Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat 2011. október 22. szombat 14:50 | Föld S. Péter

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat

Budapest – Schmitt Pál köztársasági elnök a Die Presse című osztrák lapnak azt találta mondani, hogy Magyarországon százszázalékos demokrácia van, tele vagyunk barátokkal és a zsidók is remekül érzik magukat. Föld S. Péter nolblogon levő írását közöljük az “álamfő” örömhíreiről.

A zsidók jól érzik magukat Magyarországon. Ez nem egy légből kapott kijelentés: a Die Presse című osztrák lapnak nyilatkozta a Magyar Köztársaság elnöke. Mondott még más meglepőt is Schmitt Pál, például, hogy nálunk száz százalékig demokrácia van, és hogy nagyon sok barátunk van Európában.

Fókuszáljunk a magukat jól érző zsidókra.

Személyes érintettség híján, nyilván a benyomásai alapján mondta ezt az álamfő (sic!). Megkérdezett egy csomó Magyarországon élő zsidót ők mondták neki, hogy jól érzik magukat. Köszönik szépen, mondták Schmittnek a magyarországi zsidók, a megfázásunk elmúlt, és a fejünk sem hasogat annyira, mint a múlt héten, amikor bejött a hidegfront.

Ha más nem, az mindenképpen növeli magyar zsidók komfortérzetét, hogy a budapesti Új Színház élére a főpolgármester egy közismerten antiszemita párthoz kötődő párost nevezett ki. Ha azt mondjuk, ezeréves álma teljesült be ezzel a magyarországi zsidóknak, visszafogottan fogalmaztunk. Sokféle színház volt eddig is Budapesten, de antiszemita és kirekesztő egy sem – pedig, ahogyan a viccből is tudható, lett volna rá igény. Már majdnem az utcára mentek a magyarországi zsidók, hogy kiköveteljék, de aztán az élet (és Tarlós úr) megoldotta helyettük ezt a problémát.

Legföljebb azt lehetne megkérdezni, hogyha a magyar zsidók ennyire örülnek annak, hogy az antiszemiták kaptak egy színházat Budapesten, akkor mások, akik nem magyarországi zsidók, miért nem osztoznak a Magyarországon magukat jól érző zsidók örömében. Hogy csak egy nagyon friss hírt idézzünk: a Magyar Állami Operaház október 28-ára és 29-ére kitűzött hangversenyének vendégkarmestere, Christoph von Dohnányi arról tájékoztatta az Operaházat, hogy „nem kíván olyan városban fellépni, amelynek főpolgármestere az egyik színház vezetését két ismert szélsőjobboldali antiszemitára bízta”.

Persze Dohnányi Ernő unokája csak magának tehet szemrehányást, amiért előzőleg nem tájékozódott Schmitt Pálnál. Az álamfő (sic!) ugyanis elmondhatta volna neki, hogy Magyarországon száz százalékig demokrácia van, sok a barátunk Európában, és a zsidók jól érzik magukat nálunk.

Szerencse, hogy a magyar zsidók nem osztják a nem Magyarországon élő zsidók borúlátását. Sőt: a Magyarországon élő zsidók a velük való törődés minden apró kis megnyilvánulásának örülni tudnak. Így azután az, a közmédia által egyébként agyonhallgatott értesülés is melegséggel töltötte el a szívüket, miszerint nemzeti érzelmű magyarok egy csoportja botrányt rendezett az auschwitzi haláltáborban: mintegy 50-60, nácinak öltözött náci röhögve és trágár megjegyzések közepette, horogkeresztes sálakkal és más relikviákkal súlyosbítva fotóztatta magát a haláltábor bejáratánál. Mindehhez a Magyar Köztársaság elnökének, miniszterelnökének, de egyetlen közjogi méltóságának, vagy pártvezetőjének sem volt egyetlen szava sem. Ami amúgy érthető: ők nyilván úgy lettek tájékoztatva, hogy Magyarországon jól érzik magukat a zsidók. Ezért sem értjük a Simon Wiesenthal Központ nemzetközi igazgatójának, Shimon Samuels úrnak a felháborodását, aki azt kérte Orbán Viktortól, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot és eljárást az elkövetők ellen, és határozottan ítélje el tetteiket.

Talán a Simon Wiesenthal Központ nemzetközi igazgatója is jobban tette volna, ha előbb Schmitt Pál köztársasági elnöknél tájékozódik az ügyben. Aki bizonyára elmondta volna neki, hogy Magyarországon totális demokrácia van, európai barátainkkal Dunát lehetne rekeszteni, a zsidók pedig jól érzik magukat az országban.

Eszünkbe sem jutna azt mondani, hogy Schmitt Pál szándékosan valótlanságokat állít, olyanra meg még gondolni sem merünk, hogy netán aljas módon hazudik. Nyilván nem erről van szó, hanem arról, hogy a köztársasági elnököt csupa olyan zsidóval hozta össze a sors, akik jól érzik magukat ebben az országban. Derűsen tekintenek a szebb jövőbe, és nincsenek rossz érzéseik a náci eszmék terjedésének láttán. Ellenkezőleg: azt remélik, hogy a Dörner-Csurka tandem csupán előőrs, és őket hamarosan más eszmetársaik is követik.

Nem is kívánnánk megingatni Schmitt Pált ebben a hitében, ezért csak úgy, nagy általánosságban hivatkoznánk egy régi dakota közmondásra: olyan országban, ahol a zsidók nem érzik jól magukat, ott nem-zsidónak sem jó lenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 56 szavazatból)
Schmitt Pál szerint a zsidók jól érzik magukat, 4.6 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. túlavasűti – hoz megjegyzésként.

    úgy gondolom, hogy segg pál gőztársaseggi ülnök kicsi-pici, édes nejét, illetve külhonba szakadt – még az átkos cucilista rendszerből hivatalosan mehettek el, államilag támogatva, mert a papa jó elvtárs volt – leánykáit kellene így megviccelni, csak úgy játszásiból!
    a kövér, áder dajcstomi, meg a zorbán csinyááhatná, a segg pali, meg a ző csajaikkal játszhatná ugyanezt.

    MEGÉRDEMELNÉK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  2. “hüje gojostol”, NINCS olyan, hogy zsidó vagy nem zsidó! Itt és most a társadalom többsége szarul érzi magát! Van okos ember és buta, van jó erkölcsű és erkölcstelen, becsületes és hazug. Fejezzék már be ezt a zsidó, nem zsidó örültséget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  3. dajcs fűrerünk, az elmúlt este elmondta hogy ő nem változott.
    Maradt, ami volt. Hová lett a fürersége, s jackó-, vagy petőfi
    álorcája. Talán az EU-ban másféle álarccal kell megjelenni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. Sztongika! Mégis hogy gondoltad? ” A zsidók nem segítik a cigányokat .!!!! ”
    És amikor segítik! Csillebércre menekítik ki a pogrom elől őket, akkor a Parlament egyébként jó keresztény, református pap emberjogi bizottság vezetője a cigányság parlamneti képviselőjével együtt – érti, aki érti egy kis burkolt zsidózással – őt nevezi meg a minden baj eredendőjének.
    Sajnos a cigányok a többségi társadalommal együtt antiszemiták! Erre Te vagy a legjobb példa! Mindenről a zsidók tehetnek…. mondókátokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  5. Ugocsa
    Egyetértek. Jobban hangzott volna, hogy a magyar állampolgárok jól érzik magukat.
    Ja, ha Ausztriában múlatják az időt, napijjal, teljes ellátással, himnusszal és ingyen Mercis utazással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. iksz!
    Köszi a meghívást de én már 2001 óta izraeli állampolgár vagyok. A fiam 2000 óta Ereczben él. Én többnyire MO-on de hamarosan szedem én is a sátorfámat és költözöm:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. -
    “A köztársasági elnököt nyilván olyan zsidókkal hozta össze a sorsa kik jól érzik magukat…”
    -
    Hát persze, például Deutsch Tamás, Fónagy János és Szájer József a tipikus “díszzsidók”, azok akikre bármikor hivatkozni lehet, mert ha már ők is úgy mondják, akkor biztosan úgy is van… Ők a diktátor tányérnyaló ebei, akárcsak az elnök úr. Ez az ő legfőbb szerepük a Fideszben.
    Direkt örültem nemrég, amikor a “parlamentben” Fónagy urat e témába vágóan válaszra kényszerítette egy náci ( azaz jobbikos) képviselő, és ő kivételesen korrekt, kemény választ adott neki.
    Vajh Schmitt elnökúrnak mi a véleménye arról, hogy a magyar Reistagban már már nem is kis létszámban másfél éve ott fészkelnek a ragadozók, a nácik. Ez például milyen hatással lehet a boldog zsidókra?
    -
    Summa summárum: HAZUG RENDSZER, HAZUG ELNÖKE, SCHMITT PÁL.
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. Hihetetlen, hogy egy gerinctelen (moderálva) ilyen valtozatos utat tegyen meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. yorki! Pont azért mert “egy gerinctelen, (moderálva)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. abramovics,
    Nem, ezt ők sem érdemelnék meg.
    Viszont goj ost oll nyilatkozata a legmegbízhatóbb, legtárgyszerűbb bizonyíték az állami antiszemitizmusra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. 1939-elott mi Jol ereztuk magunkat Magyarorszagon!!
    aztan Majus 5-en jott a zsidotorveny-(39-evi IV.ik TC)-es maris nagyon rosszul ereztuk magunkat!! a 44-es deportacio mar csak a “hab” volt a tortara!!
    Azota is Ugy erezzuk magunkat,…………Hala az Olyanoknak mint ez a Schmidt Pal,meg a Fidesz+Jobbik csocselek,amely engem valamely kulonos Oknal fogva-(vajon ki erti miert??!!)-a Nyilas suhancokra emlekeztet!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. Sztongika,
    Mit szeretnél a zsidóktól? Hiszen alig vannak! Mindig csak emlegetik őket, de ugyan már hol van zsidó Magyarországon? És ha van is néhány, hol vannak az életerős, tettrekész zsidó fiatalok? Cigány viszont sok van. Magatokban bízzatok, magatokat szervezzétek meg! De lehetőleg ne egyszerű rombolásra, tombolásra, mert akkor hiába csináljátok, hanem világos és ésszerű követelésekkel álljatok elő, és ha kell, szervezzétek meg az ellenállást. Akkor bizonyára akad majd hatékony szövetségesetek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. Bohóc, (moderálva)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Nem csoda hogy ures terem elott beszelt aza felkegyelmu Schmitt Pal az ENSZ new yorki kozgyulesen. Kit erdekel, hogy o mit mond? Magyarorszag hitele teljesen lejart, koszonet olyanoknak mint o es a fonoke az orban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. Kedves Trulla! Kedves Girbegurba!

    Nagyon másképpen látjuk a dolgokat Én nem vagyok antiszemita!!!! Az embereket mindig a cselekedetük szerint katagorizálom. De ha Veletek is annyi rosszat elkövettek volna, ha annyi fájdalomban lett volna részetek általuk ……..,, kérdem én mit csináltatok volna? Az ismerőseim között vannak cigányok ,és vannak zsidók is . Nem gyülölhetem a zsidókat mert Istenfélő ember vegyok .Tudom, hogy mennyi megpróbáltatáson mentek keresztül annyi különbséggel .hogy az Ővék jobban él a tudatban .mint a másik népcsoporté. .Mivel hiszek , a Mindenhatóban , lehetséges hogy valamelyik ősöm bünéért tesz próbára a Mindenható mert most csak fájdalom van a szívemben….Mindig imádkozom a Mindenhatóhoz, hogy adjon erőt ahhoz , hogy megtudjak bocsátani , mindazért a fájdalomért ,amit ellenem elkövettek Ebbe csak azok tartoznak , akik személy szerit akadályokat kellemetlenségeket okoztak Nekem , és ezzel együtt a családomnak is.Ha tudod , hogy mit jelent tanult, szakképzett ember létedre segélyért sorbaállni , akkor sohase kerüljetek ilyen megalázó helyzetbe., HA TUDOD HOGY MIT JELENT HEGYEKBE TORNYOSULT EDÉNYEKET ELMOSNI , HA TUDOD ,HOGY KETTÉTÖRTÉK AZ ÁLMAIDAT , HA TUDOD ,HOGY MIT JELENT AZ HA NEM TUDSZ ELHELYEZKEDNI PEDIG EISMERT SZAKEMBER VAGY , MERT ELLEHETETLENÍTETTEK AKKOR MÁSKÉPPEN LÁTNÁD A DOLGOKAT .AKKOR NE ÉN SZÉGYENKEZZEM AZÉRT, AMIT NEM ÉN KÖVETTEM EL……Szeretettei üdvözöllek Benneteket Sztongika..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Tulajdonképpen onnan indul a probléma, hogy milyen alapon tartják nyilván ki zsidó, ki cigány stb? Itt van a legnagyobb baj, hogy egy országban ez egyáltalán szóba kerülhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  17. Orbán András Lajos

    A szerencsétlen flótás már nem csak írásban ,,alkot,, maradandót, de már a beszédeiben is utol érhető a balf@szsága………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  18. Sztongika,
    A szívem veled van. De sokkal többet nem tudok tenni. Akik ma kimentek az Erzsébet-hídhoz, talán ezért is voltak ott. Volt cigány szónok is. Van cigány értelmiség (korábban is volt, de most talán nagyobb létszámú), és van hatalmas cigány tömeg. Igaz, ez a tömeg el van dugva nagyrészt a keleti megyékbe, erősen megosztott, társadalmi rétegekre szabott csakúgy, mint minden más nép. Az is igaz, hogy éppen itt a legnagyobb az iskolázatlanság és a legkisebb a felhalmozott vagyon. De akkor is csak a saját értelmisége által megszervezetten, és a saját erejéből tud kimászni a csávából. Ha mások segítségére vár, akkor nem megy.
    Ez nem azt jelenti, hogy nincs segítség, vagy nem akarunk segíteni. Dehogynem! Mégis, elsősorban rajtatok múlik.
    Szeretettel
    girbegurba

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Nesztek egy genyó náci troll. Pfuj
    Az állatokat nem akarom megsérteni, mert ez rosszabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Lala-Erdély,

    a hozzászólása antiszemita volt, ugyanazt mondta, amire a numerus clususra volt korábban a válasz. Ha még észre sem veszi, hogy zsidózik, az nem menti fel a szabályzat betartása alól. Rasszista, antiszemita nézeteknek az Amerikai Népszavában nem adhat hangot. Ez a válasz a kérdésére. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. Kedves admin a Jenő nevű sem kivétel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Admin,
    Nem tudom, mit írhatott Lala-Erdély, de nálam Jenő 2011. október 23. vasárnap 21:44 sem ment volna át.
    Igaz, ehhez sok idő kellett, mert először nem hittem magamnak, újraolvastam, hogy biztos jól értem-e. Nehezen is tudnám indokolni, mert áthallásokra épít a szöveg. De végül is az adminság bizalmi funkció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Kedves girbegurba és gets,

    igazuk van köszönjük, elnézést a figyelmetlenség miatt, Jenő is távozott. Végleg. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Én Dániába fogok emigrálni.
    Feltéve ha ott nem kötelező a halmáj-fogyasztás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. “A zsidók jól érzik magukat Magyarországon…nálunk száz százalékig demokrácia van…nagyon sok barátunk van Európában.
    Lesütött szemekkel mondom, ilyenkor szégyellem magam, hogy magyar vagyok és ilyen sőt még ilyenebbek a vezetőink.
    Mi jöhet még??? Meg kell állítani őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Avi: . “Tulajdonképpen onnan indul a probléma, hogy milyen alapon tartják nyilván ki zsidó, ki cigány stb? Itt van a legnagyobb baj, hogy egy országban ez egyáltalán szóba kerülhet.”
    .
    Pontosan! Ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Kedves Girbegurba! Nem tudom szó nélkül hagyni , hogy ne válaszoljak a kérdésedre, Már az is valami, hogy a szíved Velem van . Tudod, csak az a baj a cigány értelmiséggel , hogy nincs meg Bennük az összetartás . HA KÉT CIGÁNY DOLGOZIK EGYÜTT BIZTOSAN , HOGY AZ EGYIKÜK BENYALJA MAGÁT A MUNKAADÓJÁNÁL, Lehetséges hogy a emberi értékekre igényesebbet fogják eltanácsolni ,A cigány értemiségiek , pedig eléggé megosztó személyiségűek.és látszat politikát művelnek . Aki bólogat, akinek nincsen ereje ahhoz, hogy érvényesítse akaratát, akkor az csak báb marad. , A cigányság pedig, továbbra is kivetett maradhat, Hiába szónokolnak semmi sem változik . A beszéd elszáll , lelkesít amig halljuk , de semmi sem változik ez olyan ,mint az állóvíz .Szeretem a hazámat ,!!!! …….az egész éltem abból áll , hogy segítsem , az embereket .Ezért fájdalmas ,az .hogy nem tudom azt csinálni ,amit tanultam ,amibe vágyam, tehetségem adatik . Remélem, hogy ez csak átmeneti állapot , ez a kényszer pihenés. Lehetséges , jobb lett volna ,egy másik országban letelepedni ,oda is vihettem volna magammal József Attila verseit meg a többieket .De tudod, ha a Duna közelében vagyok csordultig van a szívem ….Olyan erővel tör rám a tenni akarás, az emberek iránti felelősség,a segíteni akarás hogy ezt csak érezni lehet .Szeretettel üdvözöllek Sztongika

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Sztongika 2011. október 23. vasárnap 18:27
    “Ha tudod, hogy mit jelent tanult, szakképzett ember létedre segélyért sorbaállni, akkor sohase kerüljetek ilyen megalázó helyzetbe.”
    .
    Sztongika, a segély felvétele nem megalázó, mivel a meegélhetéshez való jog alapvető emberi jog. A segélyek kiutalása pedig közvetlenül az állam feladata – az erre a célra levont járandóságokból és adókból.

    A piacgazdaság arról szól, hogy nincs mindenkinek mindig munkája, mert a munkaerő is kínálati alapot képez. Ahol a munkaerő feleslegben van jelen, a munkaerőt foglalkoztatók, vagyis a piac a jelentkezők között szelektál. Kapitalizmusban ez van, természetes velejárója.
    .
    Viszont az állam kénytelen gondoskodni a munkával éppen nem rendelkező polgárairól, mivel a megélhetésükhöz a fejlettebb társadalmakban mindenkinek joguk van, a munkanélkülieknek is.
    Az állam a munkavállaóktól történő levonásokkal és a beszedett adók révén tetemes összeghez jut, amit a munkanélküliek segélyezésére fordít. Teljesen normális ügymenet, mivel bárkinek bármikor szüksége lehet munkanélküli segélyre. Az államok erre felkészültek.
    .
    Nem kell szégyellni a segély felvételét, mivel a megélhetés költségei alapvető emberi szükségletet fedeznek, aminek a folyósítása állami feladat. A megélhetéshez szükséges mimimális juttatásért még a sorbanállás sem megalázó, mivel az élethez való jog része a megélhetés biztosítása is, habár banki átutalással az utóbbi kiküszöbölhető.
    .
    Felvilágosultság és öntudatos hozzáállás kérdése is mindez, de a munkanélküliség következtében az emberi jogokkal és a járandóságok folyósításának menetével sem árt tisztában lenni. Akik tisztában vannak a jogaikkal, nem érzik magukat megalázó helyzetben, hanem egyfajta kölcsönösséget látnak a levont járadékban is, a segélyek folyósításában is: ma nekem, holnap neked alapon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Schmidt,; a zsidok jol erzik magukat magyarorszagon!
    -erdekes!!
    Tobb ismerosom-(zsidok)-akik meg ott elnek,azt mondta errol oket a kutya se kerdezte meg!!
    akkor meg mire alapozza a Hazugsagait Schmidt Ur??!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Proaktiv! Köszönöm a bíztató szavaid, de mégsem tudom elfogadni ezt az állapotot . Talán azért viselem el nehezebben ,másoknál , mert mindig a saját keresetemből éltem , Mindig nehezen viseltem el a másoktól való függést , különösen ilyen módon.Üdvözlettel Szongika

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Kedves Snitt úr! Sajnálatalkel tályékosztatnom hogy a mainapon elkesztük keresni a tisztelet beli kösztársaságielnökjelöltet. Jövőév március15án foglyuk megválasztani! De Adig mégvan idő, lehet egypár jópofa beszédett mondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. A Köztársasági Elnök ellátogatott a MAZSIHISZ-be:
    -Hogy érzik magukat?
    -Köszönjük jól -felelték tréfásan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Sztongika!
    Nem a jelenlegi állapot végtelenségig való elfogadásáról írtam, hanem a munkanélküliség szükséges velejárójáról, a segély folyósításának állami feladatáról és az ehhez való emberi hozzáállásról. Ne a segélyezés = szégyenkezés-verziódat szajkózd magadnak, hanem próbáld megérteni az állami segélyezés szükségességének és fontosságának a mibenlétét.
    .
    Január elsejével egyébként a munkanélküli segélyezés három hónapra rövidül, emiatt nagyon sokan az éhhalál küszöbére kerülnek. Jobb, ha máris tisztában vannak vele minél többen, hogy a segély méltányossági alapon jár mindazoknak, akik saját munkájukból nem tudják megteremteni maguknak és családjuknak a minimális megélhetési költségeket.
    .
    A segély szociális alapú járandóság, és ha nincs más megoldás, az élet alapfeltétele a segélyek állami folyósítása és a rászorultaknak a segély felvétele. Nem kell emiatt szégyenkezni, mert bárkit elérhet a munkanélküliség, és akkor majd neki folyósítják a segélyt. Mihelyt tudatosul az emberekben a segély szerepe az élet fenntarthatóságában, azonnal elszáll a szégyenérzetük a különféle segélyezések miatt. Felvilágosításssal sokat lehet tenni érte.
    .
    Remélem, mostantól te is tejeszted az érintettek felé. Kik az érintettek? Mindazok, akiknek még van munkahelyük, vagy éppen már nincs munkahelyük. Segélyezés terén minden aktív életkorú egyén bármikor érintett lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Rohannom kell, csak erre tudok hirtelen reagálni.
    lcadam,
    helyesen:
    - Hogy vagyunk, hogy vagyunk? – tréfálkozott //a nagy ember//
    - Jól vagyunk, jól vagyunk! – tréfálkoztak a //…// is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. A fénykép láttán kikapcsolom a készülékemet.Nem akarom magam felidegesiteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Scmidt Ur jobban tenne ha visszaterne Csendesen LECSOT fozni!!!
    ahhoz legalabb ert is!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. én nem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Tisztelt Lala-Erdely,

    az Ön hozzászólása antiszemita volt. Antiszemita hozzászlóásokat az AN szabályzata tiltja. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Lecsót főzni bárki tudhat
    Nemkő lenni filozófnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Schmitt Orbán udvari bohóca.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Ja, pardon ! Ez itt Amerika. Akkor pedig bolondja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán új barátai: az orosz demokrácia 2014. február 20. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos