Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kivégezték a texasi csecsemőgyilkost 2012. március 29. csütörtök 19:32 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kivégezték a texasi csecsemőgyilkost
Huntsville, Texas – Tizenegy évvel rémtette elkövetése után kapta meg a halálos injekciót Jesse Joe Hernandez, aki az utolsó szó jogán kedvenc futballcsapatát biztatta.
.
A kivégzésekor 47 éves férfi 2001 áprilisában bántalmazta vadállati kegyetlenséggel a gondjaira bízott, mindössze tízhónapos Karlos Borját, akit koponyatöréssel és más súlyos sérülésekkel szállítottak be egy dallasi kórházba. Soha nem tért magához, egy héttel később mesterséges életben tartását megszüntették. Hasonlóan súlyos sérüléseket szenvedett a kisfiú négyéves nővére, ő azonban túlélte a brutális bébicsősszel való találkozást.
.
Hernandez némi tagadás után bevallotta, hogy egy súlyos zseblámpával ütötte-verte a gyerekeket, mert elveszítette az önuralmát. DNS-ét Karlos vérével keveredve találták meg a gyerekágy párnáján és a csecsemő rugdalódzóján. Az ütlegelés okaként azt jelölte meg, hogy „nagyon rosszak voltak és sokat sírtak semmiségek miatt”.
.
A nyomozás során kiderült, hogy a gyilkosnak már van priusza, elítélték kábítószer és gyermekmolesztálás miatt, de azért is, mert baseballütővel látta el a felesége baját, egy barátnője gyerekét pedig cigaretta parazsával kínozta.
.
A bántalmazott gyerekek úgy kerülhettek a felügyelete alá, hogy ő és a felesége hat éve éltek egy házban az anyjukkal, egy 22 éves nővel, olyan helyen, ahol nem volt folyóvíz. A gyerekek anyja pincérnőként dolgozott, így a kicsiket gyakran bízta Hernandezre és nejére.
.
2001. április 11-én azonban a férfi egyedül maradt a gyerekekkel, mert a feleségének el kellett mennie intézni valamit. Mikor visszatért, Hernandez azt mondta neki, ne zavarja a gyerekeket, mert már alszanak. Órákkal később az anyjuk is megjött a munkából; neki a kislány panaszolta el, hogy verést kaptak; az anyja bevitte a kórházba, mert még akkor is fájdalmai voltak. Míg távol voltak, Hernandez felesége rosszat sejtve megnézte a csecsemőt, és azonnal mentőt hívott. Később a rendőrséget is értesítették.
.
Hernandezt azzal az érveléssel próbálta a védelem megmenteni a méreginjekciótól, hogy a kisfiú halálát nem védencük, hanem az okozta, hogy levették az életbentartó gépekről, a vérében lévő pentobarbitál-szint pedig, amit fájdalomcsillapításhoz használtak, toxikus szintet ért el. A taktikának köszönhetően a gyilkos tizenegy évvel élte túl áldozatát, mígnem ma kivégezték – ugyancsak pentobarbitállal.
.
„Isten áldjon mindenkit. Járjatok továbbra is Istennel”, búcsúzott az élettől  kivégzésekor Hernandez, akinek utolsó szavai ezek voltak: „Hajrá, Cowboyok!” Texasban idén az ő kivégzése volt a negyedik.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
Kivégezték a texasi csecsemőgyilkost , 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. Nagyon szomorú, hogy van olyan ember a világon, aki az utolsó perceiben nem tud kihez szólni, nincsenek szerettei.
    Hanem inkább egy focicsapatát biztatja.
    .
    Irgalmazzon Isten neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  2. Mégis, ki szeretné az ilyen szörnyet? Az ilyen rokonai letagadják a rokonságot.
    Irgalmazzon, jó, csak előtte éreztesse át vele mindazt, amit másokkal tett. Az ilyen másból nem ért.
    Utána irgalmazhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  3. Lett volna normális, nem öl gyereket. Akkor most az a gyerek élhetne, és ő meg a meccsen biztathatná a csapatát és nem a pokolba menet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  4. A legaljasabb, ha ilyen szörnyeteg (mert nem eber ez) egy gyereket kínoz/öl meg.
    Ezt még a börtönben in különzárják, mert a többi fegyenc – jogosan – agyonverné.
    Lást Petersont, aki halálra van itélve, mert megölte 8 hónapos terhes feleségét.
    Ezt a sz@arrakást sajnos csak 11 év után tették oda, ahová való.
    Az ilyennek, NINCS irgalom semilyen részrõl, mint ahogy az áldozatnak sem volt irgalom az õ részérõl. Ha van pokol, akkor most ott szórakozhat a maga módján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  5. majdnem "dr." CommonSense

    Vespanius . Mit ertesz azalatt hogy irgalmazzon Isten neki ?

    Isten mentse fel az eliteltet, es ezzel legyen Isten hamis biro ? Senki sem mentene fel a gyilkost csak egy korrupt birosag (mint amilyen nehanyszor volt a magyar is)

    Egyebkent az ember halalakor nem tortenik itelkezes, az a test feltamadasakor lesz csak meg. Addig a halott emberek lelkei csak a megfelelo helyre kerulnek, de ezt nem itelet donti el hanem a hova tartozas. Aki Istennel jar (az Istenhez kerul, ujszovetseg), aki nem Istenhez tartozik az a Sehol/Hadeszbe.

    UI: Jezus feltamadasa elott minden halott a holtak birodalmaba kerult (hadesz), erol ir a biblia (valamint a gorog mitologia is, ami persze sok mese elemet is tartalmaz)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  6. Egy vadbarommal kevesebb. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  7. Nem az a szomorú,hogy halálra vert egy csecsemőt? Olvasd már el miket írsz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Öngyilkos akart lenni a gyerekgyilkos 2012. október 27. szombat | AN

Texas börtönt ígér a megfigyelőknek 2012. október 25. csütörtök | AN

Nem követelhet Texas fényképes személyit a választáson 2012. augusztus 30. csütörtök | AN

Harmadszor is megúszta a kivégzését 2012. augusztus 27. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos