Ronai and Ronai
AMERIKAI

Wittner tartózkodott, a Fidesz leszavazta az ügynöktörvényt 2012. február 25. szombat 20:02 | AN

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Wittner tartózkodott, a Fidesz leszavazta az ügynöktörvényt

Budapest – A komcsizó Fidesz, amely rendszeresen a kommunizmus lezárásáról papol és a kommunizmus áldozataira emlékezik, a kommunizmus bűneit elévülhetetlennek nevezi, egyetlen szó magyarázat nélkül leszavazta a az ügynöklisták megnyitására vonatkozó törvényjavaslatot. Az LMP azt javasolta, hogy bárki hozzáférhessen az ügynöklistákhoz. A szavazás érdekessége, hogy a nagy kommunistázó Wittner Mária tartózkodott a szavazáson. Vajon miért? Miért tart attól a pufajkásokat szidalmazó volt 56-os, aki saját perében egyedül úszta meg a kivégzést, hogy a kommunista ügynökök nevei nyilvánosságra kerüljenek?

Nyilvánvaló lett a Fidesz kétszínűsége, amikor megakadályozta, hogy Magyarországon a volt szocialista országok közül utolsóként meg lehessen ismerni azt, hogy kik dolgoztak a pártállam ügynökeiként. Ha valaki nem tudná, a szocializmusban az állambiztonság a KGB-nek alárendelve működött. Aki kommunista ügynök volt, közvetve a KGB-nek és Moszkvának tett szolgálatokat. Emellett besúgóként elárulta a környezetében élőket, és sokak életét tönkretette. A Fidesz nem a kommunista múltat akarja lezárni, hanem csak a demokrácia korszakát, és a “kommunista” bélyeggel leszámolni politikai ellenfeleivel, valamint megkérdőjelezni a magyarságukat, és jogaikat a kormányzásra. Ugyanakkor a Fidesz nyilvánvalóan tele van egykori kommunista ügynökökkel, amiről pontos információik lehetnek, de Orbán mindig a zsarolható embereket juttattta pozíciókba. A Fidesz nemcsak ügynökökkel, hanem egykori volt magas beosztású kommunista vezetőkkel is tele van, az MSZMP Központi Bizottságának és Politikai Bizottságának tagja is Orbán környezetéhez tartoznak.

A legnagyobb meglepetés az antikommunizmusában a nyilasokig zűllő volt 56-os elítélt, Wittner Mária esete, aki a szavazáson tartózkodott. Itt lett volna az alkalom, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és tettekre váltsa azt, amiről szónokol. Mivel a Fideszben is volt, aki igennel szavazott, Wittner Mária tartózkodása felveti személyes érintettségét is. Miután véres szájjal kommunistázik Wittner, fel kell szólítani, hogy számoljon a múltjával, ezzel tartozik 56-os bajtársainak, és azoknak is, akik az ő perében nem kaptak kegyelmet, hanem kivégezték őket. Wittner Máriától követelni kell, hogy ő maga kérje ki, és hozza nyilvánosságra a személyére vonatkozó állambiztonsági iratokat.

Az ellenzék bénaságára jellemző, hogy a fideszes alaptörvénybe is foglalt kommunistázás után nem követeli hangosan, hogy igenis hozzák nyilvánosságra az ügynökök neveit, illetve legyenek hozzáférhetők az ügynökök iratai. Magyarország az utolsó volt szocialista ország, ahol az ügynökök kérdését nem rendezték. Orbán arra hivatkozott vaz Európai Parlamentben, hogy új alkotmányra azért nincs szükség, mert eddig a “kommunista alkotmány” volt érvényben, és le akarják zárni a kommunista múltat. Ez egy szemenszedett hazugság, kommunista alkotmánnyal soha nem lehetetett volna Magyarország az Európai Unió tagja. Ám a kommunista múlt lezárása nem lehetséges, ha az ügynökmúlttal való szembenézés nem történik meg.

Külön követelni kell a katolikus egyház, a református egyház, az evangélikusok és az összes többi egyház ügynöklistáinak nyilvánosságát, miután ezek a vallási szervezetek meghatározó befolyást gyakorolnak az emberek erkölcsi nevelésére, és különösen az Orbán-rendszerben, állami jogosítványokat és hatalmas anyagi támogatást kapnak arra, hogy a jó erkölcsöt és a szilárd jellemet tanítsák. A magyar társadalomnak joga van tudnia, hogy az egyházak mit tettek a kommunizmus évtizedei alatt, joga van tudni, hogy hány püspök, bíboros, pap, lelkész volt besúgó ügynök. Az egyházak és a papok Wittnerhez hasonlóan kérjék ki és tegyék nyilvánossá a rájuk vonatkozó állambiztonsági adatokat.

Hasonlóképpen joga van tudnia a társadalomnak, hogy a parlamenti pártokban kik azok, akik ügynökmúltjuk miatt zsarolhatók, akik elveszítették erkölcsi alapjukat és hitelüket arra, hogy a magyar társadalom jövőjét formálják. Követelni kell az ügynöklisták nyilvánosságát, még azelőtt, mielőtt a Jobbik hatalomra jut, és ezeket a listákat manipulálva politikai ellenfeleik elleni leszámolásra használják fel azokat. A Fidesz politikusainak erkölcsi kötelessége, hogy valamennyien számoljanak el a kommunista rendszerben játszott szerepükkel, a múltjukkal. Egyenként számoljanak el, milyen adatokat tartalmaznak róluk az állambiztonsági iratok.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +77 ( 91 szavazatból)
Wittner tartózkodott, a Fidesz leszavazta az ügynöktörvényt, 4.6 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

69 Reader’s Comments

  1. maffia szervezet, keresztapával az élen. a magyar választó meg benyalta az orbáni igéreteket. most lehet kérem útólag bánkódni. a fidesz és a nagyvezir keresztapa soha nem adják át hatalmukat, hacsak erre az EU vezetői vagy Amerika nem kényszeriti. az EU vezetői csak most ismerik fel az orbáni gépezet gonosz voltát. Orbán most azon dolgozik, h az EU országokon belül szitson viszályt. Majd az EU vezetőjeként felajánlja Európát a Pápának. Ha ez megvolt jöhet Orbánnak Amerika leigázása…mert nem ismer lehetetlent. Aztán Amerika is Pápához kerül.Minnél előbb megkell állitani Orbánt és csapatát , mielőtt késő lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  2. vélemény
    2012. február 26. vasárnap
    18:36

    Azért nem ekkora ember ő :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Ez a nagypofájú Wittner nem más mint egy nyolc általánost sem végzett mûveletlen prosti, aki valószinüleg besúgo is volt Kádárék alatt, azért nem végezték ki. A nagybetûkön kívül még olvasni sem tud, tökéletes újnyilas
    “nyersanyag”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  4. kekecs!
    Üdvözöllek! Látod vannak és hiszem lesznek közös dolgaink!
    Most a totális 2/3-os kormány ami forgószélként borított fel minden eddigit, ezzel mégsem óhajt szembenézni!
    A kétharmaduk kétharmada kiesne a nyilvánosság előtt!
    De ez nem is csoda, hiszen valamennyien az előző rendszer káderei, vagy azok fiai az Urak!
    Ezzel még nem is lenne baj, ha lenne bennük gerinc felvállalni, de egyszerűbb nekik homályba maradva harsányan kommunistázni és továbbra is megosztani a társadalmat!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. Kibujt a szög a zsakbol, most latszik kik a komcsik, besugok ,hazaarulok.
    Vajon mennyi jobboldali politikust es katolikus papot ,vezetöt erint.
    Az kiabal akinek ahaza eg, aki komcsizik az komcsi besugo,hazaarulo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. Pokolba már ezzel az ostoba harsány vén szotykával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Az ellenzéknek kell lépni ebben a kérdésben. Föl kell tárni a múltat, meg kell ismernie mindenkinek kik voltak a komm.rendszer kiszolgálói, besúgói, kedvezményezettjei. De a papokat is, akik a”Békepap” cím alatt keserítették a népek amúgy is keserű életét.
    Ha ünnepeljük a kommunizmus áldozatainak napját, akkor ki is kell tárni azoknak a neveit, akik ezt elősegítették. Budai /Orbán Pétergárborja/ ezek bűneivel foglalkozzon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  8. Ugyanmá, Emberek, mi értelme lenne annak, hogy kiderüljön a jelenlegi hatalom ügynökmúltja?! Hazudniképtelen Orbán Viktormihály hűbér-piramisa azonnal összeomolna, ha a múltjukkal zsarolhatókat kivennék belőle.Esély se lenne arra, hogy kommunista összeesküvés hamisításának állítsák be a listát, így aztán sokkal jobb megvárni, míg a fidesz-komcsik kihalnak, de addig meg vígan lehet “pufajkázni”, “halálraítélt-mártíromságot” szajkózni, hiszen a birkaagyú lükeforradalmárok sosem fogják keresni az egykori vádalkuk dokumentumait, mint ahogy az sem érdekli őket, hogy nem csupán hősök vívták 56-ban szabadságharcukat, hanem köztörvényes bűnözők is rá lettek szabadítva az eseményekre, akik bosszúért lihegve lincseltek, és vígan keveredtek el később qrválkodásért bezsuppoltakkal hősökként összemosva a “hálás” és vak utókor szemében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Nem bántanám a szerencsétlen sorsú képviselőnőt múltbeli pettyei miatt, ebben az esetben ő mint légy az esetben a legkevésbé felelős. Aki mindezekért felelős a legromlottabb magyar, az erkölcsi függésen (zsaroláson) alapuló rendszer feje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Egy régi közmondás:

    “AZ KIABÁL MINDIG A LEGJOBBAN, AKINEK A HÁZA ÉG!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Tiszte vizet a pohárba!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. vélemény, ha van, vagy lenne alapja jövendölésednek, akkor lehetséges hogy
    Viktorunk Pápának készül!?
    Na meg lehet hogy Ő lesz az “Antikrisztus” is!
    Nagyon kicsi kis ifjúsági regényolvasó Ő ehhez!!
    De hát valaki csinálhatna már neki egy nagy rugalmasan kárpitozott falú hatalmas tróntermet, közepén egy gigantikus trónnal!
    A fejéhez még azt is ki lehet írni, hogy: “DICSŐSÉG A VILÁG URÁNAK”
    Aztán életfogytig ne tudjon kijönni a trónterméből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Az ügynöktörvénnyel várni kellene kb. még 20 évet, addigra a Partizán szövetség mintájára alakított Ügynökszövetség minden tagja kihal, ugyanis ügynöktörvény a még élők ellenérdekeltsége miatt nem születhet.
    Az egyik 2 József A. dijas ügynököt most temették a Kerepesi úti temető díszsírhelyére az áldozatai közé.
    Krisztus? A Csauseszku vicc poénja jut az eszembe:
    “A pápa válasza:
    Csau az új Krisztus! Jászolban született, barmok közt él, saját népe fogja keresztre feszíteni!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. sammy

    2012. február 26., milyen igazad van! – s még ki mer állni az emberek elé?! – nem szégyelli magát? – úgy gondolja talán már nincsennek is “férfiak” akik az ő múltját nagyon “kézzelfoghatóan” ismerik!!!!

    Szégyen a katolikus egyházra hivatkozásuk és az is, hogy állítólag a hazai rkt. templomokban náci eszméket is hírdetnek?!
    Isten házába, nem lett volna szabad beengedni a politikát, dehát Orbán, a “nagy hívő” – vagyonosodásé – mindent megtehet???? – NE ENGEDJÜK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Ügynök volt vagy nem? Valamikor ki fog derülni.
    Napjainkban a jelenben viszont látjuk és halljuk áldásos tevékenységét.
    Ez tagadhatatlan!
    Most, mondja valaki, hogy nincs demokrácia szép hazánkban. Az ilyen fanatikus primitív idióták is benn ülhetnek a Parlamentben és járathatják a szájukat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. engem felettéb érdekelne stricher mária valódi arca. persze az összes többi se lenne kutya, de a jobbik anyukája,….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. pokorny apukáról már kiderült, sírt is szegény fia.
    mit tenne viktorunk, ha győzőre is rá sülne a múltja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Tudja valaki, hogy mikor is lesz dr. Papp Lajos és Dániel Péter párbaja a zászlóanyáért? Vagy megegyeztek volna a felek, hogy párbaj nélkül is megkapja a professzor, ha neki annyira szimpi. Köszi a segítséget….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Mariska !!!

    A gimnáziumot félbehagyva gépírónőként dolgozott Szolnokon, később Kunhegyesen, a járási tanácson. 1955-ben fia született, akit egyedül nevelt. Fél évre rá Budapestre költözött vissza és alkalmi munkákból élt.

    Melyik komcsi a gyermek apja és mi is volt az az alkalmi munka ?????????????
    Akinek vaj van a fején az ne álljon a Napra !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Már házhoz viszik az állampolgárságot 2012. április 20. péntek | AN

Jön föl a Jobbik, mint a talajvíz 2012. április 18. szerda

A kis ember nagy bosszúja 2012. április 16. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos