Ronai and Ronai
AMERIKAI

Terrorveszélyt jelenthetnek a kisgépek 2011. szeptember 4. vasárnap 8:59 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Terrorveszélyt jelenthetnek a kisgépek

Washington – A szeptember 11-i terrormerényletek tizedik évfordulója közeledtével rendkívül szigorúak mindenütt a biztonsági intézkedések. Kizárt, hogy a tíz évvel ezelőtti események megismétlődjenek, az viszont egyáltalán nem, hogy az al-Kaida könnyű, egy-két személyes repülőgépekkel próbál „bekapcsolódni” a megemlékezésekbe.

A hatóságok szerint nincs információ arról, hogy a World Trade Center és a Pentagon ellen elkövetett, közel háromezer halálos áldozattal járó merényletek tizedik évfordulóján konkrétan terrortámadást terveznének, elővigyázatosságból azonban országosan megszigorították a biztonságot.

Az intézkedésekkel kapcsolatban kiadott ötoldalas közlemény szerint az al-Kaida fontolgatja a repülőgépes támadásokat. Elképzelésük az, hogy kisebb gépeket bérelnek ki, megrakják őket robbanóanyaggal, azután valamilyen magas vagy forgalmas célpontba csapódnak velük.

A terrorszervezet több tagja végzett kisgép-vezetői tanfolyamot, és arról is tudnak, hogy az al-Kaida már környékezett meg olyan amerikaiakat és nyugat-európaiakat, akik tudnak repülőgépet vezetni.

Az FBI és a Belügyminisztérium azonban semmilyen konkrét információval nem rendelkezik arra nézve, hogy támadás állna küszöbön.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)
Terrorveszélyt jelenthetnek a kisgépek, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Azért az mégiscsak megdöbbentő (volt), hogy ezek a galád pribékek, amerikai tanfolyamokon tanultak meg repülőt vezetni. Ez borzasztóan hasonlít az USA II.világháborús (ill. utáni) náci-mentő akcióira. Többek közt, ez a naív, vagy álliberális hozzáállás hozta szeptember 11-ét az USA és a Világ nyakára.
    .
    No meg az amerikai filmek. Csak találomra nézz végig tizet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. A demokráciákban az tanul meg gépet vezetni, akinek van pénze.
    Ez így helyén is van, viszont ezerszer jobban kell ellenőrizni a felszállni kívánó gépeket.
    Amennyiben én lennék az FBI góréja, repülési tilalmat rendelnék el minden privát reptérről, csak az átvizsgált gépeket engedném felszállni hivatalos, kellő módon ellenőrzött repterekről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Fellebbezést nyert bin Laden sofőrje 2012. október 16. kedd | AN

Konzulátusi dolgozók sérültek meg 2012. szeptember 3. hétfő | AN

Hajsza Ajman Zavahíri után 2012. június 27. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos