Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán: 2013 az elrugaszkodás éve lesz 2011. december 12. hétfő 7:26 | AN

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán: 2013 az elrugaszkodás éve lesz

Budapest – Fellegi Tamásnak nem sikerül a szökés a “terror házából”, Orbán a markában tartja, és odakényszeríti az IMF tárgyalóasztalához. A Nemzeti Ügyek vezénylő tábornoka azt is mondta a közszolgálati televíziónak adott interjújában, hogy 2013 lesz az elrugaszkodás éve, miközben sokan azt hitték, hogy az elrugaszkodás a valóságtól már ebben az évben megtörtént. A felcsúti dakotaközmondások közé fel kell jegyezni, hogy viharkabátban javítjuk ki az előző időszak hibáit. 2038-ban az egyetlen megmaradt televízióban az öregedő miniszterelnök majd arról beszél, hogy sokáig tart a Gyurcsány-korszak következményeinek felszámolása, de 2054 már a magyar évszázad kezdete lesz. Eközben a függetlenségét kivívott Magyarország népi kohókban égeti majd a téglát az új fehérvári stadionhoz.

Fél százalék a 2012-es gazdasági növekedés felső határa Orbán szerint, akinek inkább az alsó határt kellett volna megmondania. A büdzsé átalakításáról kifejtette: ennek egyik oka az, hogy az eurózóna gazdaságai rosszabbul fognak teljesíteni jövőre, mint korábban, vagyis nem a magyar gazdaság tehet arról, hogy az Orbán-kormány alatt sikerült tartósan 0 százalékos növekedést produkálnia. A másik pedig az, hogy ha az euróövezet országai nem tudják megerősíteni a közös pénzt – és úgy tűnik, ez lassan halad -, akkor annak kedvezőtlen hatása lesz a forint árfolyamára. Orbán arról nem szólt, hogy a forintárfolyamára milyen hatással volt a “világ közröhejeként” számon tartott ún. szabadságharc. Ezért az egész 2012-es költségvetést más euró-forint árfolyamon kell kiszámolni, mint amivel a benyújtáskor kalkuláltak, és ha ez így megy tovább, estleg még Kósa és Szijjártó is megszólal néhányszor, havonta írhatják át a költségvetést. “Ez a két tényező visz bennünket abba az irányba, hogy számoljuk újra a költségvetést, és igazítsuk hozzá a mára kialakult európai állapotokhoz, és csak reménykedhetünk abban, hogy év közben majd ezt nem kell megtenni” – mondta. Régen a kommunizmusban ezt úgy hívták, hogy “begyűrűzés”: begyűrűzött Magyarországra a kapitalizmus válsága. Nem az Ikarus volt eladhatatlan.

Az előzetes tervek szerint a 2012-es növekedést a 1,5 százalékról “legalább a 0,5 százalékig le kell vinni, de ez a felső határ, lehet, hogy inkább ez alá”. Az ez alá jelenleg éppen nulla, és helyesebb lett volna arról beszélni, hogy mekkora regresszió várható. Fellegi Tamás fejlesztési miniszter lemondásáról szólva elmondta, méltányolja, hogy a tárcavezető úgy látja, egyszerre nem tudja megoldani a minisztérium vezetését és az IMF-fel folytatott tárgyalások irányítását. “Erre kell megoldást találnunk, de neki benne kell maradnia a kormányban, mert egyébként hogyan tudná kellő súllyal képviselni a magyar kormány álláspontját” – jelentette ki. Kívülről úgy tűnik, hogy Fellegi menekülne az orbáni terror elől, de nem tud. Nem olyan könnyű egy szektából kijönni.

Az euróválságról szóló EU-csúcstalálkozón képviselt magyar állásponttal kapcsolatban Orbán azt hazudta: “én azt mondtam, hogy amíg a parlament nem dönti el, hogy Magyarország részt vesz-e egy ilyen megállapodásban, addig a magyar kormány erre nem mondhat sem igent, sem nemet”. Ez sokszorosan nem igaz, Orbán ezt csak utóbb állította, amikor figyelmeztették arra, hogy ha szembemegy az EU-val, nem lesz hitel és Magyarország egy szempillantás alatt csődbe jut. Az öngyilkos magatartást szépítette utólag így: “én nem akarok és nem is mondhatok le Magyarország szuverenitásáról anélkül, hogy a magyar parlament erre ne adna felhatalmazást” – jelentette ki, hozzátéve, nem lehet kapkodni, nem lehet “egy vacsora alatt igent vagy nemet mondani”. Orbán arra nem kapott kérdést, hogy ezt azért nem egy vacsora alatt kellett eldönteni, mert mielőtt felszállt a repülőre, már pontosan lehetett tudni, hogy miről kell szavazni, és erre már jó előre fel lehetett készülni. Arról nem is beszélve, hogy mekkora képmutató hazugság az, hogy neki “a parlamentet” kell megkérdeznie. Abban a parlamentben, amiről ő beszél, a havi fizetése miatt kollaboráló ellenzék ül, akiknek eddig sem volt beleszólásuk semmibe, a kétharmados többséget alkotó jobbágyai pedig azt a gombot nyomják, amelyikre ő parancsot ad. Magyarországnak nincs szuverén parlamentje, amely a kormánnyal, pontosabban Orbánnal szemben bármiféle álláspontot képviselhet, vagy amelynek egyáltalán önálló véleménye lehetne. A parlamentben az van, amit Orbán mond. Ha Ön a parlamentre hivatkozik, akkor hazudik.

Azért sem szabad most Magyarországot belevinni semmilyen megállapodásba, mert az “felelőtlen kaland” lenne – jegyezte meg, “felelőtlen kalandnak” nevezve Európa megmentését és a vele való szolidaritást. Európa gyengeségét éppen az mutatja, hogy az ilyen politikusokat és országokat nem vágják ki azonnal. Majd Orbán kívül helyezte magát Európa erősebb felén, és azt mondta: az eurózóna országainak viszont nincs más választásuk, ugyanis bár van közös pénzük, de nincs közös gazdaságpolitikájuk, közös költségvetésük, és ha ez így marad, tönkre mennek, szétesik az euró, és abból katasztrófa is lehet, vagyis nekik a közös pénz után közös költségvetési politikát, majd közös gazdaságpolitikát kell alkotniuk, és “ki tudja, talán politikai uniót is” – vélekedett. De hol lesz Magyarország, amelyre ezt a jövőt nem vonatkoztatja?

Azzal kapcsolatban, hogy az euróövezeti, illetve más EU-tagállamok kétoldalú hitelek formájában 200 milliárd euróig terjedő összeggel növelhetik az IMF kapacitásait, a miniszterelnök azt mondta: ez Magyarországot nem érinti, “mi nem fogunk fizetni”. Magyarország jelenleg részt vesz egy IMF-programban, 2009-ben ugyanis kölcsönt vett fel a valutaalaptól, a program alatt álló országok pedig nem fizetnek be – emlékeztetett. Vagyis, az IMF egy gyarmatosító rohadék elnyomó, de jó hivatkozási alap, hogy ne kelljen fizetni.

A végtörlesztésre kitérve azt mondta, a devizahitel rossz piaci termék, amely nem maradhat a magyar gazdaságban, ki kell vezetni, “akkor is, ha a bankok eredetileg ezt nem akarták, de most már be kell látniuk, nekik is érdekük, hogy közös megoldást találjunk, hogyan vegyük ki, mert ha az a megoldás marad, amit én javasoltam, és ami mentén elindultunk, azt nem biztos, hogy túl fogják élni”. Megismételjük az MTI tudósításának szövegét: ha az a megoldás marad, amit Orbán javasolt, azt a bankok nem biztos, hogy túl fogják élni. Nesze neked forintárfolyam.

A miniszterelnök arról is szólt, hogy a kormánynak az euróválság mellett kell megküzdenie a gazdaság “örökölt hibáival.”, nyilván kevés az agysebész. Elmondta: amikor kabinetje hivatalba lépett, az ország a csőd szélén tántorgott (most ugye nem, amikor az IMF-hez visszakuncsorgott), de úgy tűnt, hogy az eurózóna országai erősek, és így “napsütésben” lehet végrehajtani a kormány által tervezett változtatásokat, amelyek célja, hogy a parlamenti ciklus végére Magyarország Közép-Európa egyik, vagy ha lehet, legversenyképesebb gazdasága legyen. “A különbség az, hogy nem napsütésben kell végrehajtanunk az előző időszak hibáinak kijavítását, hanem kell esernyő, és úgy látom, kell viharkabát is” – mondta. Arról is beszélt az interjúban, hogy ma sok vita és konfliktus van Magyarországon, de ez velejárója a nagy átalakításoknak. Hozzátette: 2013 az elrugaszkodás, az emelkedés éve lesz. “Teljes nyugalommal mondhatom azt Magyarország polgárainak, hogy nincs mitől tartaniuk. Magyarország meg fog állni a lábán, és el fogjuk érni a kitűzött céljainkat.”

Ne feledjük, mit mondott: a cél az, hogy a parlamenti ciklus végére, vagyis 2014-re Magyarország “Közép-Európa egyik, vagy ha lehet, legversenyképesebb gazdasága” lesz. Az eredeti elképzelés csak annyiban változott, hogy ezt nem napsütésben, hanem viharkabátban hajtják végre az építők. Ha 2013-ban a szokásos mértékű lesz az elrugaszkodás a valóságtól, akkor 2014-re csattanós lesz a pofára esés.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 37 szavazatból)
Orbán: 2013 az elrugaszkodás éve lesz, 4.8 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

90 Reader’s Comments

  1. Orbán már így is nagyon elrugaszkodott,úgyhogy nem kéne neki nagyon erölködnie!.P

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  2. Kekec! Ne más szemszögből nézze, hanem a valóság alapján. Tudja akkor jobb volt a sárga csillaggal élni, mint anélkül meghalni. Nagymamám 14 zsidó életét mentette meg 44 márc. után. Nekem ne írjon olyant amiről fogalma sincs, s csak brossurából olvasta. Tudja kik voltak a legnagyobb zsidó gyülölők a nácik után, az oroszok, s Ön az ő szővegükből irja mondokáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (15 szavazatból)
  3. Kedves Pali41,
    ha anno jobb volt sárga csillaggal élni, mint anélkül meghalni, akkor miért is volt szükség az Ön nagyanyjának minden tiszteletet megérdemlő zsidómentésére? Nincs itt valami ellentmondás?
    Ami pedig azt illeti, hogy máshol nem tudták ilyen sokáig késleltetni a zsidók deportálását… pár nap alatt sikerült behozni a lemaradást. A késleltetés pedig (ha akaratlanul is) szerintem hozzájárult ahhoz, hogy zsidó honfitársaink abba a hitbe ringathatták magukat, hogy nem kell menekülniük, túlélhetik itthon a háborút. Ez sajnos a vidéki zsidóságnak a vesztét jelentette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  4. Jimbo:
    Egy pici elírás került a kommentedbe:
    “Gratz szép hely. Szerintem össze tudnánk neki dobni ott egy házra, ha megígéri, hogy ottmarad, és Janit is magával viszi.”
    Helyesen talán így hangzana:
    “Gratz szép hely. Szerintem össze tudnánk neki dobni ott FEGYHÁZRA, ha megígéri, hogy ottmarad, és Janit is magával viszi.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  5. Pali41
    .
    az Édesapja 1944 Március 19.-e után halt meg? A vitéz Jánynak 1943 Január 24.-én megvolt róla a véleménye – Önnek mi vitéz Jányról a véleménye? és ki mondta, hogy “hulljon a férgese”? – és miért? várom kedves válaszát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. …..e z tenyleg felelmetes!
    marmint az, hogy ebben a rettento nagy partban es annak kornyezeteben senki nincs aki megkapaszkodva megmondana, hogy nem jo fele megyunk? mit tud ez a Viktor? nem hiszem el, hogy ennyi emberbol nincs egy!
    nem letezik hogy mindenki agymosott, zsarolhato, vagy gyava! mar lassan kezdem azt hinni mi vagyunk hulyek, mi gondoljuk rosszul!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. @Pali41: Néhány apróság: Károlyi 1918 novemberében lett államelnök (őszirózsás forradalom), amikor a háború már elveszett. 1919 március 20-án távozott a hatalomból. MI KÖZE VAN AKKOR TRIANONHOZ????? A Tanácsköztársaság Vörös Hadserege (a komcsik) HARCOLTAK az Antant ellen, Horthy pedig a román hadsereg támogatásával vonult be Budapestre. A trianoni békét Horthy miniszterelnöke írta alá… Ami pedig a II. vh-ra vonatkozó “történelmi” eszmefuttatását illeti, arról már nem is ejtek szót. Az magát nem zavarja, hogy pont az utolsó csatlós szerepe miatt dőlt romba Budapest?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Pali 41

    Magyarországot nem Károlyi miatt nyírbálták meg a vártnál erősebben, hanem Apponyi gróf magyar felsőbbrendűséget hirdető dumája miatt.
    Nézz utána léci. És ebbe a hibába furton-furt bele esik egy-két kedves vezető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  9. Muszáj megvárni a 2013. évet?

    Nem lehetne, hogy a miniszterelnökünk már ma elrugaszkodna a pipichába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  10. “Orbán: 2013 az elrugaszkodás éve lesz”
    Igen az emberiességtől, a toleranciától, a becsületességtől, és a többi “frázistól” ami egy demokráciát illetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. Jó lesz Hazudniképtelen Viktormihálygyőzőnek ezt a fenyegetését komolyan venni…
    Hóna alá kapja a valutatartalékot, a lakossági megtakarításokat, mint az aranytojást előkotkodácsoló tyúkot, oszt illa berek, nádak, erek, elrugaszkodik velük, mi meg bottal üthetjük a nyomait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  12. Kedves kommentelők!
    A trollokat fel kell ismerni és átlépni, mert elpofátlanodnak és tönkre tehetik az AN fórumait. Az (ál)tudományos köntös mögött mindig trollok vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  13. Kedves Obresrver, kevesebb kárt okozunk egészségünknek, ha hozzászokunk: vannak fórumtársak, kiket kizárólag a tények zavarnak. Ha fennakadnának minden olyan dolgon, ami a valóságnak megfelelően történt, esélyük se lenne meghamisítani a történelmet. Akkor viszont értelmetlenné válna az egész életük.
    Ha nem hazudhatják tele a jövő generáció fejét a tények megmásításával, gondolkodó, elemző utókorra kellene bízniuk saját megítélésüket, és az bizony nagyon siralmas emlékeket ébresztene arról, milyen semmirekellő gazemberek gyakorolták egy időben a helyi mindenhatóságot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Stefán, a hét szűk esztendőről Kádár beszélt először korábban , 1980-ban.

    Előtte évben nősültem.

    Akkor úgy gondoltam, azt a hét évet bilin is kibírjuk.

    Végül azóta is csak folytonosan növekedik a szűk hét esztendők darabszáma.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. Csacsika: végül is…a fegyház is ház. A lényeg, hogy ne itt legyen ;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Házhoz ment a jani? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. asher alexander

    Tulvasuti!
    dec.12 hetfo!!
    pedig hatrafele rugaszkodni el veszelyesebb mint elore!!!
    ennyit meg az a szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen Orban is tudhatna!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  18. Ateista: “Én a helyében az előkóstolókban sem bíznák meg,mert nincs olyan ember kit ne lehetne lefizetni.”

    Még csak lefizetni sem kell nagyon.
    Úgy jár majd, mint caucsescu. Őt sem a “nép” gyilkolta le, a saját második vonalának áldozata.
    Kellett aki elviszi a balhét és hogy az új “megmentőknek” legyen ideje összekuszálni a hozzájuk vezető szálakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Igen, Romániában pont így volt. A saját cimborái tették el az útból. Ugyan azok irányítottak továbbra is, csak nélküle. Őt meg lelőtték mint egy kutyát. Egy román barátom szerint Csauseszku egy állat volt, de ahogy elbántak vele az túlzás volt, tekintve, hogy kik csinálták ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Ladányi Mihály: Ráolvasás

    Adj a kéménynek lila füstöt,
    adj a reggelnek tíz kakast,
    adj a tócsának fodrozó szelet,

    adj a halálnak fehér gyolcsot,
    adj az ekének csonttalan mezőt,
    s adj a költőnek esővert életet,

    adj az anyának jobb fiat,
    vénebb hullát a temetőnek,
    s a munkásoknak kemény öklöket,

    adj az állatnak meleg ólat,
    adj az Istennek arany inget,
    és kedvesebb hazát mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Kedves Orbán apuka és anyuka !
    Miért nem mentetek az nap moziba ?
    Most nem szenvedne Magyarország 90%-a.
    Ki menti meg hazánkat ettől az Őrülttől ?
    Mr.Orbán get out ! ! !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Gyurci! ….es tenyleg! amikor Jani hazhoz megy c. musor volt, akkor meg emlekeim szerint” maskeppgondolkodo” volt, valamikor a FIDESZ elso valasztasi nyeresenel tortent valami fordulat az agyaba, azota buzgo jobboldali
    /de hat ez mar az o baja/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Orbán most az egyszer igazat mondott, végül is elrugaszkodtunk, csak az a baj, hogy a valóságtól..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Pali41 az ékesbeszédű történelem-ferdítő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Én kérem a történelem-ferdítőknek csak az első és az utolső 1-2 sorát szoktam elolvasni.
    Ugyanis abban van a lényeg.
    Első sor : negédes ál-udvariaskodás , utolsó sor : nyomatékosítása a mondanivalójának valami blikkfangós blablával. A kettő között színtiszta hazudozás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. topi mackó
    2011. december 13. kedd
    11:41
    .
    OK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Lehet, hogy rosszul emlékszem?
    Nem 2012 volt az Elrugaszkodás Éve? Még 2010-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Ebből is láthatod, hogy az Ország tele van szilárd, stabil pontokkal. Mindig van honnan elrugaszkodni. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Teljesen igaz az elrugaszkodás, most az egyszer igazat mond. Elrugaszkodunk a szakadék széléről, aminek nincs túlpartja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Nem tudom, ov hova akar elrugaszkodni. A valóságtól már sokszor és teljesen sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Greyson! lelőtted a poénomat. Pedig azt hittem most, hogy felismertem azt, hogy most az egyszer szeretett vezérünk igazat mond. Nemrég mondta volt, hogy MO. a szakadék szélén van. Elrugaszkodtunk, úgyhogy most egy lépéssel előrébb vagyunk. Zuhanunk, zuhangatunk…… Egyáltalán van ennek a szakadéknak alja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. T. fórumozók! Az osztrák város nevét így írjuk: GRAZ és nem Gratz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. - Honnan tudta Orbán két héttel ezelőtt, hogy két hét múlva támadás fogja érni a Forintot?
    - Onnan, hogy akkor tervelte ki, hogy kirabolja a Magyar Nemzeti Bank 40 Milliárd Eurós valutatartalékát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Stefán!

    Ha korábbi hsz-t akarok megnézni, akkor megbolondul a rendszer és csak egy hsz- látok, nem lehet lapozni.

    HA viszont irok valamit, ami egy pont (.), rögtön megnyilik lapozás lehetősége.

    Ennyi.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Ha ilyen sokáig rugaszkodunk nem marad erő az utáni dolgokra. Én attól tartok, hogy ez a nagy rugaszkodás és ami utána jön olyan lesz mint egy bázisugró mutatványa – ernyő nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Nagy rugaszkodás , nagy pofáraesés.
    Akár a kisgyerek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Szánalmas, mélynövésű,gondolatmentes felcsuti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. drótból hurkot a nyakába és rugaszkodhat akár már ma is
    őszinte könnyekkel nem sokan siratnák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. lelki szemeimmel latom azt az EU-s,vagy Nyugati minisztert aki meg kezetfog Benito Orbannal “kenyszerbol”,es utana valami eszeveszett orulettel surolja a kezeit a mosdoban,hogy lemossa nyomnelkul a szennyet!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. INNEN ÜZENJÜK: A FEGYVERES NÉPFELKELÉST ROHADTUL NEM FOGJA ÉRDEKELNI SEMMIFÉLE KÉTHARMADOS, MEG SARKALATOS TÖRVÉNY!!!
    EGY MOZDULATTAL ÚGY SÖPRI MAJD EL ŐKET, MINT A CUNAMI!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos