Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Ez a csávó kész van 2012. január 3. kedd 4:54

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Ez a csávó kész van

Nem tudom osztani azt a lelkesedést, amivel sors- és nemzettársaim tüzelik a magyar népet, hogy ébredjen már fel, legyen önálló, legyen egyéniség (mármint nem egyben, hanem külön-külön), vegye kezébe a sorsát, védje meg a demokráciát, meg ilyesmik. Teljesen felesleges és hatástalan elfoglaltság, ráadásul megy vele az idő, amit alvásra vagy fafaragásra lehetne használni.

Kétségtelen azonban, ha jól lecsesszük a népet, amiért eltűri a demokrácia lebontását, jogainak csorbítását, szabadságának ledarálását, máris úgy érezhetjük, mintha tettünk volna valamit, miközben persze semmit, de a lélek megnyugszik, mint a gyomor agyagevés után.

A valóság ezzel szemben az, hogy a magyar nép nem fogja leváltani Orbán Viktort, mert nem erről híres, hanem szépen megvárja a következő választásokat, aztán vagy a Fideszre szavaz, vagy nem. Fogalmam sincs, hogyan fogja a lakosság lereagálni ezt a furcsa helyzetet.

Ugyancsak felesleges az ellenzékre várni, mert ellenzék ugyan van, de egy része deklaráltan arra játszik, hogy majd a mérleg nyelve lesz (mintha lenne mérleg, ugyan, nem lesz itt semmiféle olyan többpólusú erőtér, amiben balanszírozni lehetne), más része akarja ugyan a hatalmat, de vagy nyilas testvérek gyülekezete, vagy gyöngécske alternatíva terhelt múlttal és soványka jelennel a puttonyban.

Ma éppen (hétfő van) az ellenzék kimegy az Operaház elé, és minden bizonnyal énekel valamit. Szép dolog ez, hatása minimális, de tesztelni lehet a kormány bunkóságát és idegességét: odavág-e vagy nem vág oda.

Azonban nyilvánvaló, hogy csak a Fidesz veheti le a tábláról Orbán Viktort, mert bizony le kell venni, mindenkinek kínos, mint egy részeg örömapa az esküvőn, nem róla szól a buli, de el akarja vinni a műsort mindenki elől, közben mások fizetik az egész lakodalmat.

Le kell venni a tábláról, mert ez a csávó kész van, látják ezt alvezérei, beosztottai is, és családj remélhetőleg szintén. Nem csodálkoznék, ha felesége minden este azzal az imával hajtaná álomra a fejét, hogy bukjon már meg az én szerelmetes férjem, mert akkor visszakapja a család, a gyermekeknek apjuk lesz, és talán nem szirénázó mentőautó viszi el egy nyugodt helyre, ahol fáradt kormányfőket pihentetnek.

Pörög az ötletgyár, és ne tévesszen meg senkit, hogy Lázár János a nyílt kérdésre hazudik valamit, mert annyira még ő sem hülye, hogy belemondja a kamerába: dolgozunk Orbán leváltásán, de ez egyelőre még titok, amennyiben lesznek konkrétumok, majd szólunk.

Azt mondja, hogy Orbán az idők végezetéig miniszterelnök lesz, talán még azután is, majd egy mauzóleumból irányítja a magyarok kimenetelét, 2075 a nadrágszíj összehúzásának éve, de 2076 az emelkedésé, és akkor mindenki tapsol.

Három okból tagadják a fideszesek, hogy Orbánnak mennie kell.

Az első csoport őszintén elhiszi, amit a vezér mond, mert annyira idióták, hogy képtelenek felfogni a valóságot, Orbán lázálmában élnek, az nekik a közegük, és lázálom nélkül nem is léteznének, nyilvánvaló tehát, hogy erősítik, ápolgatják a téveszmebirodalmat, fennmaradásuk a tét, nem fognak kijózanodni, mert akkor végük.

A második harmad a cinikus technológusoké, akik csak bólintottak, amikor liberális pártból nemzeti operettpárt lettek, megnézték, hogy a fizetés marad-e, és amikor maradt, örömmel öltöttek olimpiai formaruhát, nemzeti színeket és kucsmát, amit éppen előírt az aktuális helyzet.

A Fidesz jól fizet, és ki tudja, ha valami értelmes vezető kerül az élére, lesz-e szükség rájuk (nem lesz, mert akárki veszi át a pártot, a saját debiljeivel akarja majd feltölteni, nem cipeli magával a múlt árnyékszékét).

Engem csak a harmadig szegmens érdekel, azok, akik csöndben számolgatnak, mérlegelnek, és pontosan tisztában vannak Orbán vállalhatatlanságával. Várják a pillanatot, figyelnek, próbálják kitalálni, hogy a többiek mit gondolnak, mi vár rájuk, ha felvetik a puccs lehetőségét.

Nincsenek könnyű helyzetben.

Ha túl korán (istenem, nincs túl korán, túl késő van, ez egyértelmű, de nekem könnyű, nem egy párttól kapom a fizetésemet) előbukkannak a hatalom ködéből, akkor jobb esetben egy külterület polgármesteri székében találják magukat, rosszabb esetben pedig egy tanársegédi állásban, és kezdhetik írni az emlékirataikat.

Nem bízhatnak senkiben, sem a párton kívül, sem belül, így aztán gyomorfekélyt növesztenek, és rettegnek, hogy lemaradnak a pillanatról.

A legfontosabb azonban, hogy ne sürgessük őket, mert akkor begörcsölnek, saját érdekeik ellenében cselekszenek, és maradnak Orbán mögött, mert királygyilkosnak lenni meredek foglalkozás, kudarc esetén brutális a megtorlás, siker esetén pedig hirtelen nyomasztó mennyiségű munka zuhanna rájuk.

Orbán tisztában van ezzel.

Minden este benéz az ágya alá, minden megnyilatkozásban jeleket keres, és mivel elkapta a paranoiát Kövér doktortól, feljegyzi az összes olyan ki- és beszólást, amit ellenségesnek vagy veszélyesnek gondol, hogy alkalomadtán megbosszulja.

Nem lennék a Külügyminisztérium helyében a legutóbbi óvatos, de egyértelmű állásfoglalás után, miszerint, talán nem kéne teljesen baromnak lenni, amikor Európával tárgyalunk, mert arrafelé érzékenyek a finomságokra, és nem szeretik a taplókat a vacsoraasztalnál.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (52 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +70 ( 92 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Ez a csávó kész van, 4.8 out of 5 based on 52 ratings

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. bugris bunkó, „Abzug, Orban, le vele”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  2. a varánuszról http://varanus.blog.hu/2012/01/02/orbania_nepe_szevasztok/fullcommentlist/1#c15378647
    egy komment-rész:
    Rodeo36
    “a cselédlépcsőn azaz a színészbejárón menni be egy állami 13 milliós diszelőadásra hát ez az ami égés mint a Reichstag…és hol parkoltak a páncélozott és sofőrözött Audik? meg a VW mikrobusz a 4-ből mind? a családokat is vitték? minő szégyen beosonni az éj leple alatt a saját istenné avatásom szertartására hát ennél nagyobb gyalázat csak a lámpavas lett volna a beleiken ”
    Para-Kovács úr – most jön a neheze! Orbán bármire – szó szerint BÁRMIRE képes a hatalomért! Viszont tegnap a hozzá közel állók is értesültek arról, hogy van ám más is, mint amit az MTI feltálal! Netán körbenéznek egy kicsit az interneten más irányban is. Lesz nagy meglepi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (49 szavazatból)
  3. Nagyon jó a cikk! Szerintem csak az a bökkenő, hogy nincs olyan hogy harmadik szegmens. A fidesz olyan vakhitet vár el csatlósaitól mint egy biznisz – szekta. Továbbá egy jól felépített Rt.-ként működik, gondosan felépített érdekeltségi rendszerrel. Ezek az emberek soha sem lennének képesek a piacon hasonló keresetre, hatalomra és ezt ők is nagyon jól tudják. Egy Kósa mégis ki mástól kapna ekkora hatalmat, szobrot, festményt? Ugróiskolás, prágai hős D. Tominkról nem is beszélve :)
    Szerintem kár reménykedni a fidesz tagokban, gondos és alapos kezek munkálják őket mire Szíjártó Péterek lesznek belőlük.
    A Magyar dzsentri elitnek is tökéletesen megfelel ez az áporodott uralkodói magatartás. Valódi ellenzék meg jó esetben is csak formálódik és abban is nagy gyakorlata van Viktorunknak, hogyan lehet leszalámizni, lekorrumpálni az ilyen képlékeny formációkat.
    Egyenlőre nem igazán lehet másban bízni, minthogy a jó Isten mentse meg az országot ennek a zseb-napóleonnak a kezéből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. A helyzet az Kedves Para-Kovács Imre, hogy abban a bandában (FIDESZ) már nincs(!) egyetlen olyan ÉRTELMES ember sem, aki átvehetné kellő háttérrel a marsallbotot.
    Orbán (Lázár, Rogán, Kövér, Kósa, Szijjártó, stb.) kiirtotta az értelem szikráját is a FIDESZ háza tájáról, ma már csak parancsvégrehajtó birkák(bocs birkák) maradtak egészen település szintjéig.
    Kár abban reménykedni – sajnos – , hogy belülről jön Orbán Viktor seggberúgása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  5. Ha a német kancellár le veszi a pártfogó kezét Orbánról akkor a felcsúti szegény -gazdag gyerekből lett hősnek mennie kell. Csak azt kell kitalálni hová…Mi legyen vele? legyen múzeum igazgató az EU ban? Vagy juhokat terelgető juhász? netán disznóól takaritó. Vagy történelem tanár? Netán az orosz csapatok elkergetője? Vagy konzul Vietnámban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  6. Jó Magasra lámpavasra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  7. jó lesz neki ott is, ahová a beutalója szól: a zárt osztályon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  8. Ez volt az első sz*r cikk, amit P-K I-től olvastam, az első olyan, amelyet szégyellnie kéne.
    (1) Egy frászt igaz az, hogy az emberek felébresztése “felesleges és hatástalan elfoglaltság”.
    — Egy gleichschaltolt (fiatalabbak kedvéért: egységesen irányított) média mellett a legfontosabb éppen az emberek tájékoztatása, hogy tudják, mi zajlik, és hogy elgondolkodjanak. nélkül semmilyen változás nem képzelhető el. Ezt szerintem P-K I is tudta,amikor még a Szabad Európa Rádiót hallgatta.
    .
    (2) Egy frászt igaz az, hogy ez pótcselekvés.
    — Ez nemhogy nem pótcselekvés, hanem a legfontosabb első lépés, enélkül még a P-K I által vizionált Fidesz általi leváltás sem lenne elképzelhető. Ha nincs a külső nyomor / vélemény nyomása, mi a fenének kéne a Fidesznek egyáltalán gondolnia is Orbán eltávolítására?
    .
    (3) Egy frászt igaz az, hogy “felesleges az ellenzékre várni”, mert az számító és terhelt lenne.
    — Hát akkor ki a francra kéne várni? egy felsőbb hatalomra? Vagy a Fidesz kijózanodására? Egy ügyesebb, ezért sokkal tovább tartó diktatúra megszületésére, amely belátja, hogy Orbán nélkül tovább élhet?
    És mit várt P-K I: hogy egy politikai párt nem lesz számító? Még szép, hogy az, másképp nem is létezhetne.
    Hogy terhelt? Mindenki terhelt, aki nem ma született, mert van múltja. Ettől még összefoghatnak és megdönthetnek egy zsarnokságot, nem az első eset lenne a történelemben.
    .
    (4) Egy frászt igaz az, hogy “a magyar nép nem fogja leváltani” Orbánt.
    .
    Ha mást nem nézek is, Orbán olyan szinten nyomorítja el az országot, hogy már ez önmagában is “leváltó” tömeget fog jelenteni. Ezt fogják megtámogatni — és igen, kihasználni — az ellenzéki pártok és szervezetek, és ez a két dolog, a nyomorgó tömegek és a politikai szervezőkészség igenis megbuktathatja a diktatúrát.
    .
    (5) És egy frászt igaz az, hogy majd a Fidesz váltja le, és egy frászt lesz ez elég, ha netán megtörténne is.
    .
    Fogalmunk sincs, milyen őrülten hatalommániás Orbán, és mire képes, hogy megtartsa, most, hogy megszerezte. De sejthetjük őrülete mélységét, ha felidézzük 2002-es és 2006-os viselkedését. Ahogy szinte a földhöz verte magát,ahogy hisztériázott, ahogy icipici szikrából óvatosan lehelgetve felélesztette a gyűlölet tüzét. Ez az ember ölni képes a hatalomért, és ezt be is fogja bizonyítani, ha sarokba szorítják.
    A másik lehetőség, Orbánnak a Fidesz általi eltávolítása a párt túlélése érdekében: ez ország legnagyobb tragédiája lenne. Olyan tüneti kezelés, mint ha egy himlősnek a kiütései elhalványítására szolgáló bőrápolót adnának.
    Orbánnak mennie kell, de mennie kell vele együtt mindannak, amit képvisel, és mindenkinek, aki azt képviseli.
    Most, amíg még teheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (58 szavazatból)
  9. Kerpács Winnetou

    Meg kell hívni a miniszterelnök urat Novo-Holmogoriba, az ottani operaházba és egyszerűen ott kell felejteni! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. Nagyon pontos helyzetelemzés ez a cikk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. @ego: szuper, amit leírtál! (lehet, hogy az új nicked “superego” lesz? Bocsi, csak viccelek…). Isten mentsen meg minket attól, hogy a harmadik változat jöjjön be, vagyis, a rezsim konzerválása a csuti elmebeteg feláldozása árán! A napnál is világosabb, Orbán elkergetésével egyidejűleg a rendszerét is meg kell dönteni! Különben nem történik más, mint hogy adunk a szarnak egy pofont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. Itt nem messze tőlünk a valaha volt Hullamosóban-Bajor Imre szerint könyvtárban,-az ilyen Orbán féle idiótákra mondják azt:ezt hülyén csinálták,és azóta csak felejtett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. ego – Observer – tényleg super. Ráadásul nem lehet a megdöntését külső hatalmakra bízni, mert akkor Orbán lesz a “tragikus hős” akinek “nem engedték végig csinálni a csodát” és soha a büdös életben nem szabadulunk meg tőle.
    Mivel opedig személyesen ellenőrizte, hogy EGYETLEN frakciótagnak sem lehetett csontos gerince – ezért tőlük szintén nem várható viktátor buktatás.
    “Magad uram, ha szolgád nincs”
    Majtényinak igaza volt: jobb lenne Orbánnak lemondott ME-ként, mint bukott diktátorként. Ha esze lenne, lemondana.És akkor lebegne felettünk, mint Damoklész kardja. De olyan mint a skorpió: Mert ilyen a természete.
    Tehát marad az ellenzéki összefogással való buktatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. nos én írtam Barroso Úrnak levelet, mert én is úgy gondolom mint Para-Kovács Imre .
    “A valóság ezzel szemben az, hogy a magyar nép nem fogja leváltani Orbán Viktort, mert nem erről híres, hanem szépen megvárja a következő választásokat, aztán vagy a Fideszre szavaz, vagy nem. Fogalmam sincs, hogyan fogja a lakosság lereagálni ezt a furcsa helyzetet.”

    http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/contact/mail/index_en.htm

    Tisztelt Barroso Úr!
    Save Our Soul !
    Kérem segítsen, segítsenek orbán viktort eltakarítani a politikai életből. oda helyezni ahová való. ideg szanatóriumba, ahol képzett szakápolók humánus módszerekkel talán ki tudják gyógyítani kórosan beteges ámokfutásából. ha ez nem teljesül félő, hogy 1956 ismétlődik meg az utcákon. emberek talpa alatt fütyül majd a szél és mint szélzsákok mutatják merről fúj a szél. A Magyar nép már bebizonyította mennyire erős a szabadság vágya, és ezért kész véres áldozatokat is hozni. Én úgy gondolom eddig nem szabad eljutnunk, vérrel bemocskolnunk Európa térképét.
    További munkájához kívánok sok sikert, erőt, egészséget!
    Köszönettel: kovácsúr

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  15. kovacsúr,
    Para-Kovács Imre egy gyáva, önfelmentő cikket írt, egy olyan emberét, akinek az egészhez semmi köze, csak fentről, az elefántcsoonttoronyból bámul le erre a meddő, ostoba és randa erőlködésre, és semminek semmi értelmét nem látja, minden reménytelen, kár is állást foglalni, szerinte “teljesen felesleges és hatástalan” az egész. Ezért kár volt tollat ragadnia.
    .
    kovacsúr, ön tényleg Barrosótól, pláne a neki írt levelétől remél bármit is?
    Az EU gazdasági és politikai alapokon frogja meghozni a döntését, és ebben semmi szerepe nem lesz annak a (mondjuk) 10 ezer innen írt levélnek, amelyet Barroso spamszűrője percek alatt meg fog tanulni kezelni.
    .
    Remélni csak magunktól remélhetünk bármit is.
    Egyrészt azt, hogy a tiltakozásunk politikai tényezővé válik, amit Orbánnak is, az EU-nak is figyelembe kell vennie.
    Másrészt azt, hogy végre kiizadunk magunkból egy baloldali megegyezést, amely az erővel erőt tud szembeállítani.
    Harmadrészt azt, hogy lesz bátorságunk végigcsinálni, és kivívni a szabadságunkat.
    A szabadság, a jogok — az EU-csatlakozással együtt — mindeddig üres szólam volt, megemlékezések frázispufogtatási kelléke. A magyarokat sem az EU-csatlakozáskor, sem azóta nemigen érdekelték az emberi jogok és mindaz, amit az EU képvisel. Mindez nagyon távolinak, elvontnak tűnt a napi problémákhoz képest.
    Hát Orbán most konkretizálta nekünk. Napnál világosabbá tette, milyen fontos, milyen nélkülözhetetlen, milyen KÉZZELFOGHATÓ az, amit elvesztettünk.
    És ezt helyettünk senki nem szerzi vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  16. Ez az, akkor most fanyalogjunk egy sort hogy a magyar népnek nem fekszik a demokrácia. Ne tegyünk semmit azért hogy felébredjen, mintha nem ez lenne az írástudók feladata. Utána meg majd jöhet az újabb cikk hogy nem ébredtek fel a marhák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Kószi a pontos elemzést.
    Észre kellene venni mi csináltunk ezekből “valakiket”,
    nekünk is kellene eltakaritani őket. Sajnos az ellenzék
    eddigi ereje nem elég erre.Ideje lenne személyeskedő
    politikájuk helyett az országgal foglalkozniok!!!!!!!!!!!
    De mi várható a megélhetési politikusainkból?
    Várható-e más mi eddig történt, ert ha nem, marad
    úgy ahogy eddig. Ki kockáztatja a jó pozicit?
    MEDDIG VÁRTOK MÉG? ÉBRESZTŐ!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Ego Úr!
    2012. január 3. kedd
    18:3
    csak reszelgetem a körmömet és hülyeségeket írogatok. sajnos ilyen humorom van. lett. vagy mi a szösz. vagy…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Ego: Ez az,nagyon jól írtad.Ez a cikk engem mélyen felháborított,mert úgy állított be bennünket Magyarokat,mint akiknek minden mindegy.Szükségünk van az olyan hozzászólásokra mint a tied( és itt sok-sok másik emberé is),mert ezekből merítünk erőt.Innen tudjuk, hogy igen is a nép lázad, csak még kevesen állnak a hátuk mögött.Nem csak Orbán vezért kell leváltani,hanem az egész gárdáját teleportálni valahová Szibériába.Sajnos a vagyonát és a többi talpnyalóét elvenni már nem tudjuk,mert az régóta valamelyik afrikai bankban pihen de talán egy emberekért küzdő és az Országunkat, a demokráciát tisztelő vezetővel még felállhatunk a padlóról.Én már nem, de az unokáim talán még megérik mikor a Magyar Köztársaság Újra élhető állammá válik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Ego – olvasd el még egyszer!
    Nem gyáva – realista, (no meg persze defetista) ha nem akarjuk, hogy vér folyjon, akkor még mindig a legbékésebb egy pretoriánus puccs. Ráadásul egy véres eltávolítás mártírt csinálna Orbánból a hívei előtt (van még vagy milliónyi)
    Ellenben egy félretétel bohócot csinálna belőle – és a nevetségesség ÖL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Balasa István

    Úgy veszem észre,néhányan felháborodtak a cikkben leírtakon.
    Szerintem Imre csak fel akart rázni bennünket.
    Ha ez volt a célja,sikerült,ha nem,akkor is.

    Maradok hűséges olvasód.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. szerintem sincs harmadik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Kell már egy Bartus Laci az élre, mert amíg jószándékú vegyipari dadogós Székelyek viszik a prímet, addig marad a langyos, énekelgetős, festőművészes Orbán takarodjozás, ahol 20 jobbik-fasiszta mer/tud provokálni egy 80.000-es tömegben demokratikus tüntetőket. Azt is lehet látni lassan, hogy nem is az orbánizmusba belebukó Fidesz lesz az igazi ellenlábasa a demokratáknak, hanem a neonáci Jobbik. Kétfrontos harcra kell készülnünk, bár ezek előbb-utóbb összeérhetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. kekec,
    Kétszer olvastam el, mielőtt írtam volna.
    Azt írja, hogy semminek semmi értelme — ez nem realizmus.
    És nem volt szó vérfolyásról — ezt mire írod?
    .
    Pontonként végigvettem, miben gondolom, hogy nincs igaza és miért nincs — szerinted melyikben tévedek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Ego, minden tiszteletem a logkusan felépített hozzászólásaidért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. ego, neked van igazad. parától megkérdezném, annak ellenére, hogy a szavazás titkos, hogy kire szavazott 2010-ben. mert mintha egyszer emlitette volna, hogy tele volt reménységgel a választások előtt és most csalódott. hogy lehetett orbánban csalódni? egy pillanatig nem lehet hinni neki. sose lehetett. és igenis el kell zavarni az egész bandát és igenis ki kell menni az utcára. jó volt tegnap is, mindenki kedves, egymásra mosolygós. ez nagyon jó ebben a durva, szomorú világban. mi történt parával????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Kedves Para-Kovács Imre :
    Itten nem arról van szó hogy ér e valamit ez a tüntetés.
    Mert ilyen alapon ne is legyen egy sem. ( Úgysem érnek semmit ugyebár ).
    DE !
    Most ez a 100 000 ember megérezte az ízét annak hogy torkaszakadtából ordított , ahogy azt Bartus Laci javasolta háromnegyed éve.
    Ez jó érzés.És ami jó , azt az emberek újból át akarják élni. Egyre többen.
    Aztán ha majd millióan üvöltik hogy ” elég volt ” akkor tényleg itt a vég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Szóval túlliheged ezt te, kedves ego, emellett nincs is füled az iróniára.
    PKI természetesen kisarkítja a dolgokat, itt-ott kicsit túloz a hatás érdekében, mert arra számít, hogy a jobboldali népség szó szerint veszi, amit ír – mint ahogy te is szó szerint értettél mindent.
    Természetesn az élet roppant árnyalt, és nem lehet három cipőskatulyába beletuszkolni az embereket, merthogy sokfélék és mindenkinek más a viszonya a politikához, mások az érdekeik és másmilyen az érzelmi világuk.
    PKI leegyszerűsítette a dolgokat és úgy járt, mint Kertész Ákos, aki szintén kisarkított egy egyébként reálisan fennálló helyzetet.
    Nem lehet ezt felróni sem neked, sem azoknak, akik K.Á. eliminálását javasolták, a helyzet az, hogy nincs ezekhez a dolgokhoz érzéketek.
    Lehet, hogy a süket Beethoven tudott zenéz szerezni, de süket zenekritikusról még nem hallottam.
    talán nem kellene ennyire felháborodottnak lenned, mindjárt egyszerűbb lenne az érveid akceptálása.
    Biztosan elektromérnök vagy, vagy esetleg vegyész…
    :O))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Geyzám, nem is erről írt PKI…
    :O)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Hogy miért fontos a tüntetők száma? A szemérmetlen hazugságok miatt:

    - A közszolgálati televízió bemutatott képei alapján néhány tucat tüntető + sok rendőr

    - Dr. Bácskai János IX. kerületi Fideszes polgármester szerint az Operában többen voltak bent, mint a tüntetők. (alábbi link 5. perce)
    http://index.hu/video/2012/01/03/tizmillio_ember_nem_orulhet_mindennek_egyutt/

    - A gyakran csúsztató Szíjártó szerint egy-két tízezren

    - (alulbecsült) rendőrségi forrás szerint 50 000 – 70 000

    - sokak szerint 100 000

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos