Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fehér és halálos a karácsony Texasban 2011. december 26. hétfő 18:49 | RR Forrás: AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fehér és halálos a karácsony Texasban

Grapevine/Austin – Miközben az állam északi részén ritka havazásnak örvendhettek a tél szerelmesei, az időjárási anomáliáról szóló híreket a döbbenetes karácsonyi vérengzésről szóló tudósítások szorítják háttérbe.

Négy nő és három férfi vesztette életét abban a lövöldözésben, amelyre a Texas karácsonyi fővárosának kikiáltott Grapevine-ban került sor. Az áldozatokra vasárnap késő délelőtt bukkantak rá a középosztály-beliek lakta Lincoln Vineyards egyik kétszintes lakásának felső nappalijában, miután fél tizenkettő tájban valaki – talán maga a gyilkos – a helyszínről felhívta a 911-et, de a kagylóba már nem szólt bele. A rendőrség érkezése után nem talált a lakásban élő embert. A szomszédok azt állítják, nem hallottak lövéseket.

Robert Eberling rendőr őrmester szerint a tetthelyen két pisztolyt találtak, valamint olyan mészárszéket, amire Grapevine történetében eddig még nem volt példa. Még nem tisztázták teljes mértékben a történteket, de a helyszínelésből eddig az rajzolódik ki, hogy a héttagú család egy tagja az összes többi családtagot megölte az ajándékcsomagok bontogatása közben, azután maga ellen fordította a fegyvert.

A Dallastól húsz mérföldre lévő, 46 ezres kisváros elsősorban borkóstoló szalonjairól ismert, idén azonban az állam Szenátusa Grapevine lelkes ünnepi előkészületei jutalmául neki ítélte az idei karácsonyi főváros címet. William Tate polgármester vasárnap esti közleményében „rettenetes tragédiáról” beszélt. „Még tragikusabbá teszi a dolgot a tény, hogy karácsonykor történt.”

A legfiatalabb áldozat 18, a legidősebb 60-70 éves – a rendőrség ennyit közölt a halottakról, nevüket azonban nem tette közzé, és a bűntett motivációja kapcsán sem bocsátkozott találgatásokba. A helyszín közel van a térség egyik legnevesebb főiskolájához, a Colleyville Heritage-hez. Grapevine-t általában kiemelkedően biztonságos helynek tartják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Fehér és halálos a karácsony Texasban, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Blaha Lujza tér, 2013. december 24. 2013. december 25. szerda

Aranyvasárnap, gyér forgalom 2013. december 23. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos