Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hollandiából is fasisztának látszik Magyarország 2012. március 9. péntek 17:14 | AN

  • Hozzászólások(103)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hollandiából is fasisztának látszik Magyarország

Budapest – Csak Magyarországon gondolják egyesek, hogy az Amerikai Népszava szélsőséges. Szabad, demokratikus nyugati világból nézve az Orbán-rendszer egy közönséges fasiszta állam. A holland közszolgálati rádió PremTime című műsorban igen pontos meghatározásokat adtak az Orbán-rendszerről, az Amerikai Népszava üdvözli az egyenes beszédet.

A népszerű Prem Radhakishun rádiós a február 23-ai, PremTime című műsorában kijelentette, hogy „Magyarország úton van afelé, hogy Orbán Viktor kezében fasiszta állammá váljon”, majd beszélgetőpartnereivel a magyar fasisztákat többször „magyar fasisztákként” emlegették, az országot pedig „szaúdi-keresztény Magyarországnak”. Magunk sem találhattunk volna ennél pontosabb meghatározást. Egy magyar származású betelefonálónak pedig azt mondta a műsorvezető: „Amit én igazán szeretek bennetek, magyarokban, az az, hogy nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok, de kinyújtjátok a kezeteket a mi adópénzünkért.”

Zseniális mondatok, ideje lenne szembenézni a beképzelt magyaroknak, hogy amikor őszintén beszél róluk valaki, akkor így látják őket – tegyük hozzá: teljes joggal – a civilizált, demokratikus Nyugaton. Aki nem mondja ki, az is így látja. Lehet összetörni a tükröt, attól a klerikálfasiszta Orbán-rendszer még nem lesz szebb. Gratulálunk!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (88 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +97 ( 139 szavazatból)
Hollandiából is fasisztának látszik Magyarország, 4.5 out of 5 based on 88 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(103)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

103 Reader’s Comments

  1. 

    “Európai Egyesült Államokat akar Băsescu

    l

    Létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat, az országoknak le kell mondaniuk szuverenitásuk nagy részéről, Európa csak így maradhat gazdasági és katonai hatalom – jelentette ki Traian Băsescu államfő.

    Az államelnök a duna-deltai Sulinán vett részt csütörtökön a határon túli román fiataloknak rendezett ARC 2011 nyári egyetemen.

    „Csak a szuverenitásról nagy részéről való lemondás árán maradhat Európa gazdasági és katonai hatalom. (…) Ellenkező esetben Európa csak történelemkönyv marad, amely a legkifinomultabb és legjelentősebb kultúrákba nyújt betekintést” – fogalmazott Traian Băsescu.

    Az államfő úgy vélekedett: az Európai Unió, mint erős politikai struktúra jövője bizonytalanná válik, ha nem születnek meg a működését biztosítani képes döntések” A Román elnök nem folytat szabadságharcot, hanem kész lemondani országa szuverenitásának nagy részéről egy erősebb Európa érdekében. Szerintem nagyon jól látja Európa helyzetét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  2. Orbán Viktor szabadságharcot folytat az EU ellen, Románia elnöke pedig egy erős Európai Egyesült Államokat akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. Az tény, hogy fasizálódik az Orbán rezsim! Azzal vitatkoznék, hogy fasiszta törvényeket hozunk és kinyújtjuk kezünket a nyugat adóforintjaikért. A törvényeket a kormány hozza és a kisemberek legalább annyira elítélik, mint a művelt nyugat. Sajnos nem nálunk vezették be először a fasizmust!. Hogy kinyújtjuk kezünket az ő adófórínjukért? Ők se húzták vissza kacsóikat hazánk piacaitól. Aztán, ha mérleget vetnénk egyértelmű lenne az eredmény az ő javukra. Persze nem okolhatja senki a nyugatot, hiszen itt is magyarok voltak a hunyok, akik eladták “harminc ezüstért”. Végül is kapitalizmus van, nem kötelező korruptnak, illetve hülyének lenni. Aztán még valami: A magyarok statisztikai adatok szerint hetven százalékos hatékonysággal termelnek nyugati cégeknek, harminc százalékos bérért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

Katolikusok voltak a holokauszt áldozatai? 2014. január 23. csütörtök | AN

Biszku Béla és minden kommunista ártatlan 2014. január 2. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos