Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánnak mennie kell 2011. november 18. péntek 14:14 | AN

  • Hozzászólások(306)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbánnak mennie kell

Budapest – Orbán Viktornak nem azért kell mennie, mert azt mondta, hogy ha jön az IMF, akkor ő el, hanem azért, mert működésképtelenné tette az országot, és ebben a helyzetben egy beteg szélsőjobboldali ideológia oltárán feláldozta magyarok millióinak a pénzét, a tisztességét, kockára tette az életüket, hazardírozott a köz vagyonával, és a semmi földjére vezette az országot. Nem fog menni, de tudni kell, hogy neki mostantól folyamatosan mennie kell.

Romba döntötték a forintot, devizahiteles magyar családok millióinak okoztak nemcsak veszteségeket, hanem a létezésüket, az otthonukat kockáztatták, kiröhögtették és megutáltatták Magyarországot a civilizált országok és a normális emberek körében, mindezt egy olyan szélsőjobboldali ideológia kedvéért, amit rajtuk kívül korábban csak a városligeti Jurta Színházban gyülekező elmebeteg szélsőjobboldali figurák hangoztattak. Orbán hazudott, becsapta az embereket, olyan áldozatokat követelt, amelyekre nem volt szükség, kizsigerelte a lakosságot és az országot. A végére pedig kiderült, hogy az IMF nem egy adósságcsapdával a nemzetre leselkedő veszély, hanem a gazdasági antitalentumok és politikai szélhámosok által tönkretett országok megmentője. Orbánék legalábbis így fordulnak hozzá.

Orbán Viktornak mennie kell, de most már nemcsak a hatalomból, hanem az egész közéletből. Tizenhét éve mérgezi és fertőzi a magyar közéletet burkolt antiszemitizmussal, kódolt náci ideológiákkal, megosztotta és szándékosan két részre szakította, egymással szembe fordította az országot. Mindezt hatalmi céljai érdekében és egy beteg ideológia nevében, amely kitagadja a nemzetből a politikai ellenfeleket, amely becsmérli, megbélyegzi azokat, akiknek világnézete különbözik az övétől. Ellenzékben minden eszközt felhasznált arra, hogy szétverje a kormányzást, amivel súlyosan ártott Magyarország érdekeinek. Hatalomra jutva semmi mást nem tett, mint bevezetett egy károkat okozó adórendszert, megsarcolta és útszéli tolvaj módjára kifosztotta mindazokat, akik még valamit termeltek vagy hasznot előállítottak, elvette az emberek nyugdíjmegtakarítását és azt eljátszotta a tőzsdén és elveszítette a forint árfolyamveszteségén. Féleszű, idióta, barátaival, Kósa Lajossal és Szijjártó Péterrel százmilliárdos veszteségeket okoztak, nyomorba döntöttek családokat, elüldözték a befektetőket, a működő tőkét, jogilag instabillá és kiszámíthatatlanná tették az országot. Európa közepén felszámolták a civilizációt. Eközben tízmilliárdot adott a magántestőrének, egymilliárdot a fogorvosának, a felesége állami pénzen divatcéget gründolt a barátnőjének, százmilliós károkkal megvette a MOL-t, hogy az finanszírozza a Videotont, a nyomor közepén a süket hóbortja miatt stadionépítésekbe kezdett. Lerombolták a szociális hálót, az egymillió munkahely helyett nő a munkanélküliség, akik elveszítik a munkájukat, azokat az éhbérért való foglalkoztatás, a kényszermunka réme fenyeget. Felmondták a szolidaritást minden társadalmi réteggel, leginkább a hajléktalanokkal, akiket bebörtönöznek azért, mert szegények. A legembertelenebb és legdilettánsabb kormánya van Orbán Viktornak nemcsak a nyugati demokráciák között, de még a magyatr történelemben is párját ritkító módon.

A gazdasági ámokfutás mellett semmi mást nem tett Orbán, minthogy lerombolta a jogállamot, felszámolta a demokráciát, bebetonozta saját hatalmát, megpucscolta a demokratikus alkotmányt, a hatalom kizárólagos birtoklásának megszerzésére törekedett. Felszámolta jogilag a médiaszabadságot, elfoglalta a közmédiát, lerombolta az egészségügyet, elüldözi az orvosokat és az értelmiséget az országból, felszámolta a hatalmi ágak szétválasztását, a fékek és egyensúlyok demokratikus rendszerét, törvénysértő törvényeket vezetett be, mert felfüggesztette és csorbította az alkotmánybíróság jogosítványait, visszamenőleges hatályú törvényekkel felszámolta a jogbiztonságot, koncepciós pereket indított a politikai ellenfelekkel szemben, felszámolja az érdekvédelmet, a sztrájkjogot, egy fasiszta állam alapjait vetette meg. Rátámadt nemzetére, korlátozza a vallásszabadságot, a lelkiismereti szabadságot, felszámolja a világnézetileg semleges oktatást és véget vet az önkormányzatiságnak. Magyarországot századokkal vezeti vissza a felvilágosodás előtti korba, a sötét középkor ideológiai szintjére. A nyomor közepén ellenőrizetlen milliárdokat tolnak a katolikus egyházba, amely az elnyomó rendszer elsőszámú ideológiai támasza.

Orbán Viktor a rendszerváltás utáni Magyarország rákfenéje, az ország rákos daganata, átka. Ez az ember lezüllesztette a közgondolkodást, meghonosította a gyűlölködést, a faji kirekesztést, elbutította a magyar népet, megutáltatta és felszámolta a szabadságot. A magyar történelem egyik legpusztítóbb és legkártékonyabb figurája, akinek bíróság előtt kell majd felelnie a tetteiért, és akinek mostantól fogva nemcsak mennie, hanem takarodnia kell a közéletből örökre. Mindazokkal együtt, válogatás nélkül, akik a Fidesz nevű pártjában ehhez az ámokfutáshoz asszisztáltak.

Ne legyenek senkinek kétségei, Orbán Viktor nem fog magától távozni. Ezt az embert soha többet leváltani nem lehet, tőle megszabadulni nem lehet, fogságba ejtette Magyarországot, amely miatta elveszítette esélyét arra, hogy a magyar népben levő tehetség kibontakozhasson, a versenyben helytálljon, a feladatokhoz felnőjön, a szabad és demokráciában élő boldog népek családjához tartozzon. Kivezeti az országot a nyugati civilizációból, veszélyezteti uniós tagságunkat. Aki tud, menekül a hazájából, amely szélsőjobboldali ordas farkasok és személyiségzavarban levő bűnöző, krónikus hazudozók, dilettáns ámokfutók tobzódásának a színtere. Kiszámíthatatlanok a jövő eseményei, Orbán Viktor uralkodása szörnyű tragédiába viheti az országot.

Nem megy el, de mostantól mindenkinek tudnia kell, hogy mennie kell. Egy bűnöző banda uralkodik Magyarországon, élén egy skizofrén beteg emberrel, akit el kell kergetni, Magyarországot fel kell szabadítani, morálisan és intellektuálisan helyre kell állítani. Ezzel a politikai bűnöző társasággal semmiféle közösséget nem szabad vállalni, nem szabad őket legitimálni.

Mostantól a jelszó: “Orbán takarodj!”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (310 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +451 ( 525 szavazatból)
Orbánnak mennie kell, 4.8 out of 5 based on 310 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(306)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

306 Reader’s Comments

  1. HERRRRRRRRRRRRRRRCEGGGGGGGGGGGGG
    HÚZZÁ INNÉT A FRANCBA !! !! !! !! !! !! !4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  2. Azthiszi ez a fasz hogy bárki is végigolvassa a kilóméteres unalmas ömlengéseit ? ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  3. A tipikus FIDESZ-cinizmus:
    Kihasználja azt a tényt hogy ERRE a fajta írogatásra nincsen moderálási szabály.
    Merthogy látszólag szabályos , baráti és jogszerű.
    Csaképpen ellehetetleníti az oldal működését ! ! !! ! ! !! ! ! !! ! ! !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  4. Ezt a feladatot kapta : lehetetlenítse el pontosan ezt a topic.-ot…..gondolom ez valami vörösposztó lehet a tartó-tisztjének a szemében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  5. Tönkre teszi az országunkat,tönkre teszi családok,emberek életét.Meddig kell tűrnünk ennek az elmeháborodott diktátornak az uralmát?A gazdagokat támogatja minden egyes törvénye, a szegényeket meg porba sújtja és még kettőt rá is tapos,nehogy túlélje az a szerencsétlen szegény az ő eszement törvényeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. Mi ezt akarjuk !

    2010. Január. 01

    Tisztelt Európai Parlament.

    Immáron a Magyar belpolitikai helyzet nem csak magyar emberek gondja hanem egész Európa, és a Világ problémája. Mindenki az egész világon tisztában van azzal, hogy ha a Magyar gazdaság összedől rántja magával az egész EURO zónát. Ez be fog következni Orbán Viktor gazdaság politikája miatt. Ez hatással lesz az USA gazdaságára és ha az USA gazdasági vissza esése megtörténik nem marad kivétel az Ázsiai gazdaság sem! A történelem folyamán tudjuk, hogy Háborúk azért törtek kí mert gazdasági válság olyan mélyre eset hogy ez volt az egyedüli megoldás. Azzal is mindenki tisztában van, immáron olyan Országok rendelkeznek ATOM fegyverek el akiknek nem kellene! Vallásuk és élet felfogásuk miatt fel merül a kérdés nem e fogják ezt alkalmazni? Nem hiszem hogy ebben a helyzetben, meg engedhető hogy egy belátástalan gondolkodni nem képes ember a Magyarok Vezetője legyen a továbbiakban is. A magyar nemzetnek és a világ nemzeteinek is létfontosságú a BÉKE megőrzése és ezért arra kérem EU vezetőit a magyar nemzet nevében minden eszközzel vessenek véget Orbán Viktor és pártja terrorista, agresszív világ BÉKE veszélyeztetésének Tisztelettel meg kérném az EU vezetőit ennek a levélnek a másolatát küldjék el az USA védelmi minisztériumába is és kérjék a segítségükét mert immáron a Világ Békéje is kockán forog nem csak a Magyar nép jövője. Ezért durva szankciókat és az IMF – nek azt az alap feltételt kell hoznia akkor nyújtanak pénzügyi segítséget Hazámnak ha Orbán Viktor és pártja lemond és kivonul a parlamentből, és ez év 2012 február hónap végéig előre hózott választások lesznek hazámban!
    Ezt nem látja át, lehet a titokzatos gyógykezelései össze függésben vannak szellemi tudatával.
    Tisztelet el : SzSj.

    Ez a levél postázva……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán új barátai: az orosz demokrácia 2014. február 20. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos