Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarország bosszúja volt a náci himnusz? 2011. augusztus 20. szombat 17:21 | AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarország bosszúja volt a náci himnusz?

Szeged – Nincs felelőse és következménye annak, hogy a szegedi kajak-kenu világbajnokságon a náci himnuszt játszották a német Knorr–Niche női kajak kettes győztesnek. Mindez arra utal, hogy a hiba nem tévedésből fakad, a szervezők erkölcsi érzéke fejletlen, és nincsenek tisztában a sértés nagyságával. Emellett felmerült a szándékosság lehetősége is, miután a német sajtó gyakran számol be Magyarország fasizálódásáról. Ezt erősíti, hogy mint utólag kiderült, a szervezők még hazudtak is, azt, hogy a németek előzőleg meghallgatták és jónak találták a bejátszott himnuszt.

Magyarország kormányának hivatalosan is bocsánatot kellene kérnie Németországtól a német sportolókat Szegeden ért sértés miatt. Annál is inkább, mert a körülmények arra utalnak, illetve azt a látszatot keltik, hogy szándékos sértés történt, és nem véletlenül játszották be a németeknek a náci himnuszt. A feltételezések szerint a magyarok ezzel válaszoltak volna azokra a német kormányzati és sajtóbírálatokra, amelyek élesen elítélték az Orbán-kormány demokráciaellenes lépéseit, az alkotmányos rend felszámolását. Az üzenet az lehetett, amit Orbán Viktor egyszer már burkoltan megfogalmazott a német kormány kritikáira, hogy a volt náci Németország ne oktassa Magyarországot demokráciára, és ne emlegessen még burkoltan sem magyar fasizmust.

A látszat e feltételezéseket erősíti, miután semmiféle felelősségre vonás nem történt az ügyben, a bocsánatkérés is nagyon felemásra sikeredett, és a szervezők még hazudtak is. A német vezetők elmondása szerint a dolog épp fordítva történt: ők szerették volna meghallgatni a lejátszandó himnuszt, de ezt – technikai hibára hivatkozva – többször is elhárították a magyar szervezők. Mindez erősíti azokat a feltételezéseket, hogy nem véletlenül történt, ami történt, hanem a Nemzeti Együttműködés Rendszere vágott vissza egy sporteseményen Németországnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 27 szavazatból)
Magyarország bosszúja volt a náci himnusz?, 3.9 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Figyu!!!!!!!!!!!!!
    Szeretett vezérünk nem sérteget, nem próbál megbosszulni semmit.
    Ő csak nosztalgiázik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  2. Várjatok csak, én már fölveszem az acélgatyámat, remélem attól a tökönrúgástól csak megvéd, amit visszakap Orbánka!. Angyalka nem feledékeny és piszok nagyot tud odaütni! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  3. Korábban már leírtam azt a véleményemet, hogy provokáció történt. Ez alatt azt értem nem azt értem, hogy a szervezőz a fülkeforradalmárokat provokálták, hanem ők tesztelték Németország fasittoid ezsmékkel szembeni tűróképességét. Az európai nagyhatalom, Németország vezető kormánypártja az Európai Néppárt egyik vezető pártja is, az Európai Parlamentben eddig teljes mellszélességgel kiállt a jelenlegi magyar vezetés mellett. Szerintem a sarkalatos törvények megfogalmazása közben azt tesztelték, hol húzódik az a határ, amit nem léphetnek túl, hiszen egy ilyen eseményt könnyen rákenhetnek a kajak-kenú szövetségre, ha a német állam is nemtetszését fejezi ki. Hiszen felelősséget semmiért sem vállanak. Mindenesetre az új-turul-madaras, árpádsávos magyarok ezzel a cselekedetükkel az országhatárt átlépve, de még az EU határain belül villantották fel a fasizmus szellemét.
    Gyalázat, hogy ilyen dolog megtörténhetett!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (49 szavazatból)
  4. Semmi nem történik véletlenül, ehhez Orbán Viktor jóváhagyása kellett. Ha nem így lett volna, felelősségre vonná a szervezőket, de inkább kussol. Mint tudjuk, semmit nem hagy megboszúlatlanul. Gyurcsányt börtönbe akarja mindenáron zárni, ha kell utólagos törvénnyel is. Németországban ez az eset nagy felháborodást fog okozni. Orbán bosszúja mindenkit elér, aki kritizálni meri!

    aki külföldről bíyrálja, annak is visszavág valamiylen formában. Ha ezt a németek szó nélkül eltűrik, szerencséje lesz, ha nem, mi is megisszuk ennek levét.
    Aljas pitiáner visszavágás volt, de ennek következményét látni fogjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  5. KDNP-vel KARÖLTVE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  6. Ez már valóban siralmas!

    Lehet még ennél jobban is lejáratni hazánkat!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  7. Németországban az idősebb nemzedékben még él a hitleri szellem. Állitólag a németek kb 20 százaléka szimpatizál a hitleri eszmékkel. Persze ezt nyiltan nem vallja be. A megbocsájtó elnézés nagy bátoritás Orbán felé. Német ország nem Amerika. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (27 szavazatból)
  8. ha nem tetszik, ki lehet lepni az EU-bol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -30 (34 szavazatból)
  9. gyakorlatReggel már megirtam a véleményem , az itt kommentálok csak kőrbe irják a lényeget TŐRőLTÉK akommentem.HOL OTT senkit nem sértet.Feleslegesujgyakorlatot folytattok Csak kiadjátok magatokat aTEK-nek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  10. A klerikálfasiszta úthenger gurul, gurul, ki tudja hol áll meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  11. Én nem láttok benne semmiféle összeesküvést, csak a a hozzá nemértés és a szimpla magyaros bunkóság ötvözetét, de ha Orbán Viktor ezzel a gyermekded módon akart is volna visszavágni a tőle messze-messze példásabb demokráciának, akkor igazán sz@rul jött ki. Ugyanakkor már nincs miért tovább szégyenkezni, Magyarország már az EU elnöksége előtt, a kétharmad körüli politika majd a médiatörvény után eltávolodott Európától, így ez az eset már nem oszt, nem soroz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  12. Azt ajánlom, hogy a londoni Olympián játsszák majd a Szálasi indulót. Ezt azért is javaslom, mert most láttam a budapesti körmenetet kakastollas csendőrkülönítménnyel, Semlyénestől a gojostolával. A Habsburg Györgyöt nem láttam, remélem tüntetőleg tartja a távolságot…..

    Aki nem ismerné, ez itt az induló:
    http://www.youtube.com/watch?v=-WQA-hHwaiY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. meg israelben sem tortenhetne meg ilyen bunkosag, pedig itt nagyon sok oreg zsido ember veresnek latja a Dunat! Es a kultura mindenekelott: mar jatszanakWagner zenet is, pedig…….lenne ok megtiltani

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. torcsi
    Habsburg György és családja ott volt, ellenben Orbán Viktor hiányzott, a neje nélküle, egyedül üldögélt a díszpinty sorban.
    Volt azonban egy zavaró tényező. Megjelent egy hangoskodó megafonos “megváltó”, aki a honlapjára hívta fel a figyelmet. Nem mondta, hogy melyik az, mert addigra lefogták a biztonságiak. Lehet, hogy az orbanviktor.hu lett volna, amit már nem lehetett hallani. A pasi azóta már valamelyik pszichiátrián van.
    Tudja valaki, hol járt ma Orbán Viktor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. Nem kérdés,hogy ez minek,és(kinek)köszönhető..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. “Orbán Viktor egyszer már burkoltan megfogalmazott a német kormány kritikáira, hogy a volt náci Németország ne oktassa Magyarországot demokráciára, és ne emlegessen még burkoltan sem magyar fasizmust.”
    Itt a válasz is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. férfi pajtás, csak úgy csendesen kérdezem, ki fél jobban? Mi, vagy a TEK.?
    Tudod mi lesz itt, ha a TEK. közénk lő? Nem akarom részletezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. “Tudja valaki, hol járt ma Orbán Viktor?”
    .
    Itt a válasz a kérdésemre, a másik Népszavából:
    “Videoton meccsen volt , mert ugye az fontosabb, mint a Nemzeti Ünnep, és különben se kezdik el nélküle!”
    .
    Orbán mondjon le, és menjen el hivatásos fociszurkolónak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. proaktív, ha én most megírom, akkor két oldalon fogsz szörnyülködni, hogy milyen ez a magyar nyelv. Pedig hát, “Hatalmas szép nyelv, magyarnak nyelve,
    ……………………………………………… maradj örökké nagy és virágzó,…”
    De most nem erről van szó. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. bruckenbacker kapitány

    Pont a németekkel kell összeakaszkodni?
    Ajjaj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. bruckenbacker kapitány

    Tényleg: Hol volt a miniszterelnök az államalpítás ünnepén?
    Vagy esetleg több már István királynál is , megteheti, hogy nem ad a formaságokra?
    Nem mindegy, hogy Államalapító vagy ÁLOMALAPÍTÓ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  22. Tartok tőle, hogy Orbán tartott tőle, már mint a tömegtől és gyáva, tetű módon megbújt. Ez nagyon jellemző rá.Bár mondjuk az ünnepélyes zászló felvonáson ott volt, ezzel a másik két Magyarország szégyenével, a golyóstollal, meg a pufókkal. Bár ne lett volna ott sem.Nekem már nincs több bőr a képemen ami lesüljön ezek miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Kiosztottunk a nemeteknek egy schallert es egy kokit.
    Fenyes nap ez a szbadsagharcban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Ennel jobban nem nagyon lehetne megserteni a nemeteket.
    csuti mar regen kiiratkozott Washingtonbol, most meg Berlinbol, Pekingbe meg mehet, meg esetleg Mogadishu-ba, bar ebben nem vagyok biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Ez a fasiszta magyarország szégyene. Szándékosan írom kis betövel az ország nevét, mert az az ország, aminek ilyen kormánya van és nem lázad fel, nem érdemli meg a tiszteletet. Szándékosan megsérteni a német népet avval, hogy azt a multat emlegetik fel nekik, amelyért egyetlen ma élő német nem felel, és náéhány az orbáni fideszhez hasonló újfasiszta szervezet kivételével, még az emlékezetükből is kitörölte a nácizmus szellemét, és amelynek munkájától a magyar gazdaság felemelkedése függ, amelyik vállalatai újnál újabb beruházásokat indítanak nálunk, szégynletes aljasság. A körülmények, hogy nem mutatták meg a német csapat vezetőinek a lejátszásra került himnuszt, azt bizonyítják, hogy szándékos sértés volt. Gyalázatos merénylet ez a tisztességes magyar sportolókkal szemben is akik ezen a világbajnokságon küzdenek azért, hogy dicsőséget szerezzenek hazájuknak. Ha én a németek helyében lennék, mindent latbavetnék azért, hogy egy ilyen fasiszta országban ne rendezzenek nemzetközi sporteseményeket, amíg ez a kormány és ezek a pártok tobzódnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  26. “nem véletlenül történt, ami történt”.

    Orbanbasi Impériumában semmi sem történik véletlenül Az utólagos hazudozás, másra mutogatás tipikus fityeszes zsigeri reflex.

    Tény, hogy Németország náci múlttal rendelkezik. Mi viszont náci jelennel és az semmivel sem kisebb bűn. Ők legalább tanultak mindabból amit tettek és amit mások tettek velük. Mi pedig, k@rva nagy eszünkkel soha sem jutunk el odág. Nekünk édes a diktatúra, az kell a mi Nagy Magyar Lelkünknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  27. Orbán András Lajos

    Ha ez a gömböc bosszúja volt hát eléggé sekélyre sikeredett, mondjuk akkor azt lehet mondani a cselekedet maga az ember, megállapíthatom ez a manus igen tahó…………A németekkel kár újat húzni mi függünk az ő gazdaságuktól nem fordítva, de hát a homokozóban így szokták a kisfiúk megtorolni a sérelmeiket, mivel már nem kisfiú, így azt kell mondanom elmebeteg, aki az országot gazdaságilag is veszélybe sodorhatja a hülyeségével…………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  28. SZÉGYEN , SZÉGYEN , SZÉGYEN , ÉS MÉG SOKADSZOR IS SZÉGYEN !!!
    Csak az a baj hogy erre is azt mondhatják hogy –A MAGYAROK !
    De ez a SELEJT BOSSZÚJA , vagyis orbán bosszúja !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. Magam előtt látom és hallom mit művelt volna Orbán és a többi ha ez a “hiba” az előző kormány idején történt volna! Egyszer Gyurcsány valami arab focival kapcsolatban próbált humorizálni, évekig emlegették elítélően. Pedig mi volt ez ahhoz képest!
    De Pufók most hallgat. És Paprika Jancsi is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. Az nem lehet, hogy egyszerű hibáról van szó?
    Orbán egyik embere hétfőn hivatalosan is bocsánatot kér és kész.
    Ennyi – szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Kecskeméti Károly

    Minden fontos, “európai” reagálást olvashattunk az előbbiekben, mindössze két motívumot említenék:
    A történetnek, miután kiderült, a szervezők hazudtak, a németek kérésére SEM mutatták meg az lejátszandó zenét, NINCS VÉGE! Ha gyorsan nem születik elfogadható magyarázat, illetve számonkérés, az orbán rendszer egyébként is gusztustalan testét újabb, eltávolíthatatlan fekély rondítja majd.
    Arra a szellemiségre, az események ilyen minőségű és erejű véleményezésére, amely egyre inkább csak erről a fórumról érkezik magyar nyelven a magyarokhoz, rendkívül szükségünk van (és lesz), hogy kikecmeredjünk a bűzlő mocsárból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. A németeknek azért nem mutatták be a lejátszandó zenét,mert rossz a lejátszó.Akkor hogyan játszották le? Egyébkénnt én sok sportrendezvényen
    hangosítottam és és nem hiszem el,hogy csak egy lejátszó volt főleg egy világbajnokságon.Hazugság az egész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Éppen eltört a tű a CD lemezjátszóban , nincsabban semmi …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. en ugy ertettem, ha orbannak nem tetszenek a nemetek es mas nyugat-europai kritikak, ki lehet lepni az EU-bol! ha annyira tokos csuti patas, mutassa meg, hogy boldogul masok segitsege nelkul is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. innocent
    Ne mutasson meg semmit. Az lenne a legjobb.
    Újból sorba akarsz állni Hegyeshalomnál? Vízummal utazzunk Ausztiába?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Még tovább harcoljuk Orbán diktátúra ellen !!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos