Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kulcstartóval kampányolt a Fidesz az éjféli misén 2013. december 26. csütörtök 9:34 Forrás: Jászblog

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kulcstartóval kampányolt a Fidesz az éjféli misén

Jászdózsa, Orbanisztán – Világító kulcstartót osztogattak egy fideszes képviselő aláírásával. Képmutató, álszent, aljas dolog a hitet politikával keverni. A Fidesznek az ünnep se szent, karácsony is csak egy alkalom a hazudozásra. A Jászblog írását közöljük.

Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise végén világító kulcstartót osztogattak Pócs János aláírásával.

Olvasónk szerint a helyiek közül többen is felháborodtak, hiszen Pócs János az egyházat, a karácsonyi ünnepeket, a Szentmisét használta fel kampánycélokra.

– Miért nem lehet legalább ezt az egy alkalmat tiszteletben tartani – írta olvasónk. – Ez egy kisstílű, a vallásos emberek érzelmeit sértő, a vallást, a hitet és az ünnepeket semmibe vevő akció volt, de az ízléstelen kulcstartóval Pócs János megbántotta azokat is, akik csak ilyenkor, évente egyszer járnak el a templomba, és egyszerűen csak nyugodtan, politikamentesen szerették volna eltölteni az ünnepeket.

A JászBlog ezúton kéri, hogy aki hasonló esettel találkozott a Jászságban, az írja meg a jaszblog@gmail.com email címre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 55 szavazatból)
Kulcstartóval kampányolt a Fidesz az éjféli misén, 5.0 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Tessék megnézni a hasonlóságot a kefebajszos Mária és Hitler között. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  2. Bocs, hogy József attilával jövök, de az idézet most véletlenül ide a fotó alá is beillik:
    *
    “…Irul-pirul Mária
    Boldogságos kismama.
    Sűrű könnye záporán át
    Alig látja Jézuskáját…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  3. Erdő Péter az ilyen esetekről mélyen hallgat – úgy szólt, mint Kennedy, azt nézzük, mi mit tehetünk…
    Érdekes, mert pl. ő sem tesz semmit ilyen ügyben!
    Ne feledjük továbbá a testvérének ügyét, diploma ügyben, megszólalt a hölgy, de kis árnyék vetült rá, bízom benne, hogy nem feledik akiknek ezzel foglalkozniuk kellene, PlagiZsolt esetét sem kellene a szőnyeg alatt hagyni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  4. Nahát!
    Meg sem lep ez a templomban politizálás. 2002 óta a legtöbb helyen ez megy, Isteni magaslatokba emelve a párt elnökét.
    Erről a paliról jut eszembe.Virtuális ismerősöm. Sok felháborító dolgon vitáztam vele, többek között Pozsgai damaszkuszi útjáról(??????????)
    Amikor már kifogyott az érvekből, azt találta mondani,hogy : nem elég hogy nő vagy, még a politikába is beleszólsz….
    Én nem értek a politikához, én csak a véleményem írom.De kíváncsi lettem rá, és nem volt nehéz rájönnöm, hogy Ő a fent említett polgármester.Fidesszel kel, fidesszel fekszik, és napjait is a fidesz tölti ki.Én nem csodálkozom hogy pont ott osztogatta kulcstartót…
    Nálunk meg a templom AJTAJÁBA nyomták a hívő kezébe a fideszes prospektust…
    Micsoda világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  5. Avi,
    Pont ugyanez jutott eszembe. Hitler bajszos Szűz Mária, vagy Dolfi fátyollal a fején?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  6. Nincs ebben semmi meglepő. Beadtam én is a válókeresetet,nem maradok az asszonnyal. Állandóan szidja a fideszt,orbáncot,és ráadásul anyám is részt vesz ezekben az istentelenségekben. A kutyáim pedig ezen istentelenségek közben, hálásan tekintgetnek rájuk, és a kezüket nyalogatják. Gondolhatjátok mit élek át. Kénytelen vagyok,egy akkumulátorról üzemelő,kis képernyős televízión nézni a hír-és tacho Tv. adásait,és mindezt a padláson. Pedig most olcsóbb az áram is. Mindegy, elválok, és költözöm. Ezúton kérem, azt az igaz magyar, nemzeti érzelmű hölgyet, aki átérzi szenvedéseimet, és hajlandó velem Ócsára költözni,csökkentett rezsijét velem megosztani, az jelentkezzen, 2014. Január 1-én, 14 órakor, a fidesz székháza előtt,engem könnyű lesz beazonosítani. Narancssárga “makkos cipőt” ,nemzetiszínű melegítő alsót,valamint a közüzemi számlákon található ,színessel kiemelt, rezsicsökkentés mértékét tartalmazó cédulákkal ékesített lóden kabátban várakozok. Hölgyeim! Gondolják csak végig,kecskét is tarthatnánk,gombaszedés közben pedig a Lánchíd rádiót hallgatnánk, este pedig ….levetkőznénk,lefeküdnénk az ágyra,átölelnénk egymást,és,és teljes hangerővel a hír-tv néznénk. Ugye milyen csodálatos lenne? Valamint a beteljesedése a szerelmünknek az lenne, amikor a tavaszi békemenet alkalmával,végighallgatnánk Miniszterelnök Úr beszédét,egymást átölelve, és mindenki mosolyogna körülöttünk,befejezem mert teljesen elérzékenyültem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (69 szavazatból)
  7. vicsi
    Orvos látott már? (vicc volt,meg ne haragudj!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. Semmi gond! Meghívlak az esküvőre! Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. vicsi
    Megyek, ha hívsz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  10. Azt a “szüzmárjáját” neki !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  11. Ettől a Boldog Karácsonyt hirdető idiótától még a szemem is elhomályosult idegességemben. Nem tudom pontosak kiolvasni a elmebetegekre jellemző kusza aláírását, sem az alatta lévő nyomtatott szövegű nevét. Pócs lenne a mesüge neve? Szerintem az ó helyett ö-vel kell a jövőben szólítani. (Nagy P-vel!) Karácsony szentestén Máriának Hitler bajuszt kanyarit a balga fideSS féreg? Szerencséje van a pondrónak, hogy nem kergette meg ásóval és kaszával a templom népe!
    .
    Tanmese legyen a jövőben: Minden templomban és imaházban biztonsági okokból kötelezővé kell tenni, hogy kényszerzubbonyt tartsanak készenlétre. Ha kelekótya Orbán bérencek érkeznének, húzzátok rá az agybeteg férgekre, és kapanyéllel igazítsátok meg józan emberek zsinór mértékéhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  12. Na kérem szépen, sokan nem értik ennek a kulcstartónak üzenetét!

    Mivel a kulcstartón egyetlen kulcs sincs, ez azt jelenti, hogy mivel kezükben a sorsod, se kecód, se kocsid nem lesz!!! Vagy azért mert soha nem fog rá telleni, vagy mert elvették!!

    Hát engem erre emlékeztet! Az meg hogy a politika ott a templomokban, kinek jelent még újat!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. Kíváncsi lennék én arra, aki ezt a förmedvényt tervezte és legyártotta – az ötlet bizonyára a Pócsé. Mint ahogy egy korábbi hír szerint ő volt az, aki egy nehéz helyzetben lévő családanyát “ajándékozott” meg Adventkor.

    “Pócs János adventi “ajándéka” – szégyellheti magát!

    „Az önkormányzati lakás tartozásod a mai nappal bezárólag 553.800 Ft” – kezdi Pócs János, fideszes országgyűlési képviselő és polgármester Facebook-kommentjét, amelyben a hírek szerint „egy igen nehéz helyzetben lévő családanyát hurcolt meg a polgármester, aki fizetne, ha tudna, de nincs miből.”

    http://szaborebeka.blog.hu/2013/12/08/pocs_janos_adventi_ajandeka_szegyellheti_magat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. PFUJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. Legközelebb a választások előtt színes üveggyöngyöket meg tüzes vizet fognak osztogatnia bennszülötteknek. Hacsak fel nem ébrednek és ott helyben pofán nem vágják a bennszülöttek a lelkes osztogatót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. Vissza kell küldeni az “ajándékot” annak, aki osztogatta.
    Meg a papnak, aki ezt propagálta.
    A templom nem arra való, hogy politizáljanak benne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  17. Tudjuk a legutolsó Békemenet óta,hogy “Orbán az élő Isten” ,ezért engem nem lep meg,hogy Jászdózsán már megjelent az egyik angyal,kulcstartókkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  18. Vicsi
    Ha meghivsz az eskuvöre, hozok naszajandekot is: Orban eletnagysagu kepet olajjal megörökitve, kezeben az Alaptörveny börkötesu kötetevel.
    Milyen jol mutat majd az ocsai hazatok napaalijaban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  19. Azokban a hazakban van nappali is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Amíg a miniszterelnöki székekben és körülötte egymást váltogatják a volt KISZ titkárok,
    pufajkások, szt tisztek más besúgókkal, defektes komcsikkal vagy azok pártvonalon támogatva érettségizett-diplomázott és életükben még szinte semmit nem dolgozott, azt nem is akaró, de dirigálni, uralkodni és észt osztani nagyon is beképzelt, luxus körülmények között nagyon élni akaró egyének lesznek,
    addig ilyen takony lesz a világ is.
    Az egy tőről a magyar népre rátelepedő élősködök ma előadják a szocialistát, a nemzetit, a keresztényt, a demokratát és bármit.
    Ellenük tüntetők között lehetett látni egy frappáns táblát: ,,Árpád-háziaktól a szarháziakig” felirattal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. Nem kell a vicsinek orvoshoz menni , pár százezren pontosan ilyenek. Vicsi azt hitte,hogy viccel ,pedig ez komoly. Egyébként gratula vicsi,nagyon tetszett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Csak nem maga szent Péter a képviselő úr ?
    Oh, de igen, holnaptól már a menyország kulcsát osztogatja a Baha Lujza téren. Minden leves mellé adományoz a fid-SS egy-egy menyország kulcsát, mert ha kiürül a kondér, jöhet az éhenhalás… – oszt annyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Balso Bálint 2o13, 12 .26. 18.21

    +++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. Jászdózsán kulcstartót kaptak a hívek a templomban karácsonyi ajándékként, a közgép meg milliárdokat:

    http://hvg.hu/gazdasag/20131226_Milliardos_karacsonyi_ajandekok_Kozgep

    Gondolom, a beruházási költség megfelelő százaléka “megfelelő” zsebekben fog landolni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. A kulcstartóról:
    http://444.hu/2013/12/26/azt-hiszem-hogy-megvan-a-kedvenc-fideszes-kepviselom/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. neveletlen pontositanek
    a kivitelezesi koltseg valahany szazaleka fog a lyukas zsebekben lapulo kerges tenyerekbe vandorolni, vagy inkabb vanszorogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Az új év legyen boldog Pócs elvtárs! Erről már lemaradtunk, hála a fidesznek. Kellemes karácsonyi ünnepeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. NAHÁT!!!!!!!!!!!
    A könnyem csorgott a röhögéstől, amíg olvastam a szösszeneteket! Köszönet érte mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Vicsi, remelem a pocsi pap fog benneteket osszeadni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Vicsi, jaszdozsai papot akartam irni! Pocs lesz a tanu. Ha meghivsz, kapsz 2 db turulmadaras bogret es egy csokor arvalanyhajat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. nezzuk meg a HITLER bajuszos SzuzMaria kabala figurajat nos ez nem mas mint maganak a KeresztenyVallasnak a gagyiva tetele es meggyalazasa undorito alszent s Farizeus kepmutatas ahogy a FideszMaffia haszonleso politikusai Orbannal az elen igy nyalizik s nyaladzik az Egyhazi papoknak hogy arra buzditsak szoszekeikrol a Templomokban a hiveket szavazzank a Diktator Orbanra 2014-ben!

    az Allamot es az Egyhazat SZET kell valasztani mert ha ez a 2-o osszezar az maga a tarsadalmi romlas

    az 1789-es NagyFrancia Forradalom alalpvetese volt az Allam es az egyhaz szetvalasztasa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Hungarian citizen

    … es, hogy itt is legyen nyoma: http://index.hu/belfold/2013/12/25/terry_black_ok_az_erkolcstelen_politikusok/
    .
    Lenyege: Krasznai Tünde miatt bocsanatkeresre szolitotta fel a parlamenti kepviseloket Terry Black, kulonben igerete szerint dec. 24-en elkezdi szepen sorban kiirni azon politikusok nevet, akik az altala uzemeltetett budai MELEGbarban ferfipartnerre voltak akcio elott/uton/kozben. Eddig ezek a nevek jelentk meg:
    .
    Semjén, Szájer, Vona
    .
    Engem egyik nev sem lep meg, a legjellegzetesebb jobber tulajdonsag a homoszexualitas, es az emiatt homofobia, ami altal csaknem mindegyik teljesen meghaborodik.
    .
    Nade a lenyeg, hogy Terry Black dob meg majd neveket, es alig varja, hogy bepereljek, mert akkor elojohet a fenykepekkel es videokkal, amikbol bespajzolt meg idoben.
    .
    Annyira, de annyira szegyen es szanalom ez a sok bbuzerans homofob jobber kocsog, hogy tenyleg csak bohocnak jok valami videki vasarba, ingyen eloadason.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Hungarian citizen

    2013. december 27. péntek

    05:56

    Terry nem mondta, hogy melegek, csak azt, hogy ők erkölcstelenebbek, mint a Krasznai Tünde. Semmit nem mondott róluk, így nehezen lehet perelni :)
    *
    1. Nem hittem volna, hogy meg meri tenni Terry Black
    2. Kívácsi vagyok vajon eszkalálódik valamerre a dolog, mert jelenleg szinte nulla visszhangja, csak a fészen átkozzák ocsmány módon.
    3. Jönnek-e még nevek?
    4. Ha a Vona nem csinál ebből egy óriási hisztériát, az nálam felér egy beismerő vallomással!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Ami kínos, arról a jobboldal hallgat – azt tartják, hogy minden csoda három napig tart!
    Amiben a leginkább sárosak, arról nagyon tudnak hallgatni.
    A hallgatás beleegyezés, de még mindig jobb, mint egy per, ahol esetleg kiterítik a lapokat, így csak a találgatás marad, konkrétum nincs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Így gondolom én is csakén!
    Ezért kellene ezeket a dolgokat nem hagyni elsikkadni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Valszeg’ még ma házkutatást tart a TEK TerryBlack-nél.
    Személyiségi jogok megsértése miatt. Eltünnek a videók és a képek, marad majd valami vád… mitomén fiatalkorúak megrontása vagy ilyesmi.
    Különben meg a NER nem tiltja :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. nemzeti szagú lócitrom

    hitlermari

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Amiről nem beszélünk, az nincs is………
    A taknyolmány alkotójáról már rég tudjuk, hogy kamu házasságban él.
    A másik kettő sem meglepetés.
    Aki ennyire nem tudja elfogadni a másképpen élőket, sőt hetente kétszer azt részletezi, mennyire “keresztényietlenek” ezek, arról tudható, hogy a saját dolgait akarja elfedni.
    Mint az MSZMP káder, kommunistázó kövér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. Nem volt kedvencem Terry Black, de ha neki (is) köszönhetjük majd a Fityisz áprilisi bukását, esküszöm, megbocsátok neki.
    El kell takarítani a közéletből mindörökre ezeket a rabló máriás huncutokat orbáncostul, Szarabbikostul mindörökké, ÁMEN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  40. Szavakat nem találok! Ez igy nyilvánosan Kristus és az Ö anyja Mária meggyalázása! A FIDESS maga a megtestesült patás SÀTÀN! Felkell öket jelenteni Ferenc Pápánál , ez igy Világbotrány!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  41. A foszforeszkáló Mária segítségével könnyebben megtalálja a kulcslyukat a nemzeti érzelmű honpolgár, mikor hajnalban seggrészegen hazatántorog a kuplerájból, jesszusom, miket is beszélek, szóval amikor az áhítattól párás tekintettel hazaérkezik az éjféli miséről.
    .
    Játékos Vetélkedő:
    .
    Önnek gyermekét mindenképp rá kell bíznia valakire 2 óráig, halaszthatatlan ügye miatt. Kire bízná szívesebben:
    .
    A: Terry Black-re
    B: A texasi láncfűrészesre
    C: Semjén Zsoltra..
    .
    A válaszolók között értéktelen nyereményeket sorsolok ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Nevezett ogy képviselő mosakszik, hogy ő kegytárgyboltban vette, amit osztogatott:
    http://hvg.hu/itthon/20131227_Hitlerbajszos_Maria_Pocs_Janos_es_az_o_r

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Nagy Andras, a valasz: Terry Blackra, ha nem er ra, akkor a lancfureszesre, ha o sem er ra, akkor otthon maradok az atkozott kolyokkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Hungarian citizen

    Mami: az eredeti bejelentes ez volt:

    Nem hagyhatom és nem is hagyom szó nélkül” – mondta a Borsnak. “Milyen alapon dönt bárki így? Ráadásul a Parlamentben? Senki ne felejtse el, enyém volt Magyarországon az első, melegeknek létrehozott szórakozóhely, ami tíz éven át működött, és ott sok ismert embert láttam” – tette hozzá.

    … vajon mi mas lehet hatterben, mar ugy tedd a szivedre a kezed: magyar szelsojobb, es hozza a nevek es arcok. Nekem annyira evidens, hogy joesetben csak homoszexualisok, de inkabb pederasztak, mint az 1×1. Ne legyen ketseged neked se, szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Nem ez hazudott magának francia érdemkeresztet?
    Azt terjesztette magáról, hogy a neki felajánlott francia érdemkeresztet visszautasította?
    /2013.július/
    Tudomásom szerint a franciák nagyon kényesek a Francia Becsületrend odaitélésére és birtoklására!
    Úristen! Mindez Krisztus után a 3. évezredben, Orbanisztánban!!!
    Nemzetem! Hazám! Véreim! Mi van itt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Nem ez a fazon tett ajánlatot egy Ungvárról áttelepült diplomás nőnek, hogy segít neki munkát keresni, ha otthagyja -az általa nem kedvelt helyi – párját?
    Mindezt félreérthető bizalmaskodó símogatás mellett!!!
    De egy év után is csak az utcaseprés maradt.
    Szép vagy , gyönyörű vagy “Orbanistánia”!
    Mocskok a csúcson!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Nem ez a fazon tett ajánlatot egy Ungvárról áttelepült diplomás nőnek, hogy segít neki munkát keresni, ha otthagyja -az általa nem kedvelt helyi – párját?
    Mindezt félreérthető bizalmaskodó símogatás mellett!!!
    De egy év után is csak az utcaseprés maradt.
    Szép vagy , gyönyörű vagy “Orbanistánia”!
    Mocskok a csúcson!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Blaha Lujza tér, 2013. december 24. 2013. december 25. szerda

Aranyvasárnap, gyér forgalom 2013. december 23. hétfő

Tanárok tízezrei várnak a fizetésükre 2013. december 13. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos