az nem korlátozza az emberhez méltó életvitelt, tehát nem adóztatják meg a család lakását, ha azt a család használja, vagy bizonyos alapterületet nem halad meg (pl.: szemléyenként 50-70 m2, vagy faluhelyen családonként egy lakóház helyben szokásos mértéke, ..stb).
    Vegyük észre, hogy akinek több a jövedelme alkalmazottat tartó vállalkozóként, az az alkalmazottja által megtermelt, és neki ki nem fizetett értéktöbbletet teszi el. Ezért igazságtalan az egykulcsos jövedeelmadó.
    Orbánék tehát a dolgozók által megtermelt értéktöbbletet teszik zsebre, és ajándékozzák oda azoknak, akik elveszik azt az értéktöbblet előállítóitól

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  8. Szijjártó/Kósa/SG majd kijelenti, hogy ez a fazon egy liberálbolsi-komcsi.

    És kész!

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  9. Sokkal egszerűbb mindíg mást okolni a hibákért. Pláne ha ehhez egy jól kiépített média-birodalom adja a szócsövet.
    Mindenki, aki 2010-ben erre a pszichopatára szavazott, vagy el sem ment mert lusta volt, az ha kis mértékben is, de ugyanúgy felelős azért, ami mára kialakult. És így lesz ez ‘14-ben is. Remélem addigra kialakul egy olyan erő, ami képes lez még egy ilyen törvény ellenére is megnyerni a választást. De ha az nem ugyanilyen többséggel nyer, tehetetlen lesz és mi ugyanúgy benne maradunk ebben a katyvaszban. A következő választáson nagy lesz a szavazók felelőssége (már csak azért is, mert még sok bajunk lesz a sok buta székellyel, ismerek néhányat).
    Mert abban hiába reménykedünk, hogy majd az Unió leváltatja. Ezt nekünk magunknak kell megtenni. Szoktam mondani, hogy ebben az országban már egy jópofa forradalmat sem lehetne összehozni. ‘56-ban a 18 év felett férfi lakóság már vagy átélt egy háborút, vagy kötelezően szolgált katonaként. Ezért tudott olyan piff-puff kialakulni, mert a katonák mellett a civilek tömegei is értettek a fegyverek használatához. Manapság a 30 évnél fiatalabbak egy puskát max. bunkónak tudnának használni, a bonyolultabb fegyverekről már nem is beszélve. Hadseregünk pedig gyakorlatilag csak karhatalmi feladatokra alkalmas, van 10 tankunk és egy ütegnyi vontatott ágyúnk, de csak azért, hogy kiképzésnél ne kelljen a múzeumba elmenni, ha ilyet akarnak mutatni a katonáknak. Egyedül a Jobbik az, aki ezzel a lehetőséggel komolyan számol -ahogy anno a nyilasok is-, a gárda és a többi hasonszőrű tudatosan képezi tagjait a fegyveres harc lehetőségére is. Nem lennék meglepve, ha átláthatatlan pénzügyi forrásaikból nem költenének fegyverek beszerzésére és elrejtésére. Vajon mikor érzik majd úgy, hogy eljött az ő idejük? Na majd akkor lehet rimánkodnunk, hogy a NATO jöjjön ide segíteni. De az már nem ov lesz, vele az elsők között fogják megszagoltatni alulról az ibolyát. És nem csak vele. Remélem csak én vagyok nagyon pesszimista és ilyen helyzetbe soha nem kerülünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. Szerintem a Vatikán-ovi rendszer a kutyát nem érdekli. Ez megint kifogás keresés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  11. szundi 17:46
    “Egyedül a Jobbik az, aki ezzel a lehetőséggel komolyan számol -ahogy anno a nyilasok is-, a gárda és a többi hasonszőrű tudatosan képezi tagjait a fegyveres harc lehetőségére is. Nem lennék meglepve, ha átláthatatlan pénzügyi forrásaikból nem költenének fegyverek beszerzésére és elrejtésére. Vajon mikor érzik majd úgy, hogy eljött az ő idejük? Na majd akkor lehet rimánkodnunk, hogy a NATO jöjjön ide segíteni.”
    Ez valószinünek látszik. Akkkor nem lesz más megoldás, mint nemzetközi segítséggel [NATO, EU] a nyilas csürhét “kitakarítani”. Akkor olyan “békeharc” lesz, hogy kõ kövön nem marad. Mert Európa és más kultúrált országok nem engedhetnek meg egy náci pestist Európában. Szerény véleményem szerint ez viszonylag rövid procedúra lesz, mert mint a történelembõl ismert, egy nyilas csak fegyvertelen ellen “harcol”. Egy jól képzett, jól felszrelt katonai egységgel szemben elõször becsinál, aztán vagy elszalad vagy megadja magát . Ilyen sorrendben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Könnyebb a hazug embert …………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Szundi!
    Ne fetisizáld a fegyverforgatást. Karddal vívni – megtanulni – nehezebb, mint géppisztollyal harcolni. Mese, hogy 56-ban azért tudták kezelni, mert megtanították nekik. Az az igazság, hogy kezükbe nyomták a lőfegyvert és már használták is. Tegyük hozzá, hogy ráadásul ezek között a fegyveresek között igen sok általános iskolás kamasz volt. Az ún. molotovkoktéllal harcoló kölykök a lumpen családok sarjaiként, minden előgyakorlat nélkül gyilkoltak. (Csak azt mondták meg nekik, hogy a tankon hova dobják a palackot, meg hogy kikre lőjenek.) “Oktatóik” a kezükbe nyomták a puskát, vagy a benzines üveget, oszt nosza bele a közepibe – és csak semmi tudatosság !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. Viszont az igaz, hogy a kifosztandó “titkos” fegyverraktárakhoz vezető utat már az első nap, október 23-án jól ismerték – micsoda véletlen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. 2014 még messze van. Nem várunk!!! Akkorra már teljesen tönkreveri az országot, nyomorba dönti mégjobba a szegénységet. Nem, nem és nem. ” Habár fölül a gálya, alul a víznek árja, azért a VIZ az ur.” Március 15. FIGYELJETEK EMBEREK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Szóval az említett úr kimondta amit én már rég mondogatok, hol hangosabban, hol csandesebben, hogy Orbán addig fogja triviális politikáját és retorikáját folytatni, mígnem egy szép napon az Európai Bíróság előtt fog megállni. Nekem egyébként ez már rég szent meggyőződésem, hogy súlyos ítélet nélkül nem fogja megúszni a kormányzását, bármeddig is tartson az. Ő kifejezetten predesztinálva van arra, hogy előbb-utóbb kihúzza a gyufát, bár az én értékítéletem szerint már így is túl sok van a rovásán. Rögtön kezdve azzal, hogy ejnstandolta az egész országot, annak összes anyagi javaival együtt. Úgy támadta meg saját országát, amire még nem igen volt példa a világon. Ezért aztán nehéz is kezelni ezt az áldatlan helyzetet. Lenne csak ráhatásom a nemzetközi politikára, én kíméletlenül megbüntetném. Maga a háború is egy szörnyűséges dolog és mindenképp kerülendő, de hogy valaki a saját hazájával álljon háborúban s teszi ezt már 10 éve, az teljességgel megengedhetetlen. Ami meg a hisztijeit illeti, már mindenki ismeri abbéli tulajdonságát, hogy teljes intoleranciát tanúsít, ha valami nem úgy történik ahogy ő elképzelte. Tartok tőle, hogy mostanság sok ilyen elő fog fordúlni.Végül is aki szelet vet vihart arat. Mindent csak magának köszönhet. Nagyobb baj az, hogy ahogy már leírtam egy pár helyen, ha szar eső hullik, akkor mindannyiunk fejére hullik, függetlenül attól megérdemeljük-e, vagy sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Kedves arzagon, azt mondod, figyeljünk márc.15,-én. Én már minden tüntetésen figyelek, épp tegnap is nagyon figyeltem és azt állapitottam meg, hogy egyre kevesebben vagyunk. Úgyhogy én már addig nem megyek tüntetni, mig nem leszünk egy pár tizezerrel többen és a tüntiken nem csak a kormány hibáit sorolják óraszám, hanem valami megoldásról is szó lesz. Epedve várom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. na azért lássuk be egy kici-pici szurka-piszka azért van. Hályog azért senki szemén ne legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán nem alkalmazhat kettős retorikát 2012. január 26. csütörtök | RR

Európa megerősítése közös célunk 2011. január 13. csütörtök

Orbán visszakozott, de mégse 2011. január 7. péntek | Népszava online

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos