Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schiffernek demokratikusabb a Jobbik, mint a Charta 2011. augusztus 25. csütörtök 9:48 | AN

  • Hozzászólások(74)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schiffernek demokratikusabb a Jobbik, mint a Charta

Budapest – A 4. Efott-táborban tiszteletét tette Schiffer András, az LMP frakcióvezetője is, ahol húsz percet töltött a Jobbik napernyője alatt, majd nagy kacagásokkal Zagyva György Gyula Jobbik-képviselővel parolázott, aki a sajtó egyes munkatársait korábban obszcén szövegekkel és karikás ostorral fenyegetett meg. Vele szemben nem voltak Schiffernek aggályai a demokratikus elkötelezettséget illetően, a Demokratikus Charta ügyvivőivel szemben viszont igen.

Schiffer András végre bemutatta, amit eddig senki nem tudott, hogy mitől más az a politika, amelynek hangoztatásával ők a parlamentbe jutottak. Ezt ugyanis még azok sem tudták, akik rájuk szavaztak, és az elmúlt egy év során sem derült ki igazán. Az Efott-táborban kiderült, hogy ennek lényege a nyitottság a szélsőjobboldal felé, és a teljes elzárkózás a demokratikus elkötelezettségű baloldali vagy szabadelvű pártok és személyiségek irányába. A Lehet Más a Politika rövid történetének homályos fejezete, hogy az utolsó pillanatban hogyan sikerült megfelelő számú kopogtatócédulára szert tenni, és ehhez milyen segítséget és honnan kaptak.

Mindenesetre, a Demokratikus Charta felszólítása jó volt arra, hogy egyértelművé váljon, az LMP valójában hová tartozik, milyen elveket követ, és hogy mi a “más” a politikájukban. Demokratikus látszatot kölcsönöznek a diktatúrának, noha ebben nincsenek egyedül, mert az MSZP is megteszi a Fidesznek ugyanezt a szívességet. Különbségek azért vannak. A náci Jobbikkal egyelőre nem parolázik az MSZP, bár ma már ennek is vannak hívei.

Schiffer András a Jobbik védernyője alatt. Ez nem zavarja, a koncepciós perek sem zavarják, csak a Demokratikus Charta elfogadhatatlan számára. (Fotó: Szűcs Attila László)


VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.3/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 18 szavazatból)
Schiffernek demokratikusabb a Jobbik, mint a Charta, 3.3 out of 5 based on 7 ratings

  • Hozzászólások(74)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

74 Reader’s Comments

  1. Tudomásul kell vennünk hogy az LMP ellenzéki párt ugyan, de a Fidesz-Jobbik harmadik fele. Kiadott feladata az MSZP ellehetetlenitése.Az utcán ezt ugy mondják Schiffert megvették kilóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (56 szavazatból)
  2. A Charta ügyvivők körme alatti piszok többet ér. :)
    Család szégyene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  3. Bocs hogy szólok, de nem Schiffer János, hanem András!Nem mindegy, mert Jánosra nézve nem elképzelhetetlen hogy dehonesztálólag hat a keresztnév csere.
    Egyébként igaz. Az LMP a fidesz kinyújtott karja, mint ahogy a jobbik, és a vadhajtásai, úgymint 64 vármegye, betyársereg,m.gárda, véderő (direkt kisbetűvel),stb, mert szaporodnak, mint a földből kibújó gomba.
    Ezt nem látja Schiffer András,és együtt vidámkodik velük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  4. Az LMP ezzel lekerült a politikai étlapról,mint külön “fogás”, arculat.
    Kétszínű sunyi bérpolitikusok lettek,de nagy valószínűséggel azok is voltak,már a megalakulásukkor is.
    Schifferből is egy ,az adófizetők pénzéből élősködő bélféreg lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  5. Kedves bumburi,

    köszönjük a jelzést, elnézést kérünk olvasóinktól és Schiffer Jánostól. De a családi névről az ő keresztneve “ugrik be”. Javitottuk. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. Nem értem, mire ez a nagy meglepődés. Anno Sólymot is Schiffer “ajánlotta” elnöknek, mint Védegyletes tótumfaktum.
    Akinek illúziói voltak az LMP-vel kapcsolatban, az nem figyelt eléggé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  7. Legyél
    Megélhetési
    Politikus.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Mindössze kibújt a szög a zsákból. Ez a “stiftbandi” és bagázsa, mint “őfelsége ellenzéke szerepét betöltő, amúgy a fidSS “leánypártja” volt mindig is. Polgárpukkasztó akcióikkal sohasem sikerült elfedniük az áldemokrata, megalkuvó mivoltjukat. Hintás “stiftbandi” Charta levelére adott válasza fel kellett, hogy nyissa mindazok szemét is, akik eddig akár egy körömpiszoknyit is bíztak a szavaikban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  9. Meglehetősen elképesztő és szomorú tudósítás. Ha ezekben a napokban történik, reménykednék, hogy mindössze napszúrás.
    Az LMP néhány más szóvivője kifogástalanul, kollaborációs gyanúra okot nem adóan nyilatkozik. Lehet, hogy fontos témakörökben vita van házon belül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. Kedves gyuri!
    Kicsit túlzásnak érzem a kilót! Grammra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  11. Nem tudok, ki bízhat komolyan egy olyan ide-oda szédelgő, öntetszelgő genyónak, mint Schiffer.IIt jegyzem meg, hogy azért vannak körülötte egészen normális figurák is, de ők nem ismerték még fel, vagy határtalan naivitással hisznek mégis abban, hogy lehet más a politika.
    .
    Mármost. Schifferrel egy 2010 április legeleji fórumon összeakaszkodtunk a “Kubatov-ügyben” kialakított cinikus álláspontjuk, ill. az azt követő sunyi hallgatásuk okán.
    .
    Elmodtam neki akkor (kb.): „Mélységesen fájlaljuk, hogy az LMP – amely pártalakulatot új, romlatlan politikai erőnek képzeltük – ilyen hamar prostituálódott, és belesimult a regnáló pol. elit fertőjébe. Mi lesz akkor később, amikor még közelebbről csábítják majd Önöket a húsosfazékból felszálló illatok? A hatalom elérhető közelsége? Teljes önkontroll- és normavesztés. Az lesz. Az lesz majd Önöknél is.”
    .
    Íme, az lett! (Csak hebegett-habogott, és itt jelzem: akkor még el tudott pirulni a faszi.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  12. amilyen szimpatikus volt megjelenésük olyan zavaró és felháborító a megszólalásuk azóta a parlamentben és sajtüban. ha nem lenne nagyon egyszerú azt mondanm, hogy “zagyvaságokat” beszélnek. Ma már nem beszélik, elfogadják. ami az egészben zavar, hogy nem lehet egyoldalú véleményt alkotni. schiffer egyszerűen csak politkus és nagyon “karakán” biztosan belelépett egy kutyaszarba 2006-ban a tüntetések alatt és azóta ott maradt a szag az orrában és ezért csak gyurcsányt lehet elmarasztalni, mert, mint tudjuk, ez jól fizet ma magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  13. Aki egy pillanatig is elhitte, hogy lehet más a politika, annak fogalma sincs a politika mibenlétéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  14. Soha sem volt szimpatikus a manus. Én is azóta nem szerettem, mióta a “madarat felröptette”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Embert barátjáról, politikust elvbarátjáról.
    Ha Schiffernek nincs kifogása jobbik személyei ellen bizonyára az elveik ellen sincs. Jegyezze meg mindenki.
    Egyébként ez jellemző az úri politizálásra.
    Valamikor régen, Károlyi írja az önéletírásában, Károlyi keményen kikelt a parlamentben Tisza politikája ellen. A parlamenti ülés után Tisza odament Károlyihoz és kezdte hogy “Kedves Öcsém…”. “Nem”- mondta Károlyi- “amíg nem változtatsz nincs parolázás”. Ez akkor új volt és szokatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  16. kukkatz
    A megjelenésük nem volt szimpatikus, mivel program nélkül indultak, szimpla politikai marketinggel. Sokan csak azért szavaztak rájuk, hogy alternatívát mutassanak a többiekkel szemben. Tévedtek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  17. Tabán kolléga fontos portré adaléka megerősített meggyőződésemben: egyik nagy gondja, veszély forrása politikai életünknek, hogy a választóknak nincs lehetőségük a l a p o s a n megismerni a jelöltek múltját. Óriási veszélye ez a listás választásnak, láthatjuk, micsoda selejtek kerülhetnek a fontos gépezetbe.
    Az briteknél mindenkinek a választott körzetében, számtalan alkalommal meg kell küzdenie a mandátumáért. A vitaestek sorozatán minden fontos kiderül az illetőről. Aki még látta, javasolom megnézni egy ottani parlamenti vitát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. Bocs.!: “aki még NEM látta….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Tabán még csak egyetemista, de már értelmes értelmiségi. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. gets
    Szíjjártót próbálja meg elpirulásra bírni. Ha sikerül neki, gyűjtést indítok, a szoborállítás bevallott céljával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  21. Admin
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Nekem Schiffer képviselő sohasem volt szimpatikus, mert undorító számomra az, hogy két kormányfőt (Gyurcsányt és Bajnait) akar lecsukatni egy csapással.
    Aztán ő akar lenni majd a nemzet hőse :( Hát egy szikrával sem különb mint Orbán, csak ellenzékben ugyanúgy ahogy a Jobbik is igyekszik demokratikus jelmezbe bújni. Ez csalás és képmutatás. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  23. Kecskeméti Károly
    2011. augusztus 25. csütörtök
    11:53
    Fennáll a veszély, hogy ha a választóknak volna is lehetőségük alaposabban megismerni a jelöltek múltját, akkor se lenne jobb semmi (max. több embernek menne el a kedve a szavazástól, mint így). Egy ilyen kiválogatási elemet ott van értelme bevezetni, ahol az ocsúban van annyi búza, hogy a keresgélés/válogatás fáradsága megtérüljön.
    Ha a politikai pályára ajánlkozók között volna érdemleges számú “tiszta”, tehetséges, elkötelezett jelölt, akkor azért a valószínűség szabályai szerint válogatás nélkül is bekerülne közülük a parlamentbe néhány. Mutass rá ezekre.
    A politika közelébe kerülés egész mechanizmusának a romlottságát leleplezi az, hogy a viszonylag még a legtisztességesebb és legeredményesebb politikusok akkor jutottak kormányra, amikor a körülmények mellőzték a pártpolitizálás jegyében zajló választási előzményeket. Most a Bajnai-kormányra gondolok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  24. Kecskeméti Károly (11:53) Ott a pont.

    Nálunk is így kellene!
    Talán egyszer így is lesz. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. L esz@rom a
    M agyarokat
    P olitikus vagyok
    Röviden ennyi!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Örülök, hogy lelepleződött Schiffer. András.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  27. Többször,több helyen leírtam,Schiffer András Orbán apródja, akinek fő feladata Gyurcsány és az MSZP tönkretétele. Térjetek már észhez kedves szoci vezetők! Nem fognak velünk szövetséget kötni , Viktor nem engedi! Alakul a FIDESZ-Jobbik-LMP koalíció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  28. Gyurcsánynak jó helye lessz a börtönben. Megérdemli! Nem azért, amit miniszterelnökként tett, hanem azért, amit most csináál. Szépen csendben lapít, várjy , hogy a pártjában lévő gazemberek megszilárdítsák a fideSS hatalmát. Egyébként megtanulhat mondjuk angolul. ,esetleg még más idegen nyelveket is, olvashatja nagy filozófusok munkáit, Es Írhat egy nagyszerű könyvet. mondjuk 16 év fegyházban címmel. lehet hogy Merkel kicseréli majd orbanisztáni kémekért cserébe, Ha nem, akkor majd a forradalmárok kiszabadítják börtönéből Az orbán elleni lázadás jelentős eseménye lessz, mint 48-ban Stáncsicsé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  29. Én nem tudok ilyen szépen fogalmazni, meg plussz még ideológiailag alulképzett vagyok. Ez amit járnak az urak a politikában évtizedek óta ez a Kis Magyar Körtánc, egy kis szakralitással-analitással-és főleg oralitással megkoreografálva.Csak éppen ki szivat éppen kit, vagy ki “”analizál”"”.az önös érdek függvénye.
    Addig addig forgolódtak, hogy más mindenki-mögött-elött van valaki… és igy már az analitás domináns.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  30. Nyul György
    2011. augusztus 25. csütörtök
    12:45
    Értelmetlenség most Gyurcsány-ellenes hangulatot kelteni kizárólag azért, mert most nem nyüzsög. Még a ciklus félidejénél sem tartunk. Rajtad se akkor nyomja ki a pattanást az asszony, amikor az (mármint a pattanás) még nincs erre megérve. Orbán fogja magát még sokkal jobban is lejáratni, mint amenyire ezidáig tette. Akkor mozgósítani ellene, az sokkal többet fog hozni, mint most. Értsd meg, most még sok Fideszes hiszi, hogy van mikulás.
    Ne akarjunk mi jobb időzítők lenni, mint Gyurcsány, ő ebben jobb profi, remélem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  31. A listás választást leválthatná az egyéni indulós rendszer, ha nem lennénk ennyire ostobák. Hasonlóképpen a pedagógusi pályához, itt sem tesszük vonzóvá anyagilag ezt a munkát. Mindkét műhely létfontosságú az ország minőségi mutatójának alakulásában, és mindkettőben bebetonoztuk a kontraszelekciót.
    Marcus Aurelius abszolút jól írja le a jelent, ami akkor változhatna meg, ha egy magasabb színvonalú oktatás ezrével produkálná a képviselőségre alkalmas egyedeket. Annak viszont feltétele, hogy okos honatyáink megszavaznák a tanítók, tanárok……. 22-es csapdája.
    Szép új világunk kezdetén egy cikkemben javasoltam, azonnal háromszorosára emelni a pedagógusok és a rendőrök fizetését. Már akkor is nagy hatással voltam az eseményekre…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. Kecskeméti Károly
    2011. augusztus 25. csütörtök
    12:57
    Attól mentsen meg az Isten, hogy eltűnjenek a listák.
    Pont így lett a felfelé kerekítve 53%-ból kétharmad, hogy a
    fidesz majdnem minden egyéni mandátumot elvitt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Értesítek mindenkit, hogy mától semmi közöm az LMP nevű párthoz.
    Pécs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  34. Nyúl György,
    ne már megint a Gyurcsány a hibás!Kiknek álljon az élére? Fidesz-KDNP, Jobbik, LMP, ha nem számítjuk a az egyéni szavazatokat, csak a listát, együtt ma is 70-80% között áll a népszerűségi listán.Még az itteni kommentelők közt sincs annyi kurázsi vagy ötlet,ha fél, hogy befizessen az AN fenntartására!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  35. T. MA!
    TERMÉSZETESEN fel sem bukkant, hogy máról holnapra!!!
    Ha elkezdődött volna húsz éve az oktatás/nevelés okos mederbe terelése, talán újabb húsz év múlva felejthetnénk a listát. Legalább gyerekeinknek, unokáinknak jutna valami méltóbb. Nem eléggé riasztó, kiket engedett az ország törvényhozásába az a lehetősége a párteliteknek, hogy beemelik haverjaikat, lekötelezettjeiket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  36. Egyértelmű ennek a málészájúnak a viselkedése.
    A vezéren meg akkor kell majd sebet ejteni. amikor a leggyengébb lesz.
    Az kicsit odébb van, de nem sokat kell várni.
    Addig gyúrjunk, hogy teljes erővel lecsaphassunk!!
    Oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  37. Nyul György
    Azt mondod megérdemli Gyurcsány, mert hallgat. Szerintem meg az ellene felhozott vádakat tanulmányozza, amiket aztán fel fog rakni a netre.Ha hinni lehet neki, minden rágalmat nyilvánosságra hoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  38. Mi van, ha titkosítják majd a Gyurcsány kihallgatását?
    Most ez a “divat”.

    Akkor hogyan fogja nyilvánosságra hozni mi is történt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  39. Lesznek kiszivárogtatások mint már megannyiszor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  40. Animam
    Egy Sukoró kaliberű ügyön mit titkosítanának? Hogy Orbán miért tárgyalt 2x Lauderral?
    Ha meg a gazdaság tönkretétele a vád, akkor nagyon könnyen tud érvelni.Minden ügyben benne volt a fidesz nyelve is. Akár pro, akár kontra.
    A titkosírást már nem hiszem hogy meg merik lépni, túl nagy a közvélemény érdeklődése..Ha csak kémügyet nem csinálnak ebből is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. el van mindenki tajolva, a politika business es ugyan a magyarok eleddig a valodi bussiness terepein igen kontar modon mozogtak, mindez nem riasztja el oket attol, hogy a politikabol (jobb hijan) penzt csinaljanak, mert ugye ahhoz komolyabb teljesitmeny nelkul hozzafernek, eleg bejutni a parlamentbe a buta nepek jovoltabol es elosztani az adot ugy, hogy fokent ok jarjanak jol…..hogy ki, kihez huz szinte teljesen jelentektelen, legfeljebb annyiban, hogy bizonyos csoportok osszetartasa egyben kizarja mas csoportok penzhez jutasat….az orszag es nepe ebben a jatekban jelentektelen, kirohognivalo kellek csupan….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Az LMP egy politikai vákuum szülötte. Divatzöldek és mint elefánt mozognak a politikai porcelán boltban. Képviselőik személyes ambíciói és a baloldallal, az MSZP-vel szembeni kritikai érzékük rendkívül fejlett. A „közvélemény gyurcsányellenességét” próbálják fillérekre és néhány ezer szavazatra váltani. Próbálnak a Fidesztől tanulni, de kispályások. Demokrácia és európai liberalizmus számukra ismeretlen fogalom. Meggyőződésem, hogy nem értik mi történik körülöttük. Fel-fel kapnak, bele-bele botlanak néhány témába és azt hiszik ha azt rágják, akkor a gittegylet tagjai lehetnek. Sőt, még néha Kálmán Olga elé is járulhatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  43. erlauer mar masfel evvel ezelott megirta a nol-blogban, hogy ez a shiffer egy kepmutato antidemokratikus impotens diszno, haha najo nem igy szo szerint, de ez volt a lenyege……jol latta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  44. Ellent kell mondjak az itt kommentelők többségének: Az EFOTT-on számos politikus ott volt, még az MSzP-től is. Nem lepődnék meg, ha Zagyva úr öt méteres körzetében lett volna Nyakó úr is. Ez azért éppoly távol van a parolázástól, mint a képen látható szitu!
    Azon gondolkodom, egy meghívás visszautasítása mit jelent – akár a Jobbik meghívását illetően is – egy európai fejben. Már azon kívül, hogy a meghívót kutyába sem veszi. Ami annak további szélsőségesség felé mozdulását eredményezi, ugye…
    Az meg elég szomorú, hogy még mindig nem tetszenek érteni, mennyire káros az országnak, ha az LMP-től továbbra is azt követelik, hogy váljon SzDSz-szé. Ez egy másik párt. Nem hiába. Nem egy szoci segédcsapat, amivé az SzDSz végül züllött. Az ilyen bután ellenséges heccelődés meg aljas célozgatás csak karanténba zárja Önöket. Pedig szükség lehet egymásra a mostani hatalom leváltásához. Ne mérgesítsék el a helyzetet, mert van egy fontosabb közös föladat 2014-ben!
    A kopogtatócetlik gyűjtésével kapcsolatban kicsit unom, hogy a nagyon kemény gyűjtési munkában részt vevőket folymatosan így inszinuálják. Főleg mivel A JOGKÖVETŐ GYŰJTÉS EREDMÉNYEZI AZT, HOGY A VÉGÉN UGRIK MEG A BEGYŰJTÖTT SZELVÉNYEK SZÁMA. Addigra érik be ugyanis az addigi munka – gyűjtőpontokon, állampolgári visszaigazolásokon keresztül. Akiknek egyenletesen vagy az elején jön, azok már az elején kész listákkal, lefizetett kézbesítőkkel, ládákból kirabolt cetlikkel dolgoznak! Lehet virnyogni a “nem tisztázott” kc-król, de a két nagy pártnak van miről elszámolnia, nem az LMP-nek!
    Önök mindent megtesznek, hogy ne lehessen más a politika. Akár azt az árat is megfizetik és polgártársaikkal megfizettetik érte, hogy a jelenlegi kormánypárt(ok – hehe!) tényleg tíz évet hatalmon maradjon (maradjanak – haha!)! Mindent megtesznek azért, hogy két nagy, egymást gyűlölködve köpködő tömb harcoljon, és ha valaki a “saját” oldalt kritikával illeti, azonnal a “másik” oldalra kívánják szorítani. Ebben a tekintetben semmiben nem különböznek a Fidesz keménymagjától. ÖNÖK IS A KÉTOSZTATÚ ORSZÁG GYŰLÖLETKULTÚRÁJÁT TARTJÁK FÖNN.
    Pedig egy országunk van. Akkor is, ha vannak dolgok, amikben nem értünk egyet.
    Beszéljünk egymással, ne rágalmazgassuk egymást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  45. Schiffer képviselő úr valószínűleg napszúrást kaphatott, hogy nem tudja fegyelmezni magát, s egyre-másra olyan dolgokat cselekszik és mond, ami leleplezi az Ő és pártja igazi énjét, politikai hovatartozását.
    A Chartának és az MSZP-nek gyorsabb ütemben kellene megszerveznie a demokratikus ellenzék összefogását, hogy az emberek időben felismerhessék, kikhez kell csatlakozniuk. A Lehet Más a Politika ugyanis csak határtalan sunyiságával más, mint a pártpaletta korábbi kínálata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  46. Sshiffer András viselkedése leírható egyetlen szóval is, de az moderátori intézkedésért kiáltana. Nem hiszek a szememnek, amikor a képen ezekkel a ………-vel együtt látom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Erről a kampóról az a tény mondja a legtöbbet, hogy vállalta a gömböc védelmét, na attól kezdve nekem mindig egy alattomos hazug valakit jelent, amikor meg feljelentette Gyurcsányt a Sukoró ügyben már nem is csodálkoztam………..A parlamentbe hogyan is kerültek be kaptak a fityisztól megfelelő számú kopogtató cédulát, bár a mankónak inkább ,,félcédula,, járna……….Az LMP. a fityisz fiókpártja, aki arra kell hogy a fityisztól kissé balra állókat begyűjtse, hiába nagyon megtanulták a fiiijjjjuk a leckét, persze az LMP. fut még néhány kőrt aztán összeborul a vezénylőtábornokkal………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  48. Orbán úr! Ön névrokonához méltóan durva állításokat fogalmaz meg! Az ajánlószelvények jogszerű gyűjtés esetén a végén jönnek legnagyobb számban, a lakásajtókon hagyott kc-kérő szelvények addigra “érnek be”. Az ugyan igaz, hogy vannak nagy pártok, amelyek az elején learatják a kc-k jelentős részét, mivel egyrész tudják, hova kell menniük (VANNAK ILLEGÁLIS LISTÁIK), másrészt sok pénzük, hogy a kézbesítőt lefizessék, harmadrészt fanatizált őrültjeik, aki a postaládákat is kitépik egy-egy üres kc-ért…
    Az LMP nem az SzDSz, ezért ha az MSzP vállalhatatlan, azt is jelzi, nem csak ha a Fidesz. Tudom, hogy nehéz elfogadni A KÉTOSZTATÚ GYŰLÖLETKULTÚRA PÁRTRENDSZERÉNEK VÉGÉT, de az Önök köpködése sem változtat a helyzeten: ennek vége. Nem csak a szocialista párt van a mostani kormány alternatívájaként jelen.
    Ez Önöknek nyilván nem kényelmes. De épp az ilyen, itt is látható gyűlölködés hívta életre az új alternatívát. Önök csak erősítik rá az igényt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  49. ISTEN óvja a Hazát attól, jogy ezek a napenyőalattiak egyszercsak hatalomra jussanak ! !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  50. Amúgy tudja még valaki, ki volt Szakasits Árpád ?
    Már persze azon kívül, hogy ő volt Schiffer (egyik) nagyapja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos