Ronai and Ronai
AMERIKAI

Glenn Beck a Siratófalnál beszélt 2011. augusztus 25. csütörtök 10:28 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Glenn Beck a Siratófalnál beszélt

Jeruzsálem – Több mint ezer, elsősorban amerikai evangéliumi keresztény gyűlt össze az izraeli fővárosban A bátorság helyreállítása című rendezvényen, hogy meghallgassa Glenn Beck amerikai rádiós műsorvezetőt. A baloldali aktivisták ellendemonstrációt tartottak.

Beck a Nyugati Faltól – a zsidók Második Szentélye egyetlen nagyobb, a rómaiak pusztítása után épen maradt darabjától – nem messze lévő Davidson Centerben méltatta a zsidó állam bátorságát, amelyet követendő példaként állított a civilizált világ elé.

„Izraelben egy négyzetmérföldön több a bátorság, mint egész Európában”, szögezte le. „Izraelben több bátorság szorult egyetlen katonába, mint az ENSZ összes bürokratájának a hideg szívébe együttvéve.”

„Izraelben olyan embereket találsz, akik elképesztő esélytelenséggel szemben is bevállalják a cselekvést… a világ közvéleményének egészével szemben, mindazért, ami helyes és jó és igaz. Izrael nem tökéletes ország. Tökéletes ország nem létezik. De legalább próbálkozik… és ez bátor dolog.”

Beck említést tett beszédében az itamári mészárlásról, amelynek során palesztin terroristák a Vogel család öt tagját gyilkolták meg otthonában, a csecsemőt sem kímélve. „Amikor a Vogel családot álmában megölték, a világ alig is vett erről tudomást. A világ nagy testületei csak Izraelt ítélik el.”

„A határ másik oldalán Szíria a saját állampolgárait mészárolja. A nagy testületek hallgatnak. Nem csoda, hogy gyerekek gyújtogatnak az utcáikon.”

A Beck ellen tüntető izraeli baloldaliak – akik az amerikai rádiós személyiséget szélsőjobboldalinak tartják – a helyszíntől nem messze tüntetve konfrontációt kezdeményeztek a Beck beszédére tartó Anasztaszja Micháélivel, a Jiszráél Béitéinu párt Kneszet-képviselőjével, akik gyalázták, rasszistának és fasisztának nevezték, majd utánamentek és folyamatosan szidalmazták.

Anasztaszja Micháéli

A nyolcgyermekes családanya megállt, és kísérletet tett arra, hogy elmagyarázza álláspontját a tüntetőknek. Heves vita bontakozott ki, mialatt az ellentüntetők még jobban mocskolták Micháélit, aki végül lemondott arról, hogy párbeszédet folytasson velük és továbbment. Fizikai erőszakra nem került sor.

A rendezvényen beszédet mondott Nir Bárkát, Jeruzsálem polgármestere, aki hitet tett amellett, hogy a Szent Város Izrael egységes és oszthatatlan fővárosa marad mindörökre. Jelen volt a Likud pártból Dáni Ájálon képviselő is, aki kijelentette: „Világszerte túlságosan sok az ellenségünk, így aztán még ha Izrael Állama igaz támogatói jönnek is hozzánk, akadnak köztünk, akik nem tudják, miként becsüljék őket meg, és hogyan adják meg nekik a tiszteletet. Támogatást érdemel mindaz, aki ilyen bátran kiáll Izrael mellett.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 7 szavazatból)
Glenn Beck a Siratófalnál beszélt, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. Valaki magyarázza el, legyen szíves, hogy mitől fasiszta Glenn Beck, csak nem azért, mert nem vonja kétségbe Izrael állam létét? :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  2. Nem ismerem Glenn Beck munkásságát.
    Az interneten találtam ezt a videót (angol nyelvű) :

    http://indavideo.hu/video/Glenn_Beck_Kenyelmetlen_igazsag_a_penzugyi_rendszerrel_kapcsolatban
    *
    Glenn Beck egy híres amerikai tévés személyiség – az alábbi videó is a Fox News hírcsatornáról lett leszedve. Glenn személyes küldetésének tekinti az emberek tudatosságának magasabb szintjére emelését.
    Ebben a videóban egy olyan tényt tár a nézők elé, aminek – ha megérted – szó szerint sokkolnia kellene. Az Amerikai pénzügyi rendszert mutatja be a kibocsátott pénzmennyiség és a FED viszonyának egy nem hétköznapi szemszögéből… Megérni megnézni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  3. gets, a képviselőnőt fasisztázták le. Az izraeli szélsőbal félelmetes dolgokra képes, a Sztálin idején sokan a Hásomér Hácáirban azt vallották, a Szovjetunió az első hazájuk, és Izrael csak a második.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  4. Kiegészítem: a videó magyar felírattal megy.
    Huh és igen, igen érdekes.
    Nézzétek meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  5. Animam, ricsi!
    Köszönöm. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. Nem ismerem Glenn Beck-t, de az itteni , minden idézett mondatával egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  7. Fején találta a szöget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  8. Nem értem én ezt az egész jobb és baloldali kalamajkát! Magyarországon a szélsőjobb Israel ellenes, Európában a szélsőjobb iszlám ellenes és keresi ortodox zsidók támogatását. Israelben a szélső baloldaliak Israel ellenesek, Európában is szintén. Magyarországon a fene sem tudja. Ha Magyarországon baloldalinak vallom magam akkor most Israel ellenes vagyok vagy sem? Ha jobboldalinak vallom magam akkor most kiket támogatok? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Glenn Beck-et most a nyaron rugta ki a Fox News csatorna,mivel a vezetoseg ugy gondolta,Beck tul messzire megy.
    Beck Soros Gyorgyot nagyon nem komalja,bohoc-mesternek,naci-kollaboransnak nevezte.Beck szerint Soros Magyarorszagon egyuttmukodott a nacikkal.

    A Republikanus Part vezetosege megtiltotta a tagjainak,hogy reszt vegyenek Beck jeruzsalemi rendezvenyen.
    Beck ezert elkezdte szapulni a republikanus partot,de fokent John Boehner-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. http://www.politico.com/blogs/onmedia/0811/Beck_furious_with_Boehner.html

    “Speaker Boehner, you should be ashamed of yourself. The Republican Party should be ashamed of themselves. They don’t have to attend my event. Let them come to our biggest ally and only friend we still have in the Middle East in their hour of need,” Beck said after Rep. Joe Walsh (R.-Ill) told him the news on his show.

    Hazelnok Boehner,maga szegyelje el magat.A Republikanus Part is szegyelje magat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. http://www.theatlantic.com/national/archive/2011/01/glenn-becks-jewish-problem/69682/
    Glenn Beck megnevezett 9 embert (8 koztuk zsido),akik szerinte Amerika es az emberiseg ellensegei.
    This is not, by the way, a post about Beck’s singular obsession with George Soros (read Michelle Goldberg — not a relative, except in an all-Jews-are-conspiring-against-Glenn-Beck sort of way — on this subject). This is a post about Beck’s recent naming of nine people — eight of them Jews — as enemies of America and humanity. He calls these people prime contributors to the — wait for it — “era of the big lie.” The eight Jews are Sigmund Freud; Edward Bernays, the founder of public relations, and a nephew of Freud’s (which Beck discloses as if this had previously been a secret); Soros, of course; Cass Sunstein, now of the White House; the former labor leader Andy Stern; Walter Lippman, who is no longer here to defend himself; Frances Fox Piven, who Beck believes is “sowing the seeds” of revolution; and, of all people, Edward Rendell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. 400 rabbi fogalmazott meg egy nyilt levelet,ami megjelent a Wall Street Journal-ban,hogy Glenn Beck holokauszttagado.

    http://jewishjustice.org/rabbiletter

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. wiki,
    On June 4, 2010, Beck endorsed Elizabeth Dilling’s 1936 work The Red Network: A Who’s Who and Handbook of Radicalism for Patriots, remarking “this is a book, The Red Network, this came in from 1936. People — [Joseph] McCarthy was absolutely right … This is, who were the communists in America.”[120] Beck was criticized by an array of people, including Menachem Z. Rosensaft and Joe Conason, who stated that Dilling was an outspoken anti-Semite and a Nazi sympathizer.[1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Elisabeth Dillinget dicsoiti Beck.Elisabeth Dilling antiszemita es naciszimpatizans volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Wiki, Beck has credited God for saving him from drug and alcohol abuse, professional obscurity and friendlessness.

    Beck Istennek koszoni,hogy leszokott a drogokrol es az alkoholrol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  16. Osszegezve szerintem:

    Nem rossz gyerek,de neha tulzasokba bocsatkozik.Kicsit megsertve erzi magat,mert kirugtak a Fox News-bol.A republikanus partban nem bizik a demokrata partrol ne is beszeljunk)))))
    Nagyon komoly ellensegeket szerzett maganak az evek folyaman,nem hiszem.hogy sokaig a rivaldafenyben marad.
    Amugy egy erzekeny ember,akinek neha elcsuklik a hangja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. simi!
    Thanks you!
    Soros alighanem bánja, hogy a mi kedves vezetőnket az ő pénzén taníttatták. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. gets,ahol sokan esznek azt asztalnal,ott lehullik a morzsa-)))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. A szélsőségek -akár balról, akár jobbról is vannak- mindig képesek a megújulásra fennmaradásukért, és ezzel sajnos együtt kell élni, és mindent megtenni, hogy ne fertőzzék meg a társadalom jelentékeny részét rögeszméikkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. The Jerusalem Post:

    The American broadcaster especially objected to the charge that he was doing the events for his own financial gain. He revealed that he was losing “about a million dollars” on the rallies, which he called “wildly expensive,” and said he was open to donations to fray the costs.

    A lenyege a cikknek az,hogy Glenn Beck visszautasitja azokat a vadakat,hogy anyagi haszonszerzes all a rendezveny mogott.Sajat bevallasa szerint kb. egy millio dollart veszitett a rendezveny szervezeseben,amit “orulten draganak” tart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Egy millio dollart koltott szoval a rendezvenyre a sajat zsebebol.Peldat vehetne rola sok milliomos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. A cikkbol vilagosan kiderul, hogy az izraeli szelsobaloldal mennyire szelsoseges, es ideologiajat tekintve nem sokban kulonbozik a magyar szelsojobbtol es az iszlam aktivistaktol.

    Az izraeli parlamenti kepviselono utcai letamadasa, karomolasa is bizonyitja mit ernek, es mifelek ezek az izraeli szelsobaloldali tuntetok.

    Nem csoda, hogy 2000 ota zuhanorepulesben csokkent a tomegbazisuk. A 120 tagu parlamentben 3 kepviselojuk van, eppen, hogy atszeltek a valasztasi kuszobot. Most minden lehetseges alkalmat megragadnak, hogy felhivjak magukra a figyelmet. De ahova lepnek, ott ujabb es ujabb utalatot valtanak ki.
    Lasd a Glenn Beck elleni demonstracio. Azt hittek ezzel majd megnyerik a kozvelemeny szimpatiajat.

    Ha igy folytatjak, meg kulfoldi penzugyi segitseggel, adomanyokkal sem fognak tudni beevickelni a kovetkezo valasztasokon az izraeli parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Glenn Beck és a Siratófal ellentmondásai !

    1.
    “Glenn Beck megnevezett 9 embert (közülük 8 ember zsidó),
    akik szerinte Amerika és az emberiség ellenségei.”

    http://www.theatlantic.com/national/archive/2011/01/glenn-becks-jewish-problem/69682/

    2.
    Kövér László a Magyar Országgyűlés elnökének a Holokauszt Magyar Áldozatainak Emléknapján 2011. április 17-én, vasárnap Budapesten a Terror Házánál tartott megemlékezésen elhangzott beszéde.

    http://www.mazsihisz.hu/index.php?nid=4124

    3.
    Bayer Zsolt – MTK (Álláspont)

    http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/mtk.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Ehez a temahoz ajnlok egy muvet-konyvet : Elinor Burkett : “GOLDA”
    Itt ebben a mube van feltaral az a igyekezett, hogy a zsidosagnak hazaja legyen es lett mint Erec Izael .
    Ajanlom meg Marai Sandor konyvet “Istenek nyomaba” ahol ezt a par sort erdemes figyelembe venni:Zsidok otthon”:A zsidok sokmindent tudnak, sok mindenhez ertenek. Es vannak dolgok, amikor nem lehet okoskodni, amikor meg kell halni…En lattam a zsidokat ott, ahol nem okoskodnak.: lattam az amiert meghalnak”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Amerikai magyarok határolódjanak el Orbántól 2012. december 4. kedd | Lázár György

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos