Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ne panaszkodj, mert rémhírterjesztésért feljelentenek! 2011. július 26. kedd 16:16 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ne panaszkodj, mert rémhírterjesztésért feljelentenek!

Budapest – Meg kell vizsgálni, történt-e rémhírterjesztés Putnokon, és válaszra vár az is, hogy az alaptalanul nyilatkozóknak eszükbe jutott-e, milyen károkat okoztak a város megyei és országos megítélésében  – mondta a polgármester azok után, hogy a múlt héten egy férfi állította: fegyverrel lőttek egy házra. A rettegő roma nyilatkozóknak valószínűleg az nem jutott eszükbe – a polgármester szavaival élve -, milyen károkat okoznak nyilatkozatukkal a város megyei és országos megítélésében, de a durranásokat hallva az biztosan, hogy nem is olyan régen halomra lövöldözték kisebbségi sorstársaikat.

Meg kell vizsgálni, hogy történt-e rémhírterjesztés az állítólagos lövések ügyében – mondta Tamás Barnabás, Putnok polgármestere kedden egy sajtótájékoztatón. Putnokon július 20-án egy férfi bejelentést tett a rendőrségen, hogy rálőttek az egyik lakóházra. A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy nem lőfegyverből kilőtt lövedékek okozhatták azt a két sérülést, amit egy putnoki családi ház kapuján találtak.

Tamás Barnabás szerint néhány kérdés még válaszra vár az ügy kapcsán, például az, hogy “vajon kinek állhat érdekében a dinamikusan fejlődő település életét felbolygatni, feszültséget gerjeszteni az itt élők között”, és az alaptalanul nyilatkozóknak eszükbe jutott-e, milyen károkat okoztak a város

Szerinte a legfontosabb kérdés az, hogy történt-e rémhírterjesztés, és ha igen, annak ki vagy kik a felelősei. Putnok polgármestere rémhírterjesztésnek véli, ha valaki ilyet tesz, és bízik abban, hogy utoléri majd az érintettet – érintetteket – a törvénykezés ereje. Az MTI kérdésére azt mondta: ha a rémhírterjesztő konkrétan megnevezhető, akkor – a rendőrségi eljárás lezárultával – a település vezetése feljelentéssel él majd az eset kapcsán rémhírterjesztés bűntette miatt.

Ennyi polgármesteri fenyegetettség után a jövőben a romák jól gondolják meg, miket nyilatkozgatnak mindaddig, ameddig saját maguk ki nem nyomozzák és be nem bizonyítják a hatóságoknak, hogy igen is őket valódi támadás érte.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Biztos az hogy rémhírt terjesztettek??? Nem inkább arról van szó, hogy még a rendőrség is arra játszik, hogy “ne legyen rossz megítélése” a városnak???
    Ezek után – ha 100%-ig biztosak vagyunk is benne – hogyan bizonyítsuk be állításunk igazságát, legyünk bár cigányok, vagy magyarok?
    A mindenkori szemellenzős fogja eldönteni, hogy mi micsoda?
    Megáll az ész!
    A polgármester meg kritikán aluli!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. T.B. ne kiabáljon majd ha kötél lesz a nyakán, mert valaki még feljelenti rémhír terjesztésért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  3. De önérzetes Tamás Barnabás. Nincs jobb dolga. Mintha mo-on nem történt volna már ilyen tett. Az egyik roma gyilkosság helyszínén (nem jut eszembe a helység neve) először fulladásos halált állapítottak meg. Csak később vették észre, hogy lőfegyverrel végeztek az áldozatokkal.
    Akkor miért nem volt ilyen önérzetes Tamás úr, mikor Kósa és Szíjjártó kijelentése bedöntötte a forintot. Kárt okozva a magyar emberek százezreinek, az országnak. Az árfolyam azóta sem ment 200 ft alá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  4. Komolyan nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet!!
    RÉMHÍRTERJESZTÉS!!!! ?????
    És ha már…akkor az csuti patkány és csapata, mirét nem ül még börtönbe, az éveken át kajabált rémhírterjesztésért, amit az ország ellen tettek??? Igaz, az már nem rémhírterjesztés volt, hanem HAZAÁRULÁS!! :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  5. “Te! Sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár, RESZKESS!”
    Legalább 60 éves ez a gyakorlat! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  6. Hát akkor az az Orbán ellenzék volt a legnagyobb rémhírterjesztő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  7. Már itt tartunk kérem !
    -
    ( Nemsokára csakis optimista arckifejezéssel járkálhatunk az uccán és ha megszólalunk , hangunkban forradalmi lendületnek , pátosznak kell lennie. Akárcsak Északkóreában.Persze ők is Kínától tanulták ezt el , bár ott már nemdivat. Dehát mi csak kis provinciája vagyunk aMennyei Birodalomnak.Akárcsak annó Kambodzsa , a maga hárommillió nemzeti áldozatával. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. Tatárszentgyörgy. A körzetorvosnő otthon hagyta a szemüvegét, nem látta a bőrön a lukat. Azt hitte, megfulladtak a friss levegőn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. Rémhírterjesztés? Politizálás?

    Ketten ülnek a padon, Mind ketten újságot olvasnak.
    Az egyik lapoz és közben felsóhajt: – Ajaj!
    A másik megszólal: – Nana, ne politizáljunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Schiffer nem látja Gyurcsánytól az erdőt 2011. augusztus 24. szerda | AN

Feljelentett ajkai fideszesek 2011. augusztus 13. szombat

Végre egy bátor tett 2011. augusztus 4. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos