Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bundázásra akarták rávenni a pécsi focistát 2011. október 3. hétfő 22:39 | AN Forrás: pmfc.hu, NSO

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bundázásra akarták rávenni a pécsi focistát

Pécs – A Siófok-Pécsi MFC szerdai Ligakupa-mérkőzés eredményének befolyásolására próbálták rávenni a múlt héten Törtei Tamást, a PMFC labdarúgóját, akit – miután nem jelezte ezt azonnal a klubnak – felfüggesztettek az edzések látogatása alól. A pécsi együttes belső vizsgálatot folytat, az MLSZ is megteszi a szükséges lépéseket.

“Az elmúlt hét folyamán csapatunk játékosát, Törtei Tamást azzal a céllal keresték meg, hogy az október 5-én megrendezésre kerülő Siófok-PMFC Liga Kupa mérkőzés eredményét próbálja meg úgy befolyásolni – csapattársait is bevonva -, hogy a találkozót a PMFC elveszítse”, olvasható a pécsi klub hivatalos közleményében.

A honlap beszámolója szerint Törtei Tamás az  MLSZ szabályzatával, a PMFC házirendjével és etikai szabályaival ellentétesen cselekedett, amikor az esetet nem jelezte azonnali hatállyal a klub vezetőségének. Nem megfelelő magatartást tanúsított akkor is, amikor két nappal később játékostársát is tájékoztatta a  megkeresésről, a mérkőzésre vonatkozó ajánlatról, és csak ezt követően tett jelentést a vezetőség felé.

A PMFC ezért belső vizsgálatot folytat, s az ügyről hivatalos formában tájékoztatta  a Magyar Labdarúgó Szövetséget.

Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője a Nemzeti Sport Online megkeresésére azt mondta, haladéktalanul megteszik a szükséges lépéseket, és a hatósághoz fordulnak.

“A Pécsi MFC valóban tájékoztatta az MLSZ-t a történekről”, nyilatkozta Borbély. “A klub az eddigi dokumentumok alapján minden tekintetben a szövetség előírásainak megfelelően járt el. Ugyanakkor az ilyen ügyekkel előbb a hatáskörrel rendelkező hatóságoknak kell foglalkozniuk. A nyomozást nem a sajtóban kell lefolytatni, mert ha nyilvánosság előtt tárgyaljuk, az súlyosan befolyásolhatja a nyomozás eredményét.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Keveset ígértek, hogy kiderült?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Torghelle visszatért a Budapest Honvédhoz 2011. szeptember 30. péntek | AN

BL: a duplázó Messi beérte Kubalát 2011. szeptember 29. csütörtök | AN

Platini: Európa sportélete forog veszélyben 2011. szeptember 28. szerda | AN

Nem ment a manchesterieknek a BL-ben 2011. szeptember 28. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos