Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ötszázadik részéhez közeledik a Simpson család 2012. január 15. vasárnap 7:01 | AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ötszázadik részéhez közeledik a Simpson család

Los Angeles – A kultikus Simpson család című animációs sorozat az 500. epizódja felé közeleg, amiről a rajzfilm szülővárosában, Los Angelesben egy rekordkísérlettel is megemlékeznek.

Februárban, a nálunk Simpson család néven futó animációs sorozat félezredik adásához érkezik, melyet képernyőjére tűz a Fox televíziós csatorna az Egyesült Államokban. Ennek apropóján az igazán elszánt rajongók a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülhetnek, ugyanis maratoni mozizásra invitál a Fox. Aki egyhuzamban képes lesz végignézni az eddigi összes epizódot, melyet a február 19-i 500. rész „elfogyasztása” koronáz meg, 10 500 dollárral gazdagodik.

A sorozathoz már így is több rekord köthető. Egyértelműen a Simpson család a leghosszabb életű animációs sorozat, és a legtöbb Emmy-díjjal is büszkélkedhet a rajzfilmek közül, szám szerint 24-gyel. A Time magazin pedig a 20. század legjobb televíziós sorozatának ítélte.  2007-ben egész estés mozifilmet is kapott a sorozat, melyet kiváló kritikák követtek.

A Simpson család első epizódjait még 1987-ben készítették, majd két évvel később került adásba az első teljes rész. Magyarországon 1998-ban kezdték el sugározni, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal van jelen a hazai televíziózásban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Ötszázadik részéhez közeledik a Simpson család, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Őszinte sajnálatomra legfeljebb tizedét láttam a sorozatnak, de ha valamelyik tv csatorna sugározna egy maratont, szívesen megnézném!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kotonnal pornózhatnak L.A.-ben 2012. január 18. szerda | RR

Justin Bieber karambolozott 2011. augusztus 31. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos