Ronai and Ronai
AMERIKAI

Azt hitték, sorozatgyilkos végzett vele 2011. október 27. csütörtök 18:22 | RR Forrás: AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Azt hitték, sorozatgyilkos végzett vele

Chicago – Tim Lovell és Theresa Hasselberg 1977 óta azt hitték, testvérük a hírhedt sorozatgyilkos, John Wayne Gacy áldozata lett. A héten tudták meg, hogy Harold Wayne Lowell évtizedek óta Floridában él.

Tim és Theresa akkor látták utoljára Haroldot, amikor harmincnégy éve elhagyta chicagói otthonukat, hogy építőmunkásként állást keressen magának. Ez volt az az időszak, amikor a hírhedt sorozatgyilkos, John Wayne Gacy sorra szedte áldozatait a környékbeli fiatal férfiak és fiúk közül. Építési vállalkozónak adta ki magát, és összesen harminchárom embert csábított el munka ígéretével, majd megölte őket.

A harminchárom áldozatból nyolcat a mai napig nem tudtak azonosítani. Az elmúlt néhány hónapban kezdték meg az exhumálásokat abban a reményben, hogy DNS segítségével sikerül azonosítani az elhunytak némelyikét. Lovell jelenleg az alabamai Ozarkban élő testvérei is arra készültek, hogy mintát szolgáltatnak az azonosításhoz, amikor egyikük teljesen véletlenül felfedezte az interneten fivérük nemrég Floridában készült rendőrségi adatfelvételi fotóját. Sikerült kapcsolatba lépni Lovellel, majd buszjegyet váltottak a számára, így harmincnégy év után ismét viszontláthatták egymást.

Harold interneten felfedezett fotója, amit a tampai rendőrség készített a nyolcvanas években

Lovell elmondta, annak idején azért lépett le ilyen kurtán-furcsán otthonról, mert nem jött ki sem az anyjával, sem a nevelőapjával. Mindvégig Floridában volt; az évek során különféle fizikai munkákkal tartotta fenn magát, de itt-ott a törvénnyel is összeütközésbe került Tampában, többek közt marihuána birtoklása miatt, ezért is került rendőrségi nyilvántartásba.

Eközben több tucat család, amelynek valamely tagja a hetvenes évek második felében eltűnt, jelentkezett a DNS-vizsgálatra. A nyomozók most újra átvizsgálják a házat, ahol Gacy 1978-as letartóztatásakor élt és ahol a hullák javát megtalálták a pincében (a sorozatgyilkos négy áldozatát a közeli folyóba dobta). A tettes letartóztatása után beismerő vallomást tett; 1994-ben végezték ki.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. -”azt Hittek”-???!!!??
    ja kerem!! Hinni azt a Templomban kell!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Több áldozata is volt Ted Bundynak? 2011. augusztus 11. csütörtök | RR

Anthony Sowell bűnös 2011. július 24. vasárnap | AN

Sorozatgyilkos tárgyalása kezdődött meg 2011. június 28. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos