Ronai and Ronai
AMERIKAI

Százezrekért ötletel Erzsébetváros fideszes alelnöke 2011. augusztus 13. szombat 7:01 Forrás: AN, Népszava

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Százezrekért ötletel Erzsébetváros fideszes alelnöke

Budapest – A budapesti Népszava értesülései szerint havi 400 ezer forintért ad romaügyekben ötleteket a Fidesz erzsébetvárosi szervezetének alelnöke a helyi fideszes polgármesternek. Nem tudni, hogy a kisebbségi tanácsnoknak kinevezett pártfunkcionárius – pusztán szóban elvárt – tanácsai mennyit érhetnek, ám az biztos, hogy a VII. kerület roma kisebbségi önkormányzatának egész éves költségvetése - félmillió forint – alig több egyhavi tanács “áránál”. Úgy tudni, Vattamány Zsolt polgármester a helyi pártszervezet több elnökségi tagjával is hasonló tanácsadói szereződéseket kötött.

Havi 400 ezer forintot érnek a főváros VII. kerületében a helyi roma kisebbségi tanácsnok javaslatai, ötletei – legalábbis ekkora összeget kap Berki Béla ezen a poszton közpénzből a fideszes vezetésű – és kormánypárti többségű – VII. kerületi képviselő-testülettől. Aligha vitatható egy ilyen poszt fontossága egy olyan városrészben, ahol jelentős számú roma ember él. Azon már lehet vitatkozni, hogy a statisztika szerinti bruttó havi átlagfizetés csaknem kétszerese sok vagy kevés a helyi cigánysággal kapcsolatos munkáért.

A megbízás azért is érdekes, mert szerepel abban a büntetőfeljelentésben, amelyet egy helyi lakos a közelmúltban tett több, az önkormányzat tavaly ősszel megválasztott új vezetéséhez köthető pénzügyi-gazdálkodási intézkedés ügyében. Úgy tudjuk, a rendőrségnek és a Központi Nyomozó Főügyészségnek is megküldött feljelentés hűtlen kezelést, illetve hivatali visszaélést gyanít számos, Vattamány, illetve a képviselőtestület hatáskörébe tartozó megbízási szerződés miatt.

A rendőrség és az ügyészség arról tájékoztatta a Népszavát, hogy a feljelentés egyelőre nem érkezett meg hozzájuk.

Itt érdemes megjegyezni, hogy az erzsébetvárosi önkormányzat előző, MSZP-s polgármestere elleni bírósági eljárásban a vádpontok között szerepel, hogy az ügyészség szerint Hunvald György korábban fiktív tanácsadói szerződéseket kötött. Hunvald, perének egyik júniusi tárgyalásán fel is vetette, hogy utódját tanúként hallgassa meg a bíróság. Vagyis beidéztetné Vattamány Zsoltot, mert állítása szerint az önkormányzat ma ugyanolyan feltételekkel és ugyanolyan típusú megbízási szerződéseket köt, mint amelyek miatt ő vádlott lett, és amelyek az ügyészség szerint csak színleltek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 5 szavazatból)
Százezrekért ötletel Erzsébetváros fideszes alelnöke, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Ki kell várni, ez is más bőrszínű. Jön a Jobbik, oldalán a Trutymó sereggel és a 63+1 vármegyével. Vattamányt is helyre teszik, de az is lehet, hogy kifutóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Orbán András Lajos

    El kellene már számoltatni ezt a péniszsapkát is, egyébként is igen tenyérbe mászó a pofája………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. Ezer szálon folyik el és vissza a közpénz a Fideszeseknek . Ugyanúgy mint előző ciklusukban, ahol a millenaris park halainak etetője úgy emlékszem 2x annyit keresett mint az orvos.Most megint jól feltöltik magukat egy kis tőkével, ők és híveik. Az átkozott kommunisták messze nem loptak ennyit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Ez a Hetedikkerület egy bűntanya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Geyza
    2011. augusztus 13. szombat
    12:05
    Figyu!!!!!!!!!!!!!
    Ez az egész ország egy bűntanya!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. ,, befizetem a kommunális adómat 3000 ft , de a csekk feladása a kiszállási díjjal növelt és mivel ötletes egy igen rövid utat találtam, a postáig , ami természetesen zseniális személyemnek köszönhető, kérem az önkormányzatot a szolgáltatásért 50 000 ft-ot utaljanak vissza .

    Felhívom az önkormányzat figyelmét , késedelmes fizetés esetén az ügyet átadom az ARTITUS DJ-JUES BEHAJTÓCÉGNEK :D majd kamatos kamattal terhelve követelést további ügyintézőkhöz közvetítem .

    Köszönöm :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Hunvald legnagyobb bűne az volt, hogy ezeket a gennyládákat nem hagyta lopni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Pintérnek 4 tanácsadója van akik 550000 és 800000 ft/hó közt adják a tanácsokat. Ha nem tudják tanácsadó nélkül ellátni 1.5 millióért havonta a feladatukat akkor mondjanak le. Ekkora egy tolvaj bandát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A nő, ha bunkó 2014. március 24. hétfő

Volt egyszer egy iskola 2012. május 21. hétfő

Dajcstomit leváltották 2011. augusztus 31. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos