Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor Szupersztár 2011. július 22. péntek 13:47 Forrás: AN, Hírszerző

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor Szupersztár

Budapest, Fidesztán – A Fidesz továbbra is uralja a híradókat: a politikai hírek több mint 70 százaléka a kormánypártról szól – ez derül ki a Republikon Intézet legújabb médiaelemzéséből.

A Republikon Intézet tartalmi elemzést nézettségi adatokkal összevető kutatásának egyik fontos tanulsága, hogy a magyar televíziónézők a híradókban elsősorban bulvár-tartalommal találkoztak, ezt a két hét mérése ismét alátámasztotta. Még a leginkább politika-orientált köztévé híradójában is a hírek egyharmada bulvárhír.

Bár a vizsgált két hét alatt zajlott a parlament rendkívüli ülésszakának zárása és az országgyűlés közel 25 törvényt fogadott el, egy átlagos hírfogyasztó politikával alig találkozott: tíz alkalomból csupán kétszer foglalkoztak ezzel a témával a híradások. Ugyanígy, annak ellenére, hogy a vizsgált két hét során a frank árfolyama többször is történelmi csúcson járt, gazdasági hírekkel is csak elvétve találkozhatott a televíziónéző. A vizsgált híradók elsősorban szórakoztatnak, és nem tájékoztatnak. Jellemző adat, hogy a Tényekben négy bulvárhírre jut egy politikai hír – derül ki az intézet elemzéséből.

A 27-28. hét a kutatás szerint ezzel együtt a Fidesz töretlen médiafölényét mutatta: a kormánypártról szól a politikai hírek több mint kétharmada. Az M1 Híradója mellett immár a TV2 Tények műsora is kormánypártinak tekinthető, a Fidesz szereplése és a kormányt támogató hírek aránya alapján. Az RTL Klub hírszerkesztési gyakorlatában továbbra is törekszik a semlegességre.

A 27. hét főszereplője ismét Orbán Viktor volt: huszonnyolcszor annyit szerepelt a hírekben, mint az LMP vagy a Jobbik frakcióvezetője. Az MSZP elnöke egyáltalán nem kapott megszólalási lehetőséget a héten – az ellenzéki pártok lényegében csak botrányaikkal képesek bejutni a híradásokba, önálló kezdeményezéssel, politikai állásfoglalással alig. Egy-egy felvetésük maximum egy félperces összefoglalóban jelenik meg, gyakran az önálló megszólalás lehetősége nélkül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 22 szavazatból)
Orbán Viktor Szupersztár, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Nem értem mi a gond???
    Kádár alatt sem kapott több lehetőséget az ellenzék.
    Tessék elővenni a stencilgépet …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (40 szavazatból)
  2. Lehet feljelentgetni a törpehitleri banda által vezérelt Médiahatóságnál, hogy a törpehitleri banda túl sokszor szerepel a hirekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (53 szavazatból)
  3. A szocik csak botrányaikkal tudnak a híradókba bekerülni? Legalább azt lehetne tudni, hogy mi az igazi botrány! Egyről tudok: Buday vagy hogyíshíják működése. Vajon mikor kerül hamis vádak miatt bíróság elé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  4. Botrány…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  5. Hasonló volt a helyzet Ceausescu uralkodása alatt Romániában. Ugye nálunk is uralkodik… na nem Ceausescu, hanem valami Orbanescu. Az uralkodásba belefér a saját házi televízió. Kérdés,hogy meddig uralkodhat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (59 szavazatból)
  6. Tudjuk, hogy Jézus Krisztusról is csináltak egy musicalt. Azt is tudjuk, hogy ő hogyan végezte. Sicc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  7. Majd azt fogja mondani a kommunikációs államtitkár, vagy a ovi szóvivője, esetleg Annamária kisasszony, hogy 2/3 a parlamentben== 2/3 a médiában= =egyensúly.
    :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  8. Éljen a Média Tanács, fő a kiegyensúlyozott hírközlés!

    A magyar média hírközlés jeligéje: ” Vakulj paraszt”!!! A magyar állampolgárokat szisztematikusan olyanokká kívánják alakítani, mint a korabeli jobbágyokat:
    ” Bamba de ártatlan, együgyű, de hasznos.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  9. Erre vágytak a fülkeforradalmat támogatók és a szavazástól távolnmaradt, apátiában szenvedők. Vissza a kádár-rendszer ellenzékiségébe, ez az út az ország megújításához. Korrekt és társadalmi szempontból hasznos történelem oktatás híján a demokráciában felnőtt nemzedéknek is meg kell tapasztalnia milyen az egypártrendszer, és az erre épülő totalitárus állam. Ennek felismerése fogja az országot megújítva visszavezetni a valóban demokratikus államok közösségébe.
    Ismét leírom: A baloldalhoz és az eltűnt liberálisokhoz kötődő nagyvállalkozók felelőssége, hogy a totális jobboldali médiafölény alakuéhatott ki az eémúlt 10 évben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  10. Most Orbán kiteljesiti hatalmát. Ugye egyszer kell nyerni de akkor nagyon. Most ez megvan. A gazdaság azonban nem akar beindulni. Persze Orbán és alattvalói jól megszedik magukat. A többségnek azonban nehezebb. Most az a kérdés mit mond a többség, hogyan vélekedik. A választáskor remélhetőleg nem szavaznak majd a fideszre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  11. vélemény: Miféle választáskor? Lesz olyan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  12. Hát persze, a diktátor 8 évig mást sem csinált, mint szorongott, duzzogott és kiépítette gigantikus média birodalmát, azaz a* t o t á l i s * g y ő z e l e m * z á l o g á t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  13. Nem tudom, más is tapasztalta-e:
    A Tesco áruházakban eddig csak más újságokkal takarták el a baloldali lapokat, de most már nyíltan megmondják, hogy EGYÁLTALÁN NEM KAPHATÓ NÁLUK Magyar Narancs és Hócipő.
    A büdös életben még egyszer nem teszem be Tecóba a lábamat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  14. Miért kell mindenből politikai kérdést csinálni? A kereslet és a kinálat törvényéről még nem hallottál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (24 szavazatból)
  15. Nem tudom mi lesz, de az bisztos hogy Magyarországon most indul be az ami Lengyelországban 10 éve. Magyarul most érzik az emberek hogy nincs tovább ebben az országban és tömegével mennek külföldre, csak mig Lengyelo.-ban a fiatalok mentel el elsősorban, nálunk 30-50 éves korosztály kerekedik fel családostúl. Vajon miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  16. A többség bamba.A médiában két évtized óta folyik a bunkó rabszolganevelés, mit vártok tőle? A lényeg a bulvár, attól hülyül a magyar. Egy CSISZÜ, vagy egy VV, fontosabbesemény mint egy választás! Akkor mit vártok. Hódoljatok a celebek előtt , és nyomorogjatok! Oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  17. Narancsot a zöldséges pultból.
    Cipőt ,- hócipőt is- a cipőboltból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (19 szavazatból)
  18. Mit lehet még ehhez hozzáfűzni? Semmit! Bezsákoltak viktorék mindenkit! Aki nem ált kötélnek, kirúgták vagy megzsarolták. Ki a f@szt érdekelnek ezek? Csak a hazugságokat haljuk jobbról, balról meg a nyávogókat. Mikor ott voltak, tönkre tettek mindent, persze közösen, most meg mindent jól csinálnának, de a fityisz az persze nem ért semmihez sem! Ki az, aki azt a sok marhaságot még beveszi? Hamarosan a Görög példa útján leszünk, mikor elfogy a lenyúlt 3000 milliárd, meg kifogynak a különadók! Mert a Magyar, már fizetni nem tud, meg lehet, hogy nem is akar már. Jó hétvégét fidesztán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  19. Fizess elő egy évre, most 3 hónapot ingyen kapsz. Mimitől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (23 szavazatból)
  20. Ezért nem nézem már egyetlen Tv híradóját sem.Kíváncsi rá a fene.Örülök ha nem látom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  21. Jah, igazi “Jesus Christ Superstar”, merthogy:
    - nem hírdetett fülkeforradalmat,
    - nem a demokrácia lebontásán munkálkodik,
    - nem csorbítja az állampolgárok megszerzett jogait,
    - nem nullázza le az Alkotmánybíróságot,
    - nem hoz visszamenőleges törvényeket,
    - nem államosít magánvagyonokat,
    - nem ülteti párja embereit a legfőbb ügyészi székbe és a számvevőszék élére,
    - nem támadja a nemzeti bank elnökét,
    - nem számolja fel az érdekegyeztetést,
    - nem írja át pártja szájaíze szerint az országa alkotmányát,
    - nem akarja maga alá gyűrni a bíróságokat,
    - nem korlátozza a média szabadságát,
    - nem vátja le az összes állami intézmény vezetőjét,
    - nem avatkozik bele a művészeti intézmények életébe,
    - nem hírdet kényszer-közmunka programot,
    - nem képviselői indítványok alapján hozat törvényeket,
    - nem vet ki a gazdaságot bénító külön adókat,
    - nem harcol minden és mindenki ellen,
    Hanem (aszonggya, Ő, a Szupersztár):
    - Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.
    - Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.
    - Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.
    - Amikor mi vásárolunk – hitelből – tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.
    - Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a „nem szokványos magyar út”, ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.
    - Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.
    - Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányos egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon, ti pedig tetszettetek volna többen lenni.
    - Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.
    - Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert “ők nem olyanok”, ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommenista trükközés…wazze!
    —-
    Nahát…!
    Szóval ne szarakodjatok itt VELEM!!! Nahát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (55 szavazatból)
  22. A Narancsnál meg 20 % kedvezményt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (18 szavazatból)
  23. És így kezdődött (csak hogy ne mentsük fel magunkat a felelősség alól):
    ——–
    - Jó napot, Orbán úr. Örülök, hogy látom.
    - Erő, egészség, felakasztott bankárok. Hajrá doktor Kotász.
    - Hát hogy ityeg a fityeg?
    - Köszönöm kedves kérdését, jól. Igen jól. Minimum hatvan százalékban ityeg, a fittyegésről meg nem beszélünk.
    - Nem?
    - Nem.
    - Az a jó. Nehogy elszúrják nekem megint.
    - Elszúrni?
    - Mint kétezerhatban.
    - A rohadt életbe, jóember, miket kérdez itt nekem! Anyja neve? Nem fél, hogy mi győzünk?
    - Nem. A választások után indulok haza. Londonba lakok én, van számos utca, és minden utcán van sarok. Sej.
    - Natehát! Először is: ééén nem szúrtam el semmit! Ééén sose is szoktam, ééénnekem nem kenyerem az elszúrás. Mint az köztudott. De a hülye Varga akkor, kétezerötben azt mondta, maximum a másfélszeresét ígérjük annak, amit a komcsik ígérnek, mert beszélt a Járaival, és minden adatot hajszálpontosan tud, és akkor még hallgattam rá.
    - Milyen adatot?
    - Hát az országállapotról, meg minden. A Járainak adtunk apparátust, egy komplett Nemzeti Bankot kapott a kezibe, ő minden számot ismert, és akkor számoltatott ki azt, amikor és amit mi akartunk.
    - Akkor miért nem mondták meg a népnek még a választások előtt, hogy mi a helyzet, ha tudták?
    - Nem lehetett. Mint említettem már, mi a másfélszeresét ígértük. Olyankor nem szabad kibontani ki az igazság minden részletét.
    - És aztán?
    - Aztán a választások után elővettem a józan eszemet. Hülyékkel vagyok körülvéve, nekem kell csinálni mindent.
    - És mikor elővette?
    - Akkor aztán rögtön rájöttem, hogy a politika nem matematika. Jogász vagyok én, kérem, és a tyúklopás az akkor is tyúklopás, ha beszorozzuk kettővel, meg akkor is, ha elosztjuk kettővel, aminek semmi értelme, kérem. A parciális déiksz per détéről nem is beszélve. A politika ugyanis az emberekhez szól, azok meg nem matematikusok, de józan esze mindegyiknek van, ugyanakkor a józan ész a gyökhárommal ugyan nem túl barátságos, de a kettőt a végtelentől meg tudja különböztetni …
    - És?
    - … ebből következően nyilván a végtelent kell megígérni. Nem a másfélszerest. Ahhülye Varga …
    - És hogy csinálták a végtelent?
    - Két tével.
    - Az mi?
    - Nagyon egyszerű. Minden megszorítást meg sarcot támadunk, és minden osztogatást támogatunk. Egytől-egyig. Világos?
    - Hát igen. Ez bejött.
    - Noná. Erre képes a józan ész. Abból van itt a legtöbb minálunk. Ahhülye Varga az ő közgazdaságával … meg svéd modell … ahhülye. Ugrott a Pénzügyminisztérium, Misikém, értesz? És szilencium, szilencium a választásokig. Utána süllyesztő. Akar még valamit?
    - Csak egy kérdés. Mi lesz a választások megnyerése után?
    - Féleszű maga? Kétharmaddal? Amit akarok.
    ————-
    Hát itt tartunk, mindenki nézzen szembe a maga felelősségével, és ne bújjon a saját háta mögé egy új ( igaz kicsi, de mégis: a miénk!) Mossolini egyre terebélyesedő hatalmát érzékelvén.
    ———
    Karácsony Benő múltszázadbéli erdélyi regényíró “Pjotruska” c. remekéből pár sor, na de milyen!!!):
    ———–
    Barátom!
    Nem letérni az útszélre, az óvatosak, a köszvényesek, az igásállatoktól félők, a befellegzettek és mankósok bogáncsárnyékolta ösvényére; nem tanakodni és nem ajkbiggyeszteni; nem morzsolódni, nem öregedni, tisztelt Kibicsaklott. Kis horzsolásokat nem fájlalni. Éjjeli tücskön nem elmélázni. Hosszú szakállt nem ereszteni. Préselt kakukkfüvet nem szaglászni. Bankjegyet garasra nem váltani, és nem meghalni, barátom.
    Hanem:
    1. Nekirugaszkodni.
    2. Kitavaszodni.
    3. Friss hajnalokból nagyot lélegzeni.
    4. A hangszalagokat kacajra stimulálni.
    5. És nem félni.
    6. És nem megállni, csak menni, menni, menni.
    7. És újra megpróbálni…
    ———–
    Nincs több szavam hozzá…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  24. Ez is 2/3

    Jujjjjuj, csak nehogy mi is így járjunk!

    A farkas és a róka elkapta a nyuszit.

    Bevitték a bokorba és azt mondták:

    – Nyuszi koma, te most jól meg leszel dugva.

    Erre a nyuszi:

    – Na de fiúk! Ne tegyétek! Én ezt nem akarom!

    Mire a fiúk:

    – Kit érdekel? Megvan a kétharmadunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  25. A cikkben leírt tények a diktatúra jellemzői. Orbán Magyarországán nem kérhetjük számon azt, ami a tisztességes államvezetést jellemzi. Orbán diktátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  26. Nade….Magyarország NEM Orbáné ! !
    Vagy valamit elnéztem ? ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  27. Na de kérem szépen, középről kettőt léptem balra már asselyó? pedig hány milliomodszázalék plusszt lyelent? nemörűtök? aki a kicsit nem böcsüli…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (13 szavazatból)
  28. Javaslom ! Uraim !!! , legyen Magyarország – ORBÁNIA -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. “O. Viktor Szupersztár” (áldassék a neve!) udvari történészei már dolgoznak az utókor számára hagyományozandó életrajzon XXI. sz.-i Magyarország nagy uralkodójáról… A Kedves Vezető kiválóságának 20 pontba szedett ismérveit már ki is szivárogtatták!
    Íme:

    1.Amikor Orbán Viktor megszületett, egy vörös csillag hullt alá a felcsúti tanácsházáról.

    2. Orbán Viktor 4 másodperc alatt rakja ki a Rubik kockát a szemhéjával, úgy, hogy közben nem is pislog!

    3. Orbán Viktort nem a gravitáció tartja a földön, csak szeret néha gyalog járni.

    4. Chuck Norris nem fél Orbán Viktortól, de azért a biztonság kedvéért ő is rá szavazott.

    5. Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a Szövetség!

    6. Orbán Viktor csak a magasságához képest alacsony.

    7. 5 gyerekéből 3-at maga Orbán Viktor szült.

    8. Orbán Viktor a felcsúti pályán egyszer leszúrt egy szögletzászlót, és amikor kihúzták, nagy sugárban tört fel a tej, a méz és a kánaán.

    9. Orbán Viktor egyszer mosolyt fakasztott Áder Jánosból.

    10. Orbán Viktor képes járni a tejbegrízen.

    11. Orbán Viktor soha nem néz kérdőn, csak felkiáltón.

    12. Orbán Viktor 2 000 000 magyar szót ismer fejből, de ennél jóval többet használ.

    13. Orbán Viktor egyszer szembe találta magát egy vérengző kárpáti hegyi-jetivel! Szavahihető fideszes szemtanúk igazolták, hogy két napig folyamatosan küzdöttek, mire Viktornak sikerült betörnie a fenevadat! A jeti később Kövér László néven vált ismertté.

    14. Orbán Viktornak nincs órája, mert Ő mondja meg, mennyi az idő!

    15. Orbán Viktor nem épít hidat. Orbán Viktor egyesíti a két oldalt!

    16. Orbán Viktor nem kap napszúrást… viszont a nap rosszul lesz, ha sokáig nézi.

    17. Az emberek csak agyuk 10%-át használják. A maradék 90%-ot Orbán Viktor használja helyettünk!

    18. Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!

    19. Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

    20. Isten magára hagyta a földet, mert bölcsen belátta, hogy Orbán Viktor mellett nincs már dolga!
    ———-
    Bazmeg Viktor (áldassék a neved!), nem ÍGY indultál! Mi a fos lett Belőled (áldassék a neved!), és tkp hova a faszba mész – VELÜNK? Hova kormányzol MINKET?!
    (Azért: áldassék a neved – bazmeg!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  30. simplemind
    2011. július 22. péntek
    18:26
    Na de kérem szépen, középről kettőt léptem balra már asselyó? pedig hány milliomodszázalék plusszt lyelent? nemörűtök? aki a kicsit nem böcsüli…

    Kedves simplemid! Élvezettel olvasom elmés dumádat, de nem gondolod, hogy most már kettőnél többet is léphetnél -hogy balra, vagy jobbra, az tök mindegy, csak el innen minél messzebbre! Uncsi vagy és neveletlen! Nem veszed észre, hogy itt némileg magasabb a szinvonal? Rossz helyen jársz, eltévesztetted, ez nem a kurucinfo-hu! Kapjál már a fejedhez! Remélem eléggé udvarias voltam és nem bántottalak meg, de bízom benne, hogy így is érted mi a dörgés errefelé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  31. Köszönöm a szíves invitálást neroka, majd este elmesélem Ferinek, mert együtt kapálgatok vele minden nap. Jó fog nevetni, ugyanis Ő érti a viccet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  32. Méghogy szupersztár ez az aljadék hitlerseggdugó.
    Remélem valamelyik sötét börtönbe végzi emberiesség és országellenes tetteiért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  33. Tabán: előbb-utóbb Orbán Viktor lesz az egypólusú mágnes. Mindenkit taszítani fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  34. Az annamarinak jó pihit kívánok 1 jól működő HOTDOGSÜTŐN!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  35. A rohadt életbe. Eldőlt egy nagy kérdés, mármint a világ értehőségével kapcs.
    Aki érti, segítsen, mert ez nekem sok, szóval hogy csupa igaz állítás együttese mégis érthetetlen, szóval hogy van ez.
    .
    Az állítások:
    .
    1.) Orbán magyar ember
    2.) Saját magát senki nem hülyíti
    3.) Orbán minden magyar embert hülyít

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. Azért nem értelek benneteket. 2010. áprilisa előtt 8 évig a baloldali média túlsúlyát emlegették sokan. Sokan? Sokan elhitték, s ez is okozta a 34,7 százalékkal megnyert választást, ami 2/3-os parlamenti többséget eredményezett. Egyébként még most is a baloldal van túlsúlyban, főként az “E” és a “H” tv-ben. Legalábbis, ha szidni kell, vagy rágalmazni, mocskolni lehet egyeseket. 15 millióért 8 év, 5 milliárdért Európa parlamenti képviselőség. Időben történt előzetesért polgármesteri hely megszerzése, a demokratikus jogok lebontásáért alkotmánybírósági tagság. Érthetőnek találom, hogy egyesek még tolakodnak azért, hogy a zsíros fazékhoz jussanak. Eichmann is megmondta, itt remek segítőket talált feladata végzéséhez.
    Most szeretett vezérünk az első számú celeb. Neki nyal a média! Kár. Nagy kár,
    de mi is tehetünk róla. Tehetünk róla? Tegyünk ellene? Tehetünk ellene?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. A tv2 már abszolút lement kutyába, minden este beszélget az Andor Évike valami főfidesznyikkel.

    Arra viszont tényleg kiváncsi lennék, hogy hová lettek a ballib nagyvállalkozók?
    Ezeknek kéne összegründolni egy igazi baloldali médiát, nem egy szektára bízni azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Edesek ezek a fiuk, ahogyan osszedugjak a kis fejuket. Nezzetek a kep jo oldalat is! Hat nem helyesek? Ugye! Nah! Latjatok? Roppant szimpatikus ket igaz magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Tabán > Az igazság minden részletének kibontása nem OV találmánya, hanem Gyurcsányé.

    Ember > Nincs abban semmi rossz, ha Orbán Viktor beszélhet és a Jobbik elnöke nem. Na nehogy már ők vegyék elő a stencilgépet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  40. Ez nem az orbán országa,hanem a böszme nép országa.Ott tartunk,ahol Románia 25 évvel ezelött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Szívesen nézném Orbán és bandájának bírósági tárgyalását egyenes adásban. És nem bánnám ebben az esetben, ha minden percet közvetítene a televízió.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. O.V. gondoskodott a médiatörvényben arról, hogy ne lehessen ellenzéki média.
    Sem TV, sem rádió. Minden orgánum az ő kezében van . Egyetlen lehetőség lesz, hogy külföldről sugárzó TV biztosítson mindenkit a valóságról. TV., rádió egyaránt.
    Kell, hogy legyen pénze a baloldali milliárdosoknak erre. Egyébként fölfalnak minket. Ez a kormány megeszi a jövőnket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. noname
    Na-na. Csak lassabban.
    Lehet, hogy Orbán puszta személyétől a TV csak úgy térhatásúvá-szagossá válna. Aztán a szünetben csak úgy odaülne az asztalotokhoz. Aztán elhíresztelné, hogy bélszín helyet csak hátszínt kapott. (A fiatalabbak kedvéért: volt rá példa.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. resume:
    Kommentelőtársunk nem kap Magyar Narancsot és Hócipőt egyik áruházláncban,-hipotézise szerint nem rendelnek ezekből a lapokból.
    MIÉRT KELL MINDENBŐL POLITIKAI KÉRDÉST CSINÁLNI? A KERESLET ÉS A KINÁLAT TÖRVÉNYÉRŐL NEM HALLOTTÁL?
    Egy multi-kereskedőláncot, nem hiszem, hogy megrázna némi remittenda,- de nem ismerhetjúk az üzletpolitikáját,- lehet, hogy a sajtórészleg vezetőjének prémiuma múlhat részlege gazdálkodásán.
    De ha nem kapok valahol egy árut, és szükségem van rá más beszerzési források után nézek.
    NARANCSOT A ZÖLDSÉGES PULTBÓL,
    CIPŐT,- HÓCIPŐT IS,-A CIPŐBOLTBÓL.
    Mert a gyártó általában olcsóbban adja termékeit, és ez igaz mindkét újságra is, 1 éves előfizetés esetén..
    FIZESS ELŐ EGY ÉVRE,HÁROM HÓNAPOT INGYEN KAPSZ MIMITŐL.
    A NARANCSNÁL MEG 20% KEDVEZMÉNYT.
    A fenti nagybetús részek minusz-özöne láttán, nem gondoltam, hogy ennyi jobboldali olvasó jár erre.
    És ennek hangot is adok:
    Na de kérem szépen, középről kettőt léptem balra már asselyó? pedig hány milliomodszázalék plusszt lyelent? nemörűtök? aki a kicsit nem böcsüli

    Ui:
    Abban a helyzetben amiben van a baloldal,minden balra lépőnek örülni kellene, ha még csak egy miilliomodszázalékot is tud tenni a biztosan szavazók táborához.
    Ami meg a helyesirást illette, bizony-bizony, Magyarországon van kb. 50 ezer választásra jogosult állampolgár aki nem végezte el még az általános iskola első osztályát sem, és kb. 600 ezer aki nem végezte el az általános iskolát, ezen felül, a választó polgárok kb. 20 %-a rendelkezik 8 általános iskolai végzettséggel,- ha csak ennyi embert meg tudna a baloldal szólitani,- az már nem milliomodszázalék siker lenne.
    Csakhogy azzal a szimbolizmussal ahogy kommunikál, nem tud tömegeket megszólitani, mert rengetegen vannak akik ezt nem tudják dekódolni.
    Azt, hogy lepofozni, sallert adni,- azt mindenki érti.
    Gyurcsány Ferenc is akkor tudott utoljára tömegeket mozgatni amikor azt mondta, elkúrtuk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  45. N’est pas?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Hölgyeim és Uraim!
    Kezdeményezni kell a “köztársaság párt” megalapítását. Néztem a Google-on és úgy tűnik szabad a név. Alapítókat várok. Tenni kell a Köztársaságért a demokráciáért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Figyelj LS,
    Ez a cikk már sülyesztőben van, senki nem fogja keresni, és a felhivásod reggelre le fog futni az ablakból is, igy néhány ember fogja csak olvasni
    Ha komolyan gondolsz ilyesmire, akkor tegyed fel újra, amikor itt csúcsforgalom van. Holnap este.
    Szerintem.

    Jó éjt lépek én is tovább- Bye

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. LS: “Kezdeményezni kell a “köztársaság párt” megalapítását. Néztem a Google-on és úgy tűnik szabad a név.”
    .
    Lefoglaltad? A honlap regisztrációját is elindítottad? Mert ha nem, más biztosan megtette azóta. Fordítva kell csinálni: lefoglalni és utána reklámozni, mert különben elviszi más, egészen más célból.
    Nem pártot akar alapítani, csupán megvonni mástól a bejegyeztetés jogát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos