Ronai and Ronai
AMERIKAI

A norvég tragédia képekben 2011. július 23. szombat 0:31 | AN

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A norvég tragédia képekben

Oslo – Péntek délután két erős robbanás rázta meg a norvég főváros központját. Azóta a területet lezárta a hadsereg, a sérültek mentése még késő este is tartott. Egy férfi nem sokkal a robbantások után lövöldözni kezdett egy szigeten, a Munkáspárt ifjúsági táborában. Az illetőt letartóztatták, ám addigra több embert megölt. A két eset összefügg, az indíték egyelőre nem ismert.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 5 szavazatból)
A norvég tragédia képekben, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. Borzalmas. Megrendítő képek. Norvégiában, hol volt a titkos szolgálat? Nekem úgy tűnik, hogy ez nem egy autó bomba volt, mert akkor a lökéshullám befelé vitte volna az üvegszilánkokat. Merem állítani az illetékes miniszter nem fog magyarázkodni, beadja a lemondását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. a morvaiék nak ezek a hősök.nem vok szadista,de nekik kellene ott feküdni.Az áldozatok nyugodjanak békében,a sebesülteknek gyors felépülést.A baktériumokat el kell taposni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  3. Amit Norvégiában látunk, az a demokrácia kudarca! Ha elkapják a robbantót, az majd kap 12 évet, aztán a humán szervezetek majd kikövetelik hogy 6 évre csökkenjen az elzárás, és 3 – 4 év múlva szabad lesz a tömeggyilkos elmebeteg emberi hulladék! Szőke és kékszemű fasiszta, olyan, mint akik a náci koncentrációs táborokban az embereket gyilkolta.
    És ilyen érzelmű szemetek kerültek uralomra és a parlamentbe országunkba

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  4. Őszinte részvétem a Norvég kormánynak és a hozzátartozóknak is, mivel más fórumom nincs csak itt tudom megtenni ezt az egyébként minden jóérzésü, békeszerető ember számára természetes gesztust. Halottaik nyugodjanak békében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  5. Ami az ISZLÁMISTA finomkodó kifejezést illetti, most már végre, ezek után le kéne róla szokni. Az iszlám mára már militarista vallás, ezt nap,mint nap önmaga bizonyítja. Élve a demokráciák adta lehetőségekkel kihasználja ezek gyenge pontjait és nem ismer kegyelmet és különbséget polgár és katona között.
    Szeptember-11. 10 éve talán már elég tanulsággal szolgált, hogy ezt végre leszögezzük.
    (Megjegyzés: … Bár magam sem tudom, hogy e kérdésben hogyan viszonyuljak a sarki gyros-os fiúhoz!?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  6. A tettesnek fegyvertartasi engedelye volt egy pisztolyra, egy puskara es egy automata fegyverre. A rendorseg elott ismeretlen volt, egy regi kisebb kozl. kihagastol eltekintve. Szelsoseges nacionalista, iszlamellenes irasokat jelentetett meg a neten. Egy profiljat emiatt toroltek a FaceBook-on. Szenvedelyes World of Warcraft jatekos volt. Regisztralt mezogazdasagi cege volt, igy tudott nagymennyisegu mutragyat vasarolni, amelybol robbanoanyag keszitheto. A szakertok az Oklahoma robbantohoz, Timothy McWeigh-hez hasonlitjak.. Norvegiaban nincs halalbuntetes, 21 evet kaphat. A VG cimu norveg ujsagban olvastam a fentieket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Részvétem az áldozatok hozzátartozóinak, részvétem a demokráciának.

    Ábrahám “(Megjegyzés: … Bár magam sem tudom, hogy e kérdésben hogyan viszonyuljak a sarki gyros-os fiúhoz!?)”

    meg bízunk bennük, mert mosolyognak, udvariasak, kedvesek. majd egyszer csak egy közösségben leteríti a kis szőnyegét s fejjel keletnek hajlongásba fog. meg hallgatja a szentbeszédet és másnap tömeggyilkossá válik. számukra ez ennyire egyszerű. számunkra a megfoghatatlan valóság, a borzalommal vegyes értetlenség, a gyász és a mérhetetlen düh amit a tehetetlenségünk hevít. s a keresztyén kultúrák keblükön melengetik az iszlám kígyóját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  8. Gyere & add tovább: civilekként emlékezzünk együtt az áldozatokra, fejezzük ki szolidaritásunkat a hozzátartozók iránt, tiltakozva a szélsőjobboldali eszmék ellen, mécsessel, virággal, némán, a Norvég Nagykövetség épülete előtt (1015 Budapest, Ostrom u. 13), 2011.07.23., szombaton, 19:00-kor, részletek itt is: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=235577909806351&id=165865460130041

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. És ez bárhol, bármikor előfordulhat. Nálunk is. A szörnyű, hogy Magyarországon az ilyen eset a Dohány utca-Wesselényi utca sarkán, vagy a Síp utcában történne meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. Úristen, ez felfoghatatlan. És ráadásul 2 merényletet is elkövetett, több, mint 80 14-18 éves gyermeket mészárolt le ez a rohadék. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak, a túlélő gyerekek pedig remélem, kapnak szakszerű, hatékony segítséget a borzalmas tragédia feldolgozására- bár, ezt sosem törli ki az emlékezetük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Valami nagyon bűzlik ebben az ügyben ! Legalább száz emberre lőtt rá, hiszen húsz sebesült még kórházban van. Ehhez hatalmas lőszermennyiség kell, hiszen feltehetően nem talált minden lövése. Nem tudjuk milyen fegyvert(fegyvereket) használt, noha ilyen esetekben először ezt közlik a tudósítások. Csak arról van szó, milyeneket birtokolt.Egy ilyen mészárláshoz egy M 16-ost is tízszer újra kell tölteni. Az ámokfutás másfél órán át folyt háborítatlanul.Tíz perc alatt meg kellett volna érkezni az első kommandós helikopternek…Nyilván valaki azonnal mobilozott a rendőrségnek….Igen furcsa a miniszterelnök viselkedése, nyilatkozatai és hozzáállása. Igen csak World Trade Center és Madrid szaga van az egésznek !És stefánnak a robbantással kapcsolatos véleménye is roppant érdekes ! Ideje volna már , hogy egyes elmebeteg titkosszolgálatok most már abbahagyják az efféle műveleteket !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. Ha van valaki aki halálbüntetést érdemel,akkor ez a tömeggyilkos az.Oda kell adni őt az áldozatok hozzátartozóinak,hajtsák végre ők.Hiba volt a halálbüntetés megszüntetése sok országban!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. Sippantyu.
    A titkosszolgálatnak az a feladata, hogy imformációkat szerezzen az országra veszélyt jelentő szervezetekről, akár beépülés során is. Ezeket a vezetőket aztán „véletlen balesetet” éri. Nem kár értük. Meg kell nézni Izraelt, milyen hatékonyan iktatja ki a veszélyes egyedeket. Norvégiában az elhárítás nem volt a csúcson. Viszont az is igaz, hogy egy bekattant, magányos merénylő ellen nehéz védekezni. Egy kormányzati negyedet jobban kell őrizni. A hírek szerint viszont itt több támadás történt, amit a letartoztatott személy nem tudott egyszerre elkövetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Áhh. De sajnálom azokat akiknek ezt végig kellett nézniük vagy áldozatul estek ebben a katasztrófában! De nem értem hogy mire jó ez-.-”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Véres Halloween Afganisztánban 2011. október 30. vasárnap | RR

Terrorizmus a “béke félszigetén” 2011. szeptember 11. vasárnap | AN

Lövések egy koppenhágai mecset előtt 2011. augusztus 30. kedd | AN

Támadás az ENSZ nigériai épülete ellen 2011. augusztus 26. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos