Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat 2011. október 22. szombat 14:50 | Föld S. Péter

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat

Budapest – Schmitt Pál köztársasági elnök a Die Presse című osztrák lapnak azt találta mondani, hogy Magyarországon százszázalékos demokrácia van, tele vagyunk barátokkal és a zsidók is remekül érzik magukat. Föld S. Péter nolblogon levő írását közöljük az “álamfő” örömhíreiről.

A zsidók jól érzik magukat Magyarországon. Ez nem egy légből kapott kijelentés: a Die Presse című osztrák lapnak nyilatkozta a Magyar Köztársaság elnöke. Mondott még más meglepőt is Schmitt Pál, például, hogy nálunk száz százalékig demokrácia van, és hogy nagyon sok barátunk van Európában.

Fókuszáljunk a magukat jól érző zsidókra.

Személyes érintettség híján, nyilván a benyomásai alapján mondta ezt az álamfő (sic!). Megkérdezett egy csomó Magyarországon élő zsidót ők mondták neki, hogy jól érzik magukat. Köszönik szépen, mondták Schmittnek a magyarországi zsidók, a megfázásunk elmúlt, és a fejünk sem hasogat annyira, mint a múlt héten, amikor bejött a hidegfront.

Ha más nem, az mindenképpen növeli magyar zsidók komfortérzetét, hogy a budapesti Új Színház élére a főpolgármester egy közismerten antiszemita párthoz kötődő párost nevezett ki. Ha azt mondjuk, ezeréves álma teljesült be ezzel a magyarországi zsidóknak, visszafogottan fogalmaztunk. Sokféle színház volt eddig is Budapesten, de antiszemita és kirekesztő egy sem – pedig, ahogyan a viccből is tudható, lett volna rá igény. Már majdnem az utcára mentek a magyarországi zsidók, hogy kiköveteljék, de aztán az élet (és Tarlós úr) megoldotta helyettük ezt a problémát.

Legföljebb azt lehetne megkérdezni, hogyha a magyar zsidók ennyire örülnek annak, hogy az antiszemiták kaptak egy színházat Budapesten, akkor mások, akik nem magyarországi zsidók, miért nem osztoznak a Magyarországon magukat jól érző zsidók örömében. Hogy csak egy nagyon friss hírt idézzünk: a Magyar Állami Operaház október 28-ára és 29-ére kitűzött hangversenyének vendégkarmestere, Christoph von Dohnányi arról tájékoztatta az Operaházat, hogy „nem kíván olyan városban fellépni, amelynek főpolgármestere az egyik színház vezetését két ismert szélsőjobboldali antiszemitára bízta”.

Persze Dohnányi Ernő unokája csak magának tehet szemrehányást, amiért előzőleg nem tájékozódott Schmitt Pálnál. Az álamfő (sic!) ugyanis elmondhatta volna neki, hogy Magyarországon száz százalékig demokrácia van, sok a barátunk Európában, és a zsidók jól érzik magukat nálunk.

Szerencse, hogy a magyar zsidók nem osztják a nem Magyarországon élő zsidók borúlátását. Sőt: a Magyarországon élő zsidók a velük való törődés minden apró kis megnyilvánulásának örülni tudnak. Így azután az, a közmédia által egyébként agyonhallgatott értesülés is melegséggel töltötte el a szívüket, miszerint nemzeti érzelmű magyarok egy csoportja botrányt rendezett az auschwitzi haláltáborban: mintegy 50-60, nácinak öltözött náci röhögve és trágár megjegyzések közepette, horogkeresztes sálakkal és más relikviákkal súlyosbítva fotóztatta magát a haláltábor bejáratánál. Mindehhez a Magyar Köztársaság elnökének, miniszterelnökének, de egyetlen közjogi méltóságának, vagy pártvezetőjének sem volt egyetlen szava sem. Ami amúgy érthető: ők nyilván úgy lettek tájékoztatva, hogy Magyarországon jól érzik magukat a zsidók. Ezért sem értjük a Simon Wiesenthal Központ nemzetközi igazgatójának, Shimon Samuels úrnak a felháborodását, aki azt kérte Orbán Viktortól, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot és eljárást az elkövetők ellen, és határozottan ítélje el tetteiket.

Talán a Simon Wiesenthal Központ nemzetközi igazgatója is jobban tette volna, ha előbb Schmitt Pál köztársasági elnöknél tájékozódik az ügyben. Aki bizonyára elmondta volna neki, hogy Magyarországon totális demokrácia van, európai barátainkkal Dunát lehetne rekeszteni, a zsidók pedig jól érzik magukat az országban.

Eszünkbe sem jutna azt mondani, hogy Schmitt Pál szándékosan valótlanságokat állít, olyanra meg még gondolni sem merünk, hogy netán aljas módon hazudik. Nyilván nem erről van szó, hanem arról, hogy a köztársasági elnököt csupa olyan zsidóval hozta össze a sors, akik jól érzik magukat ebben az országban. Derűsen tekintenek a szebb jövőbe, és nincsenek rossz érzéseik a náci eszmék terjedésének láttán. Ellenkezőleg: azt remélik, hogy a Dörner-Csurka tandem csupán előőrs, és őket hamarosan más eszmetársaik is követik.

Nem is kívánnánk megingatni Schmitt Pált ebben a hitében, ezért csak úgy, nagy általánosságban hivatkoznánk egy régi dakota közmondásra: olyan országban, ahol a zsidók nem érzik jól magukat, ott nem-zsidónak sem jó lenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 56 szavazatból)
Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat, 4.6 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. Talán nem ennek az idiótának kellene erről nyilatkozni, hanem a zsidóknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  2. Az a helyzet, hogy az elmúlt hónapok eseményeinek tükrében az “álamfő” úr nyilatkozata nem egyéb, mint egy nagy rakás ostobaság.
    Nem is igazán értem, hogy egyesek miért éreznek szükségszerű kényszert arra, hogy a szájukból segget csináljanak?
    Na mindegy, Magyarországnak most ez jutott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. Tényleg nagyon jól érzik M.o-n magukat a zsidók. Boldogság volt számomra amikor éjszakánként csöngött a telefon és közölte velem drága honfitársam, hogy “mocskos zsidó kurva meg fogsz dögleni”. Természetesen szeretetből és csupán figyelmességből hajnali 2-3 óra körül.
    Remekül érzem magam, mert “százszázalékos a demokrácia”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  4. Trulla!
    Együtt érzek veled, és ne vedd szívedre a dolgot, hanem inkább maradj meg olyannak, mint voltál és vagy.
    Egy kedves barátom szokta volt mondani az ilyen eseményekre, hogy “A társadalom össz IQ hányadosa állandó. Csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá…” Mindíg lesz olyan, aki a társadalom össz IQ hányadosát nem emeli, hanem csökkenti. Sajnos!
    Üdv,
    Wolffie

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  5. Őszintén örülünk annak, hogy Schmitt Pálnak van valamiről saját véleménye.
    Még akkor is, ha történetesen pont olyan badarság, mint minden, amiről eddig megnyilatkozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  6. Hát én és családom nagyon nem éreztük jól magunkat abban a trágya társadalomban.Már Izraelben vagyunk és csak tanácsolni tudom,”trulla”,hogy gondoljátok meg,mig nem késő kivándorolnatok,hazajönnötök.Ha szükséges tudok segiteni,de itt ill még otthon,szintén végigvezetnek egészen az uj hazátokig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  7. Ezek bármerre mennek, muszáj nekik mindig hazudni? Azt hogy hazudnak, és még a népükkel sem tudnak őszintén beszélni, már megszoktuk… Még valaki visszaszólna nekik hogy hé’ nem úgy van a’!
    De külföldön?! Mi szükség van erre? Olyan ritkán röhögnek ki bennünket,hogy szorgalmazni kell a derültséget?
    Bár azt hiszem, már csak szánalmasnak látnak bennünket, a vezetőinknek köszönhetően…
    Az hogy diktatúra van, a napnál is világosabb,és ezt a világon már mindenki tudja, mint ahogy azt is, hogy egy csomó zseb náci serénykedik a lejáratásunkon.
    Fel sem fogják tettük súlyát sem a zseb nácik, de ami a fájdalmasabb ez a köztársasági elnöknek kinevezett pojáca sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  8. Nem én irtam. Nem is hinném, hogy ilyenek visszatérnének.
    De szeretnék egy ilyen nemzeti emlékeztetőt felidézni.

    Siegelinde 2009.11.24. 23:14:57
    @MTi: “Karakán pasas”?
    @GeoThrasher: “Kiváló személyiség”?
    @lovag2: “Ízig-vérig magyar”?

    Nem hiszek a szememnek. Hiszen ez egy undorító tömeggyilkos volt! A személyes bátorság nem ment fel szerintem a bűnök alól. Lehet, hogy harcolt hetvenévesen, attól még ártatlanokat ölt és kínzott. Vagy a cél szentesíti az eszközt?

    Ugyanazt művelte, mint a visszataszító hóhér Szamuely Tibor. Szamuelynek felrójuk a gyilkosságokat, Prónaynak meg nem? Miért? Mert az ellentétes oldalon állt?

    A brit szakszervezeti kongresszus (T.U.C.) és a Munkáspárt közös delegációt szervezett Magyarországra 1920. májusában, Magyarország miniszterelnökének meghívására, aki cáfolni óhajtotta a fehérterrorról terjengő “rémmeséket”.

    A delegáció tagjai Wedgwood ezredes, parlamenti képviselő, F. W. Jowett, W. Harris, Stuart Bunning és Williams urak voltak.

    Jelentésükből idézem az alábbi részletet. Bizonyos Hamburgernével és barátaival való bánásmódot ecseteli:

    Kelenföldön egy szobába rakták őket, de este H.-nét átvitték egy másik szobába, ahol sok tiszt tartózkodott, többek között Héjjas, Bibó6 és Sefcsik főhadnagyok. H.-né azért tudta a nevüket, mert Héjjas hadnagy közölte vele, hogy azt akarja, az asszony tudjon róla, hogy Héjjas kezében van. Megkérdezte az asszonyt, tudja-e, kicsoda Héjjas hadnagy, és hozzátette, „majd megtud róla egyet s mást”. Bibót és Sefcsiket később mutatták meg neki, amikor már a lakatanya börtönében volt. Három tiszt korbáccsal ütötte-verte H.-nét, és megparancsolták neki, hogy vetkőzzön le. Erre nem volt hajlandó, mire újra ütni kezdték, addig, amíg megadta magát és levetkőzött. Meztelenül újra verték. Ezután kiadták a parancsot, hogy a négy fogoly közül az egyiket hozzák fel, hozzátéve, hogy az nem lehet H.-né rokona. Neumann Bélát hozták fel. Ráparancsoltak, hogy erőszakolja meg H.-nét. Megtagadta, mondván, hogy ő Hamburger és Hamburgerné régi barátja. Kegyetlenül megverték, de még ekkor sem volt hajlandó. Ekkor két tiszt, akiknek nevét nem tudjuk, csak annyit, hogy Temesvárról jöttek, fogót ragadtak, és kihúzták Neumann fogait. Neumann elájult, erre leöntötték vízzel. Amikor magához tért, arra kényszerítették, hogy nyalja fel vérét. H.-né kétszer vagy háromszor elájult, de minden alkalommal hideg vízzel leöntötték, hogy magához térjen. Elmondása szerint a tisztek nem voltak részegek. Végül Neumannt H.-né szeme láttára kiherélték egy zsebkéssel. Ezután Neumannt elvitték. Egy másik férfit hoztak fel (nem a három barát egyikét). Letépték róla a ruhát, ekkor H.-né látta, hogy korábban bántalmazták, egyik heréjét összeroncsolták. Ennek a férfinak is megparancsolták, hogy erőszakolja meg. Erre fizikailag képtelen volt, de a tisztek kényszerítették, hogy közeledjen hozzá. Ez után azt parancsolták H.-nénak, hogy meztelenül üljön fel a forró kályhára, de olyan szánalmasan könyörgött, hogy végül elálltak tőle. H.-né éppen menstruációja után volt, de a temesvári tisztek ezzel mit sem törődve szétfeszítették a lábát, és az, amelyik kiherélte Neumannt, bedugta H.-né testébe a korbács nyelét, és olyan durván forgatta meg, hogy még most is gyakran vérzik.

    Karakán pasasok voltak ezek a különítményesek, nem? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  9. A Mazsihisznak meg nem biztos, hogy a főoldalra kellene raknia orván álságos hazugságait.
    .
    http://www.mazsihisz.hu/2011/09/28/nehez-idoszak-kozepette-lelket-kell-tartanunk-minden-emberben-4516.html
    .
    Hányszor kell még a beszédeiben Mein Kampfot idéznie ahhoz, hogy úgy bánjunk vele, ahogyan megérdemli?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Tényleg igaza van az “álamfő” elvtársnak. K@rva jól érezzük magunkat amikor Péntek esténként úgy megyünk a zsinagógába , hogy körül kell nézni nem fog valaki jól fejbe vágni a kipa miatt amit a fejünkön hordunk. Jól érezzük magunkat amikor látjuk, hogy szüleink sírját, temetőinket zsinagógáinkat náci szimbólumokkal firkálják tele és ha ezért kérjük a törvény segítségét akkor csak gyerekcsínynek minősítik azt. Jól érezzük magunkat amikor Auswitchzban náci magyar fiatalok gúnyt űznek meggyilkolt szeretteink emlékéből. Jól érezzük magunkat amikor származásunkat, vallásunkat már nem merjük bevallani a népszámlálási kérdőíveken, tartva, hogy ellenünk fogják felhasználni.

    Tényleg k@rva jól érezzük itt magunkat:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  11. Smit úr, kit teccet ezügyben előzetesen megkérdeznni? Netán Orbán urat? Kinek a vélleményét tolmátscholta wolt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  12. Schmitt Pált még Balsai se tudja alul múlni jellemhiányban. Esetleg Semilyen Zsóti közlekedik azon a vágányon, mint elszabadult tehervagon. Bízzunk benne, hogy nemsokára közeledik egy gőzös szembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  13. A jó kedélyállapotot tovább fokozhatja a tudat, hogy egy héttel ezelőtt talán Gyöngyöspatán megjelent egy hitler-utánzat, bizonyitván a jó közérzet biztositását.

    Kár, hogy másnap a Parlamentben senkinek nem jutott erről eszébe semmi.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  14. gm. írta (2011. október 22. szombat 15:19):
    “Talán nem ennek az idiótának kellene erről nyilatkozni, hanem a zsidóknak.”
    .
    Akkor nyilatkoznék: NEM, nem érzem jól magam a mai Magyarországon, és nem emlékszem, hogy járt volna nálam egy analfabéta szalonidióta ezzel a kérdéssel, úgyhogy inkább ne beszéljen a nevemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  15. trulla! “Tényleg nagyon jól érzik M.o-n magukat a zsidók..”
    Ők az egész világon jól érzik magukat! És mitől ne!
    Talán! kis kárpótlás az irántuk tanúsított írtásukkal párosuló fanatikus gyűlöletre, hogy ma Ők a pénzvilág Urai!
    Sokakat a gyűlöletig dühít ez, de nem gondolunk bele, hogy Ők igenis értenek a pénzhez , mi nem. Mi nem tartunk össze, Ők igen! De nagyon!
    Egyébként is mindig gyűlöltem valakit azért üldözni, mert fekete-fehér,zsidó-keresztény-cigány, hindu, stb Nem mindegy?? Nem férünk el elegen békében???
    Tudom! sajnos NEM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Minden a legnagyobb rendben zsidók. Kipucoljuk először a hajléktalanokat, majd a cigányokat végül Ti, kedveskék következtek, hiszen ebben az áldott országban rend lesz, az is biztos, de még milyen!

    Amúgy miért piszkáljátok Gojóstoll urat ilyenekkel? 2010 előtt se volt nagy divat a Fidesznél az őszinteség, hát aztán különösen nem lett azzá. De várjatok csak, amíg majd a leghülyébb fidesznyik “gyurcsánytakarodj!-ozó” is saját bőrén fogja érezni a nemmegszorításokat, az államosításokat és persze a kormány remekebbnél remekebb ötletrohamainak következményeit. Az az év 2012 lesz, a Fidesznek a világvége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. Nem Gojóstoll, hanem goyostol!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. “Kár, hogy másnap a Parlamentben senkinek nem jutott erről eszébe semmi.”
    SZÉGYEN!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  19. Csa-csa,
    ha mégoly pozitív is amit írtál,..de hogy ma a zsidók a pénzvilág urai? Ne már….
    Nagy ám ez a világ, meg a pénzvilág….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Azt a kib@szott!!!!!
    Hát ezt a kezelőorvosa nem látta másfél éve az tuti!
    Ennek nincs arca annyira pofátlan!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  21. gm.
    2011. október 22. szombat
    18:43
    A csúsztatások megalapozása így szokott kezdődni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Avi! Őszintén sajnálom, ez borzasztó!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Mostcsak az a kérdés :
    Ha a zsidók jólérzik minálunk magukat , akkor vajjon a Smittpali is yolérzi magát a zsidóknál ?
    Merha nem akkó megette a fene az egészet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Ezek a szemét alávaló 230 000 magyarembert legyilkoló Prónayék a példaképei a mostani reinkarnálódó hortysta rendszernek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. gets,
    Igen. Ez már olyan régi…”igazság”…vagyis csúsztatás, vagyis hazugság és végül vád….majd kifosztás..üldözés, halál.
    Kedvencem, a Shakespeare dráma, a Kalmár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  26. Hova nem minősíti magát ez a társaság!????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Az allamfo oromhire undort kelt, mi az hogy zsidosag!? olyan idegesito szohasznalat! mar azt fajgyulolonek erzem aki kimondja hogy zsido!!!! szokek, feketek, zsidok, ciganyok mar minek is ennyire szetvalasztani az embert az embertol? …. en meg emlekszem, es jo volt, nem foglalkoztunk se politikaval, se azzal ki az ilyen vagy olyan!!!!!

    Egyebkent pedig szinte mindenki utal mar itt elni, ez egy elhetetlen orszag, legfokeppen a lelki -nyomor ami elhetetlenne teszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  28. A zsidóság olyan fogalom, ami negyedik helyen szerepelhetne a munkásosztály, parasztság, értelmiség után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Ha majd megbukik a kurzus, ezt az álomfőt 3 évi tévénézéssel kellene büntetni. (A királyi TV műsorát vetítve.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. Túlavasúti:
    Nem felejtsük el, hogy a általad említett különítményesek a Jobbik, a Gárda, stbl, lelki elõdei. Ugyanabban a vadállati komplexusban szenvednek. Egy olyan elmebaj, amire nincs gyógyszer. Jobban mondva, csak egy gyógyszer van…..

    Most ezekfajtái ülnek a magyar parlamantben. Vajon ki választotta be õket??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  31. sammy:
    Csak azért lehetnek bennt mert a Magyarság értelmesebb és érzékenyebb része megcsömörlött a politikától.
    Ha mindenki az urnákhoz járult volna akkor ezek a nácik egyszerűen sehol sem lennének !
    Ugyanis azt tudni kell hogy a radikálisok MINDEN alkalmat megragadnak hogy szerepelhessenek , véleményt formálhassanak , agitáljanak , megdumáljanak .
    Visszaélve a demokratikus rendszer lehetőségeivel nagy léptekkel haladnak azok vérbefojtása felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. Kár, hogy az utóbbi időben Schmitt Pál nem jár a tömegek közé, csupán a főnökével Orbán Viktorral áll szóba és a “diszpintyekkel”, akiket megrendelésre a látogatása alkalmával kivezényelnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Amikor a békát élve megfőzik, arra is azt mondják, hogy azért nem ugrott ki a vízből, mert jól érezte magát benne és nem azért, mert átb&xták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  34. Geyza:
    Igazad van. Ez így van majdnem mindenhol, ahol rengetegen nem mennek el szavazni. Bizonyos országokban – Argentina, Ausztrália, Brazil, stb. – voksolás
    kötelezõ. Ha valaki nem akar senkire sem szavazni, az le ad egy érvénytelen cédulát. Mert a sok ember közömbös a politikával szemben – mint említetted.
    Nem élek M.o-on, de ott, ahol élek, MINDIG szavazok, pedig itt a voksolás nem
    is kötelezõ. Az a vélemémyem, hogy aki nem szavaz, ne is morogjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  35. Annak idején a táborokban lévő szerencsétlenek személyesen mondták el a vöröskereszt embereinek, hogy milyen jól érzik magukat. Ez már megint a régi nóta.
    Ugyan úgy gondolom, ahogy Avi. Ebben a demokráciában benne van a pakliban, hogy lecsapnak a zsiniből hazafele jövet. Mert erre már volt példa. Emlékeztek 2009 nyarára? Akkor hazáig követett egy szegény srácot egy csapat őshumanista emberbarát, aztán mikor a “te zsidó vagy?” kérdésre igennel felelt, jól megverték.
    Most, mivel már sokkal nagyobb a demokrácia mint akkor volt, ezért 2x olyan nagy az esély arra, hogy ez előforduljon.
    Ne feledjük, minden a németek bűne volt annak idején.
    Ha véletlenül lecsap minket valaki, az se baj. Mert nem is lesz igaz. Hisz ilyen nincs is,jól érezzük magunkat, csak egy olajfolton csúsztunk el, lehet, hogy 3-4 x egymás után, de így volt Pali bá minket úgy segéljen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  36. Sajna véleményem szerint folytatni kell előbbi 2009-beli kommenben
    rögzitett történetet, mert véleményem szerint valódi nemzeti érdekünk közös.

    “Fiú, itt van még egy tök jó történet! Szintén az előző kommentemben idézett bizottági jelentésből. Figyuzzatok:

    “M. N. Műszaki rajzoló Marcaliban [Marczali]. Római katolikus magyar. A szovjet kormány előtt, majd alatt a mezőgazdasági minisztériumban dolgozott. 1919. augusztus 6-án tartóztatták le. Eleinte egész jól bántak vele, mert akkor még nem voltak ott fehér tisztek. Három nap múltán megérkezett Marcaliba egy tiszti különítmény. Augusztus 26-án vagy a körül hetven embert állítottak sorokba az udvaron. Tizenhét nevet olvastak fel, négy zsidót az egyik oldalra állítottak és tizenhárom keresztényt a másikra. Az egyik férfit, aki „vörös” katona volt, elvittek a keresztény csoportból. Leütötték, ráugrottak, péppé taposták. A férfit Ősz Ferencnek hívták. Kicsit később meghalt.

    Egy Johann Krenusz nevű tanárt szintén kivittek a sorból, és megvertek.

    Ezután egy katolikus papot vettek elő, és vertek meg.

    A papot annyira szerették, hogy az egyházközségébe tartozók petíciót írtak szabadon bocsátása érdekében. A pap haját a többi fogoly szeme láttára tépték ki. Kiszúrták az egyik szemét, és szuronnyal döfködték.

    A négy zsidóból kettőt, Dénes Izidort (hivatalnok) és Lobl Leopoldot (tanár) kivittek, és a tisztek a többiek szeme láttára véres cafatokká verték a heréjüket. A kb. 65 éves Lobl kínjában összepiszkította magát, mire az egyik katona a szuronya hegyéről etette meg vele saját ürülékét.

    Úgy tájékoztattak minket, hogy kell lennie írásos bizonyítéknak Marcaliból a főorvos (Fülöp) aláírásával.

    Mikor a fent leírt kínzás véget ért, a többiek is fejenként 100 botütést kaptak. Ezután mind a tizenhetet, beleértve Ősz holttestét, felakasztották egy nagy fára az udvaron. M. N. és még ketten cellájuk ablakából látták a tizenhét holttestet.

    A börtönigazgató tiltakozott az akasztás miatt, de Prónay kapitány megfenyegette, hogy ne merjen beleavatkozni, az meg a következményektől tartva felhagyott a tiltakozással.”

    Ez ám az ízig-vérig magyar ember! Ez ám a tiszti becsület! “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  37. Ilyenkor csomókban hullik a hajam, hogy ilyen agyhalott köztársasági elnökünk van. Miatta még pluszban szégyenkezhetünk.Neki kéne élen járni abban, hogy ezek az aljas , kirekesztő, embertársait semmibe vevő csoportok megkapják kellő büntetésüket. Sajnos e tekintetben Sólyom László sem volt különb. Emlékezzünk rá, hogy a Sándor Palota ablakai alatt avatták fel a Magyar Gárdát. Többek között ez is példátlan Európában. Napról napra, csak azon töröm a fejem, hogy hogyan süllyedhettünk ilyen mélyre? Mi jöhet még ezek után és mikor lesz ennek a pocsékságnak vége? Kérdéseim eleddig megválaszolatlanok maradtak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  38. Ha lehetőségem lenne személyesen is megkérdezném az államfőtől hogy arról nem érdeklődtek ,hogy a cigányok hogyan érzik magukat ebben az országban?A cigányok nem töltenek be olyan poziciót ,mint a zsidók Az igazi kisebbség , az igazi hátrányos helyzetben a cigányok vannak. Nincs szakképzettségük , nincs munkájuk segélyekből tengődnek , vegetálnak .Akiknek ,pedig elvétve magasabb iskolai képesítésük van , azok sem tudnak elhelyezkedni. Ha egy állást meghírdetnek , biztosan nem a cigányt fogják felvenni , még akkor sem , ha megfelelőbb lenne ,mint a fehérebb bőrű. A zsidók nem segítik a cigányokat .!!!! lenézik Őket , Ha pedig a cigányok között akad olyan aki azonos szinten levő tanult ember mint Ők,a zsidó származású féltékenységből nem fogja felvenni, Sok helyen, .vállalatoknál . korházakban mindenütt zsidók töltik be a vezető szerepet . A megpályázott állásra .egy ismerősöm mesélte, hogy a zsidó vezetőnő nem vette fel, az illető cigány származású , magasan kvalifikált , nagy szakmai gyakorlattal ( már bízonyított a gyerekemet Ő gondozta )Akkor kérdem én , nem a zsidóknak kell(ene) kiállni a cigányok mellett , nem Nekik kellene pártfogolni Őket ? A kutatások ,is kimutatták , hogy a cigányokat is ugyanúgy elhurcolták annak idején., mint Őket, csak Ők okosabbak voltak ezek szerint , Ebből ne az jöjjön le, hogy nem tisztelem , és nem vagyok empatikus a zsidókkal ,de amikor ilyen élethelyzetekkel találkozom , akkor megdöbbentő számomra hogy nem segítenek az embereknek , Nem alamizsnát kért ez az ismerősöm , hanem egy meghírdetett állásra jelenkezett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  39. Sztongika, mint magyar zsidó, sajnos részben egyet kell hogy értsek Veled. Igaz, már húsz éve nem élek otthon, de tény, a legtöbb zsidó nem igazán érez sorsközösséget a romákkal. Kivételek bőven akadnak, nem is kérdés, ismerek is olyanokat. De fordítva is így van, én már hallottam romát úgy zsidózni hogy egy Jobbikos is megirigyelhette volna. Az az igazság hogy azon kívül hogy a többségi társadalomból sokan egyik kisebbséget sem szeretik, egymáshoz nincs sok közük, szóval ez talán annyira nem is meglepő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Jo erzes volt Egyiptomban piramist epiteni, Babilon, inkvizicio, feherterror, Horthy, Szalasi stb. Es most is nagyon jo!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  41. “Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat”… És ezt a zsidók is tudják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  42. Amúgy biztos vannak zsidók akik jólérzik magukat ma Magyarországon, de nem a Fidesz miatt, hanem annak ellenében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. Érdekes, mert én egyáltalán nem érzem jól magamat.
    Ennek egyik oka pontossan az, hogy Smit úr szépséges Hazánk elnöke.
    Jó, jó, senki nem is kérdezett meg, oszt ha véletlenül meg is kérdezett vóna, mit is számítana az én vélleményem?
    Van a közt. elnök úrnak bohócügyi főosztálya?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  44. Figyu!!!!!!!!!!!
    Én nem tudom, hogy zsidó vagyok e vagy nem.
    Lélekben inkább zsidó cigány és minden lesajnált kissebség.
    Ezért megyek ma ki.
    MERT NEM TETSZIK A RENDSZER!!!!
    Te is gyere!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  45. Avi!! Mikor talizunk Tel Aviv ban?Egy vagy két sörre meghivlak aztán figyeljük,hogy mit csinálnak a csutira szavazók ill élvezi e a szavazásuk eredményét.Most még simán jöhetsz,jöhettek.A nem sima,mikor a jöttötöket menekülésnek hivják.Én is rohadtul sajnáltam otthagyni azt a drága földet.ÉBRESZTŐ!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  46. KedvesGábor NYC! Igazán örülök,ha még részben is hogy igazat adsz nekem. MÉGEGYSZER HANSÚLYOZOM , ABBAN NEM ÉRTEK EGYET A ZSIDÓKKAL, HOGY MIÉRT NEM SEGÍTIK A CIGÁNYOKAT ? A legkedvesebb tanárom a középiskolában zsidó volt , aki úgy szavalta Petőfi Sándor “Szeptember végén” című versét, hogyha rágondolok könnyes lesz a szemem, pedig évtizedekkel ezelőtt történt .De azt a zsidó orvost sem fogom elfelejteni , aki ellehetetlenített a pályámon, évekkel ezelőtt , mert nem engedelmeskedtem neki. Olyan hatalmi szerepe volt , annyira tudta manipulálni az embereket, hogy ahová jelentkeztem dolgozni , mindenütt utánam szólt , és elutasítottak . Ott voltam kettő gyerekkel,és egy beteg leszázalékolt férjjel .Nem védett meg senki vele szemben, Alkalmi munkákak végeztem , elmentem mosogatni ( nem szégyen )hogy a gyerekeimnek enni tudjak adni. Nem akarok a témától eltérni , de ez is az igazsághoz tartozik Persze, hogy vannak jók is közöttük ,éppen úgy mint más emberek között is, Ezért nem lehet ,nem szabad ítélkezni mások felett .Előbb meg kell ismerni a másikat hogy hogyan él , hogyan viszonyul az embertársaihoz. Csak tudod,ha egy zsidó lebecsüli , lenézi , többnek tartja magát a cigányoknál , akkor ezt Ő MÁSOKTÓL KAPJA VISSZA , Ha ,pedig ez így folytatódik , akkor sohasem lesz vége ……. Szeretettel Üdvözöllek Sztongika

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  47. blau elasar gustav

    Jól emlékezünk
    Zsidónak lenni azt jelenti “‘ üsd a zsidót”
    Merem ajánlani a magyarországi testvéreinknek
    Felejtsék el az iskolában bemagolt magyar hitvallást
    Örüljenek velünk Gilad Salit kiszabadúlásának
    Izraelben bajban, jóban együtt vagyunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Sztongika,
    hagyd a zsidókat…egy kicsit körül kell nézni a történelemben ..a “bolygó zsidórol”, az ide oda vándorló, elűzött, pogromok elől menekülő zsidókról…egy rongyos seregről..Bárhova mentek, hamarosan közösséget alkottak, megosztottak egymás között mindent, iskolát építettek, TANULTAK, együtt fürödtek és imádkoztak…kulturális életet éltek…nézz utána stettle történeteknek.És ha egy kicsi szabadságot, jogot kaptak, még többre vitték.
    Nem tudom, hogy a történetedből mi igaz, ..mert a másik fél történetét nem ismerjük. Vegyetek példát a zsidóktól …ti sokkal jobb körülmények között vagytok mint ők voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  49. Védjen meg téged SP!
    Ha nincs más ellenséged…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  50. iksz
    2011. október 23. vasárnap
    07:16

    Friss olé lehetsz, ha ennyire agitálsz. Ne tedd, vagy csak akkor, ha minden nehézségről is felvilágosítottad a magyarországi zsidókat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán új barátai: az orosz demokrácia 2014. február 20. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos