Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csillag Ádám jegyzete Gyöngyöspatáról 2011. október 7. péntek 3:22 | Csillag Ádám

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csillag Ádám jegyzete Gyöngyöspatáról

Budapest – Csillag Ádám dokumentumfilm-rendező a Facebook oldalán számolt be arról a megaláztatásról, ami közmunka ürügyén Gyöngyöspatán zajlik. Az alábbiakban a megrázó beszámolót közöljük változtatás nélkül.

“Gyöngyöspatán a helyzet tarthatatlan. A közmunkások bérének 70-80 százalékát levonják, köztartozásokra, melyeknek legjelentősebb része, amint látom, nem létező önkormányzati szolgáltatás, és az eszelős rendőri zaklatás eredménye. A járhatatlan járda helyett az úttesten való,babakocsi tolástól (12, 20, 50000 forint) a kilenc éves kislány által felvett botnak, mint fegyvernek alkalmas tárgynak használata miatt az anyára kirótt 25000 Ft-ig a fantázia által sem korlátozott okú és mértékű bírságolásra vetemedik a magyar rendőrség. Szerepel itt az utcán hányástól az autóból kiszállított vezetőre utólag konstruált hazug vád (bekötetlen biztonsági öv) büntetése. Sok család százezer forint fölötti efféle szabálysértési bírsággal tartozik, mindezt egy kb 200 méteres útszakaszon rótták ki a rendőrök, valószínűleg szabálysértés-megállapítási világcsúcsot döntve. A hazavitt összeg heti 48 óra kőkemény fizikai munka és napi egy órás gyaloglás mellett kb. 24 ezer forint, tehát 10 naponként 8000 forint. A megaláztatások az én bőrömet égették, a pofámról lesült a bőr. Van olyan cigány ember aki hazaköltözött az édesanyjához, mire a polgármester rendőrkísérettel jelent meg a portáján, hogy közölje, a patai születésű fiú nem jelentkezhet be az anyjához (hírek szerint, több tucat szélsőjobbos jelentkezett be a faluba az elmúlt hónapokban).
Már négy ember vesztette el a kényszermunkahelyét, (két nap hiányzásra, mint folyamatos hiányzásra hivatkozva rúgta ki őket a jegyző, aminek következménye, hogy három évig semmilyen állami ellátásra nem lesznek jogosultak). Több gyermekes családapákat tesznek így minden ellátáson kívülre. A cinizmus, az önkény ünnepli magát Gyöngyöspatán.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 16 szavazatból)
Csillag Ádám jegyzete Gyöngyöspatáról, 4.4 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Gyöngyöspata a jövő Magyarország “makettje”! Ki várt mást a polgármester megválasztása után? Az EU -s szocialisták miért nem invitálják meg Barozót egy gyöngyöspatai látogatásra? “Gyöngyöspata az Országunk Reklám Arca”!

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  2. Sajnos igaza van az előttem szólónak.Ez maga az iszonyat.És negint senki nem lát semmit!

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  3. Megint szükség lenne egy nagyxszerű amerikaira, aki megvédené a gyöngyöspatai cigányokat a náci jobbiktól. Magyarországon nincs egy tisztességes politikus aki kiállna mellettük. Igy segít a fideSS. Meddig tűrnik még a romák: Én már biztosan fellázadnék.

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  4. A gyöngyöspatai helyzet a magyarországi politikai állapotok eszenciális képe.
    Most aztán rend van, és ha nem tetszik a rend(szer), próbálj meg bármit is tenni ellene.
    Ha kikötődött a cipőfűződ és lehajolsz bekötni, úgy rugunk v..ba, hogy elszász… Ám ha mégis sikerülne lehajolnod, hogy befűzd szabálysértést követsz el, mivel a városháza felé volt a hátsód, amelyben Magyarország új alaptörvényét helyezték el egy oltáron, mely oltár előtt csak díszlépésben szabad elhaladni, már előre vedd le a sapkád, de mégse, mert sapkát szorongatva nem lehet a cipőt befűzni… Inkább hagyd otthon, akkor viszont a városházán nem tudsz mit leemelni a fejedről amikor az oltár elé járulsz, ami szintén szabálysértési eljárást von maga után… Érted? Ha van sapkád az a baj, ha nincs, akkor az. Ezt viszont már nem a rendőrök figyelik, azok odakint strázsálják az alkotmányos diktatúrát , hanem a rendszeresített oltárőr, aki azt is jelenti, ha nem vetted le a sapkádat időben – puff, megint egy szabálysértés…
    .
    Tudod mit? Inkább ölts fekete uniformist árpádsávos pajzs emblémával, utazz föl Pestre, hívd még néhányszáz hasonló bajtársadat, essetek neki a tévészékházat őrző rendőröknek – ott szabad – törjétek össze, égessétek fel akár az egész székházat, és akkor még szabadságharcos hősi elismerésben is részesülhettek, némi rendszeres apanázzsal megspékelve. Abból talán kifizethetitek a gyöngyöspatai szabálysértéseitektek büntetéseit.
    .
    Ja, de majd elfelejtettem, mielőtt elindulnátok forradalmat csinálni, fessétek fehérre az ábrázatotok, mert különben elkerget benneteket Balsai Miniszterelnöki megbízott, amúgy a ti megbízótok. És ő nagyon finnyás, tudod?

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  5. Nyu György!
    Először is megkérdezném, hogy te azonos vagy e az eddig ismert Nyul Györggyel? Furcsa név…
    De ami a lényeg, hogy a fenti . b í z t a t á s o d . lázadásra a romák felé, alapvetően a . h a t a l o m . c é l j a . azért, hogy végre rájuk uszíthassa vagy a rendőrségét, vagy tartalékos fekete kutyáit (tudod, árpádsávval hímezve).
    Te Gyuri, és az a felhívásod a “nagyszerű” amerikaira egyenesen provokatív.
    Nem vagy te provokátor véletlenül? De, azt hiszem igen.

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Megismétlem egy korábbi hozzászólásomat, igaz akkor kaptam érte rendesen, de a véleményem azóta sem változott a kérdésbe!

    “Először is egy kérdéssel kezdeném! Mitől lepődik meg legjobban sok roma, és nagyon sok magyar? A szép szótól, és a mosolytól! Próbálja ki! Nem tudják, hogy reagáljak rá! Kérdezem, mi hogy viszonyulnánk ahhoz, ha minduntalan meg mondanák, mi lenne jó nekünk, mit kellene tennünk, hogy kellene élnünk, évtizedeken keresztül!
    Megpróbáltuk a romákra erőltetni a számunkra természetes társadalmi normáinkat, egy másik a számukra természetes társadalmi normára!
    Igen!
    Nekik saját történelmük, kultúrájuk, és ami meg számunka meglepő törvényeik vannak! Ez a folyamat csődöt mondott! Ahogy nálunk is vannak társadalmi rétegek, úgy náluk is! Mi magyarok rendbe tudtuk tenni magunkat? Hát ők sem! Egységbe vagyunk? Ők sem! Folytatódnak a hatalmi harcok? Ott is! Léteznek nálunk milliárdosok, és hajléktalanok? Náluk is! Tegyünk magunk körül rendet, ők is maguk körül! Szerintem nincs joga egyetlen államnak sem bele szólni egy másik társadalmi csoport életébe míg nem jár példával!
    A roma társadalom is tegyen rendet maga körül, rendezzék a romák közötti csoportviszonyt! Ez lenne a biztos alap! Ezek után lehetne közelíteni egymáshoz, tiszteletbe tartva egymás érdekeit! Ez a megválasztott vezetők feladata!
    Ha hibáznak vége!
    Igazuk van, könnyen lehet pötyögni magvas gondolatokat a szobából! Ha ott lennék, másként élném át! Igaz! Megvannak a vezetőik! Az önkormányzatok! Nekik kell ott lenni!! Lássák már el feladataikat, vagy húzzanak mint a vadlibák! Követeljük meg, hogy tegyenek értünk! Nap, mint nap! A magyar a roma együtt követeljen munkát, megélhetést! Szerintem már fogytán a türelem!
    Álljanak ki, nyugtassák meg az embereket minkét részről! Tegye mindenki a dolgát! Az állami vezetés, mint fő felelős, ha nem képes ellátni feladatát, távozzon!
    Az erőszak, kényszerítés, nem megoldás, mert csak erőszakot szül!
    Annak viszont beláthatatlan következményei lehetnek!
    Ez a véleményem, de lehet megint tévedek!”

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  7. Undorito nyilas banda. Es a “kormany” azaz OV
    nem akarja öket megfekezni. … miert? …….
    A Nyul egy provokator, mar több oldalrol kitiltottak.

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. …és még mi bántjuk Kertész Ákost?
    Borzalom a mai Magyarország, teljesen igaza van Bartus Lászlónak(is) az utóbbi hónapokban publikált cikkeiben!
    Felfordult a világ a Kárpát-medencében. Nem magától. Valaki, valakik felfordították!
    *
    Olyan érzésem van, mintha egy, a fellegekben szálló repülőgép pilótája rosszul lenne, és az utaskísérők vezetnék a gépet……miközben kétszáznál több ember – a magyar nép – reszketne a székekben.
    Rettenetes ez az érzés!
    Az idő telik, leszállni nem tud a légikisasszony, hiszen nem ért a géphez…., másodpilóta nincs a gépen, mert a légitársaság kirúgta felszállás előtt……rádióirányítás nem működik……
    Pedig egyszerű a kérdés.
    Meg kell (kellene) találni a robotpilóta gombot (ló betűkkel rá van írva hogy ROBOTPILÓTA, de aki a pilótafülke ajtaját belülről bezárta és a kormánynál ül, az nem tud olvasni), megnyomni és vége az ámokfutásnak.
    *
    Vége lenne az ámokfutásnak Gyöngyöspatán, Borsodban és mindenütt az országunkban.
    Nem kellene manőverekkel próbálkozni, nem kellene össze – vissza tekergetni a gombokat, nem kellene az utasokat a végletekig idegesíteni, nem kellene…….csak a ROBOTPILÓTA gombot kellene megnyomni!
    A robotpilóta szép simán levinné a gépet, mert arra van programozva.
    Ne akarjuk mi a robotpilótát felülbírálni….mert a törvényszerűségeket gőgből(sem) lehet megváltoztatni.
    Meglássátok, ha nem törjük be az ajtót és nem küldünk a fülkébe olvasni tudót, akkor lezuhanunk és valamennyien belepusztulunk!
    Meglássátok!

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Ez a Döbrögi, köztörvényes bűncselekmények miatt remélem hamarosan börtönben találja magát, remélem azokkal, akiket ő juttatott oda. De szép lenne!

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Ez egy megalázó mondat : A hazavitt összeg heti 48 óra kőkemény fizikai munka és napi egy órás gyaloglás mellett kb. 24 ezer forint, tehát 10 naponként 8000- forint. Ha ezt egy magyar kapná mi lenne?Gyöngyöspata lehet hogy bevonul a történelembe ‘Csak negativ értelembe ‘ez egy olyan terv,mely elősegiti Magyarország kilépését az EU-ból.Jó,de akkor ki lesz Magyarország szövetségese?Kina ? Ez borzasztó ‘ Egy jó jel,hogy kezdenek összefogni a magyar emberek,Még kevesen vannak ‘És ilyen bátor emberek is kellenek ,mint Csillag Ádám ‘

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  11. Tisztelt Mosolygó ! Először is én nem bírálom Kertész Ákost , mert sajnos csak az igazat írta (ezt már én is többször próbáltam bemutatni tapasztalataimmal) !
    Ez a robotpilótás “szösszenet ” úgy igaz ahogy van , és a fidesz millió lakatot tett az ajtóra ,nem tudom mikorra sikerül őket levágni ?!
    Moment ! -Majd akkor előkerülnek az orvosi leletek , hogy nem beszámítható – magyarul nem büntethető !!!!!!!

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. T. Bohem!
    Ez a javaslatod szerintem nincs igazan vegig gondolva. Ennek ugyanis a logikus folytatasa az allam az allamban. Ha lehetnek sajat torvenyeik,sajat normarendszeruk(ami van is) es aszerint elnek,akkor azt mondhatom legyen sajat szocialis ellatorendszeruk,kozigazgatasuk,stb..A vegen majd vizum kell,hogy Gyongyospatarol atugrjon Hatvanba?
    Nem kotekedni akarok,hiszen az eddigi hozzaallas valoban megbukott,de normalis egymas mellett eleshez mindket fel kompromisszumkeszsegere szukseg van.
    Egyebkent ami Gyongyospatan folyik verlazito! Igen szomoru jovokep ez Magyarorszagnak mivel ugytunik a hatalom nemhogy elnezi,de tamogatja is.

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  13. “Kedves” Csillag Ádám!
    Sajnos ön is egy névtelen senki “rendező” aki azzal akar nevet szerezni magának, hogy beáll azok táborába, (vannak 5-en) akik ezeket a talpig becsületes honfitársainkat felmagasztalja, azokat aki a törvény minden egyes betűit betartják, és kimagasló adózók közzé tartoznak, és sohasem vétettek mások ellen, mert sem a hitük, sem az erkölcsi neveltetésük ezt nem engedi meg!
    Ezért azt javasolom önnek, hogy ezen talpig becsületes emberek szomszédságában levő majdnem ingyen megvehető ingatlanok egyikét vásárolja meg, azoktól az idős néniktől, bácsiktól, akitől nap mint nap a keserves munkájuk “gyümölcsei” eltűnnek, és éljen közöttük, ne csak 1-2 hétre kamerával látogasson el hozzájuk! Aztán 1-2 év után, készíthet egy másik dokumentum filmet, amit szívesen megnézek, de erre a mostani szennyre nem igazán fogok befizetni hogy lássam.

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (16 szavazatból)
  14. Athos,
    hát akkor maradj otthon és ne nézd meg. Én megnézem és majd gondolok róla valamit. Akit te “azok táborának” nevezel, ..igazad van, mert nem oldják meg a roma problémát, de nem is lehet tőlük elvárni. És nem fognak “patára” költözni, hogy összetettebben gondolkodjanak helyi tapasztalatok alapján., másik világban élnek.De nehogy azt hidd, hogy a probléma Fidesz módra, vagy Jobbik módra megoldható.Nem látok ma Magyarországon olyan társadalmi akaratot, mely ezzel a problémával szembenézne és valós megoldást keresne. Mindenesetre vannak jó szándékú, segítő emberek és vannak bosszúálló, megtorlásnak örvendő, büntető emberek. Az én szimpátiám a segítőké.

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  15. kedves minuszoló!
    ne csak a minusz gombot nyomkodd névtelenül, hanem írd le mi nem tetszik a 100%-ig valós megjegyzésemben, ha mégsem akarod felfedni a gondolataidat, javaslom te is vásárolhatsz ott telket, van még eladó!

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (14 szavazatból)
  16. Hol van az ellenzék?
    Miért nem teszi a dolgát, és hívja fel a figyelmet ezekre?
    Meg mondjuk a kolontári 50milliárdos lenyúlásra.
    Meg a többire…

    VA:C [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. gm.!
    ha most azt hiszed hogy nagyon bölcs gondolatokat írtál le, hát ki kell ábrándítsalak, csak egy mondatot írok, ami erre a közösségre jellemző (1-2 család) kivételével mert bár hihetetlen de olyan is van.
    A nem akarásnak nyögés a vége, olyat nem tudsz megváltoztatni aki nem akar, és ez nem a társadalom kirekesztése miatt van, az már csak a hozodmánya.
    Lopni csalni bűnözni, ingyen más bőrén élni, mindig sokkal könnyebb mint tanulni, vagy fizikai munkát végezni, mint egy normális társadalomban. Aki ezt nem látja be, vagy csak azért állítja, hogy ő humanitárius egyénnek látszódjon az hazudik. A te szimpátiád a “segítőké”? egyet árulj el ezzel mit segít az alkotó? Bemutatja a szánalmas, ki semmizett kirekesztett emberek minden napjait, de a néző tökéletesen tisztában van ezeknek az emberek munka undorával, és csak jobban ellenük hangolja a közvéleményt, ezt tartod segítő szándéknak? mert ha igen nagyobb baj van a fejedben mint gondolná az ember, maradj meg a realitás talaján, ha így folytatódik a Magyarországi politika nagyon nagy szükség lesz rá!
    És ne feledd én figyelmeztettelek..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  18. vajon miert is emlekeztet engem ez a gyongyospatai esemenysorozat,erosen az 1939 evi, IV-ik TC-re masodik zsidotorveny-(,es annak kovetkezmenyei Magyarorszagon)- 1939 Majus ho 05-tol eletbeleptetve!!
    MEGJEGYZENDO!!!-a II-ik vilaghaboru csak 1939 Szept 01-en tort ki!
    mellesleg az israeli tv sugarzott egy riportot errol a gyongyospatai kenyszermunkarol!
    ott kizarolag a cigany munkanelkuliek dolgoztak egy “magyar” felugyelete mellett-(kapo?)!!
    mig a magyar munkanelkuliek a helyi kocsmaban froccsozgetve vidaman ezt nagyonn helyeseltek!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. T. Amerikai Népszava!
    Köszönöm, hogy hírt adtak erről az iszonyatról!

    Ez is több a semminél, igaz, messze nem elég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. bőrke mén edés

    Te Bohém legény!
    Mi az hogy “mi megpróbáltuk a romákra eröltetni”…stb. Méghogy mi…
    A MI személyes névmásban benne van az előadó személye is, azaz te. Jó öreg pasas lehetsz, ha te már 200 évvel ez előtt részt vettél annak az üstfoltozó, v. drótos v. vályogvető cigány embernek a “megnevelésében” akinek az ükunokája manapság kénytelen még elszenvedni az ilyen neveletlen fickók állandó kioktató sértegetéseit, mint amilyen te vagy? Már ők is itt élnek hosszú évszázadok óta, mint mi is, nekik is joguk van ehhez a hazához.
    Olvasd el Gárdonyi Géza Egri csillagok című regényét, és tanulmányozd Sárközi, a cigány jellemét… Jellemesebb és hazaszeretőbb volt mint te, az biztos, pedig az a regény már a horthy-gömbösi időkben került első kiadásra.
    Tudod mit? Inkább szeretsd felebarátodat mint saját magadat!
    És!!! Jegyezd meg, az 1989-es román forradalom idején, amikor véletlenül a magyarokon volt a sor – amikor őket verték éppen – felvonultak a cigány lakosok egy magyar nyelvű táblával, amelyen ez állt:
    . . . . . . . NE FÉLJETEK MAGYAROK! ITT VANNAK A CIGÁNYOK. . . . . . . . . . .
    Részükről ez az emberbaráti szeretet példája, amire te egyelőre képtelen vagy.
    BME.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Husz János Puszita

    Gyöngyöspata előrevetíti, mi vár ránk egy Jobbik kormány alatt, a tákolmányban megnyirbált emberi jogokkal alátámasztva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. bőrke mén edés!
    Üdvözöllek!
    A véleményemet ennyire félre lehet érteni, akkor tévedtem a megfogalmazásába!
    Hidd el, a szándékom tiszta!
    Valakit is megbántottam vele, kérem elnézését!
    A témáról tudnánk sokat beszélgetni.
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Itt mindenki vagy a cigányok ellen vagy a cigányok mellett van,de az igazság és a megoldás is középen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Kedves Bolygó, mondtam illetve írtam én ilyet?
    Ha igen, bocs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. A francba belétek! Hát Ti nem érzitek át a Nemzeti Együttműködés melegségét, a “zemberek” földi paradicsomát, a Mennyek Birodalmának evilági megnyilvánulását?

    Démonok, ördögök és deviáns csürhe! Hogy merészelitek St. Orbán Viktort, e tökéletesség istencsászári kisugárzású megteremtőjét a szátokra venni, szitkokat szórni? Hitetlenek, a ballib dekadencia pokla eméssze el hitvány lelketeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. “Éljenek” a nácik és a rohadt felbujtóik tízpercig a víz alatt levegő nélkül !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Nem minden, fekete, vagy fehér!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Athos,
    nekem nem kell bemutatnod a cigányokat véleményed igazolására, sok dolgom volt velük. Csak a dolog nem úgy működik, ahogy te meggyőződéssel, “igazságod”biztos tudatában gondolod.De ez bonyolult téma, nagyon., többször vitáztunk már róla itt is, mindhiába. Én nem vagyok egy farizeus széplélek…de az erőszak nem megoldás, azt hidd el. Gondolj Böjte atyára, ő sem tudja megoldani a problémát, de segít akin tud. És sok gyereken, családon segít. Sok gyereket kiemel a nyomorból, taníttat, civilizál , szeretettel, a szülők odaadják neki a gyereküket, mert bíznak benne.Támogatják őt sokan a világból. Magyarországon miért nincs ilyen mozgalom? Én ilyen segítségre gondolok.Miért Magyar Gárda van helyette? Az mit old meg?
    Iványi Gábor sem tudja megoldani a hajléktalanok helyzetét..segít amit tud. Azt is tudjuk, hogy a szociális segély sem megoldás.Én Bőjte atyát nem tartom farizeusnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. athos:
    TE miről beszélsz ?
    Egy sor gyöngyöspatai lakos nyilatkozta a TV.-ben hogy semmi bajuk nem volt ott egymással a roma és a nem roma lakosságnak mindaddig mint a nyilasok meg nem jelentek.
    Áhhh…még annyit sem érsz nekem hogy vegyem a fáradságot a minuszgomb megnyomására….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A Fidesz az elmúlt 20 év legembertelenebb kormánya 2011. szeptember 1. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos