Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elindult a Fidesz közszolgálati janicsárképzője 2012. január 12. csütörtök 19:43 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elindult a Fidesz közszolgálati janicsárképzője

Budapest – Orbán felavatta a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, amelynek feladata az lesz, hogy agymosott fideszes janicsárokat termeljen a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, hogy teljesen kicserélhessék a köztisztviselői kart az általuk kiképzett emberekre. A megbízhatóság alapkövetelménye lesz nyilván a fideszes ideológiai gyorstalpaló elvégzése azoknak is, akik meg akarják tartani az állásukat. Közszolgálat tudománya ugyanis nincs. Ez az egyetem fából vaskarika. Orbán szerint a Fidesz Egyetemre olyanokat várnak, akik képesek magukat egy magasabb célnak alárendelni. A fasiszta állam speciális kiszolgálókat igényel. A közszolgálati média alapján van képünk arról, milyen a fideszes közszolgálat.

Orbán a demagóg hazug közhelyek tárából idézve azt mondta: az, hogy “Magyarország a számtalan külső és belső gondja közepette is új egyetemet alapít”, azt mutatja, hogy “igenis van jövőnk, végre újra hiszünk magunkban, és ezért lesz erőnk kiverekedni magunkat a nehézségekből”. Többé nem hagyjuk magunkat eltéríteni saját céljainktól – jelentette ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem alapító ünnepségén az Országházban.

Orbán Viktor történelmi jelentőségűnek tartja, hogy mostantól egységes egyetemi rendszerben készítik fel azokat, akik a közszolgálat hivatásait választják. “Olyan fiatalokat akarunk képezni az állam működtetésére, akik a személyes példamutatásukkal, tudásukkal és teljesítményükkel, erkölcsi bátorságukkal és tartásukkal biztonságosabbá és erősebbé teszik Magyarországot; olyan fiatalokat, akik képesek magukat egy magasabb célnak alárendelni, (…) akik élethivatásuknak tekintik a haza és a köz szolgálatát” – hangsúlyozta, az új egyetem irányítóit, oktatóit és hallgatóit pedig “a magyar állam megújításának” legfontosabb letéteményeseinek nevezte.

Az, hogy a magyarok a számtalan külső és belső gondjuk, bajuk közepette is új egyetemet alapítanak, azt mutatja, hogy “igenis van jövőnk, végre újra hiszünk magunkban, és ezért lesz erőnk kiverekedni magunkat a nehézségekből. Lesz erőnk és lesz tudásunk sikeres nemzetté válni, sikeres országot építeni, és többé nem hagyjuk magunkat eltéríteni a saját céljainktól” – fogalmazott Orbán, majd kijelentette: “nagy dolgunkra vállalkoztunk, és véghez fogjuk vinni őket ugyanúgy, ahogy megalkottuk az új alaptörvényünket, ahogy stabilizáltuk az ország pénzügyi helyzetét, ahogy tavaly több mint 200 törvény elfogadásával átszerveztük az életünk minden fontos területét, és ahogy ezt az új egyetemet megalapítottuk”. A mostani egyetemalapítási ünnepség szerinte annak is bizonyítéka, hogy az ország elmúlt másfél éves “erőfeszítései” kinyitották a lehetőségek ajtaját: “másfél év átszervezés és megújítás után elérkeztünk új alkotmányos rendünk konszolidálásához”.

Orbán szerint a magyar egyetemek alapítása gyakran kötődik válságokhoz. “Ha veszélyben a haza, a magyar szellem falakat, egyetemek falait építi maga köré, és ott őrzi a nemzeti nagyság és önazonosság látható és láthatatlan relikviáit. Ott készül fel a jövőre, a válság utáni időkre, abban a biztos tudatban, hogy minden válság elmúlik egyszer” – mondta. Példaként felidézte, hogy Pázmány Péter a török hódoltság idején, amikor Magyarország három részre szakadt, alapította meg a nagyszombati egyetemet, és Trianon után is az első feladat volt az anyaországba “menekíteni” a határokon túl ragadt egyetemi intézményeket.

Orbán szerint habár “a mai gondjaink eltörpülnek elődeinké mellett, az európai válság ma is arra késztet bennünket, hogy megerősítsük a magyar államot”, s ennek egyik eszköze a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, amely válasz az elmúlt évtizedeknek jórészt a magyar állam gyengeségéből fakadó problémáira, arra, hogy a közérdek a magánérdekek mögé szorult. Magyarország a nagy céljait – folytatta -, így a tíz év alatti egymillió munkahelyet, a Közép-Európa fejlődésében betöltendő meghatározó szerepet és Európa egyik legversenyképesebb gazdasági környezetének létrehozását az országban, csak erős és korszerű állammal képes megvalósítani. Az állam feladata, hogy biztos alapot teremtsen a munkához, a vállalkozáshoz, az érdem szerinti boldoguláshoz, és “akár erővel is képes legyen megvédeni hazánk függetlenségét”, megvédeni a magyarokat a bűnözéssel és mindenfajta szélsőséggel szemben – sorolta, hozzáfűzve, hogy olyan államra van szükség, amely képes érvényesíteni Magyarország érdekeit a nagyvilágban.

Patyi András, az egyetem öt évre kinevezett rektora eltévesztette  a házszámot, amikor azt mondta: “a kabinetnek olyan közigazgatásra van szüksége, amely nem csupán követi a változásokat, hanem fel is készíti az irányítókat erre”. Ezek szerint ez az egyetem egy konkrét kormánynak termel megbízható kezesbárányokat.

A rendezvény végén Schmittné Makray Katalin, doktor Schmitt Pál köztársasági elnök felesége felavatta az egyetem zászlaját. Hogy ezt milyen minőségében tette, azt nem lehet tudni, mert a feleség nem közjogi méltóság, nem is közalkalmazott.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem három intézmény – a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara – jogutódjaként jött létre január 1-jén. Ez azt is jelenti, hogy katonákat és a rendőröket a belső ellenséggel szembeni harcra edzik. Akik még mindig a fideszes köz érdekei elé helyezik a magánérdekeiket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 27 szavazatból)
Elindult a Fidesz közszolgálati janicsárképzője, 4.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Dr Schmitt Palné (most mar az ö diplomajat is vizsgalni kéne ) ugy döntött, hogy itt az ideje a politikaval foglalkozni.
    http://www.youtube.com/watch?v=Nr4ceLhsGsU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. Remélem, hogy ezt is felolvasta:
    «Az oktatási államtitkárság ősszel tudatta, hogy a jövőben szigorúan ellenőrzik és büntetik azokat, akik pénzért írnak vagy íratnak szakdolgozatot. Arra kérték a felsőoktatási intézmények rektorait és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciáját (HÖOK), hogy tájékoztassák a hallgatókat arról: bűncselekményt követ el az, aki sajátjaként nyújt be más által elkészített diplomamunkát, és akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.»
    http://fn.hir24.hu/itthon/2012/01/12/bortont-igertek-a-plagiumert/?mid=5791919

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  3. Mire az első tanévzáró eljön, már fidesz se lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  4. A sokat szidott Kádár rendszerben a Marxista egyetem az analógiája a fidesz Nemzeti Közszolgálati Egyetemének. A hívek meg tapsolnak, mert a tisztára mosott agyuk nem fogja fel, hogy ugyanoda jutottunk. Csak ideológiailag képzett káderek érvényesülhetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  5. Való igaz! Egy diktatúrában szükséges a talpnyalók utánpótlásának megteremtése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  6. Janicsárok?Na ne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Ha már nincs FoxiMaxi, kell egy új bohócképző vallásoktatással kiegészitve.
    Lakitelek messzetűnt szellemének megnyilt új otthona.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  8. Tibor
    2012. január 12. csütörtök
    20:03
    Az M-L Egyetem oktatói többsége a 80-as évek második felében már nem az ortodox M-L ideológiát oktatták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. “Olyan fiatalokat akarunk képezni az állam működtetésére, akik képesek magukat egy magasabb célnak alárendelni.”
    A nagy elődök se mondhatták volna szebben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  10. “…..tavaly több mint 200 törvény elfogadásával átszerveztük az életünk minden fontos területét,…”
    És idén azon leszünk , hogy mindezt az EU ajánlásainak megfelelően vissza is csináljuk.- Fejezte be O.V. az ünnepi beszédét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  11. Hiszi a pszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  12. gets,
    Azért mégis a káderképzés volt a cél, ahogy most is az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Ki is rúgnak nagyhirtelen vagy 6000 közszolgát.
    Na ja..kell a hely a ” kiképzett”.-eknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  14. Teljesen a Kádár-korszakot látom visszajönni.
    Nem csak ezzel a pártkatonai képzéssel, hanem az úgynevezett CET tüntetésre való toborzására.
    A folyamatos agymosás és a híveiknek hipnózissal való megtartása kész agyrém.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  15. “nagy dolgunkra vállalkoztunk”
    — Hát meg kell adni, jól odanagydolgoztak a szalon közepére…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  16. Amíg nem trollkodtak egy balos oldalon nem hálhatnak majd asszonnyal. Így készüljön a hű janicsár :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. Hát igen!!A “Köz”= Orbán Viktor ,az “Egyetem”=propaganda Goebels módra.
    NÉGY LÁB JÓ LÁB,KÉT LÁB ROSSZ LÁB”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  18. Nahát!
    A kegyelmes asszony is méltóztatott megjelenni! Nem az ura diplomáját fogja a kezében? A hallgatók okulására, bemutathatná!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  19. A fényességes tekintetű padisah nevében tiltakozom, hogy a tisztességes janicsárokat a talpnyalóképzőből majdan kikerülő szolgákhoz hasonlítsák!! Mindennek van határa, kérem!
    .
    Jumurdzsák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. Az iskolában induló szakok:

    Népbutítás
    Rémhírterjesztés
    Interjúhamisítás
    Álhírek gyártása
    Képmanipulációk
    Történelem hamisítás
    Trollképző
    Szíjjártóbeszédtechnika

    Felvételinél plusz harminc pont a nagypapa párttag könyvének felmutatása és az elmúltnyócévelhibázottgazdaságpolitikájánakgyurcsányferenca……. egyben kimondása plusz tíz pont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  21. Ducar, a “Heves gyurcsányozás és libajnaizás” című alapozó tárgyat kihagytad.
    .
    Aki ezt nem ötösre abszolválja, kihullik a Nemzeti Együttrákúrás Rendszeréből és lesújt rá dolgozó népünk vasökle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  22. cornelius
    2012. január 13. péntek
    01:18

    Úgy ahogy írod.
    Második évtől lehet szakosodni pártokra és emberekre!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  23. Hungarian citizen

    Megis ki alaklmazna az itt vegzettek kozul barkit?! Ahaha, disznoorzesre nem alkalmas egy se, ilyen papirral meg a piacon. Pfff… Mert fideszkormanynak dolgozni tan a teljes tudasra szert tett, egyeves kepzes utaniak elso generacioja lesz csak kepes, mint c. tipusu potfogaskerek a fenymasolo mellett napi 12 oraban. Szegyenorszag szegyennapoleonmekettjenek szegyenintezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. Mióta várom, hogy az ellenzék bejelentse: ha kormányra kerül, ezt az _”egyetemet” megszünteti. Mégiscsak időben kellene tájékoztatni a zembereket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. Patyi András, az egyetem öt évre kinevezett rektora eltévesztette aházszámot, amikor azt mondta: “a kabinetnek olyan közigazgatásra van szüksége, amely nem csupán követi a változásokat, hanem fel is készíti az irányítókat erre”.

    OMG
    Ezt így spontán sikerült, vagy előre megírta a szöveget?
    Mindenesetre ezek szerint erre a feladatra tökéletesen megfelelő ember lesz. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Picit nézzünk már Patyi mögé. Érdekes dolgok jöhetnek elő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. Micsoda marhaság ez a “falakat épít maga köré.” Ma, az internet, az Eu, a szabadság korában…., ilyen téveszmékkel miniszterelnök lehet valaki? szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  28. Mázli, hogy időben leléptem ebből az intézményből! Már egy éve is pontosan lehetett tudni, hogy mit fognak csinálni a BCE-ből. Szentkorona tan, Orbán beszédek elemzése… A demokráciának ezennel tényleg vége lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. Torna Kati felavat, Golyóstoll pedig otthon ül és bolgár népdalokat játszik új zongoráján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. Sajnos a korom miatt emlékszem egy Labdarúgás című ujságra még az átkosból, melyen Makrai Katalin feszített azzal az aláírással, hogy egyidős a szabadsággal.
    Érdekes, akkor nem zsinóros atillában fényképezték, igaz akkor nem arról volt szó, hogy hol fogják képezni egy diktátor mamelukjait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  31. Az újnak mondott egyetem egyáltalán nem új: a Rendőrtiszti Főiskolából, a régi Államigazgatási Főiskolából és a Zrínyi Miklós (reégen katonai főiskola, most) Nemzetvédelmi Egyetemből állt össze. Ezek eddig nem folytattak ideológiai, hanem csak szakképzést, mindhárom jó színvonalon. Na de a Rendőrtiszt épületét megkapta a katolikus egyház, az Állig. főiskola Ménesi úti épületét lebontani tervezik, a gellérthegyi telekre szállodát akar valaki építeni, a ZMNE meg a Műszaki múzeumot kiszorítva (bár ezt cáfolták) menne ezzel a felállással a Ludovika épületébe. Azt cáfolni nem lehet, hogy a továbbiakban ezek pártkádereket képezne, mert ez valószínűsíthető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. A Schmitt-családnak igyekeznie kell, mert menetnek vissza ugrálni a balettba.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Nem vagyok abban biztos, hogy Pali feléri ésszel; – TÁVOZNIA KELL

    A hataloméhsége a kivafyiság nagyobb szerepet tölt be az életében, mint egy rendes politikusnál -oil-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. Nem vagyok abban biztos, hogy Pali feléri ésszel; – TÁVOZNIA KELL

    A hataloméhsége, a kivagyiság nagyobb szerepet tölt be az életében, mint egy rendes politikusnál -oil-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Megjegyezném, hogy Orbánék ezt az intézményt nem maguk találták ki – hanem másolták, méghozzá Franciaországból. Itt van ilyen, az összes politikus elvégezte, pl. Sarkozy is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Orbán ne akarja megmondani,hogyan kell gondolkodnom,ez az oka amiért az EU konfrontálódik vele és a hittársaival.Amiit itthon néhány ezer emberrel lehet hitetni az nem megy a nagyvilágban,még akkor sem ha a fejük tetejére állnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Orbán nem tanul a történelemből. Bár személyes tapasztalatait nem kérhetem számon, hisz lényegesen idősebb vagyok nála. Tanúja voltam hasonló “elrugaszkodásoknak”, melyek hamarosan a szakadékban landoltak.( Érdekesek ezek a lózung azonosságok..) Talán tekintse meg az Angi Vera c. filmet….Átéltem a Rákosi, a Kádár érát teljes egészében…Szüleim pedig Horthy huszonnégy évét is. Mindent láttunk és hallottunk így együtt. Igaz, hogy Horthy király nélküli királysága,(Kormányzósága) külső “nagybirodalmi” gyámkodás nélkül is megállt, de még így is elsöpörte a történelem. Orbánnal az a baj, hogy nem reálpolitikus. NATO és Uniós tagsággal a hátában ez a vízió csakis a gödörben végződhet. Ne képzelje magát annyira okosnak, mert nem az ! Munkatársainak névsora és emberi “értéke” pedig a legrosszabb időket rémiszti fel bennem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Javaslom, hogy a lecserélt névtáblákat ne dobják ki.
    2-3 év, és újra feltehetik, vissza áll minden a normális kerékvágásba!
    Megjegyzem, a mai fiatalokat nehezen fogja a felcsúti kondás saját arcára formálni.
    Akik ma a seggét nyalják, 10-15 év kemény seggnyaláskiképzésen vettek részt.
    4-5 év egyetem kevés a szemétté alakuláshoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  39. Kár, hogy Makrai Kati – egykoron csodás nő – nem marad a háttérben.
    Szétrombolja azt a kevés illúziót is, ami még maradt vele kapcsolatban.
    Vagy nem néz tükörbe mostanság, vagy annyira szegény, hogy csak ilyen ormótlan, trehány ruhára telik csak, ráadásul állandóan ebben jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Én úgy tudom, az egyetem az, ahol tudományt oktatnak. A főiskola pedig elsosrban a gyakorlati üzemvezetést oktatja. Én főiskolai végzettségű vagyok, az 3 év volt, az egyetemeken pedig 5 év a képzési idő. Mit tanítanak a közszolgaiság témájában 5 évig? A közszolgálat nem tudomány, a közszolgálatba a különféle szakmák képviselői, a szakterülethez szükséges iskolai végzettséggel kerülnek.
    Jól írta Tibor, ez egy pártiskola. Közpénzen, pártkatonákat fognak képezni, és aki nem lesz képes egyetemet végezni a gyenge képeségei miatt, annak majd úgy lesz egyetemi végzettsége, az úgy lesz értelmiségi, hogy egy tudományághoz sem fog érteni, semmilyen szakszókincse nem lesz.
    Érdekes, az egyetemi képzés további fokozatai a tudományos fokozatok. Lesz doktorandusz képzés is? Miből lehet majd doktorálni: pl. hogyan szipolyozzuk a közpénzeket a pártkasszába, vagy hogyan szervezzük át a közigazgatást minden választási évben, a leépítéseket fedezve, szétrúgtva minden addigra összerázódó apparátust?
    Eszem megáll!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Javaslom a most formálódó ellenzéknek kijelenteni a közvéleményt tájékoztatva minél több fórumon, hogy azok, akik ma erre az egyetemre jelentkeznek hallgatónak és tanárnak/alkalmazottnak, számítsanak arra, hogy az Orbán kormány bukásával azonnal utcára kerülnek minden kárpótlás és iskolai átjárás nélkül, és az egyetem azonnal hatállyal, jogutód nélkül meg lesz szüntetve.
    Ebben az országban biztos alapokkal bíró közép- és felsőfokú szakembereket kell végre képezni, akik képesek vállalkozásokat alapítani és működtetni itthon, hogy legyen végre munkahely és adóbevétel!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Kedves Hozzászólok!

    FÜGGETLENÜL írom önöknek, mielőtt ilyen hozzászólásokat írnak, járjanak jobban utána a témának! közszolgálat mint tudomány? Szó sem volt ilyenről…Hadtudomány meg Közigazgatás-tudomány… igen ilyen valóban létezik és a képzések eddig is 3+2 évesek voltak a bolognai rendszer következményeképp. Tehát szomorúan konstatálom, hogy ennyire nem látják át a képzéseket (amik alapvetően nem változnak)
    … ha jelenleg megkérdezik a hallgatókat, nem úgy látják mint önök! A biztonság- és védelempolitika szakos hallgató soha sem lesz pártkatona, ő a zászlajára esküdött és nem a politikára! Aki rendőrnek készül, a köz védelmében, nem azért tanul és vesz részt egy nagyon komoly, évekig tartó kiképzésen, hogy aztán így beszéljenek róluk… a közigazgatás-tudományi karról pedig végképp látszik fogalmuk sincs…

    Elszomorító, hogy az emberek olyan dolgokat becsmérelnek, aminek még utána járni is képtelenek…Ezek az emberek valóban a haza szolgálatáért tanulnak és tanultak az elmúlt évtizedekben…attól, hogy ez most a politikai csatározások középpontjába került, nem illene megfeledkezni róla, hogy ezek az emberek az önök mindennapjait is segítik, önökért is dolgoznak!

    Ha a kormányt akarják bírálni, tegyék azt! De ne azokat az embereket, akik becsületesen tanulnak, majd végzik a munkájukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  43. Katika mit keres ott? Netán ott fog tanítani? A jelen társadalmi rendszerben ezt sem lehet kizárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Hát nem mondom,sokat jól megtanulta O.V.az MSZMP.történetét.Ott és akkor a Pártfőiskola töltötte be ezt a szerepet.Ide is csak azok jutottak be,akik képesek voltak magukat egy a “magasabb célnak”alárendelni és a husosfazék közelébe akartak férkőzni.Az MSZMP.idején uis egyetemi rendszerben készitették fel azokat,akik az eszme és a rendszer kritikátlan szolgálatát választották. Az akkor élúk jól tudják,mennyi BUNKÓ ember uralkodott felettünk,döntöttek az ország,a megye,a város dolgairól és fogták be az emberek száját.Hé,”független”.Azt irod,hogy “avbédelem politikka szakos soha nem lesz pártkatona,ő a zászlóra esküdött és nem a politikára.”Ez azonban csak őrájuk érvényes,bár ott is aakad kivétel.A politikusokra viszont nem érvényesül.Még azokra sem,akik az Alkutmányra esküdtek fel.Ha érdekük ugy kivánja a sarokba dobják esküjüket és a saját érdeküknek megfelelően viseelkednek,esetleg még az Alkotmányt is hozzá igazitják.Van példa erre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Závada Pál letiltotta műveit a közrádióban 2012. január 22. vasárnap | RR

Már Budapesten is éhségsztrájkolnak 2011. december 10. szombat | AN

Így működik a Fidesz hazugsággyára 2011. december 10. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos