Ronai and Ronai
AMERIKAI

Török Mónika: Orbán Viktor verné a gyerekeket 2011. december 13. kedd 14:12

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Török Mónika: Orbán Viktor verné a gyerekeket

A kormánypárti frakció vitáján világosan kiderült, Orbán Viktor hogyan képzeli el a jövő generációjának nevelését.

Mint ismeretes előzőleg Mischl József KDNP-s képviselő módosító javaslattal élt, amely értelmében a testi fenyítés visszatérhetne fegyelmező eszközként az iskolákba. Orbán Viktor rendkívül sajnálta, hogy a képviselő végül – a közvélemény nyomására – visszavonta ezt a káprázatos ötletét. Miniszterelnökünknek nyilván nyomós oka vagy személyes tapasztalata lehet arról, milyen nagyszerű pedagógiai eredményeket lehet elérni, ideértve a szorzótábla megtanulását vagy az elipszilon használatát egy-két jól elhelyezett sallerral. Ki mint él, úgy ítél.

A témában szerettük volna megkérdezni Orbán édesapját, de végül nem mertük.

Az ötleparádé másik sziporkája volt Orbán részéről, hogy esetleg kilenc évfolyamosra fejlesztené fel az általános iskolákat. Zseniális húzás. Mivel az általános tankötelezettség 16 éves korra szűkül vissza, egy évvesztes vagy – ne adj’ isten: egyszer évismétlő – kölyök a nyolcadik után a maga részéről befejezettnek tekintheti a megpróbáltatásokkal terhes iskolába járást, a szülők meg téphetik magukat, hogy legalább egy kis ideig próbáljon a gyerek elmélyedni a világ megismerésében..

Igaz, az utcára nyolc után nem léphet még két évig, de legalább tanulnia nem kell. Majd nyilván dolgozik, szakképzetlenül, válogathat a munkahelyek között, hiszen hamarosan egymillió üresen tátongó állás várja majd a nyolc általánost végzett 16 éveseket is.

De Orbán Viktor nem csak ehhez ért – jobban. Miközben régi szakmai vita, hogy a szakképzésnek vajon mennyi közismereti tényanyagot kell tartalmaznia, és ehhez elegendő-e a három év, vagy esetleg négyet is érdemes belefeccölni, miniszterelnökünk tudja, nyilván tapasztalatból, hogy ez csak valamiféle hablaty, egy szakmát bőven meg lehet tanulni két év alatt is és punktum.

Ami a nyelvoktatást illeti, szeretett vezérünknek természetesen itt is volt felülírhatatlan kinyilatkoztatása: véleménye szerint a nyelvtanulásnak az óvodában és a középiskolában van a helye.

Igaz, a kötelező óvodáztatást három éves korra szorítaná le, amely alól felmentést a szakemberek helyett majd a nyilván rendkívül hozzáértő jegyző adhat – intézményesítjük a gyereket három éves korától, oszt tanuljon meg orrot fújni angolul, hiszen legendásan sokat ér a heti egyszeri óvodai nyelvoktatás.

Aztán következhet kilenc év szünet (általános iskola), mert minek terheljük szegény iskolásokat, majd a középiskolában – ha eljut oda – megtanulja, amit kell külföldiül mondani.

Közben persze még jó lenne verni is a kölyköket, de ezt sajnos még az ő kis bárgyú népén sem tudja keresztülverni, mert a szülők jó része bizony kicsit hisztis lesz, ha a gyereke egy bal-horog lila nyomával a szeme alatt érkezik haza a suliból, s ha megkérdezik, na, Pistike, mi volt ma az iskolában, a válasz a nyaklevesek, körmösök, fülhúzások felsorolása volna.

A végeredmény kisakkozásához nem kell túl sok fantázia. Ha Orbán véletlenül nem bukik meg viharos gyorsasággal és nem megy vissza Lévai Anikó mellé legalább megnézni messziről egy-egy élő gyereket, az országban hamarosan olyan generáció fog felnőni, amelyik ugyan álmából felverve is el tudja énekelni (óvodai nyelvtanulás) a happy birthday-t, viszont halvány lövése nem lesz történelemről, politikáról, szavazati jogokról, demokráciáról – és arról, hogy igenis el lehet zavarni egy kínosan hozzá nem értő miniszterelnököt oda, ahová való, a focipályára, kulturáltan. A buta és bárgyú új generáció képzése van kibontakozóban.

Orbán Viktor, miután a frakcióülésen kénytelen volt sokat vitatkozni ezzel a Pokorni nevű figurával, akit nem mellesleg a jelenlegi ellenzék is igen komoly szakembernek tart, kénytelen volt rövidre zárni végül ezt az álintellektuális nyavalygást, mondván: „Zoli, mondhatod a számokat, de én máshogy látom az életet”.

Vesszük észre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 55 szavazatból)
Török Mónika: Orbán Viktor verné a gyerekeket, 4.8 out of 5 based on 44 ratings

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. Azoknak is minden jót kívánok, akik nem mentek el szavazni. Tapasztalják meg, mi a közömbösségük végeredménye! A vége még messze van ugyan, de érdemes egy kicsit morfondírozni rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  2. Ha még mindig az ő támogatói mennek el többségükben a szavazásra, akkor hogyan lehet elzavarni egy “kínosan hozzá nem értő miniszterelnököt”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  3. Noooormális ez a kdnp??? ( Elnézve vezérüket , nemigen ) . Mit fogunk még megérni a keresztény “értékek” nevében….(leragadtam a verésnél ).

    Részemről az 50-es évek közepe fele kezdtem az általánost , kaptam néhány körmöst, nem osztott , nem szorzott.( a fiúknak jobban fájhatott a fülhúzás) Aztán rövidesen betiltották, hát semmivel sem követtünk el több marhaságot.( persze,az iskolát akkor sem gyújtottuk fel).

    Valaki nagyokos azzal érvelt,h a 70-es évekbe akarják visszapaterolni a tanügyet. Ilyesmi akkoriban rég nem volt , a szakiskolákban is kissé magasabbra ért az oktatás a reszelőnél.

    Erről az egész mizériáról csak az jut eszembe,h „Éjjen Rákosi”
    Már feltámadt :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  4. Én sem mentem el szavazni, mert annyira kiábrándítottak a baloldaliak. Viszont amit örökre megtanultam – és a civileknek a választások előtt ezzel lehetne kampányolniuk ha nem alapítanak pártot – hogy MINDIG VAN KEVÉSBÉ ROSSZ VÁLASZTÁS. És akármennyire fogunk haragudni mindenkire, akkor is el kell tudni dönteni hogy vajon melyik bagázs mennyivel kártékonyabb a másiknál és aszerint IGENIS ELMENNI SZAVAZNI és leadni a voksot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  5. Emlékeztek, 2006-ra? Ott a Doktor már a kampány alatt ezt ígérgette. Most megkapják a gyerekeink. Mivel törvényes lesz ez a fajta erőszak, valószínűleg panaszt sem lesz hol tenni. Maximum ha túlságosan is megsérül a gyerek.
    Valóban modern, demokratikus, az európai gyermekvédelmi szabályoknak és elveknek minden tekintetben megfelelő rendszert építenek ki.
    Na Kedves Kétharmad, a tanárbácsi pofozza majd a gyerekeiteket. Erre is felhatalmazást adtatok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  6. Ki ez az Orban nevu szornyeteg? Hogyan termelte ki egy relative normalis orszag?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Hát, ha valaki miniszterelnököt akar a gyerekéből – először is verje hülyére már ovis korában, isis korában lehet vele ólat takaríttatni és püfölni ha jelesnél rosszabb eredményt ér el, a többi magától fog jönni.
    Gratula kedves Mónika!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  8. Én meg verném Orbán Viktort!
    (Ha már az apja nem verte eleget.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  9. Viszont más nézőpontból:
    http://www.pupublogja.hu/2011/12/lanc-lanc-eszterlanc.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Itt az új agymenés:
    http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/Nehany_tisztazo_kerdes_a_kijarasi_tilalomro_8RNP25

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  11. gets és Ma_Lac,
    bizony, bizony erről szól az egész történet. Mármint a nevelésről, benne a verésről is. Olvassátok el – és szörnyülködjetek – Alice Miller “Kezdetben volt a nevelés” c. könyvét. Csak egy rövid idézet belőle: “Micsoda szerencséje az uralmon lévőnek, hogy az emberek nem gondolkodnak. (Adolf Hitler)”

    Addig is, hogy kellően megerősítsétek az idegrendszereteket, ajánlom elolvasni ezt, mert sokkal rövidebb:
    http://aristotle.5mp.eu/web.php?a=aristotle&o=Zklf6SNpIF

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Akkor most elmondok egy dolgot!
    Ha nekem hazudtak, akkor most én is hazudni fogok, Tehát én is csak hallomásból, de első kézből tudom:

    Az Orbánakkori felesége (?) Vagy barátnje (?) az egyik felsőfokú iskolába járt,
    többen látták rajta, hogy valami baj van … Mire végre elmondta, hogy az Orbán több alkalommal megverte, veri ….

    Hát erről ennyit!
    Egy beteg ember! Előttem egy senkiházi nulla ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. karelsloboda
    .
    Ez a mostani nejjel is megesett. Az utóbbi látványos eset óta élnek külön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. Miből lesz a cserebogár?, avagy a magyar oktatás-nevelés helyzete:
    http://www.origo.hu/itthon/20111213-fegyvert-tartott-tanara-homlokahoz-az-iskolaban-egy-tatabanyai-diak.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Ha már a diagnózisnál (is) tartunk, ajánlom mindenki figyelmébe két szakember elemzését:

    http://talema.blogter.hu/463496/popper_peter_orban_viktor
    és

    http://www.fn.hu/belfold/20110112/ranschburg/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Könyörgöm!….. Emlékeztek a folytatásra? “Valahol Európában” volt egyszer egy kisfiú.
    Egyébként tényleg Abszurdisztánban érzem magam, és mások? Sokan vagyunk? Elegen? Meddig hallgatunk? Meddig félünk? Mikor fogjuk komolyan venni, hogy itt van már a fasizmus-kommunizmus, Orbánban testet öltve itt uralkodik Sztálin és Hitler.
    Mónika szeretlek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Ez már a jéghegy teteje. A legrosszabb, hogy megmérgezi a gyerekek lelkét, hogy egyen-gyerekeket akar. A gyermeki szabadság eltűnik az idióta törvényekkel – ez ellen fel kell lépni!!! Alattomosan – őszintén hányingerem van ettől a totális kifacsart világ-szemlélettől. Meddig engedjük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Mónika

    Nos Pokornit illetően azért ne legyenek túl nagy illúziói, mert igen nagy lesz a csalódás, ha valaki tényleg kiismeri azt az embert.
    Ha Pokorni komolyan gondolná amit mond a lágy baritonján, már rég fel állt volna és a mandátumát is visszaadja. Megtette? Nem.
    MAGYAROK gondolkodjunk már egy picit, az egész ” szembenállás” egy jól koreografált színjáték.
    Sokan még mindig beveszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. Oszt ha az ovodás a nagycsoport végére nem tesz középfoku nyelvvizsgát, akkor ne számitson arra , hogy általános iskola I.osztályába léphet!Mit képzelnek ezek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. bocs a feláll egyben írandó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Amrem!
    “Azoknak is minden jót kívánok, akik nem mentek el szavazni. Tapasztalják meg, mi a közömbösségük végeredménye! A vége még messze van ugyan, de érdemes egy kicsit morfondírozni rajta”

    Mindenkinek joga elmenni szavazni, vagy otthon maradni ez a választójogi törvény.
    De tapasztalatom szerint, az ilyen hozzászólást írogató, mást hibáztató (mert nem ment szavazni) egyének szavaztak a Fideszre és most nagy hangon írogatva ezt másra akarják hárítani, (ezzel nem azt mondom hogy te is) de nagy zömében így van. Én vállalom hogy nem mentem szavazni, igaz a Fidesz malmára hajtottam a vizet ezzel, de akkor sem rájuk szavaztam, de a lelki ismeretem tisztább azoknál az embereknél, akik rájuk szavaztak (majd mi megmutatjuk hogy az MSZP-t eltakarítjuk, és jöhet az aranyos cuki viki) és most kép mutatóan letagadják mert rá jöttek hogy ezek a szemetek több kárt csináltak a Magyar népnek, 1 1/2 év alatt mint anno a labancok 50 év alatt. Nem csak a büszkeségünket, a szava hihetőségünket tették tönkre, de nyomorba is döntötték a lakosság 85%-át. Büszkék lehetnek a Fideszt támogatók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. athos

    Szerintem labancozni se kellene. Meg kell nézni Ausztriát és inkább példát venni, tanulni tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  23. miért nem úgy hívták anno őket, a mostani Ausztriát ne keverjük össze azzal a korral

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Ezt biztos verték , csak valami keményebbel találták el a fejét!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. Én úgy olvastam valahol, hogy Orbán apja egy párszor hülyére verte a taknyos Orbánt. Anno. Ezek az élmények máig tartó nyomogat hagytak benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. zizsak
    ha verte is szerintem nem eléggé, mert fél munkát végzett, most egy fél hülye, rendesen veri talán nem kerül kormányfői székbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Kedves Török Mónika,
    a “nyaklevesek, körmösök, fülhúzások” helyett ma divatosabb lenne nem csak a renitens brüsszeli diplomaták között, de a tanuló ifjuságnak is inkább “sallereket és kokikat” kiosztani.
    Tessék jobban odafigyelni ME-ünk példamutatására.
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. GaborNYC
    2011. december 13. kedd
    17:09 Ki ez az Orban nevu szornyeteg? Hogyan termelte ki egy relative normalis orszag?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)

    Normális ország? Te itthon élsz? Ebben a században?
    A szörnyeteget értem, de ha az ország sokkal jobb lenne nála, ki sem termelte volna, meg már háromszor dobta volna jó magasra, és gyorsan állt volna odébb mielőtt leesik… Bár ez még várható, és ettől sem leszünk sokkal normálisabbak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  29. “karelsloboda
    2011. december 13. kedd
    22:48 ”

    Igen, Orbánt erősen verte az apja. Én is elsődleges, biztos forrásból tudom, hogy a 2002-es veresége után Orbán aprófát csinált az irodája bútorzatából és kék-zöldre verte Lévai Anikót.
    Figyelemre érdemesnek tartom, hogy Hitler is, Orbán is olyan családból származott, ahol igen hamar elsült az apa keze, míg az anya MINDENT megengedett csemetéjének. A két szülői fél igen ellentétes nevelési attitűdje feltehetően olyan torzulást okozhat a gyerekben, ami később jellemtorzuláshoz, állandó harckészséghez és törleszteni vágyáshoz vezet, defektust okoz az empátia, az igazmondás és igazságérzet területén.
    Nagyon kíváncsi lennék a témában szakértői véleményre (ha valaki tud ilyet, kérem, jelezze).
    Egy szó mint száz: rengeteg tennivalójuk lesz a pszichiátereknek Grazban.
    Nem kérdés, hogy Führerünk hamarosan ismét ott fog kikötni; jelenlegi állapota alapján életfogytig beutalandónak sejtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Ma_Lac
    2011. december 14. szerda
    18:04
    TanLala fentebb 2 hsz-ben három linket is becsatolt, ami egész estés olvasmány – csak kattintani kell rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. A cikkben említett Michl József KDNP-s képviselő nem mellékesen Tata polgármestere is. Annak az egyébként szép és kedves kis városnak, melyről ország-világnak azt harsogja a város vezetése, hogy GYERMEKBARÁT VÁROS. Tessék csak megnézni a város honlapját, nem légből kapott dolog amit állítok. Ugyanakkor semmit sem tesz ez a biológiai képződmény, hogy csak egyetlen megmozdulásával alátámassza ezt a dolgot. Sőt! Láthatja mindenki, hogy keresztényi lelkületében nem csak egyszerűen vállalható dolog a bántalmazás, hanem egyenesen kívánatos (szadista hajlamok). Persze kereszténységéről annyit ennek a félresikeredett egyházfinak, hogy a város szeretett és tisztelt plébánosát elüldözte, mert nem uralkodhatott fölötte. Gyűlölte, mert ember volt, mert tartása volt, mert önálló véleménye és akarata volt, mert lelkiismerete volt. Nem viselte el, mert ez a férfi (“csuhájával” együtt is sokkal férfiasabb a cselekedeteiben, mint mások) nem akarta a város polgárait eltaposva, akaratukat figyelmen kívül hagyva a város számos oktatási intézményét átjátszani a katolikus egyháznak. Ezért ez a mélymagyar, őskeresztény lény a hatalmával visszaélve, kihasználva a kapcsolatait, elhelyeztette ezt az embert, ha már uralkodni nem sikerült rajta (féltékenység, hatalomvágy, kisebbségi komplexus).
    Visszatérve a gyermekbarát városhoz, még el szeretném mondani, hogy ennek igazolására előszeretettel emlegetik, hogy óvodát építettek, méghozzá Makovecz tervei alapján. Építészként értékelve az épületet egyértelmű, hogy mind funkcionalitásában, mind megoldásaiban alkalmatlan arra, hogy óvodaként funkcionáljon (ferde, szabálytalan falak és felületek, aránytalan terek, üvegfalú látványlift, etc.). Óvodapedagógusként vagy pszichológusként értékelve is érdekes dolgok derülnének ki. De mindez senkit sem érdekel, nem fontos, hogy ténylegesen a gyermekek igényeit szolgálja egy ilyen – helyi szinten óriási – beruházás, elég ha megmarad presztizs beruházásnak. Különben se szóljanak bele az ilyen magasröptű dolgokba az egyszerű szakemberek, hát még a város polgárai. Igaz, ez a mentalitás már hagyomány ennek az emberszerű képződménynek a regnálása alatt. Sokan bírálják is emiatt a polgármester urat, de ezen könnyen lehet változtatni. Ha már nem sikerült az egyházi oktatási intézményeken keresztül szelíd erőszakkal sakkban tartani a jövő nemzedékét és az őket nevelő szülőket, akkor majd jön a furkósbot. Na most pofázzatok, porbafingó, semmitérő, templomkerülő, gondolkozni merészelő tatai polgárok! Most majd törvényesen jól megruházzák a kölykeiteket, aztán majd döntsétek el, hogy miért és ki miatt kapott a gyerek. És ez nem vízió. Sajnos.
    Most még visszavonta a javaslatát ez a véglény, de a nagy vezér ezért őszinte sajnálatát fejezte ki. Vagyis csak idő kérdése, hogy mikor kerül megint napirendre.
    Én nem veréssel nevelek, mert az megaláz, megfélemlít. Veréssel csak idomítani lehet. Önkényesen uralkodni másokon. Az idomított pedig csak vakon engedelmeskedik, nem értelméből fakadó meggyőződésből teszi amit kérnek tőle. Persze az engedelmességgel nem lesz baj. Egészen addig, amíg az uralom alatt élő tudatára nem ébred, amíg rá nem jön, hogy vissza is lehet ütni. Nem kicsit, nagyot. És jajj annak, aki ütleggel tartotta magát hatalmon.
    Én nem veréssel nevelek. Még a kutyámat sem ütöm meg. Sőt, senkit nem ütök meg, főleg azért nem, hogy az akaratomat rákényszerítsem. Pedig képességeim alapján hatékony lehetnék. De én akkor sem teszek ilyet. Az öklömet a demokrácia, a szabadság, a hazám ellenségeinek tartogatom. Meg azoknak, akik a gyermekemre kezet mernek emelni. És a kezem egy ideje ökölbe szorul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  32. T. Sachinho!
    2011. december 13. kedd
    16:51

    ” Én sem mentem el szavazni, mert annyira kiábrándítottak a baloldaliak. Viszont amit örökre megtanultam – és a civileknek a választások előtt ezzel lehetne kampányolniuk ha nem alapítanak pártot – hogy MINDIG VAN KEVÉSBÉ ROSSZ VÁLASZTÁS. És akármennyire fogunk haragudni mindenkire, akkor is el kell tudni dönteni hogy vajon melyik bagázs mennyivel kártékonyabb a másiknál és aszerint IGENIS ELMENNI SZAVAZNI és leadni a voksot. ”
    .
    Gratulalok a felismereshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Es ha valaki azt hiszi, hogy mar nincs lejjebb, ertelmezze az alabbi linket!
    .
    Ha a jobbik jut hatalomhoz, na akkor ertunk le a godor aljara. Mar pedig a kozvelemenykutatasok szerint sajnos meg van ra az esely!
    .
    Es meg mondja ezek utan valaki, hogy a magyar “egy okos nep”?!
    .
    http://www.168ora.hu/itthon/13-millio-ember-fordult-el-a-fidesztol-87603.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Olyan csapat kellene,akik civilekből szerveződnek,nem megélhetési senkiháziakból.Neked azt mondják gyere ki 78000-böl ők meg millió felett havonta.Emlékeztek Pokornira mikor megtudta ,hogy az apja 3/3 as volt,micsoda színész volt.Ne várjatok tőle ,se más fideSS-től semmi jót ezek csak kamu viták,annak a látszatjára,hogy micsoda demokratikusak.Ma döntöttek az legújabb kiigazító csomagról,közben hang nem volt de nevetgéltek mintha nem a mi pénzünkön osztozkodnának.Remélem örök mementó lesz az országnak, és ezentúl mindenki kicsit átgondolja majd,hogy kire és miért szavaz.Köszönjük neked Viktor,most már tudja ország világ,hogy kutyából nem lesz szalonna,és aki vizet iszik bort prédikál,és még az unokáink is ismerni fogják nevedet aki romba döntötted országunkat a személyes kisstílű ambícióid miatt.Utálunk téged ,egész családodat akik nem bírtak rád hatni,ha az apám lennél rég kitagadtalak volna,és szégyeljék magukat mindazok akik ehhez asszisztáltak FideSS KDNP DEMJÁN OTP stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. Kedves Török Mónika,

    köszönet a mélyen komoly, és kellemesen szatírikus cikkéért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Mert olvastam a hozzászólások között Pokorniról, még egy gondolat: A következö hetek megmutatják, hogy színjáték-e a vita vele. Debreczeni József ír a “A politika fertöje” c. könyvében Ungár Kláráról, aki szintén nem azonnal lépett ki a Fideszböl, miután rájött, hogy sikkasztanak, hanem elöbb megbizonyosodott a gyanújáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Az öcsémmel együtt engem is vert az anyám, semmiségekért.
    Nem lettünk agresszivek, sőt, túlságosan is jámborak, elnézők, alkalmazkodók, törvény- és embertársaink tisztelője, stb.
    Latin mondás: űzd ki bár a természetet vasvillával, mégis mindig visszatér.
    Vallom, vannak olyanok akikből kiverni sem lehet a rosszat, eredendően bennük van, legfeljebb még jobban felszinre jön. Azért az én időmben nem volt diák, aki kezet emelt volna a tanárára ! Vagy a szüleire! Fiúk néha összeverekedtek, de lányok nem! Ma azok is verekszenek.
    A szép szó, egy megrovó tekintet elég volt. Mi az oka, ha ma nem igy van?
    Húúúúúúúúúú, erről lehetne sokat vitatkozni. Rengeteget, pro-és kontra.
    Egyébként Mónikának sokban igaza van, de néha egy körmös nem árt.
    Tudom, most minuszolni fogtok, lehet, meg is bánom, hogy első indulatomban ezt irtam, és nem fejtem ki jobban. Már bevettem alatatót, csak még nem hat. Valószinű, ilyenkor már nem kellene kommentelnem.
    Minuszoljatok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  37. Azt kifelejtettem, hogy megfogadtuk, hogy mi nem fogjuk verni a gyerekeinket, ha lesznek, megfigyeljük jellemüket, és szép szóval, eszükre és érzelmeikre hatva neveljük őket. Neki lett két lánya, soha nem bántotta őket, rendes emberek lettek, szintén nem agresszivak. Nekem nincs gyerekem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy a szakma hallgat. Hallgatott mindig, (s tényleg a legnagyobb tiszteletem a kivételeknek), s most sem üvölt egy sem, pedig már régóta kórusban kéne kiabálniuk. Mindig akkor mentek az utcára, amikor a saját érdekeikről volt szó, (óraszámok növelése, szabadság megnyirbálása, stb) Nagyon hosszú ideig voltam a pályán (elsősorban gyógypedagógusként, fejlesztőként) s egy kezemen tudom mutatni, hogy hány olyan emberrel találkoztam, aki nem csupán mondta, hanem tényleg szerette a gyerekeket. Okosan, tisztelve, partnernek tekintve gyereket, szülőt egyaránt. Na ezek lettek azután partvonalra szorítva. Ha jó lenne a színvonal ebben az országba , akkor soha nem kerül hatalomra ez a banda. Már akkor gyanút kellett volna fogni, amikor Mikola doktor beszélt akkora szemétségeket (dysgrafiás gyereknek nádpálca és körmös, majd szépen fog írni ettől) és ezt az embert reklámozta lehetséges helyetteseként anno orbánviktor.Mikolához képest Semjénnel még romlott a színvonal. Hoffman Rózsáról nem is beszélve. S mindezt a keresztényi szeretet szószával leöntve. Szegény saját gyerekeik, vajon miket tudnának mesélni az otthon melegéről?
    Vikust én “értékeltem” és egy pár szót írnék a körmösről. Mit szólna ahhoz, hogy az ő és minden felnőtt tévedését, rosszul végzett munkáját egy-egy kokival honorálnák? És ehhez joga lenne a főnökének, vagy netán a családban a többi családtag is hasonló eszközöket vethetne be, ha mondjuk elsózta a levest?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. Tudjátok nem csak az háborít fel, hogy hazánk óriástörpéje verné a gyerekeket, akik ugye nem páncélozott autóval közlekednek iskolába, de az is, hogy egy -finoman szólva is- lelkileg komoly kihívásokkal küszködő ember él, sőt visszaél a hatalmával, és olyasmikkel kapcsolatban nyilatkoztatja ki ellentmondást nem tűrve a véleményét, amihez nem ért. Vagy elképzelhető, hogy náluk a családban Orbán tanárnő (tanítónéni) már akkor verte a keze alá más okból kerülő gyermekeket, amikor az óriástörpe iskolába járt? És akkor miért is legyen jobb a mostani diákoknak, mint neki volt ugye… Meg hát a nem szegény elnyomott kisebbségi gyermekek mi jogon legyenek képzettebbek, mint a kisebbségben élők? És egyáltalán: miért kellene, hogy a gyerekek ne küzdjenek szövegértési problémákkal, hiszen ők a jövő szavazói, és ha értenék amit mondanak nekik, ki is szavazna az óriástörpére? Minek egy olyan következő generáció, aki Őfelségénél okosabb lehetne? Annyira szeretném megkérdezni az urakat, hogy amikor egyetemista korukban “lázadtak” a rendszer ellen, így képzelték valóban a jövőt? Ezért “harcoltak”, ezért akarták a rendszerváltást? Szörnyű dolog, amikor más helyett kell szégyent éreznem, de most annyi ok van a szégyenkezésre… Sajnálom, hogy akiknek kellene szégyenkezniük, nem teszik, meglehet: éppen a tévedhetetlenségük téves-eszmerendszere miatt nem… Bocsánat, hogy ennyire keményre és cinikusra sikeredett a hozzászólásom, de mivel egy időben egy házban laktam a fiatal Orbán Viktorral, és utaztam vele egy liftben, miközben ő klott gatyában hurcolászta le a szemetet,nyitottan, és kedvesen elbeszélgetett a szomszédokkal minden fellengzősség nélkül, tudom, hogy ez már nem ugyanaz a pszichésen ép és belátóképes ember…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. butatojás
    Felnőtteknél másképp büntetik a rossz, vagy téves munkát.
    Egyes gyerekeknek bizony csak egy kis testi fenyités hatásos. Sajnos…
    Amit arról olvastam, hogy OV-t hogy verte az apja, az szörnyű, annyira biztos nem kellett volna, még meg is sajnáltam, pedig én is kaptam , mint gyerek.
    De nem kellene, hogy minket büntessen elszenvedett sérelmeiért, ami alatt a választási vereségeit is értem.Az jogos volt, nem sértés.
    Bár többünknek lett volna annyi esze, hogy ne szavazzanak rá, ne higyjenek neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. Életemben csak egyszer kaptam pofont apámtól, amikor 14 évesen elcsórtam a Berva-mopedjét és nekiindultam a városi forgalomba. Ezt az egyik szomszédtól tudta meg, akivel azonnal kocsiba szállt és megkerestek.
    Nem sántultam bele a pofonjába, de még ma is mély nyomot hagyott bennem. Ezt aztán otthon szépen megbeszéltük és soha többet nem adtam okot arra, hogy bár milyen rosszat cselekedjek akár én, akár a kiöcsém. Persze normális családban nőttem fel, kultúr emberek között.
    Szokták viccesen mondani, ha valakit sokat ütnek, főleg a fejét, attól “hülye” lesz. Na már most, az öreg Orbán vagy sokat verte a fia fejét, vagy nem a kellő intenzitással! Szerintem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Vikus!

    Szerintem gyereket megütni egyszerűen bűn. Még akkor is, ha néha elkövetjük. Az mindig a tehetetlenségünk bizonyítéka. Ilyenkor bocsánatot kell kérni. Tudom, hogy most sokaknál kivertem a biztosítékot, de ez a véleményem már nem fog változni, 67 éves vagyok és semmivel nem tudta senki bizonyítani ennek az ellenkezőjét.
    Sajnos nekem sem sikerült ezt megúsznom, de a mai napig ég a tenyerem, és soha nem adtam felmentést magamnak, ideológiát gyártani pedig még nagyobb bűn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Az egész törvény egy agyrém,de a javaslatok is hasonlóak!Miért kell állandóan módosítani?Ezért tartunk itt!Nincs idő a kipróbálásra,javítgatni sem lehet.Mikor ki kerül a “székbe”,úgy változtat.Az egészen látszik a szocializációjuk.
    Milyen mértékegységgel lehet meghatározni a kicsit verést?
    Ilyet csak olyan mond,akit vertek,mint a répát.Engem soha nem ütöttek,de én sem vernék meg egy gyereket.HH és HHH gyerekek között vagyok!A szülővel kell boldogulni,legyen az roma,vagy más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. butatojás
    Te lehet, hogy tojás vagy, de nem buta.
    Én kiérdemlem talán a butavikus nevet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. http://dkp.hu/news/details/987
    CSÖNGETTEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Nem szerettem volna Orbán gyermeke lenni, bár ha jobban meggondolom, lehet , hogy már szabadultam volna gyilkosságért. Dirkt nem írtam emberölést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos