Ronai and Ronai
AMERIKAI

DK: Kövér László mondjon le! 2011. november 8. kedd 9:30 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
DK: Kövér László mondjon le!

Budapest – A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, hogy mondjon le posztjáról a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának döntéshozóira tett megjegyzése miatt. Az alkotmányügyi bizottság egyébként hétfői ülésén úgy döntött, hogy Gyurcsányéknak a függetlenek között a helyük.

A parlament elnöke a HírTv Péntek 8 című műsorában a strasbourgi bíróságnak a vörös csillag viselésével kapcsolatban hozott engedélyező ítéletéről szólva azt mondta: nem kellene sokat foglalkoznunk azzal, hogy mi van Európában és Strasbourgban. Reményét fejezte ki, hogy a magyarországi tiltó törvény ezentúl is hatályban lesz, és a hazai hatóságok pedig továbbra is büntetik a jelkép viselését. És, ha majd újabb hét év pereskedés után újabb kártérítést kell fizetni az országnak, hát fizesse ki az ország. “Strasbourgban néhány idióta, fogalma sem lévén arról, hogy az országban mi zajlott 50 éven keresztül (…) úgy gondolja, hogy a szabadságjoghoz tartozik, hogy valaki a vörös csillaggal demonstráljon” – tette hozzá Kövér László.

Varju László, akit vasárnap választottak a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció pártigazgatójává, az MTI-nek hétfőn küldött közleményében azt írta: Kövér László “újabb primitív, bárdolatlan megjegyzése” miatt végképp alkalmatlanná vált az Országgyűlés nemzetközi képviseletére. A Demokratikus Koalíció felszólítja Kövér Lászlót, mondjon le posztjáról. Kövér László az interjúban arról is nyilatkozott, hogy véleménye szerint, ha tiszta helyzetet akarnak teremteni, meg kellene tiltani, hogy egy frakcióból távozó politikusok új képviselőcsoportot alkossanak. Varju szerint a házelnök ezzel arra célzott: azt szeretné, hogy a Demokratikus Koalíciónak a ciklus végéig ne lehessen frakciója, de egy ilyen szabály meghozatalával a Fidesz ismét a visszamenőleges törvényhozás bűnébe esne, aminek “hazai és nemzetközi hatásai lesznek”.

A Demokratikus Koalíció frakcióalakítási kérdésében hétfőn döntött a parlament alkotmányügyi bizottsága. Kövér László az Országgyűlés plenáris ülésén rezzenéstelen arccal kérte fel a jegyzőt, hogy ismertesse a T. Házzal a testület döntését. A bizottság koalíciós többsége a jobbikosok támogatásával eseti állásfoglalásában úgy döntött, hogy Gyurcsány Ferenc csapata nem alakíthat frakciót, és fél évig a függetlenek között végzi képviselői munkáját. A bizottság szocialista tagjai nem szavaztak, az LMP-s képviselő nem vett részt az ülésen. A döntés nem végleges, mivel az érintett tíz képviselő 14 napon belül az Országgyűlés állásfoglalását kérheti az ügyben, és ezt Molnár Csaba tájékoztatása szerint meg is fogják tenni. A parlamentnek a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül kell napirendjére tűznie annak tárgyalását.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 20 szavazatból)
DK: Kövér László mondjon le!, 4.1 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Semmi kétség, a DK végigcanossázza (nem mintha bűnbocsánat tárgya lenne az ügy, hanem a hatalomfitogtatás koreográfiája kényszeríti erre) ezt a ciklust a megélhetési politikusok kénye-kedvének kiszolgáltatottan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  2. Igen a hatékony intézkedések kulcsa, amikor a törvényeket úgy alkothatjuk, változtathatjuk, alkalmazhatjuk vagy akár el is törölhetjük, ahogyan a szükség diktálja.
    Csak közben a jogbiztonság sikkad el, de sebaj, a cél szentesíti az eszközt.
    Javaslat: A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében, nem ártana az Új Alaptörvényt az EU-ban is bevezettetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  3. Kövért alig lehet minősíteni , minden jelzőt elfoglalt már ami az elmeállapotáról szól.
    Hatalmon van de így is az állandó sértettség szól belőle !!!!
    Pedig a rokonságban szét nézhetne és számot vethetne a saját múltjával is “verescsillag” ügyben!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  4. Pufi a DK frakció tiltásával lőtt már egy öngólt, a strasbourgi bíróság leminősítése ennél sokkal nagyobb öngól.
    Meddig engedi még a csuti, hogy ez a lejáratás tovább folytatódjon, vagy netán tetszik neki a helyzet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  5. Namost köpködni fogtok rám , de én HELYESLEM ennek a ” háznak” ezut az amúgy alávaló döntését a DK frakciójával kapcsolatban.
    Kifejtem:
    Az elmúlt 20 évben elpuhult , felpuhult , demokráciában ellanyhult demokráták csak had érezzék milyen az amikor nincs jópofizás , nincs megbeszélés , csak kemény ellenségeskedés van.
    Had tanulják meg újra az ideológia harcot !
    Értsék meg végre hogy nincs helye annak hogy olyan ellenséget élni hagynak aki a Demokrácia , a Köztársaság felszámolására tör !
    ( Módósított Orbán-féle kiskáté.Bár ezt nem Orbán Viktor találta ki.Már a Vörös Hadsereg és az USA is így járt el a nácikkal annó.Addig ütötték őket amíg mozogtak . )
    KEMÉNYSÉGET kell tanulniuk és felmutatniuk !!
    Ha nem teszik , el kell felejteni az egészet.
    Az ötágú vöröscsillaggal kapcsolatban :
    Ezekszerint ha kimegyek az uccára egy fekete trikóban , rajta nagy ötágú vöröscsillaggal , akkor ugye eljárást indítanak ellenem , de én az Európai Bíróság elé viszem az ügyet végső fokon. És kaphatok jópár milliócska nem anyagi jellegű kártárítést a meghurcolásokért.
    …Nem rossz :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  6. Majd mikor kövér köteles laca a strasbourgi bírósághoz fog fordulni (elszámoltatáskor), remélem ők is azt fogják mondani. Mit akar itt ez az idióta?
    Ezek a fidióta barmok nagyon el vannak telve a 2/3- ukkal, azt hiszik mindent megtehetnek büntetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  7. Kövér, mint Dózsa György unokája nemcsak külsőleg hasonlít a nagyapjára, a szegény megsütött parasztvezérre. Bár, ha nem csal meg a hallásom, valamelyik rádióban (talán a Kossuthon) egy kerekasztal lovagjai azt fejtegették, hogy Dózsa halála nem is úgy történt, és azt csak az utókor másította meg vagyis, hogy nem történt meg, hogy lázadó kollégái ettek volna a “sültparaszt” husából… Na de ebből a “felvetésből” következik a lényeg a Kulturkampf következő várható lépése, hogy Dózsa az osztályát eláruló kisnemes Kossuthtal és Károlyi Mihállyal együtt bekerül porfogónak egy múzeumi pincébe. Talán a Budavári Királyi Várból nem sokára kiköltöző Nemzeti Galéria pincéjébe, azaz a Szépművészeti Múzeumba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  8. Szerintem a csutinak tetszik, ahogy ezek a barmok nyilatkoznak, ő maga is ezt csinálja és magasról leszsz@rja, hogy a Zemberek mit gondolnak, vagy hogy Brüsszelben feltörlik vele a padlót.
    Öntörvényű, arrogáns, gátlástalan gazemberek gyülekezete .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  9. wittner fröccsös máriát nem lehet lekurvázni, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának döntéshozóit viszont lehet idiótázni.
    Nincs kettős mérce a fidesznél, dehogy, sosem volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  10. “…wittner fröccsös máriát nem lehet lekurvázni…”

    - Az biztos, mert ennyire rusnya… izé… prostituált talán nem is létezik.

    Nem csoda, ha ilyen külsővel aberrált.

    Fidesztánnak pedig szerintem itt a vége… ekkora bajban (a két VH- n kívül), ilyen elszigeteltségben talán még soha nem volt modern kori története során, ilyen semmirekellő vezetői tolvajbandával még talán soha nem volt megverve ez a nyomorult ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  11. A FIDESZNÉL szerintem sincs kettős mérce, már semmilyen mérce nincs náluk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  12. Ez az! Követeljék hangosan.
    Szerintem egyébként most ezreknek kellene nem fekete, hanem narancssárga vörös csillagos pólóban az utcára vonulni, és mindenki nyerhetne pár milliót!
    http://www.atshirtco.com/teepics/tee/russia_star/orange.jpg
    -
    Ezzel meg lehetne fogni ezeket a majmokat. Összesen több milliárdos bírság, mert mindenki feljelentheti őket, és Kövér meg is ígérte, hogy a (fidesz) állam fizet. Az ebayen kapható: http://cgi.ebay.com/Black-Russia-Star-CCCP-USSR-Russian-Retro-Army-T-shirt-/200410109502
    -
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  13. Egy kis múlt.
    Kövér László, az egyetem elvégzése után, az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete Ifjúsági kutató csoportjának tagja.
    Ugye milyen kacifántos?
    1986-tól az MSZMP KB. Társadalompolitikai Intézet tagja.
    1988-tól a MISZOT/ Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa/alelnöke lett.
    A másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt.
    Ez ám a munkás szív! Azt sem tudja, hogy mi a munka világa.
    Egy szeget nem tud beverni a fába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  14. “nyomorult ország”
    Az ország igen szép , mással van itt a baj !!!!!
    Ezeknek más gondjuk van , ahogy a “jamesbond” film címe is utal “A világ nem elég” még több kell , a korlátlan hatalom !!!!!!
    Most már mindegy úgy is mennek a lecsóba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  15. stefán
    Ez igen érdekes annak fényében, hogy kövér a kommunistákat rendszeresen Gyurcsány pajtásainak nevezi.
    Miközben ugyan onnan indult mint Fletó, csak kövér már eljutott a bolsevizmusig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  16. Ez az! Követeljék hangosan.
    Szerintem egyébként most ezreknek kellene nem fekete, hanem narancssárga vörös csillagos pólóban az utcára vonulni, és mindenki nyerhetne pár milliót!
    http://www.atshirtco.com/teepics/tee/russia_star/orange.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Ezzel meg lehetne fogni ezeket a majmokat. Összesen több milliárdos bírság, mert mindenki feljelentheti őket, és Kövér meg is ígérte, hogy a (fidesz) állam fizet. Az ebayen kapható: http://cgi.ebay.com/Black-Russia-Star-CCCP-USSR-Russian-Retro-Army-T-shirt-/200410109502
    -
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  18. Ízlések, pofonok különbözők, kedves Eldrad. Hímringyók közt is akadhatnak olyanok, akiknek legszívesebben letakarnák aktus közben a fizimiskáját, tehát a prostituáltság ténye, esetleg létezése nem egyesek – önmaguk – kifinomultnak, helyesnek hitt és emiatt elfogadottnak vélt és tartott ízlésétől függ. Nincs kizárva, hogy vannak (voltak) férfiak, akik kizárólag WM féle megjelenéstől jöttek tűzbe…
    Amit mi pillanatnyilag tudhatunk, az annyi, hogy WM tényleges elítélése (ha valóban úgy történt, ahogy WM elhintette!!!) valami olyan homályos cselekmények következménye, melyekbe sokminden belefér.
    Nem tiltakozni kellene a találgatások ellen az illetőnek, hanem eredeti dokumentumokat bemutatni. Már persze csak akkor, ha valóban olyan patyolattiszta lelkületű és ártatlanul meghurcolt szabadságharcos volt, mint amilyen tisztelet utólag kikövetel(ne) önmagának.
    Amíg bizonyítékokkal nem áll elő, nem azért kell tiltakoznia személyesen a lekurvázása ellen, mert nem gyakorolna libidódra pozitív hatást, hanem mert az ártatlanság vélelme megilleti. Viszont ha él még olyan valaki, aki ismeri a múltját, hiába tiltakozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  19. Úgy egyébként a Fidesz-választók biztos úgy gondolták, hogy az adóba befizetett pénzüket bírságokra kell költeni. Elvégre ezt mondja Kövér, fizessük csak a büntetést. Na most, hogy is jön ő ehhez?
    Van bárki, aki úgy gondolja, hogy megérdemli, hogy maradjon a pozíciójában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. csatt
    WM a narancsos hívők szerint beállhat az elsőáldozók közé, bárki, bármit állít, netán bizonyít.
    A gyaúr kutyák szerint WM a fityesz koronáján az ékkő, bárki, bármit állít, netán bizonyít.
    Az időjárásjelentés kivételével mindennel ez történik Hun-és Magorországban.
    Ami engem illet, WM nem az esetem. Nem az életkora, vagy a külseje miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  21. antifülke.
    Mikor ezt olvastam, emlékeztem Ken Kesey híres könyvére, aminek a címe az volt, hogy Száll a kakukk fészkére.
    A szállt egy drasztikusabb szóval helyettesíteném Kövérrel kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Gyozo, most nagyon izgulok, rágom a körmeim. (Rájuk fér)
    Le fog mondani? Megijedt gondolom. Én nem is szólok, nehogy provokációnak vegye. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  23. Gonoszka
    2011. november 8. kedd
    15:05
    Biztos lemond, mert becsületes, igaz ember, aki látja, hogy mekkorát hibázott, és így hiteltelenné vált, szégyent hozva az országra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  24. b, tiéd a liba. Ezt nem lehet überolni ! :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  25. Tiszteletteljes kérdés, ha egy ilyen szellemi toprongy a Fideszben vezér egyéniség lehet, akkor milyen a többi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  26. Minden becsületes magyarnak ég az arca, ahogy ezek lejáratják az országot.
    A lejáratásnak ráadásul egyéb következményei is vannak. Ilyen kultúrátlansággal nem lehet semmilyen, így gazdasági kapcsolatokat sem létrehozni és fenntartani.
    A magyar nép zöme nagymértékben tájékozatlan, nyelveket nem beszél, és idegenekkel nincs kapcsolata és ha esetleg járt is külföldön, nem sok belelátása van abba hogy a demokrácia milyen szabályok mentén és stílus szerint működik.
    Ennek megfelelően még várható egy és más meglepetés ettől a bugris társaságtól.
    Ami miatt meg fognak bukni, az nem a stílusuk, hanem a totális alkalmatlanságuk az ország (többek közt) gazdasági ügyeinek vitelére. A magyar választók, még a saját híveik is, az elnyomorodásuk miatt lesznek kénytelenek ezeket kihajítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  27. asher alexander

    “b”!!
    egy jo tanacs!!!
    Ne almodj ha ebren vagy!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. asher alexander
    2011. november 8. kedd
    16:58
    Kösz! Erre még nem is gondoltam. :)
    De az igazság végül mindig győz. Semjén halálosan téved, ha azt hiszi hogy a demokrácia és a szabadság ósdi. A Szent Ágoston-féle zöldség az ósdi.
    Úgy tűnik nem figyelt az órán: a demokrácia a görögöktől jön. És még ma is él, és túl fog élni bármely diktatúrát.
    Szóval most lehet, hogy álomnak tűnik, de a jövő az álmokkal indul :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  29. Geyza!

    Az ötlet brilliáns! Szervezzünk egy spontán találkozót mondjuk a parlament elé — NEM Nem tüntetést csak épp arra járunk, sétálunk egy kis dombra lecsücsülünk.
    Majd amikor a vörös csillagos pólónk miatt meghurcolnak rohanunk Strassbourgba hátha mind a néhány-százunknak megítélnek néhány milliócskát kártérítésként. Azt lét legalább nem a király és udvartartása nyúlná le

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Gyozo
    Én sem a külseje miatt tiltakoznék az ellen, hogy örökbe fogadjon WM. Ha voltak hozzá hasonló “szabadságharcosok” is 56-ban, a SZU-nak az akkori nemzetközi helyzettől függetlenül kutya kötelessége lett volna eltiporni azt a felkelést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. b! Üdvözlöm!
    Találtam, tovább adom!

    “A medve látja,hogy szalad a nyúl ki az erdőből.
    -Miért szaladsz nyuszika?
    -Az Orbán-kormány lelöveti az összes medvét!!
    -De hát te nyúl vagy nem medve!!
    -Medve koma ezt most már ők döntik el!!”

    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  32. Remélem nem a kormány idiótái szerint itéli meg külföld a Magyar népet.
    Orbán ugyan ezt már eljátszotta, a fejére olvasást úgy vette, hogy nem őt, hanem az országot bántják /EU/.
    Ezt is jó lenne már hangsúlyozni, mert szégyenlem magam miattuk, ilyen tanulatlan buta diplomásokat még nem szült a föld. Hányingerem van már tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  33. Noskó Istvánné

    Álmodjunk nagyot! Mondta Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Marx Károly
    2011. november 8. kedd
    18:11
    Ezt mondom én is. De szerintem narancssárga legyen a póló. Az ebayen lehet is kapni. Fent beraktam a linket. Kövér úgyis megígérte, hogy az adófizetők fizetnek. Legalább megérte adózni, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Bohém
    2011. november 8. kedd
    19:21
    Sajnos csak egy + tudtam adni :)
    Ez legalább 5-öt ért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Most hallottam nagyon jó.
    Orbán bemegy a spájzba az ott titokban rejtegetett -falon lógó- Lenin képhez, s mondja:
    - Jaj, Lenin elvtárs nagy baj van. Kormányzásunk eddig csak káoszt okozott, elku*tuk, nem kicsit, nagyon. Mi lesz most velünk?
    Mire Lenin:
    - Nem baj fiam. Engem majd leakasztanak, téged meg fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  37. Ez a 2/3-ra értelmezettt!?Akik nem szavaztak eme kultúrált társaságra,ne is hallja meg őket!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Hol kell ennek az ORSZÁGnak ellenség amikor ilyen vezetői vannak????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  39. A magyar parlamentben két ember van aki nagyon nem oda való. Kövér László és Wittner Mária. E két emberben összesen annyi gyűlölet és rosszindulat szorult amelyet semmihez sem lehet hasonlítani. A hölgyet még csak értem, mert egy történelmi időszak áldozata volt és most látja elérkezettnek az időt, hogy rászabadítsa az országra évtizedeken keresztül táplált, növesztett és most vulkánként feltörő bosszúvágyát. Persze azokat nem értem akik nem tudják kezelni egy háborodottság felé közelgő ember indulatait. Nem értem viszont Kövér Lászlót sem. Honnan ez a féktelen gyűlölet?
    Végighallgatva azt a parlamenti expozét, melyet az Alaptörvény vitájának kezdetén tartott az ember gyomra felfordult. Érdemes még egyszer megtekinteni, elolvasni, hogy értsük mi miért van és mi miért lesz ebben az országban.
    Hogy az Alaptörvény nem alkotmány. Mert van – a jelenlegi – és lesz, a régi a történeti alkotmány. Ha hagyjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. Dehogy mondjon le! Egy ilyen idióta olyan jól fest e hülyék gyülekezete elnöki székében a szép magyaros bajuszával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  41. Sajnos az itthoni idiótáknak sincs fogalma róla!!
    Mert még mindig vannak olyan idióták akik beveszik a kormány hazugságait és akkora szemellenzővel rendelkeznek mint amilyet a muraközi lovakon szoktak használni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Ha az EU – n nem tudják mi is volt itt 50 évig akkor ez a takonypóc honnan tudná mi is volt? hiszen azt sem tudja ma mi is van Magyarországban!
    Avagy most nem érdekes mert ő és társai a DIKTÁTOROK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. azert az erdekes hogy a koverlaci-(a kisbetu direkt!!)-arrol szot se szol hogy ma Magyarorszagon “szabad” a Nyilas karszalagokkal torteno flangalas mindenutt!!!
    gondolok itt -(az altalam is latott,fenykepezett!!!!!!kar hogy ide nem csatolhato!!)-arpadsavos karszalag,kozepen feher negyzetben-(sarkaira forgatva)-egy zold “jel)ami erosen hajaz az un “borussian svastika”-ra!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. :D Na, azt megnézném, mikor jut el Durungbajcú Duci Laci odáig, mint Bugsy az És megint dühbe jövünk-ben!
    Emlékeztek?
    “Bunkó vagy, Bugsy!”
    “Bunkó vagy, Bugsy!”
    “Bugsy, tudod, mi vagy te?”
    “Tudom… Bunkó…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Kövér László az alaptörvény kapcsán folyamatosan és tudatosan keveri Alaptörvényt az Alkotmánnyal.

    Holott az Alaptörvény nem alkotmány.

    Tehát súlyosan hazudik folyamatosan.

    Nem volt alkotmányozási kényszer, jelentette ki minap egy Alkotmányról szóló könyv bemutatóján.

    “Kövér úgy látja, hogy az új alkotmány az elmúlt húsz év társadalmi folyamatainak lezárása, azzal a reménnyel, hogy új korszakot tud nyitni. ”

    Index: Kövér Az Alaptörvény közhelygyűjtemény 2011. november 9., szerda 19:10
    http://index.hu/belfold/2011/11/09/kover_az_alaptorveny_kozhelygyujtemeny/

    Holott Ő maga jelentette ki parlamenti expozéjában az Alaptörvény vitájakor, hogy csak két alkotmány van, a jelenlegi és a történeti:

    “jelenleg van-e Magyarországnak alkotmánya? Az egyik álláspont szerint, amelynek jegyében 1989 óta éljük állami életünket, van, mégpedig a többször módosított, és a köztársaság kikiáltásával demokratikusra és jogállamira fazonírozott 1949. évi XX. törvény, amely Magyarország első írott alkotmánya. A másik álláspont szerint is van, mégpedig az úgynevezett ezeréves történeti alkotmány, amely a maga szerves fejlődésével – a hasonlóan íratlan angol alkotmány mellett – a világ jogtörténetének egyik legkifinomultabb alkotása, amelynek jogfolytonosságát 1944-től idegen megszállások előidézte totalitárius diktatúrák ugyan megszakították, de amelyhez képest az 1949. évi XX. törvény csak egy oktrojált, fiktív alkotmány, és mint ilyen, semmilyen utólagos módosítgatással nem reparálható. Azaz a történeti alkotmány jogfolytonossága a magát ma alkotmányként megnevező jogszabály hatályon kívül helyezésével helyreállítható. ”

    Az Alaptörvény preambulumában a 49-es Alkotmányt érvénytelenítették. A történeti alkotmányt jogfolytonossá tették. Tehát az Alaptörvény nem alkotmány.
    Kövér hazudik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A DK tiltakozik a hálószoba csőszök ellen 2012. február 25. szombat | AN

Háromszáz forintot ér Kövér ajánlása 2012. február 18. szombat | AN

Lesz kire szavazni: Kuncze Gábor visszatér 2012. február 15. szerda | AN

Jávor is a Facebookon válaszolt Gyurcsánynak 2012. február 4. szombat | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos