Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Magyar Nemzet támadása Paul Lendvai ellen 2011. augusztus 5. péntek 17:29 | AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Magyar Nemzet támadása Paul Lendvai ellen

Budapest – A Fidesz lakájmédiája továbbra is feladatának tekinti, hogy amortizálja és kriminalizálja az Orbán Viktorral szemben kritikus politikusokat, közéleti szereplőket, újságírókat. A Párt erős ökle ezúttal újra Paul Lendvait szemelte ki magának, ezúttal azt állítva, hogy beszervezett “társadalmi kapcsolatként” együttműködött a kommunista állambiztonsági szolgálattal. Csupán sikertelen beszervezési kísérlete volt Lendvainak, de ilyen Orbán Viktornak is volt a katonaságnál. Az újságíráshoz nem sok köze vannak annak a politikai lejárató tevékenységnek, amit a Magyar Nemzet nevű nyomdaipari termék folytat. De nem is az számít, hogy hazudnak, hanem a cél.

A Magyar Nemzet zavaros cikkében egyrészt “társadalmi kapcsolatnak” nevezi Paul Lendvait, majd “Cole Michael” fedőnéven azonosítja. A társadalmi kapcsolatoknak azonban nem voltak fedőnevei, ahogyan Boross Péternek sem volt fedőneve a Dél-Pesti Vendéglátóipari Vállalatnál, vagy – tudomásunk szerint – Schmitt Pál is csupán “társadalmi kapcsolat”-ként dolgozott a kommunista állambiztonsági szolgálatnak. Fedőneveik még a legkiválóbb fideszes és jobboldali politikusoknak sem voltak, kivéve, ha ügynöknek szervezték be őket. Ha viszont valaki ügynök, akkor nem társadalmi kapcsolat és fordítva.

A nagy karrier előtt álló szerző a Fidesz újságírónak álcázott ügynökeinek szokásos technikájával meglebegteti ugyan, hogy Paul Lendvainak volt egy beszervezési kísérlete, de azt már elhallgatja, hogy az – amiképpen az már több helyen is megjelent – sikertelen volt. Több állambiztonsági irat maga tesz tanúbizonyságot arról, hogy Lendvai minden kapcsolatában arra törekedett, hogy ne tudják beszervezni vagy felhasználni. Az igazság persze nem számít, mert az igazság az, amit a Párt mond.

Egyébként az a tevékenység amit a Magyar Nemzet bértollnokai és politikai komisszárjai végeznek, ízig-vérig titkosszolgálati tevékenység. Titkosszolgálatokra jellemző, hogy lejárató kampányokat indítanak, terhelő adatokat kreálnak, egyes személyekkel szemben karaktergyilkosságokat hajtanak végre különböző “játszmák” és “műveletek” segítségével. A Forradalmi Munkás és Paraszt Kormány, a Nemzeti Ügyek Kormánya, általában akkor uszítja rá vérebeit Paul Lendvaira, amikor túl sok külföldi bíráló cikk jelenik meg, és a híveknek azt a hatást kell kelteni, hogy ezek mögött a kommunista és zsidó liberális összeesküvés áll, hogy lejárassa a világ legdemokratikusabb kormányát, amelyet soha nem látott egység és világkorszakváltás állított a helyére.

Maga a mechanizmus úgy működik, hogy a hazugságra szomjas híveket el kell látni valamiféle magyarázattal, amelyet beilleszthetnek a világképükbe, amely mindenre magyarázatot ad, és amely kizárja, hogy a Duce bármit is rosszul csinálna. Ennek érdekében nem drága az sem, hogy bárkit bemocskoljanak, olyan emberek tisztességét kezdjék ki, akik ezerszer különbek náluk (ilyen aljasságokat például nem tenne), és ezerszer többet tett a magyar nemzetért és hazáért, mint azok a gerinc nélküli senkiháziak, akik egyáltalán szájukra merik venni a nevét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 40 szavazatból)
A Magyar Nemzet támadása Paul Lendvai ellen, 4.7 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. Kedves szendam! Az “öreg” előtag nemcsak az életkoromra utal, hanem a családban, a szedrek sorában sajnos én vagyok a sor elején már. Valóban van olyan kollégám, aki az utólsó párttitkárból később meggyőződéses, egész nap Magyar Nemzet olvasásával töltő antibaloldalivá vált. Forog a gyomrom az ilyenektől. Az én szememben nem válik bocsánatos bűnné az anyagi/érvényesülési okok miatti gerinctelenség, köpönyegforgatás. Magyarnak vallom magamat. Félig székely, félig ormánsági(tehát engem egyetlen szarházi se küldözgessen zsinagógába). Magyarként nagyon bánt, hogy ennyire jellemző a fajtámra ez az undorító karrierizmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Igazad van “oregsszeder”.Én már elhánytam magam a sok köpönyeg forgató és bértolnokok miatt.Sokat mondtam már:szégyelem magam ezek miatt,hogy magyar vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A hazugság országa 2014. március 19. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos