Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz az elmúlt 20 év legembertelenebb kormánya 2011. szeptember 1. csütörtök 8:45 | AN

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz az elmúlt 20 év legembertelenebb kormánya

Budapest – A SZEMA közleményt adott ki a Fidesz közmunka programjáról, amely a liberális párt szerint ezúttal is a Jobbik programjának megvalósítása. Ha a programot és a retorikát nézzük, akkor a nyílt rasszimust leszámítva a Jobbik és a Fidesz nem választható el egymástól. A Fidesz egy szélsőjobboldali párt.

A SZEMA közleménye:

“A kormány 2011 augusztusának utolsó hetében újabb alkotmányellenes jogszabályt hozott: a közmunkások bérét a minimálbér alatt határozta meg. A SZEMA – Liberális Párt a jogrend helyreállítása és a diszkrimináció megszüntetése érdekében az említett kormányrendelet megsemmisítését kérve az Alkotmánybírósághoz fordul.

A Fidesz–KDNP kormánya a konfliktusok és a problémák megoldása helyett az emberek megalázását, meghurcolását választja és gyakorolja nap mint nap. A munkanélküliség érezhető mértékben nem csökken, nincs gazdasági növekedés. A szegények még szegényebbek lettek, a rászorultak, kiszolgáltatott helyzetűek sorsa pedig teljesen reménytelenné vált. A Fidesz által meghirdetett közmunkaprogram nem más, mint az a „kényszerfoglakoztatási modell”, amely a Jobbik választási programjában található meg. Az Orbán-kormány sorra valósítja meg (saját program híján) a Jobbik programját, amely kifejezetten szegényellenes és szociálisan (is) kirekesztő.

A Fidesz az elmúlt húsz év legveszélyesebb, legembertelenebb kormánya.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +49 ( 57 szavazatból)
A Fidesz az elmúlt 20 év legembertelenebb kormánya, 4.9 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Már régen hallgatok ezen a fórumon, és nem véletlenül teszem azt. Rájöttem, a fórum nagyon alkalmas arra, hogy cenzúrázatlanul tájékozódjak az ország eseményeiről és magamhoz hasonló gondolkozású polgártársaimmal megbeszéljem, megvitassam a napi esetményeket. Csakhoz ez lecsapolja a gőzt, aztán semmi más nem történik. “Kutya ugat, karaván halad!” Mert hiába ugat itt néhány tucat liberális kutya, a fityiszes karaván nem az hogy halad, hanem akadálytalanul robog!!!
    Itt már nem elég ezen az eldugott fórumon tépni a szájunkat, hanem láthatóan érezhetően kell megjeleníteni ma Magyarországában az ellenvéleményünket. Én az elmúlt időben magánbeszélgetések során számos – Para Kovács Imre kifejezésével élve – az agyhalált lábon kihordó embert döbbentettem rá arra, hogy mi történt vagy történik idehaza. Tegyétek Ti is ezt!
    Láthatóvá kett tennünk, hoyg vagyunk és más a véleményünk. Hogy ezzel másban is arőt adjunk a szóéásra, tiltakozásra! Ezekkel az emberekkel együtt ki kell meni tiltakozni az utcára, vagy más jól látható helyre!!!
    Csak egy egyszerű példát mondok: Ezekkel az emberekkel be kell menni az önkormányzathoz és mindenkinek (minden családtagnak!!!) kérni a Kövér (kötél) uram aláírásával díszített tákolmányból egy személyes pédányt. (Majdan egy boldogabb korban még fonotos, értékes, elrettentő kortüneti dokumentum lesz, ahogy a fehér első oldallal megjelent Nápszava, Népszabadság is az! Ha másra nem, hát egy bográcsoláskor, szalonnasütő nyársaláshoz alágyújtásta alkalmas…) Biztos, hogy belátható időn belül el fog fogyni az ingyenes tákolmány példányokból a készletük. (Nyilván nem nyomtattak és nincs is pénz 10.000.000 példányra!!!) Ekkor hangosan kell követelni: “Tessék nekem ideadni, postán elküldeni, amit megígértek!”
    Ha nem kaptok belőle belátható időn belül, akkor megint be kell menni és be kell írni a “vásárlók könyvébe”, reklamálni a jegyzőnél, a polgármesternél, stb. Palira véve őket, habzó szájjan kell patáliát csapni, hogy ifjú kegyelmes urunk, bölcs nagyvezírünk, ormány bolseviktor a csuti csútány megíérte, és aki az ő szent szavát semmibe veszi, az hazaáruló, nemzetrontó módon elszabotálja a nemzet felemelkedését! Csak nem tette ide is be a lábát a mocsokos nemzetére rontó szoc-lib-judeo-bolsevik ellenzék? Hol marad az éberség? Ki ezért a szabozázsért a felelős? :-)
    Természetesen mindezt minél hangosabban, minél látványosabban. Minél több a szemlélődő, annál kellemetlenebb a hatalom képviselőinek, tehát annál jobb! Remélhetőleg annál többen gondolkoznak el az esten, hogy bolondra veszik az embereket! Talán még a narancs(pálinka)bódulatban fetrengő fülkeforradalmárok is elgondolkoznak hogy az ígéret és a teljesítés nincsen összhangban!
    Ismétlem, attól, hogy itt írkálgatunk, sajnos semmi nem fog megváltozni. Oda jutottunk, hogy ez már kevés, itt már lépni kell… :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  2. Mi Orbáncunk, ki vagy a Parlamentben,
    szüntettessék meg a te neved,
    lázadjon már fel a te országod,
    töröltessék el a te akaratod.
    Miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is.
    Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább és már megbocsáss,
    de mi nem tudunk neked megbocsátani.
    Ne vígy minket az államcsődbe és szabadíts meg magadtól.
    Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül
    és remélhetőleg az sem soká már.
    Ámen
    (Kovács Tibor)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  3. Eléggé elszomorít engem, hogy betegségemnél fogva nem tudok ki menni az utcára, de van annak, már fél éve is, mikor mindenkit arra buzdítottam, hogy milliós nagyságrendben körül venniia Parlamentet és felszólítani a kormányt az azonnali távozásra. Ide pár ezer, de még pár tízezer ember kevés. Élőr kordonnal kell körülvenni a T.Házat és elzavarni ezt az adminisztrációt. Meg lennének akkor az emberek döbbenve, hogy milyen gyáván futnának. Csak a tömeg erejével lehet ezt az áldatlan állapotot megszüntetni. Ott volt például a bohóc felvonulás, na olyan is volt, a végén az egész röhögésbe fulladt, egyesek jól ki szórakozták magukat, majd szépen békésen haza ballagtak. Millióknak kell az utcára kimenni és ott is maradni, mindaddig, amíg ez az egyharmadnak a kétharmada el nem takarodik. Bolhafingok Magyarország összes lakosságához képest, de még a választásra jogosultakhoz képest is. Mostanra már az is látható, hogy a gazdasági programjuk is teljesen megbukott, amit persze borítékolni lehetett.
    A munkanélküliség csak nő, és még inkább nőni fog és természetesen ezzel egyenes arányban csökkenni fog a fogyasztás. A hitelezés képtelenség miatt, még azok a vállalkozások is tönkre mennek amik eddig valahogy meg voltak. A magánnyugdíj megtakarítások ellopása után az emberek bizalma végkép megszűnt, mindenki menti a megtakarításait-ha van egyáltalán- ki az országból.Ami pedig a legnagyobb tragédia a devizahitelesek problémáinak teljes semmibe vevése, illetve olyan ötletek, ajánlások felvetése, amit ép elméjű ember nem fogad el, mert nem orvosolja a bajokat, csak legfeljebb elodázza.
    Ezért én, minden épkézláb, egészséges embert csak buzdítani tudok, ne hagyják magukat és az országot végső romlásba dönteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  4. undorító amit ez a kormány a közmunkásokkal tesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos