Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újra találkozgat Jennifer Lopez és Marc Anthony? 2011. augusztus 11. csütörtök 6:20 | AN

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újra találkozgat Jennifer Lopez és Marc Anthony?

Los Angeles – A TMZ amerikai bulvársite képet tett közzé a válását nem rég bejelentő Jennifer Lopezről és Marc Anthonyról.

A pár egy tűzpiros kabrió hátsó ülésén ült és integetett az őket figyelőknek. A kép hatására internet-szerte hamar szárnyra kaptak különböző találgatások, miszerint az álompáros talán mégsem végleg intett búcsút egymásnak.

Néhány órával a kép publikálása után azonban egy Jennifer Lopez-közeli forrás a lapnak elmondta: “Nincsenek újra együtt, csupán a gyerekeiket mentek meglátogatni és egymást hogyléte felől érdeklődtek.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Jennifer Lopez majd egy hónap után megengedte Marc Anthony-nak, hogy lássa a gyerekeit? Csodálatos! Gratulálunk!
    Csak azt nem értem, miért kellett ehhez egy alig feltűnő nyitott piros autóban parádéznia egy”véletlenül” arra járó fotós előtt. Ezzel akarja bizonyítani, hogy a gyerekei érdekében még ennek a szörnyű embernek a közelségét is elviseli?
    Azt pedig kétlem, hogy az exe hogyléte érdekelné egy fikarcnyit is. Ha így lenne, akkor a stylistja és a managere felhagyna végre a Marc lejáratását célzó pletykahadjárattal. De hát abba a legkönnyebb belerúgni, aki padlón van, ugye? És akiről tudjuk, hogy nem fog visszarúgni.
    Most olvastam egyébként, hogy az egyik kiadó már megkereste Marc Anthony-t. Állítólag 14 milló dollárt ajánlottak neki, ha ír egy könyvet a házasságáról JLo-val, amiben elmondja az ő verzióját a válásról, és kitregeti a szennyest. Aki ilyen ajánlatot tesz, nem ismeri az énekest. Még jó, hogy be nem pancsolt nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Én nem is tudtam, hogy együtt vannak csupán mikor meg láttam Marc Anthonyt a pitbull rain over me dalában akkor nagyon tetszett marc anthony de örülök, hogy szakítottak ne is illettek egymáshoz!bocsika.<3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Kirabolta az asszony Mel Gibsont 2011. december 28. szerda | RR

Marc Anthony először beszélt a válásáról 2011. szeptember 2. péntek | AN

Will Smith: nem igazak a válásról felreppent hírek 2011. augusztus 25. csütörtök | AN

Jennifer Lopez először beszélt a válásáról 2011. augusztus 3. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos