Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Amerikai Népszava a Kertész Ákos elleni támadásról 2011. szeptember 12. hétfő 20:59 | AN

  • Hozzászólások(80)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Amerikai Népszava a Kertész Ákos elleni támadásról

Budapest – A jobbikos Farkas Gergely azt kérdezte a kormánytól, hogy kezdeményezik-e a köztársasági elnöknél az író Kossuth-díjának megvonását. Halász János államtitkár a kormány nevében adott válaszában leszögezte: Kertész Ákos cikke elfogadhatatlan és védhetetlen, a kormány pedig visszautasít “minden rágalmat, amit Magyarországra, vagy a magyar népre mond bárki”. Éppen ezért “Kertész Ákosnak bocsánatot kell kérnie, amennyiben nem kér bocsánatot, a kormány szemében méltatlanná válik a Kossuth-díjra” – tette hozzá. Az Amerikai Népszava a kormány nyilatkozatával kapcsolatban közleményt adott ki. A közlemény az alábbiakban olvasható.

“Az Amerikai Népszava szerkesztősége felháborítónak tartja, hogy az Orbán-kormány nevében bárki bocsánatkérésre szólítson fel írókat, művészeket, beleszóljon az írói szabadságba, elbíráljon irodalmi leveleket. Különösen egy olyan kormány, amely soha egyetlen alkalommal nem szólított fel senkit bocsánatkérésre a nyíltan rasszista és fajgyűlölő beszédek miatt, még a Parlament falai között sem. Felháborítónak és cinikusnak tartjuk, hogy egy nyíltan antiszemita és rasszista nézeteket valló párt kezdeményezésére a magyar kormány a Kossuth-díj visszavonásával zsaroljon és fenyegessen meg egy magyar írót, semmibe véve annak szólásszabadságát és művészi szabadságát. Az Orbán-kormány ezúttal is összejátszik a Jobbikkal, kódoltan antiszemita gyűlöletet gerjeszt, és nyíltan is egy szélsőjobboldali gyűlölet- és hecckampány mellé áll.

Az Orbán-kormány elmulasztotta a gyűlöletbeszédet elítélni akkor, amikor nem művészek, hanem politikusok nyíltan uszítottak magyar állampolgárok ellen, származásuk, vallásuk vagy bőrszínük alapján. A kettős mérce jelzi, hogy felháborodásuk nem őszinte, hanem hangulatkeltést és politikai célokat szolgál. A Jobbik kezdeményezése kódoltan antiszemita indíttatású, amit az Orbán-kormány nem utasított vissza, hanem felkarolt. Ez a tény nagyobb aggodalomra ad okot, mint egy író magánvéleménye.

Szeretnénk remélni, hogy a liberális közvélemény ugyanúgy kiáll Kertész Ákos szólásszabadsága mellett, mint ahogyan ezt évtizedek óta teszi a nyíltan náci beszédhez való jogot védelmezve, ha nem ért vele egyet, akkor is.

Az Amerikai Népszava Szerkesztősége kiáll Kertész Ákos szólásszabadsága és írói szabadsága mellett. Általánosságban is visszautasítja, hogy politikusok ítéletet mondjanak művészek kijelentései, alkotásai felett. Az Orbán-kormány nem vitathatja el, hogy bárki – különösen egy művész a saját stílusában – kritizálhassa akár a hazáját és a nemzetét is. Egy kormány nem illetékes és nem hivatott arra, hogy esztétikai kérdésekbe avatkozzon, és azokban a döntőbíró szerepét játssza.

Nem művészek esetében is kijár a vélemény szabadsága mindenkinek. A jelenleg érvényben levő bírói gyakorlat szerint a vélemény szabadsága védelmet élvez a szokatlan, a meghökkentő, a durva és sértő vélemények megfogalmazása esetében is. Egy kormány nem hivatott arra, hogy bíróságok kompetenciájába tartozó ügyekben döntsön, illetve az igazságszolgáltatást felülbírálja.

Ha az Orbán-kormány a magyar irodalomból ki akar irtani minden olyan szerzőt és alkotást, amely első értelmezésben sértő a magyar nemzetre nézve, akkor törölnie kell a tankönyvekből Petőfi Sándort, József Attilát, Ady Endrét és számos magyar költőt, írót, akik ugyanazt írták korábban, amit Kertész Ákos, vagy más módon fogalmaztak meg sértőnek interpretálható véleményeket a magyarságról. Ady Endre még a “faj” szót is rendszeresen használta.

Az Amerikai Népszava álláspontja az, hogy Kertész Ákos irodalmi levele a szakmai közvéleményre és a civil társadalomra tartozik, a politikának ezekbe a kérdésekbe nem lehet beleszólása. A levelet mély hazaszeretet és a magyarság sorsáért való aggódás és felelősség járja át. Ízlés dolga, hogy a stílust vagy a megformálást, a megfogalmazást tekintve ki hogyan viszonyul a szöveghez. Egyes szavak használatáról és értelmezéséről folyhat társadalmi és szakmai vita, de a hatalom nem avatkozhat ezekbe a vitákba.

Azt pedig, hogy a magyarok esetenként alattvalóként viselkednek, semmi sem igazolja jobban, mint az, hogy a demokráciát felszámoló és a jogállamiságot megszüntető Orbán-kormány diktatórikus ténykedését szinte szó nélkül eltűri.

Az Amerikai Népszava Szerkesztősége”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (79 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +69 ( 113 szavazatból)
Az Amerikai Népszava a Kertész Ákos elleni támadásról, 3.9 out of 5 based on 79 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(80)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

80 Reader’s Comments

  1. Persze hogy berágtak. Ők azt hirdetik, hogy a magyar a világ legkitűnőbb embere minden vonatkozásban. Valójában azonban a Kertész Ákos által megfogalmazott moslékzabálóra van szükségük. Nem gondolkodó engedelmes emberekre.
    Eddig akár hányszor hozzászóltam /most is/ néhány másodperc alatt visszaküldte a gép, hogy azonos hozzászólást észlelt. Én nem észleltem. Gratulálok, hogy ilyen hamar tud értékelni egy hozzászólást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  2. e-Vita
    A facebookon ugyan kérdeztem, de itt is felteszem a kérdést.
    Az AN-es kitűzőt hol tudjuk beszerezni? Legalább tudnánk hogy összetartozunk…
    És igen! Mindenki vigyen magával még 2 embert!!!Én is viszek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  3. Pontosan ŐK, ŐK, a Kossuthdíj visszavonók törölték el, szüntették meg a KOSSUTH RÁDIÓBAN a hagyományos szünetjelet, amely a Kossuth-nóta ama dallam részét játszotta naponta húszszor, hogy “Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!”. Szintén az I.Orbántorgyán kormányzat – szintén K.K. elnöksége ideje – alatt szüntették meg a PETŐFI RÁDIÓ hagyományos szünetjelét is, amely a Rákóczi Induló dallamára a XIX.-századi nagyapák és nagyanyák – az enyéim is – még úgy énekeltek, hogy “…Lobogót magosan! Ez a büszke nemzet újra talpra áll, amely ellen előtt soha meg nem áll…”
    Vajon mi nem tetszett ezeknek a féltéglás honatyáknak és honleányoknak e szimbólumokban, amelyek konszenzusban egyeítettek hazafiságra minden magyart, vallástól és bőrszíntől függetlenül. Vagy talán épp ez a konszenzus nem volt ínyükre való? Igen ez az! Bizonyítja a köztársaság intézményének kálváriája is amelyet napjainkban kénytelen befutni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  4. Hunor

    Szerintem Kertész Ákosnak semmi baja veled.
    Próbáld elolvasni a cikket többször és rájössz, hogy miröl irt. Van akinek lassú az észjárása és van aki reménytelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  5. A neten szemezgettem és az INDEX-en találtam ezt a mondatot: “A genetikai meghatározottságra utaló, valóban védhetetlen sorokat azonnal felkapta a jobboldali sajtó, és Kertészt – nem egészen alaptalanul – rasszizmussal vádolta meg.”
    Kinomban mégegyszer (teljesen rezignáltan) elorditom magamat: Ember! Ha Kertész azt irja, hogy a magyarnak a vérében van, akkor most azt irja az INDEX tollnoka, hogy: A hematológiai meghatározottságra utaló, valóban védhetetlen sorokat ….. Barmok!
    Még csak reményt sem látok arra, hogy belátható idön belül Magyarország felzárkózik Európához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  6. Azt mondja valaki; Petőfinek szabad, mert az magyar, József Attilának szabad, mert az magyar. De hát rasszista fogalmak szerint, az előbbi sz e r b-sz l o v á k, a második meg . f é l i g . m a g y a r . f é l i g . r o m á n ["vagy tán egészen az"]. Akkor Kertésszel meg mi a bajuk…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  7. Ezt a “GENETIKAI” dumát először Orbán szó szerint, pontosan így használta Tusnádfürdőn a baloldalt pocskondiázandó… Ezek szerint a baloldal Orbán és az ő tábora számára nem magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  8. Igen, és Orbán kérjen bocsánatot a nem magyarnak degradált magyaroktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Az én véleményem:
    Fidesz-KDNP és immáron bizton kijelenthetjük, hogy szövetségesük a Jobbik, egy olyan párt amely jobban tenné ha végre felhagyna a téveszményivel! Az ország szempontjait nézve mindenképpen előnyösebb lenne! De valljuk be, persze erre biztos semmi esély!
    A Kertész Ákos – Kossuth díj visszavonása pedig csak fenyegetés!
    Ha ilyen és ehhez hasonló mocskos és alávaló lépést megtesz a Fidesz, akkor az emberek szemében nyilvánvalóvá válik az, hogy a hatalmi párt, általa oly nagy eszmeiséggel hirdetett Isteni igazságként beállított tetteivel átlép egy küszöböt.
    .
    A Gazdaság politikájuk pedig minősíthetetlenül átgondolatlan, céltalan …
    Az emberek akik a Fidesznek bizalmat adtak mára elfordulnak a párjuktól (pártjaiktól). A Fidesz hangzatos, demagóg pártbeszédekkel, látszat intézkedésekkel, valós hathatós tettek nélkül intézkedik! A válaszaik; „már elkezdtük” , „már folyamatban van”, „elkészült a tervezet”, „vizsgáljuk a lehetséges hatásait” ….. és ehhez hasonlókban szinte kimerül. A képviselőik parlamenti munkája szinte annyiban merül ki, hogy az aktuálisan pártérdeket szolgáló gombnyomásokat megtegyék, pocskondiázzanak, vádaskodjanak, sértegessenek, cirkuszi előadásra emlékeztető magatartást minősítsenek a parlamentben.
    Az én érzésem minduntalan az, hogy a Fidesz a céljai elérésében a kommunizmusban bevett politikai eszközöket elegyíti a sok esetben modern diktatórikus eszközökkel!
    Az a megjegyzés melyet olvastam egy hozzászóló-tol; „jön még a fekete autó este a házakhoz”, átvitt értelemben nem is olyan elképzelhetetlen!
    De sajnos annyira tagolt a magyar köz, a magyar nép és annyira szétszakították szisztematikusan, hogy szinte cseppnyi esélyt sem látok arra, hogy egységbe szerveződve kiálljanak a közös érdekért.
    Félő, hogy a kormánypártiak sokkal jobban szervezettebbek mint azt bárki gondolná.
    A változás nagy valószínűséggel a párton belülről fog el indulni …
    A jelenlegi helyzetre természetesen lenne „népi” megoldás, és így az emberek joggal várják a segítő kezet, a jelet az út irányt melyen útnak indulhatnának. Célravezetősége a történelemben számtalanszor igazolódott!
    Az Amerikai népszava egy olyan „színhely” ahol a szabad véleményünket leírhatjuk,, mással megismertethessük azt.
    De félő, ennél több nem történik!
    Szomorú sors ez egy sokat szenvedett nemzetnek …
    Én nem tartom magam sem fasisztának, kommunistának, szocialistának, rasszistának ….
    Csak Magyarnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  10. A Magyar kormányt nem háborítja fel a terjedő nácizmus , az antiszemitizmus , a cigány gyűlölet , vagy csak a Mussolini típusú fasiszta diktatúra kiépítése , MIÉRT ? Azért mert ezeket ők csinálják , ők gerjesztik , az ő elnyomó uralmukat segítik elő , mert ezek elterelik a pórnép figyelmét amíg ők kiépítik a totális elnyomáson alapuló diktatúrát . Az írót azonban el kell hallgattatni , el kell tiporni , és a nép kapható rétege által meg kell kövezni . Mert leírta a véleményét , mert megírta az igazat . Igen : Ilyenek vagyunk !!! Ha kételkedsz , majd januártól bizonyított lesz . Utólag majd felmentheted magad , de az már nem segít . Addig élvezkedj , rágd a csontot amit az urak eléd dobtak . Végre megint van kit rugdosni , kiátkozni . Van már egy újabb JÚDÁS !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  11. Munkásököl
    .
    Nagyon tetszett a hozzászólásod!
    És hihetetlenűl igazad van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  12. Nomen est omen …. azt írta , amit gondol . A baj csak az , hogy nem mindenki ezen a gondolatiságon rezonál , így frankón félre is értették , meg tul.képpen nagyon sok prominens ember nem is értette vagy értette , de nem merte felvállalni . Szomorú helyzet . A “genetikusan alattvaló” egy olyan kifejezés , ami nyersességében azért bántó , mert aki nem érti a kódoltságát , nem ismeri a magyar történelmet ama valójában , ami …. szóval az megsértődik . Ez a baj . Tehát a szándék kettős kicsengésének lehetségessége . Taktikusabban kellett volna fogalmazni … ennyiben elég is a visszavonás . Nem gondolom , hogy bocsánatot kellene kérni egy tolvajtól csak azért , mert a nép nem hiszi el a lopás tényét és felmenti , holott tényszerűen tolvaj .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  13. @bumburi! bocs, még nem láttam az üzenetet az FB oldalon. A KT (AN) kitűzőt a helyszínen lehet átvenni, a KT titkárától. Meg fogod találni, feltűnő jelenség lesz :-)
    Mivel a kitűző korlátozott mennyiségű, és elsősorban a már “jogerős” tagok számára van, ezért kérem, hogy aki eljön, és kér kitűzőt, az jelezze a KT FB oldalán (nem a zárt csoportban!) megadott emailcímen. Bár itt is megadtam valahol valamelyik cikk kommentjében, de itt nehéz előhalászni, gyorsan elsüllyed.
    .
    Aki előre jelzi, azt előjegyzésbe vesszük, hogy neki feltétlenül jusson. Egyébként csak egy következő körben, később lesz rá lehetőség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Kertész igazat írt – sokakra – nekem nem ingem /nem is sértődtem meg/ . Bocsánatot kérnie nem kell , mert akik megsértődtek , azoknak éppen ideje lenne belenézni a tükörbe ( ha valami nagyon rondát mutat abban nem a tükör a hibás)!
    Most még kevesen vagyunk itt , de milliméteres csírából lesz a 100 méteres fa . Győzz meg még 2 embert (én megteszem) és egyre többen leszünk . A jegenyefák nem nőhetnek az égig !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. “Egyes szavak használatáról és értelmezéséről folyhat társadalmi és szakmai vita, de a hatalom nem avatkozhat ezekbe a vitákba.” Ámen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Tisztelt KARELSLOBODA!
    Amikor az ON sorat olvastam, meg a hatam is borsodzott!!!
    Teljesen egyetertek magaval.

    Udvozlettel: Egy kulfoldre kenyszerult Honleany.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. e-Vita
    Jeleztem a FB-n is, de lehet hogy rossz helyen. Itt megismétlem kérek kitűzőt,nagyon remélem semmi nem jön közbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. cCOLUMBUS irta:Még csak reményt sem látok arra, hogy belátható idön belül Magyarország felzárkózik Európához.

    A belátható idö itt = SOHA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  19. Ne legyél már ennyire pesszimista kedves Sammy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Igaz, amit hallottam a rádióban, hogy Kertész Ákos visszavonta a jobbról és szélsőjobbról támadott véleményét? S hogy ezt az AN-nak is megírta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. neveletlen
    2011. szeptember 13. kedd
    21:59
    Szerintem csak a vitát zárta le – nagyon helyesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Gets, most bemondták, mit mondott Kertész Ákos. “Helyesen ilyen mondat nincs.”
    Így egyetértünk, Gets.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. fotófigyelő 2011. szeptember 13. kedd 17:02
    “Akkor Kertésszel meg mi a bajuk…?” Hát mi más lenne, az, hogy zsidó!
    A Makovecz cikktől a Hetekben nem voltak felháborodva, mert az tetszett nekik, hogy egy jót zsidózott.
    Az orgoványi gyilkosokhoz hasonlítgatás is tettszett Bayer Zsocitól, mert az a saját szívükből szólt.
    Szerintük KERTÉSZ ÁKOS-tól nem csak a díszpolgárságot, nem csak a Kossuth díjat kell elvenni, de ha lehet még az állampolgárságot is . Először Kertész Ákostól. aztán szép sorban minden zsidótól, ahogy a példaképeik már egyszer mecsinálták. (Népszavazás után már listájuk is lesz!)
    Sajnos így kezdődött a kb. nyolcvan éve is. A történelem ismétli önmagát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  24. karelsloboda:
    “a Fidesz a céljai elérésében a kommunizmusban bevett politikai eszközöket elegyíti a sok esetben modern diktatórikus eszközökkel!”
    .
    A nap mondata, ott a pont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  25. karelsloboda !

    Engedd meg hogy egy kicsit ellentmondjak neked ! A Fidesz nem a komcsi , s nem a modern diktatúra eszközeit elegyíti , ugyanis az ő erejét ez meghaladná .
    Egy kicsit vissza lépve az időben , érdemes elemezni az 1920-1940 közötti időszak német és az olasz társadalom jellegzetességét . Az akkori válságos időket kihasználva elsősorban Olaszországban tört utat magának a fasiszta elmélet , és a fasiszta elméleten alapuló diktatórikus kormányzati uralom . Ennek szülő atyja Mussolini , és az ő nevéhez köthető az az összes rossz ami ezzel járt . Egészen 1943 – ig , haláláig . Ha eléggé alaposan elemezzük ezt az időszakot , akkor fájdalmasan egyértelművé válik az akkori , és a mostani időszak politikai párhuzamossága , és hasonlósága . Orbánék szinte kopírozzák azokat az intézkedéseket , amelyek által kiépíthető a diktatórikus kormányzás , a teljes megfélemlítésen alapuló vélemény elhallgatás , a jogtiprás , és még sorolhatnám . Igen : TRULLA ! A történelem itt és most valóban ismétli önmagát . Ezért írtam hogy Orbán a Mussolini kormányt építi ujjá .
    Karelsloboda ! Bocsi ! Ez nem kioktatás , csak pontosítás . Jól látod a problémákat , jó a helyzet értékelésed ! Gratulálok !!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  26. Munkásököl.

    Tökéletesen egyetértek veled! Köszönöm a részletezést, az én véleményem is
    az, hogy az orbán kormány asszimilálni próbál a történelemből!
    Köszönöm a helyreigazítást! Természetesen vitának helye nincs!
    Igazad van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  27. fotófigyelő:
    Aznemteccett a rencerváltásos főuraknak a Kossúth meg Petőfi rádió szünetjeleiben hogy hazátlan nem-magyar büdöskomcsi stallinista kádárista hazaáruló söpredék vezettette be parancsuralmi szovjet utasításra.
    A magyartalan komcsi-bolsevista-marxista endékás fidelkasztrós dallamokat fúúújjj..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Az egyik legnagyobb ellentmondás, mondhatnám úgyis hogy pofátlanság az , hogy Kertész legnagyobb és a első kiátkozója egy jobbikos képviselő ( természetesen az egész párt nevében ) , aki még másokat is uszít erre az ocsmányságra . Pont egy jobbikos ! Ez a fórum nem lenne elég felsorolni azokat a bűnöket , amiket a jobbik az utóbbi három év alatt elkövetett . Minden ami emberiség ellenes , jellemzi a Jobbikot . A cigány üldözés , a fasiszta ideológia , a nácizmus ujjá éledése , a tömegek és kisebb népcsoportok megfélemlítése , terrorizálása , a cigányok ellen elkövetett gyilkosságok .
    Nem kell tovább sorolni , hiszen mindenki tudja , csak hamar felejtünk .
    Természetesen mindez nem alakult volna így , ha nincs kormányzati támogatása , fű alatti beleegyezése , uszítása . És most a Jobbik fellép mint egy humanitárius szervezet , egy szabadságszerető , aki felháborodik ekkora gyalázat ellen . Így megsérteni egy Teréz anyákból álló szeretet szolgálatot . Ekkora pofátlanságot ! Hogy fogják túlélni !? Remélem sehogy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  29. A kommunizmusról itt ne is ejtsünk szót , olyan még nem valósult meg sehol tehát nemtudeni hogy jó e vagy rossz. ( Még azis meglehet hogy jó.Kitudhatja ?)
    A szocializmusról annyit lehet tudni hogy Oroszországot -az öszes áldozat dacára- felemelte a feudális korszakból , így vált a Szovjetúnió egy űr és katonai nagyhatalommá.
    ( Az űr-nagyhatalomi státusza még megvan. )
    Magyarországon , összes hibájával és gazdasági tévelygéseivel együtt a Kádár-rezsim megpróbált egy élhető országot teremteni ami többé kevésbé sikerült is neki.
    PErsze más országokban másképp mentek a dolgok , a diktátor kénye-kedve szerint. Tegyük hozzá Kádár nem volt diktátor abban az értelemben ahogy Mussolíni vagy követői..
    Jól emlékszem még mekkora magyarázkodás előzte meg az Új Gazdasági Mechanizmus nevű gazdasági terv-csomag bevezetését , hogy nelegyen társadalmi elégedetlenkedés…rajzfilmek a TV ben , ( Dr. Agy , közgazdasági tudós magyaráz Somának a genetikai magyarnak hogy miképp fog működni a gazdaság )
    Ma ennél lényegesebben nagyobb horderejű dolgokat három nap alatt iktatnak törvénybe annélkül hogy bárkit is megpróbálnának meggyőzni a dolog helyességéről vagy figyelembe vennék mások véleményét. Hatástanulmányokról már nemis beszélve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Üzenem Kertész Ákosnak, szerintem nem kell visszavonni semmit és bocsánat kéréssel sem tartozik. Akinek nem inge nem veszi magára. Biztos vagyok benne, nagyjaink: Petőfi Sándor, Ady Endre, József Attila, Radnóti Miklós stb., stb., hasonlóan cselekedtek volna. Ami itt ‘89 óta történik ebben az országban az szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos